kysytään nyt tätä kautta ku "vaivaa".. eli tein tossa lauantaina katkistonnikala pizzaa
ja nyt funtsailen, että kauan lähinnä katkisten takia pizza pelittää?
Ollu ruokahalut hieman kadoksissa mutta kehtais poiskaan viskaa :)
katkistonnikalapizza
7
92
Vastaukset
- Vanha kokki
Kyllä katkarapu toimii vielä näin eläkeiässä oikein mainiosti. Pari kertaa päivässä pitää katkista päästä uittamaan erään opetuksessani olevan nuoremman noviisikokkipojan lihapiirakassa. Minkäikäinen sinä olet? Kiinnostaako tulla oppimaan Vanhan kokin kehuttuja katkisreseptejä? :)
- ihmettelijä
hah hah. eli pentuja täälläkin...
- älävaivaannu
Katkarapu on todennäköisesti lasipurkista eli jo valmiiksi kypsää kuten myös tonnikala purkista, joten mitään huolta niiden suhteen ei ole. Viiden minuutin kuumentaminen riittää hyvin.
Vaikka sekä katkaravut ja tonnikalakin olisivat raakoja niin 225 astetta ja viistoista minuuttia riittää hyvin kypsentämään ne.
Tomaattikastikepohjainen pitsa on oikeastaan parasta jääkaappikylmänä kuuman, makean maitokahvin kanssa nautittuna. Jotenkin tomaatin ja mausteiden maku vain syvenee kylmänä. - yök tuontishaibaa
Ihmekkään jos on ruokahalut kadonnut, kun noin ällöttäviä täytteitä olet laittanut. Kummatkin täytteet tulevat Tyyneltä mereltä seilaamalla lämpimässä rahtilaivan ruumassa 2-3 kuukautta. Jokainen tietää kuinka hyvin nilviäiset ja fisut säilyvät lämpimänä.. eli ovat jo olleet syömäkelvottomia monta viikkoa ennen kauppaan pääsyä.
Ainoa oikea maukas pizza syntyy suomalaisista raaka-aineista. Suomessa on useita hyviä kalalajeja, jotka toimivat pizzassa erittäin hyvin. Ja itse ongitut ovat ainakin tuoreita.- eivälttämättähuono
Yleensä sekä katkat että tuuna joko kypsennetään jo aluksella tai laitetaan pakkaseen heti pyynnin jälkeen ennen tuotantolaitokselle pääsyä - joten molemmat kyllä ovat syömäkelpoisia päädyttyään marketin hyllyyn tai mikä parempi - kalatiskiin.
- ihmettelijä
pizzaa ja kahvia :)
No meillä kaikkilla on varmaankin erikoisia makumieltymyksiä ja hyvä niin.
Mutta kiitokset vastauksestasi!
Pizzan ehdin huitasemaan jo naamariin enneku tätä viestiä näin.- simppelimaut
Kokeile ihmeessä ja ehkä tykästyt.
Tein aikoinaan 80-luvulla itselleni evästä duuniin eli leivinpellisen paksupohjaista pitsaa täytteenä joko hyvin maustettua, ruskistettua jauhelihaa tai salamia, pohjalla itsetehtyä tomaattikastiketta, muutama oliivi (kivellisiä tietty) ja päälle Valion mustaleimaista. Tästä levystä oli helppo leikata muutama viipale mukaan ja säilöä duunin (yöduunia) jääkaapissa.
Kun tuli aika syödä otin viipaleen jääkaapista ja nautin sen kylmänä kuuman, makean maitokahvin kera. Ihmettelin itsekin miten se näin hyvältä maistui, mutta ilmeisesti tomaatti ja mausteet kehittyivät maultaan kypsymisen jälkeen ja kylmeneminen vain lisäsi makua.
Nykyään teen harvoin pitsaa tai ostan sitä valmiina, mutta syön silti ylijääneet jääkaappikylmät slaissit mielelläni yöllä hiukopalaksi - tomaatin maku vain syvenee kylmänä ja tähän kuppi kuumaa kahvia - en itseasiassa tiedä parempaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1343599
- 1101409
Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä
"Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht2711320Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa
Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.691239Kalateltta fiasko
Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr171134Nainen voi rakastaa
Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt791081Ikävöimäsi henkilön ikä
Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie451028IS Viikonloppu 20.-21.7.2024
Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku571019- 301016
- 53938