Moi.
Keksin just sellaisen tuotteen jossa on kahva joka on turvallinen ja sen päästä lähtee piikki joka on vaikkapa 30 cm pitkä ja koko piikki on samaista lämpövastusta kuin sähkökiukaan vastukset.
Eli kypsennetään liha sisältä päin piikillä. näin voidaan varmistua tasaisesta kypsennyksestä ja halutessa myös tasaisesta mediumista lihan suhteen.
malleina voi olla pyöreä piikki, littana piikki kuten miekan terä, 1 piikkinen tai haarukka tyylinen moni piikkinen ja vieläpä neliömäinen 3x3 piikkinen esimerkiksi.
lämpötila voi olla säädeltävissä ja voi toimia verkkovirralla sekä akulla.
myös lihassa pysymistä varten tarvitaan koukkuja sekä voihan siihen laittaa vielä lisää piikkejä, pienempiä sellaisia sitä varten että ne mittaa lihan kypsyysasteen itsestään.
mielestäni itse ostaisin tällaisia itselleni ja kokit kaikki haluaa varmasti monipuolistaa lihan valmistamisen tällä tavalla kun saa uusia ulottuvuuksia pitää lihan pintakin punaisena eli kokonaan mediumina ilman että vain pinta kärvenee.
Toinenkin innovatiivinen keksintö!!!
12
290
Vastaukset
- 1700
Mikset kytke verkkovirtaa kulkemaan sen lihamötikän läpi? Makkarat ainakin paistuu nopeasti tällä tekniikalla.
- Makunautinto
Klassinen esimerkki sähkärin lenkki. Piuhanpäät paljaiksi ja makkaraan sekä virta päälle.
- en suosittele
"Mikset kytke verkkovirtaa kulkemaan sen lihamötikän läpi? Makkarat ainakin paistuu nopeasti tällä tekniikalla."
hommassa tulee hurjasti DNA muutoksia, joka aiheuttaa monikymmenkertaisesti enemmän syöpää kuin tavallinen grillattu makkara jossa on myös DNA muutoksia, mutta ei muuta kuin pinnassa, - Makkaran DNA?
en suosittele kirjoitti:
"Mikset kytke verkkovirtaa kulkemaan sen lihamötikän läpi? Makkarat ainakin paistuu nopeasti tällä tekniikalla."
hommassa tulee hurjasti DNA muutoksia, joka aiheuttaa monikymmenkertaisesti enemmän syöpää kuin tavallinen grillattu makkara jossa on myös DNA muutoksia, mutta ei muuta kuin pinnassa,Ja höpö höpö.
- Ongelmia
Ensinnäkin jos isompaa mötikkää kypsentää, se vaatii aika kovia tehoja vastukselta ja jos sellaisia tuikit siihen lihaan, ihan tasan käry nousee ja voi sun liha vaikka syttyä palamaan.
Mutta esim. veden tai jonkun sopan pikakuumennukseen tuo saattais olla jopa ihan kätevä. Tai vaikka pakastelokeron sulattamiseen. - 8+20
Mikroaaltouuni lämmittää lihan sisältäpäin, kun mikroaallot kuumentavat lihan vesimolekyyleja. Vai oliko jotain muita molekyylejä, en nyt ole ihan varma.
- örkki
Hiustenkuivaaja on hyvä pakastelokeron sulattamiseen.
- Kansalainen, Huolest
Hä? Onko makkarassakin nykyään niitä geenejä? MItä tässä enää uskaltaa syödä!!!!!??
- Kaasua postiluukusta
Kyllä, ja eritoten maitoon ja piimään on lisätty keeniä ja mikrosirua.
- vuotoja.
Kaasua postiluukusta kirjoitti:
Kyllä, ja eritoten maitoon ja piimään on lisätty keeniä ja mikrosirua.
Ja jukurttiin, viiliin ja mysliin on lisätty suojelupoliisin toimesta salaista agenssia, joka saa aikaan heteroseksuaalisen halun vähenemistä ja homoseksuaalisen halun lisääntymistä. Tämä toimenpide on osa maailmanlaajuista liikakansoituksen vähentämisohjelmaa. Sain eilen sähköpostiini tästä tiedon eräältä luotettavalta tietovuotajalta. Hänellä on paljastumisen varalta jo mietittynä turvapaikkana Pohjois-Korea.
- Viisas hetero
vuotoja. kirjoitti:
Ja jukurttiin, viiliin ja mysliin on lisätty suojelupoliisin toimesta salaista agenssia, joka saa aikaan heteroseksuaalisen halun vähenemistä ja homoseksuaalisen halun lisääntymistä. Tämä toimenpide on osa maailmanlaajuista liikakansoituksen vähentämisohjelmaa. Sain eilen sähköpostiini tästä tiedon eräältä luotettavalta tietovuotajalta. Hänellä on paljastumisen varalta jo mietittynä turvapaikkana Pohjois-Korea.
Se johtuu kyllä naisten kusenmukana tulevasta e-pilleri jäämistä, jota pojat juo. Lesbot taas on saanu liikaa tai ei yhtään munaa kusipäiltä.
- Vidun tyhmä
Siis geenejä joissa on antibiootti resistenssi on tavallisessa maidossa ja lihassa jos eläimille syötetään maissia, rypsiä, rapsia tai soijaa. Ne kaikki ovat saastuneet maailman laajuisesti geeneistä, joita ihminen on muokannut ja lisännyt muokkauksen yhteydessä antibiootti resistenssin.
Siitä tod.näkn johtuu bakteerien kasvava kyky kestää tiettyjä antibiootteja. Ei suinkaan ns. turhat kuurit sitä tee, jos ne syödään loppuun. Sorry.
Vilja sika on aika vähä geeninen paitsi vehnäkin on jo saastunut niillä geeneillä, nyt siis puhutaan lajiin lisätyistä ihmisen toimesta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alle 15 oli
Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata892588Heh, persut = vassarit = 10,0 %
Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f2011642- 1161570
Paula Koivuniemi täyttää tänään 78 vuotta! Sydämelliset onnittelut!
Paula Koivuniemi, tuo suomalaisen iskelmän ikoninen artisti, täyttää tänään 78 vuotta. Muutaman vuoden estradeilta pois411451Olen miettinyt pitkään miksi hän ei uskalla
Hän kyllä yrittää tiedän sen ja olen yrittänyt olla helposti lähestyttävä ystävällinen lempeä jne. mutta silti hän yhä v641202Juhannusterveiset kaivatulle
Onko teillä yhteisiä juhannuksia vietettynä ja millaista juhannusta viettäisit kaivattusi kanssa juhannuksena 2025? 🌻75985- 56959
- 45847
- 63839
- 61825