Macan todelliset hyödyt?

testipussi

Aloitin tän keskustelun sellaisille henkilöille, jotka ovat saaneet jotain hyötyä maca-jauheesta.

Eli älä kirjoita mitään jos et ole saanut mitään hyötyä macasta,eli ei sellaisille jotka ovat saaneet vatsanväänteitä ripulia tai muuta vastaavaa niin toivoisin että, ette kirjoittaisi negatiivisista kokemuksistanne tai miten passkalta maistuu!

Itse ostin juuri 300g macajauhetta, ja jos jotain positiivista muutosta vireystasoon tai muuta ilmenee niin ilmoitan tähän osioon.

15

1354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • testipussi

      Kauheeta p'skaa suomeksi sanottuna, yrjön makuista, ei mitään positiivisia vaikutuksia. Perulaiset markkinoinnut tätä kuraa vaan onnistuneesti. En viitsinyt koko pussia edes syödä.
      Ja totta että saa vaan vatsan sekaisin. Olin siinä uskossa että voisi ollakkin mukamas hyvä tuote, mutta tunnen itseni huijatuksi.

      Säästä rahasi johonkin parempaan.En todellakaan suosittele.

    • syö kotimaisia

      Joku asiantuntija kertoi haastattelussa, että esim. kotimainen tyrnimarja on montakertaa parempaa superfoodia, kuin nuo ulkomailta rahdatut.

    • Kalkkilaiva13

      Kyllä se maistuu sellaselta erikoiselta, vähän naurismainen. Jostain oon lukenu että ei pitäis käyttää raakana ja siitä johtuis ne mahakivut... joten laitoin sitä uunipellille ja uuniin ja odotin että siitä vaaleesta jauheesta tulee ruskeeta ja kaadoin sen sitten vaan muuhun ruokaan ja tuntu kyllä erilaiselta kun jos olis raakana syöny. Se tuntu lantiossa, sehän on adaptogeeni ja afrodisiakki...

      • Taikauskoako ?

        Suosittelisin kotimaisia omenoita ja marjoja, ovat oikein maukkaita ja edullisia eikä niitä tarvitse syödä wc-pöntöllä istuen.

        En oikein jaksa ymmärtää miksi tuollaista pas kaa pitää syödä kun omasta maasta löytyy puhtaita, ravintorikkaita, hyviä hedelmiä ja marjoja jotka ovat vielä lisäksi halpojakin.


    • havaintoja_tehnyt!!

      Saanko kirjoittaa, vaikka en macaa ehtinytkään syödä? Ostin siis pussillisen macajauhetta ja sehän on raakaa useimmiten ostettaessa (vaalean väristä). Sehän suositellaan paahdettavaksi, ennen nauttimista, jotta keho pystyy sulattamaan ja hyödyntämään kyseisen aineen. Minähän laitoin uuniin paahtumaan ja yhtäkkiä huomasin, että jauhe alkoi savuta voimakkaasti ja otin ulos uunista. Yhtäkkiä jauheeseen alkoi muodostua palavia hiilloksia aivan kuin nuotiolla ja savun hajukin oli aivan kuin tervasta olisi poltellut. Lopulta jouduin vedellä sammuttamaan kyseisen palon ja huomasin, miten liesituulettimeen oli kertynyt kellanruskeaa tahmaista ainetta, joka tuoksui tervalle. Voidaanko tästä päätellä, että kotoinen vastine kyseiselle jauheelle olisikin perinteinen hautaterva? Tervaahan käytetään mm. hunajassa jne., eli on ihan syötävää tavaraa hyvin pienissä määrin. :)

    • gfgfdgfd

      ois kiva kertoa miten se vaikuttaa, mutta en ole päässyt ooikein niin pitkälle.

      minä olen ottanut 1 tl maca jauhetta reilun viikon ajan aina jugurtin kanssa. 8 päivänä otinkin tyhjään mahaan maca jauheen ja alkoi hirveät mahanväänteet jotka kesti yli 3 tuntia. no seuraavana päivänä otin sitten 1 tl jugurtin seassa , ruoan päätteeksi ja alkoi taas pahat mahanväänteet kunnes oksensin. ihmettelen miksi vatsaongelmaa ei aluksi ollut, kuvittelin siis että maca sopii vatsalleni.

    • skfdofi

      en voi sanoa miten vaikuttaa kun maha ei kestä edes tuota 1/2 tl jauhetta edes ruoan päätteeksi nautittuna. alkaa mahakipu joka kestää monta tuntia.

    • yeastmaca

      Sain macasta todella paljon energiaa ja jaksamista. Raaka maca ei sopinut vatsalle, ei varmaan todella monen muunkaan sen sisältävien toksiinien takia. Paahdin uunissa macan ja vielä myöhemmin tein siitä suklaapalloja, mutta sain ilkeän hiivan ja pakko lopettaa. Harmittaa, ettei tämä nyt sovi kun tuo energiaboosti auttoi kyllä paljon. Macani oli Cocovin luomu raaka macaa.

    • hippelihuijaa

      Siis et halua kielteisiä kokemuksia vain vaan positiivisia macan vaikutuksista - et voi olla tosissasi!

      Rajoitat siis vastaukset vain njyyeits-hörhöjen "myönteisiin" kokemuksiin unohtaen muut ja kehut tuotetta muille muka tuhkamunan stondista kohottavana ihmelääkkeenä unohtaen kaikki piereskelevät ja muut, jotka kaatopaikka-jauhetta nautittituaan lähinnä kärsivät.

      Ei sullakaan taida olla puhtaita jauhoja pussissa vaan taidat olla yksi niistä maahantuojista, jotka haluavat kuulla vain myönteistä markkinoimistaan tuotteista,

      Yksi varoituksen sana - älkää uskoko näitä virhe-hippejä ja njyyeits-hörhöjä vaan syökää monipuolisesti vältellen liikaa suolaa ja rasvaa niin elämänne on parempaa ja nautinnollisempaa.

      Nämä ns. terveysvaikutteiset (johan on ninike - kaikki on terveysvaikutteista, jos oikein ymmärtää) valmisteet ja tuotteet ovat vain eräiden ahneiden ja itsekkäiden ihmisten keino tehdä vähän lisää fyffeä välittämättä paskaakaan muista, joten vältä halpaanmeno ja syö monipuolisesti kotimaista.

    • Annostelu

      Macan aloitusannokseksi suositellaan 1-2 teelusikallista ja siitä sitten vähitellen muutamaan ruokalusikalliseen. Käyttöä 3 viikkoa ja sitten viikon tauko. Entä tuon viikon tauon jälkeen? Kuuluisiko silloinkin taas aloittaa tuolla 1-2 teelusikallisella vaikka ennen taukoa olisikin ottanut suurempia annoksia?

      • Pruuut.pröööt

        Macan annostusta voi kokeilla wc-pöntöllä istuen, todennäköisesti jo teelusikallisen nauttiminen aiheuttaa melkoisen pörinän pöntössä.


    • Mrx-70

      Ostakaa maca kapseleita. Kaikkein helpointa vetää maca kuuri. Itse löysin Tallinna matkalla ihan sattumalta ja päätin kokeilla kapseleine ja aivan loistava tuote. Ei tartte jauheen kanssa leikkiä. Ja toimiikin viellä ihan samanlailla. Olo en energinen ja vaimo tykkää.

      • Ei.syötäväksi

        Mahaa vääntää ja perse laulaa, siinähän ne Macan vaikutukset pääpiirteittäin.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10300
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4563
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3104
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2714
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1889
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe