1. HK Kabanossi® Kolbasz.
-Unkarilaistyyppinen makkara. Yllättää positiivisesti sopivalla tulisuudellaan. (kumma että paketissa ei mainita tulisuutta)
2.UkkoPekka Perinteinen A-lk
- Hyvä A-luokan perusmakkara, turvallinen valinta
3. HK Camping® BBQ
- sopivan mausteinen.
Kesän 2014 top-3 makkarat
22
311
Vastaukset
- suolatönkköä
Edes kymmenen suosituimman joukkoon ei mahdu saksalainen Grillimaisterin Grillimakkara, varsinaista suolatönkköä.
- tönkkösuolattumuikku
Ne on niin makuasioita, esimerkiksi ketjun aloittajan TOP 3 listalla
numero 1. Kolbasz sisältää 2,3g suolaa per 100g
numero 3. Camping BBQ sisältää 2,1g suolaa per 100g,
kun siis verrataan sitä tähän jokapaikassa mainostamaasi "suolatönkkö" Grillimaisteri XXL makkaraan, jonka suolapitoisuus on vain 1.9g per 100g, tullaan johtopäätökseen että angstisi ja pakkomielteesi liittynee puhtaasti siihen että makkara on myynnissä saksalaisen ketjun liikkeessa, eikä siihen paljonko makkarassa on suolaa.
Jos kyseinen makkara myytäisiin sinulle Atrian brändillä niin maku olisi sinun suussasi varmasti paljon parempi. - sellaista suolatönkk
tönkkösuolattumuikku kirjoitti:
Ne on niin makuasioita, esimerkiksi ketjun aloittajan TOP 3 listalla
numero 1. Kolbasz sisältää 2,3g suolaa per 100g
numero 3. Camping BBQ sisältää 2,1g suolaa per 100g,
kun siis verrataan sitä tähän jokapaikassa mainostamaasi "suolatönkkö" Grillimaisteri XXL makkaraan, jonka suolapitoisuus on vain 1.9g per 100g, tullaan johtopäätökseen että angstisi ja pakkomielteesi liittynee puhtaasti siihen että makkara on myynnissä saksalaisen ketjun liikkeessa, eikä siihen paljonko makkarassa on suolaa.
Jos kyseinen makkara myytäisiin sinulle Atrian brändillä niin maku olisi sinun suussasi varmasti paljon parempi.Et sitten vatipää ole maistanut tuota saksalaista suolatönkköä, minulla se jäi maistamisasteelle, kilon paketin joutui heittämään mäkeen, ei sitä vieläkään ole ketutkaan syöneet.
Ei ne tuoteselosteet sitten pidä kutiaan.
- Oma mielipide
Oma top3 ilman järjestystä:
- Saarioinen - Grilliwurst Yrtti Bratwurst, melkein parempaa kun omatekoinen raakamakkara
- Helsingin makkaratehdas - Lammasmerguez , mukavan mausteista
- Kivikylä Huiluntuhti, standardiksi muodostunutta perusmättöö
Kabanossien perusmassa on pahaa ja ei se siitä parane keskinkertaisella maustamisella, kuten makujen maailma sarjassa on tehty.- Kolbassoo
"Kivikylä Huiluntuhti, standardiksi muodostunutta perusmättöö"
Tuo Kivikylän Huiluntuhti on kyllä myös hyvää. Mahtuisi omalla listallani top 10:een.
- ökjsfg
HK Camping BBQ, lihapitoisuus 40%. Kuka vittu syö tuollaista paskaa, jossa on enemmän kamaraa, perunajauhoja ja jauhettua luuta kuin lihaa?
Äly hoi!- Hiillostan pekkaa
Makkara makkarana, ei niitä lihaisia kuivia tatinoita syö erkkikään, ostan possua kun haluan lihaa rilliin.
Omat suosikit Hiillos ja Ukko-Pekka - ökjsfg
Hiillostan pekkaa kirjoitti:
Makkara makkarana, ei niitä lihaisia kuivia tatinoita syö erkkikään, ostan possua kun haluan lihaa rilliin.
Omat suosikit Hiillos ja Ukko-PekkaKuivia?? Oikeaan makkaraan kuuluu liha ja rasva, ei jauhot tai soijaproteiini. Et ilmeisesti ole sitten maistanut kunnollista makkaraa. Laitatko siihen grillaamaasi lihakimpaleeseenkin puolet jauhoja sekaan?
- Perusrilleriä
ökjsfg kirjoitti:
Kuivia?? Oikeaan makkaraan kuuluu liha ja rasva, ei jauhot tai soijaproteiini. Et ilmeisesti ole sitten maistanut kunnollista makkaraa. Laitatko siihen grillaamaasi lihakimpaleeseenkin puolet jauhoja sekaan?
Kuten sanottu makkara pitää maistua makkaralle ja liha lihalle.
Kalliimpia ja lihapitoisuudeltaan korkeita makkaroita yritetty syödä monena kesänä ja kukaan ei niitä enää meillä rilliin halua, ei nuoret eikä ei niin nuoret. - LihaaGrilliin
Perusrilleriä kirjoitti:
Kuten sanottu makkara pitää maistua makkaralle ja liha lihalle.
Kalliimpia ja lihapitoisuudeltaan korkeita makkaroita yritetty syödä monena kesänä ja kukaan ei niitä enää meillä rilliin halua, ei nuoret eikä ei niin nuoret.... annas kun arvaan, ja ne grillitassut on sitten varmaankin se käsitys lihasta joka maistuu lihalle ?
no makunsa kullakin, meillä ei muksut suostu syömään b-luokan makkaroita.
Helatorstaina tehdään pulled porkia ja kunnon spareribsiä (ei mitään kämästä "rimpsuluuta") weberin smoky mountainilla ja lisukkeeksi kasvisvartaita, hampparisämpylöitä, coleslawia, bbq kastiketta ja perunasalaattia, kaikki omatekoisia toki, eiköhän se nälkä niillä lähde. - Rilli kuumaksi
LihaaGrilliin kirjoitti:
... annas kun arvaan, ja ne grillitassut on sitten varmaankin se käsitys lihasta joka maistuu lihalle ?
no makunsa kullakin, meillä ei muksut suostu syömään b-luokan makkaroita.
Helatorstaina tehdään pulled porkia ja kunnon spareribsiä (ei mitään kämästä "rimpsuluuta") weberin smoky mountainilla ja lisukkeeksi kasvisvartaita, hampparisämpylöitä, coleslawia, bbq kastiketta ja perunasalaattia, kaikki omatekoisia toki, eiköhän se nälkä niillä lähde.Liha = kokolihaa...
Pulledporkkia on syöty sen verran useasti tämän vuoden puolella, että nyt on meillä rillaamisen vuoro, kunhan tuo pieni jääkausi tuosta helpottaa joskus kesäkuulla.
- Leipää ja sirkusta
Campingit ja Hiillokset pitäis myydä leipätiskissä, koska niissä on enimmäkseen jauhoa!!!
- lenkit bra
Hakalan lenkki, pekonia,valkosipulia ja vahvaa emmentaalia. Vooliion 6 minuuttia,grilli ja maha huutaa armoo.
- eiselihavaanohrat
Kokeilkaa ryynimakkaraa grillattuna (hiiligrillillä) - sen savusteisuus vain korostuu hiilillä ja maku täydentyy. Pintaan tietenkin viillot ja pinta rapsakan ruskeaksi.
- makkura
eiselihavaanohrat kirjoitti:
Kokeilkaa ryynimakkaraa grillattuna (hiiligrillillä) - sen savusteisuus vain korostuu hiilillä ja maku täydentyy. Pintaan tietenkin viillot ja pinta rapsakan ruskeaksi.
Kyllä se vaikeeta on löytää kullekkin sopiva makkara, ainaskin jos haluaa grillatessa vähä naatiskella , eikä vaan vatsa täyteen ja äkkiä !
- MakkaraaSuoleen
makkura kirjoitti:
Kyllä se vaikeeta on löytää kullekkin sopiva makkara, ainaskin jos haluaa grillatessa vähä naatiskella , eikä vaan vatsa täyteen ja äkkiä !
Parasta saa kun tekee itse ison makkaramassa jakaa sen useampaan osaan jotka maustaa hieman eritavalla, saa sitten niin mummo kun mukulakin oman maun mukaista.
- eipäs innostuta
Tsot tsot
Kyllä se on niin ettei mikään suomalainen makkara yllä edes top 50 listalle.
Parhaat makkarat tehdään ihan muualla kuin Suomessa.- kylmekinosataan
Maistappa Pajuniemen Helsinkiwurstia tai Wotkinsin pippurinakkeja. Ryynärit voisi myös lisätä grillattaviin - hakkaavat sorisot mennentullen.
- Pintti Alexanderia
Lammassuoleen pakatut virolaiset raakamakkarat sekä Saaremaa Õhtu grill. Virosta löytyy enimmäkseen hyvälaatuisia makkaroita, kunhan muistaa tarkistaa sisällysluettelon.
- käbbänåssi
noh, jos puhutaan ylempä luokkan suomitavis mäggärä niin se on HK Kabanossi eri maussa kuten juusto pekoni pippuri valkosipuli ymymymm, kaikki mahtavia makkaroita, kakkos ja kolmos sian ei tarvitse sortua
- Kelpo Mies
vain homot ottaa makkaran suuhun
- sinähän...
sen tiedät.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1112862Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302395Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen222344Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631081966- 1141640
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1701355Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2871181- 711034
- 801034
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2461003