Rasvaprosentti 33,3 % miten saada se alas?

TulevaTimmi

Kävin eilen rasvaprosentti mittauksessa ja rasvaa mulla on 33,3 % ja olen 160 cm. Painan tällä hetkellä 64,7 kg. Olen jo tiputtanut muutaman kilon, mutta lisää on tiputettavaa, koska paino on nyt juuti ja juuri 25 tienoilla eli "normaali" rajoissa.
Tavoite:
Tavoitteeni olisi aluksi tuo 60kg ja sitten joskus tulevaisuudessa 55kg. Rasva prosentti reilusti alas. Ei mikään Fitness-tyttö vaan ihan tavallinen timminpi minä.

Liikunta:
Tällä hetkellä en liiku paljon, mutta kesällä aloitan työt varastossa eli liikuntaa tulee.

Ruokavalio:
Muutosta on tapahtunut. Kaikki vehnä, riisi peruna (=hiilari) on jätetty pois. Lisäksi olen heivannut makeiset pois.

Lisä "buustit"
Ripped Hardcore, 60 caps. Erittäin pahanmakuisia minun makuun, en mielellään ota kun vaikea saada alas.

Minkälaista ruokavaliota suosittelette 2 vuorotyöhön? Aamuvuoro alkaa kello 6-14 ja iltavuoro 14-22. Miten kannattaa syödä? Töissä tulee silloin jonkin verran liikuntaa, tarviiko kuitenkin sen jälkeen tehdä jotain esim vatsalihaksia?
Tällä hetkellä olen tarttunut lankkuhaasteeseen ja toista päivää mennään.

6

4028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13+5

      En mä tiedä mistä sitä aloittaisi. Heitä nyt ihan ensimmäisenä noi turhat ribbed hardcoret pois, ei ne polta sulta grammaakaan rasvaa tms.
      Ei mielestäni vuorotyö vaikuta syömisiin millään tavalla, muutakuin että ottaa omat eväät mukaan niin saan kontrolloitua mitä syö.
      Ja duuni ei pelkästään riitä antamaan liikunnan vastinetta, vaan töiden jälkeen tai iltaviikoilla ennen olisi hyvä käydä jumppaamassa/lenkillä.

    • 4543g

      Liikunnalla ja hyvällä ruokavaliolla. Ja pelkkä töitten liikunta ei riitä. Ja älä tähtää nopeaan painon pudotukseen, hitaalla hyvä tulee. Jos haluat ja suosittelen myös, käyttää vitamiineja niin käy kurkkaamassa:

      http://edulliset-vitamiinit.blogspot.fi/

    • Älä osta lupauksia

      Hanki itsellesi digitaalinen henkilövaaka jolla punnitset itsesi kerran viikossa aamulla vessassa käynnin jälkeen ja samana päivänä viikosta.

      Älä osta mitään lisäravinteita. ET YHTÄÄN MITÄÄN!!! Ne kaikki lupaukset on paskaa. Jos laihduttaa haluat, syö vähemmän kuin kulutat. Ja se kuluttaminen tarkoittaa kaloreita. Kuluta Kaloreita enemmän kuin käytät energiaa eli kaloreita.

    • ollos hyvä

      Kun proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien saanti on optimaalista, niin elimistö polttaa rasvaa energiaksi (joko varastorasvaa taikka syötyä rasvaa riippuen kumpaa tarvitsee polttaa). Ihminen pysyy terveenä, hoikkana ja energisenä.

      Laihduttaminen ei onnistu kaloreita laskemalla vaan syömällä oikein. Syömällä ihminen laihtuu ja pysyy terveenä. Länsimainen tapa laskea kaloreita koituu monen laihduttajan sudenkuopaksi. Laihduttajat väsyttävät aineenvaihduntansa syömällä mahdollisimman vähän kaloreita. Kun on sitten laihduttu vaikka 20 kiloa ja aletaan syödä toisenlaista ruokaa, turvotaan kaksinkertaisiksi.

      Oman kalorinkulutuksen tarkka laskeminen on käytännössä mahdotonta. Siihen tarvitaan laboratorio-olosuhteet ja tarkat mittalaitteet. Niitä löytyy vain esim. liikuntatieteen tutkimuslaitoksista.

      Ruokavalio ratkaisee 90 % painonhallinnasta, terveydestä, vastustuskyvystä, lihaskunnon kasvattamisesta ja ylläpidosta sekä lihasten palautumisesta, liikunta loput. Joten ei ole ihan sama mitä suuhunsa laittaa.

      Liian monelle "tavallinen" kotiruoka on lisäainepitoisia eineksiä, viljaa eri muodoissaan, sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, prosessoituja kasvirasvoja (margariini, kasvirasvakerma jne...), sokerisia muroja, sekä sokeririkkaita maustettuja maitotaloustuotteita. Sellainen ruoka ei riitä. Se sairastuttaa.

      Terveellisen ravinnon kivijalka koostuu kolmesta asiasta: proteiineista, väreistä ja rasvoista.

      Ravinto on yksi olennainen asia, millä pystyy vaikuttamaan rasvanpolttoon. Pääsääntö on, että mitä enemmän syöt huonoja hiilihydraatteja (kasviksia pitää syödä vähintään 1/2 kiloa päivässä), sitä vähemmän rasva palaa. Hiilihydraatit ovat rasvojen lisäksi kehon toinen pääasiallinen energianlähde.

      Ruoansulatuksessa tärkkelys, sokerit ja hiilihydraatit pilkotaan glukoosiksi ja muiksi sokereiksi, jotta ne voivat imeytyä. Glukoosin ylimäärä varastoidaan lihaksiin glykogeenina. Pieni osa glukoosista varastoituu maksaan. Kun maksan glykogeenivarastot ovat täynnä, se muuttaa glukoosin rasvaksi elimistöön ja yleensä siihen vyötärölle haitalliseksi sisäelinrasvaksi.

      Kun hiilhihydraatteja ei ole muuttaa glukoosiksi, niin maksa muuttaa rasvaa glukoosiksi ja näinollen rasva palaa.

      Lisätkää liikuntaa asteittain kunnes päivittäisestä liikunnasta tulee elämäntapa (muistakaa erityisesti hyötyliikunta). Liikunta on se voima, joka pitää kehon kunnossa. Ilman liikuntaa laihduttaja ei saavuta täydellistä voittoa. Kaikki liikuntamuodot kelpaavat. Etsiytykää sellaisten liikuntalajien pariin jotka todella kiinnostavat. Pääasia, että nousette sieltä sohvalta!

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

      Kuulostiko liian helpolta?

      Laihdutus on järjetön bisnes, kun kaikki päivälehdet ja aikakauslehdet ovat viimeisen 30 vuoden aikana joka kevät ja syksy kirjoitelleet milloin mitäkin laihdutusopasta ja liikuntavinkkejä lehtiinsä, jotta lehti myy. Kauppa se on joka kannattaa. Ja tyhmä ei ole se, joka pyytää, vaan se joka maksaa. Kun mitään uutta ei tapahdu eikä tule tapahtumaan, niin kerrataan vanhoja asioita vuodesta toiseen hiukan artikkelia muuttaen. Lisäksi kaikenlaista rasvasiepparia, ateriankorviketta, pirtelöä, välipalapatukkaa ja vaikka mitä ihmeainetta myydään miljardeilla, jotta rasva palaa, vaikka kansa ei laihdu yhtään, päinvastoin.

      Missä vika?

      Ja virallinen taho ja heitä edustavat tyypit (mm. viralliset ravitsemusterapeutit) kyllä varmistavat, että Matti ja Maija Meikäläinen jatkossakin aloittavat aamunsa mikropuurolla ja rasvattomalla maidolla sekä vetävät leipää naamariinsa aamusta iltaan margariinilla, etteivät vaan laihtuisi ja tervehtyisi.

      "Nykyään yli 70% länsimaalaisten ihmisten ravinnosta tulee ruuista, jotka eivät ole lajillemme ominaisia, kuten viljat ja maitotuotteet. Vaikuttaisi siis, että useimpien kroonisten tautien taustalla on modernin maailman mukanaan tuomien elämäntapojen ja ruokavalion suuri poikkeama siitä ympäristöstä, johon geenimme ovat tottuneet."

      http://www.helsinkipaleo.com/aloita-tasta/

      • Justjoojep

        Paskaa


    • lanccu

      Arkiliikunta tulee uuden työn myötä kasvamaan. Peruskunto kehittyy, mikä on kaiken perusta.
      Voi olla että ylimääräiset kilot karsiutuvat itsestään. Varsinkin jos kehittynyt peruskunto rohkaisee lähtemään lenkille töiden jälkeen.
      Pelkkiin kieltäymyksiin ei kannata ruokavaliotaan rakentaa, näitä lisää : vihanneksia, kokojyvää, pähkinöitä, kanaa ja kalaa jne.
      Lankku on hyvä liike, siitä voi aloittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1676
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1391
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      849
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      186
      743
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe