Sheivauksen aloitus(auttakaa!)

pliisauttakaa/upittakaa

Eli olen 14-vuotias. Ja olen jo pitempään miettinyt että alkaisinko sheivaamaan. Ja tässä on nyt sellanen ongelma että huomiseen mennessä pitäisi päättää alanko sheivaamaan sillä uudessa harrastuksessani pitäisi laittaa minishortsit huomenna.
Äitini ei sheivaile joten tarvikkeet ym saisin ostaa itse ja se olisi melko kallista ja hävettäisi minua en tiedä miten siinäkin onnistuisin, tyhmää tiedän.
Äitini on aina sanonut että ei kannata alkaa ajelemaan kun tulee aina se sänki ja karva tummenee ja paksuuntuu(turha väittää ettei paksuunnu) ja ihohuokoset suurentuu rumasti kun ne karvat paksuuntuu sitten vanhempana. Äitini ei siis kiellä minua mutta vahvasti suosittelee ja toivoo etten tätä touhua aloittaisi. Sillä siitä tulisi hirveä riesa.

Ja en ollenkaan tiedä pitäisikö aloittaa sheivaus vai ei. Toisaalta ne kyllä häiritsevät minua koska en ole kesällä koskaan pelkillä minishortseilla sääret paljaina. En haluaisi joutua katumaan päätöstä jälkeenpäin. Sillä minulla on hennot ihokarvat mutta kyllä ne näkee varsinkin harrastuksessani (cheer) ja en haluaisi kumminkaan että muut niistä puhuisivat tai kattoisivat hassusti koska se on täysin mahd. Olen siis kuullut kerran ei minusta mutta kohta se voin olla minä. Ja oikeassa valaistuksessani minun ihokarvat siis näkyy selkeästi hentoina mutta näkyvät! En tiedä mitä tehdä!

Pliis auttakaa nopeasti huomenna pitäisi päätös tehdä.

3

904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • upup

      No tuun nyt upittaa!

    • Ei vielä

      Ei ne karvat vahvene sheivatessa, mutta ne tuntuu paksummalta koska sheivattu karva on samanpaksuinen latvaan saakka. Luonnollisesti kasvanut karva on latvasta ohuempi. Samaan päästään ajamalla epilaattorilla tai vahauksella/sokeroinnilla.

      Sheivaus ei tule kalliiksi ellet osta kalliita laitteita. Pakkaus kertakäyttöpartahöyliä maksaa muutaman euron, mutta suosittelen jotain parempilaatuista. Höylällä sheivaus tulee kyllä kalliiksi jos ajelet sängen muutaman päivän välein.

      Jos karvoituksesi on vielä niin hentoa että näkyy vain "oikeassa" valaistuksessa, ei kannata aloittaa sheivausta. Vasta sitten jos karvoitus alkaa vahvenemaan ja tummenemaan, voisi alkaa harkita poistomenetelmiä.

      • yäähauttakaa

        Okei kiitos paljon! Ja siis kyllä karvat näkyy melko monessa valaistuksessa mutta ei kunnolla hämärässä, huoneen valossa (jos ei oo kirkas valaistus) mutta esim ulkona ja hehkulampun lähellä ja kirkkaassa valaistuksessa näkyy selkeästi. En ehtinyt ostamaan sheivaus tarvikkeita joten en nyt huomiseksi sheivaa jos se nyt on ylitsepääsemättömän kamalaa olla näillä säärillä niin sheivaan ennen kisoja (viikonloppuna)
        Mutta mitä sitten kannattaisi ostaa jossei niitä kaupan kertakäyttöisiä missä on pari vaihtopäätä ja maksaan. 20€ niin mitä sitten? O: kun eihän pysty epiloimaan heti alusta kun karva on vielä ohutta.

        Mulla olisi vielä toinenkin ongelma sillä mulla alkokin menkat nyt ja olen nousija ja huomenna minulla on treenit ja en uskalla alkaa nyt opettelemaan jotain tamponien käyttöä niin mitä mä teen. Kun takarihan työtää aina pyllystä ja näin niin ihan sika noloa kun se sidehän tuntuu sit ku ois joku vaippa ku se työntää..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1740
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1349
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1288
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      187
      1239
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1061
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1053
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      886
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      804
    Aihe