K-supermarket ARABIA mätäkalamyymälä

Entinen asiakas

Ostin vappuaattona savustetun kirjolohen. Avasin paketin tunnin kuluttua kotona. Pakko heittää roskikseen saman tien. Ilmeisesti kala oli ollut myynnissä 2 viikkoa ja sitten savustettu ja ollut edelleen myynnissä pari viikkoa.

Kommentoin asiaa K-Supermarket Arabian Facebook-sivuilla. Josta kommenttini poistettiin pikaisesti.

Tein ilmoituksen asiasta elintarvikevalvontaan ja ehkä teen rikosilmoituksen.

7

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Milläs sinä

      raukka sen nyt voit todistaa,kun heitit kalan pois.

    • Epäilen

      Hanki elämä. Rikosilmoitus.... Öööö

    • Jokikyttä!

      Niin ajattelitko sellaista asiaa että kun teit tai teet ilmoituksen elintarvikevalvontaan ja sitte selviää että esim.se erä mistä olet kalan ostanut on kunnossa niin kauppa voi tehdä sinusta rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta?Ja siihen rikosilmoitukseen,,MIllä perusteilla aioit tehdä itse rikosilmoituksen??Petoksesta?Hauskintahan on nytte tässä jutussa se että kommentoit täällä nimimerkin suojassa vallan suomi24 sivustolla mutta oot käyttänyt omaa facebook tiliä kuiteskin ja antanut palautetta kaupan sivuille))Tyhmä saa olla muttei noin tyhmä!Ei muuta kuin nokka pystyssä kohti uusia pettymyksiä!!Ja mitä tiedän kaupasta niin siellä ei savusteta kalaa koska ei ole tarvittavaa uunia siellä!!Pitää myös itse muistaa tuotteen varsinkin mikä tarvitsee kylmäsäilytystä niin viedä ajoissa kotiin jääkaapppiin eikä jäädä lähibaariin ottaa muutamat mikä varmasti tässä tapauksessa on käynyt..,,joskus hyvässä seurassa tuopilla se kolme tuntii hurahtaa nopeesti))muistatko?ps.naapurisi

    • 80Mimmix

      Miksi kommentoitte noin asiattomasti?

      Kannattaa aina heti antaa palautetta huonon kalan myyneelle liikkeelle. Paras tapa tietenkin olisi käydä paikan päällä, soittaa tai laittaa sähköpostia kalatiskin vastaavalle. Ymmärrän, että oli Vappu-aatto, eikä kauppaan enää saanut yhteyttä, kuin myös seuraavanakaan päivänä.

      Tuore kala ei pilaannu kahdessa tunnissa, joon tarkoitus syödä se sitten välittömästi. Vakuumipakatun tuotteen kohdalla asia on toinen.

      Mene paikan päälle, ja kerro kokemuksesi. On täysin varmaa, että kalatiskin hoitaja on tiennyt, mitä myy. Tätä tapahtuu luvattoman usein. Vaikka oletkin heittänyt kalan pois, heidän tulisi korvata kala. Erittäin huonoa pelisilmää ja vastuuttomuutta osiottaa, ellei valitustasi oteta tosissaan.

    • Evirako

      Paras tapa on ehdottomasti se, että kalapaketin ja ostokuitin kera menee tapaamaan elintarvikevalvojaa. Ei tarvitse muuta miettiä.

    • Vanha kokki

      Eipä taida ketjun aloittaja tietääkään, kuinka hyvältä tuntuu kookas savustettu kirjolohi peräsuoleen survaistuna ja siellä useamman päivän haudutettuna? Ei tiennyt Vanha kokkikaan vielä tuon ikäisenä karvattomana rääpäleenä, mutta nyt tietää!

    • typeryksen bongaaja

      "Ostin vappuaattona savustetun kirjolohen. Avasin paketin tunnin kuluttua kotona. Pakko heittää roskikseen saman tien. Ilmeisesti kala oli ollut myynnissä 2 viikkoa ja sitten savustettu ja ollut edelleen myynnissä pari viikkoa.

      Kommentoin asiaa K-Supermarket Arabian Facebook-sivuilla. Josta kommenttini poistettiin pikaisesti."

      Jos olisit palannut sen kalan kanssa takaisin liikkeeseen, se olisi otettu takaisin, pistetty jätteisiin ja sinulle olisi sen hinta hyvitetty (kuitti pitää tietenkin aina säilyttää reklamaatioiden varalta). Mahdollisesti olisit sen ostohinnan lisäksi saanut muutakin hyvitystä, esim. jotain muita tuotteita lahjaksi ja kiitokseksi asiakaspalautteesta. Näin on meille tapahtunut, kun olemme palauttaneet pilaantuneen tuotteen.

      Facebook ei ole oikea paikka reklamaatioille - siellä ei voi kauppa varmistaa, että reklamaatio on aiheellinen. Facebook on pelkkää viihdettä eikä sinne kuulu tällaiset asiat.

      "Tein ilmoituksen asiasta elintarvikevalvontaan ja ehkä teen rikosilmoituksen."

      Siinähän teet - mitään et pysty todistamaan, sillä todisteet olet jo hävittänyt!

      Missä on järjen käyttö tänä some-vouhotuksen aikana?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3569
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1399
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1229
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      918
    Aihe