Kesän ekat grillaukset suoritettu vähän myöhässä kun piti saada weberin grilliin varaosia. Rautakaupoista ei löynyt mikä oli ihme kun grilliä myyvät mutta weberiltä sai tilaamalla varaosia.
Lapset halusivat hampurilaisia ja hodareita hampurilaispihvit onnistuivat helposti puristimella siis tommosella: http://www.keittiovaline.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectID=31953817&ViewAction=ViewProduct
ja nakit popsin grillinakkeja ja aikuisempaan makuun pirkan juustokrakovan makkaraa, sipulisilppua ja hampurilaismajoa.
Ainoa mikä ei tunnu onnistuvan on sämpylöiden lämmittäminen grillissä, aina tulee kuivia tai ne palaa, onko kellään mitään vinkkiä tähän vaivaan?
Hodari ja hamppari kestit grillillä
2
231
Vastaukset
- gfhgfh
Vanha topicci mutta vastaan silti. Itse grillaan kaupan halpis hampurilaisia (hk yms) siis niitä jotka maksavat 50snt/kpl. Ensin grilli kuumaksi ja kuumalle ritilälle pelkät pihvit. Kun pihvien kääntämisestä on "minuutti" aikaa niin pistän sämpylät grilliin. Sämpylän käännän kun siihen tulee rapeat grillin jäljet (alle minuutti) ja kääntöpuolelle sama juttu. Sitten koko roska ulos grillistä ja sämpylät ovat sopivan rapeita, muttei lainkaan kuivia. Juuston pistän sämpylän päälle jo grillissa kääntämisen jälkeen.
- sämpylää
Hampurilaissämpylästä paistan yleensä vain leikkuupinnan ja senkin voitelen ensin voisulalla joka kostuttaa senverran sopivasti että ei kuivahda koko sämpylä korpuksi. Ja paistoaika tokikin todella lyhyt.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79904
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6855- 68851
- 57802
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152735