Kehittelin tällaisen pekonipadan.
Tarvitaan purkki tätä:
http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/sailyke/savupekoni-naudan-ja-sianlihaa-400g.html
ja
kaksi punasipulia
kaksi valkosipulin kynttä
karhunlaukkaa, tuoretta tai kuivattua
smetanaa
tomaattipyrettä
mustapippurirouhetta
katajanmarjoja
suolaa
voita
ja valurautapaistinpannu.
Paistinpannu kuumaksi ja siihen 3 rkl. voita. Sulaneeseen voihin lisätään säilykeliha ja jauhetaan se pannulla pieniksi muruiksi lastan kanssa. Lihaa paistetaan 5 minuuttia sekoittaen, sitten lisätään pilkotut sipulit, 3 rkl. smetanaa ja saman verran tomaattipyrettä sekä vapaalla kädellä karhunlaukkaa. Sekoitetaan ja paistetaan vielä 5 minuuttia. Siirretään pataan ja mukaan lisätään muutama hyppysellinen mustapippuria, 5 katajanmarjaa ja suolaa maun mukaan. Jos haluaa lisää pekonin makua, niin sitten sekaan irtopekonisiivuja. Annetaan hautua uunissa 175 asteessa tunti. Syödään normaalien karppilisukkeiden kanssa.
Äärimmäinen herkkupata.
Pekonikokki
1
238
Vastaukset
- Kiitti!
Mä kokeilin ja hyvää oli, nam! Mä laitoin siihe pataan vielä desin vettä mukaan ni ei kuivunu liikaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 743710
- 2013002
- 252910
- 492778
- 242714
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412465Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2622231Kela valvoo lasten tilejä.
Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen2101923Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241917- 441867