Loputonta pihvien syömistä lähes ympäri vuoden tympii, joten hyvä kun tulee kesä ja rillataan! :D
Grillimakkara on tähti joka aina maistuu eikä tarvitse mitään omituisempia marinaadeja päivää ennen kikkailla muodin/etiketin vuoksi!...
Grillimakkara kypsänä hyvä sinappi selässä sellaisenaankin saati erinäisten tykötarpeiden keralla ryyditettynä uppoo käytännössä jokaiseen lapsesta vaariin.
Grillimakkaroitakin kehitellään erimakuun, joten kyllä löytyy tehopakkaus jokaiseen makuun kätevästi!
Nyt omituisesti jopa "grilliluiden" imeskely on Suurta nautintoa ja nekin vaaditaan grillaamaan vahvan marinaadin jälkeen ja vain siksi että edes jotain makua olisi lautasella?...Omituista?
Grillimakkara on grillin kunkku
4
166
Vastaukset
- Myös talvella
"Grillimakkaroitakin kehitellään erimakuun, joten kyllä löytyy tehopakkaus jokaiseen makuun kätevästi! " Eli samanlailla niitä grillimakkaroita maustetaan siellä makkaratehtaassa. Se makkara on muuten aika kuivakan makuinen jos jättää mausteet ja rasvan pois. Sopii kokeilla tehdä itse niitä makkaroita, niin tiedät.
Marinaadi on mausteliemi ja siinä ei ole mitään omituista.
Myönnän toki jos grillisi on vaikea puhdistaa ja joudut tekemään sen aina itse. Niin silloin minäkin suosisin pelkkää makkaraa.
Mutta helpommalla selviät jos lämmität ne makkarat mikrossa ja lopetat ne sinapit ja tykötarpeiden käytön. - kyrsäägrilliin
Minä teen makkarat itse, paljon parempaa. Kaupoista tosin alkaa löytyä ihan maistuviakin makkaroita tuoremakkaraosastolta.
Eli eipä siinä mitään kyllä sitä makkaraakin grillaa tai savustaa ja hyvältä maistuu. - jaeikurillaamaan
Grillimakkaroiden sijaan tai välillä vaihteluksi voisit kokeilla grillata ryynäriä - varsinkin puuhiiligrillillä sen savuinen maku korostuu ja siitä tulee todella maukasta.
Oheen muutama hyvä pottu ja raikasta salaattia - esim. suola/etikka/pippuri/öljy-vinegrettessä marinoitua ohueksi viipaloitua salotti-sipulia hyvän tomaatin päällä.
Yksinkertaiset maut ovat niitä parhaita ja muista - ryynäriin ei koskaan tule sinappia, se on parasta sellaisenaan. - Kokoliha-Jorma
Kyllä se on ihan toistepäin, makkaraa kaikki aina vain grillaa... Eikä niitä marinaadiläppiäkään oikein pihviksi voi kutsua, pihvi tehdään oikeasta lihasta joka itse maustetaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1092820Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302385Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen212320Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631041930- 1141620
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1691341Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2841169- 711024
- 801024
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi243979