Kokemuksia BakeProsta tai heraproteiinistä?

valiointollerantikko

Eli millaisia kokemuksia ihmisillä on noista?

Lainasin kirjastosta pari päivää sitten Karpin leivontakirjan ja siinä käytetään tuota BakeProta. Googletin vähän ja selvisi, että siinä on jonkin verran laktoosia. Onko se haitannut ketään "laktoosi-intollerantikkoa"? Nuo " -merkit, koska itse en lääkärin mukaan sellainen ole, mutta kaikki suomalaisesta, ylikäsitellystä maidosta valmistetut tuotteet, missä on vähänkin laktoosia, saa mut ihan kipeeksi. Ulkomaalaiset maitotuotteet ei, joten mietin, että kannattaako noita proteiineja edes kokeilla. Kokemuksia tai mielipiteitä? Löysin laktoosittomia heraproteiineja, mutta niissä oli makeutusta sun muita makuja...

Entä, voiko ohjeiden BakeProta vaihtaa johonkin muuhun proteiiniin? Kaupassa näin jotain herneproteiinia tms. Herneissä ei kai ole laktoosia...? Ostin kaupasta vehnägluteenia ja, jos olen ymmärtänyt oikein, sillä ei BakeProta voi korvata vai enkö löytänyt oikeita sivustoja?

Pidän kauheasti kaikesta leipomisesta sun muusta, mutta jotenkin ajatus laktoosipillereiden napsimisesta ihan vain sen takia, että sitä saisi tehdä tuntuu jotenkin ärsyttävältä.

Pyydän vielä anteeksi, jos tästä aiheesta on jo olemassa keskustelu. Jos semmoinen on jo, niin ohjatkaa sitten sinne, koska en ole sitä tähän menessä vielä löytänyt.

0

<50

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.