Saarioisten mikropizza pelasti päivän jälleen kerran!

Suurfani

Olin tulossa töistä kun minut yllätti tänään uskomattoman kova nälkä. Nälkä suorastaan uuvutti minut ratissa ja tunsin verensokerini tippuvan hämärän rajamaille. Nopeasti käänsinkin autoni lähellä olevan parkkipaikan pihalle ja marssin sisään hakemaan jotain pikaista syötävää.

Yhtäkkiä huomasin hyllyssä tarjouksessa olevat Saarioisten mikropizzat (hinta 0,98e). Päätin olla rohkea ja kokeilla, sillä olivat kooltaan sellaisia, että veisivät pahimman nälän pois. Pizzan ostetttuani käärin sen rullalle ja rupesin rouskuttamaan tuota kylmää herkkupizzaa. Kylmänäkin tämä nuoruuden muistoja esiintuova laatupizza oli hyvää herkkua ja sai kuin saikin lyötyä pahimman nälän pois. Pääsin taas paljon halvemmalla, kuin olisin esim. käynyt kotipizzassa ostamassa kallista ja pahaa pizzaa. Alepa tarjosi edullisen vaihtoehdon.

Kyllä tuo saarioisten mikropizzza vaan on hyvää.

7

984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitzzamiesz

      Kun syöt tasaisin väliajoin, verensokeri ei laske, eikä nälkä yllätä.

    • kotikokki

      Meillä saarioisten roiskeläpät ovat pelastaneet koko perheen. Olisimme varmasti koko perhe jo kuollut ilman saarioisten loistavia mikropizzoja.

      Ei työtätekevät ehdi kokata kotona, jolloin pelastus on saarioisten jauhelihapizza koko perheelle! Helppoa, nopeaa ja ravitsevaa. Itse olen syönyt jo vuodesta 1984 ja aion opettaa aikanaan myös lapsenlapsilleni tämän suuremmoisen herkun pariin.

    • Suurdoku

      Olin tulossa töistä kun minut yllätti tänään uskomattoman kova jano. Jano suorastaan uuvutti minut ratissa ja tunsin verensokerini tippuvan hämärän rajamaille. Nopeasti käänsinkin autoni lähellä olevan parkkipaikan pihalle ja marssin sisään hakemaan jotain pikaista juotavaa.

      Yhtäkkiä huomasin hyllyssä tarjouksessa olevat Koffin tölkkioluet (hinta 0,94e). Päätin olla rohkea ja kokeilla, sillä olivat kooltaan sellaisia, että veisivät pahimman janon pois. Tölkin ostetttuani käärin avaajanipsun rullalle ja rupesin kaatamaan kurkkuun tuota kylmää herkkujuomaa. Lämpimänäkin tämä nuoruuden muistoja esiintuova laatujuoma oli hyvää herkkua ja sai kuin saikin lyötyä pahimman janon pois. Pääsin taas paljon halvemmalla, kuin olisin esim. käynyt lähiräkälässä ostamassa kallista ja pahaa hanaolutta. Alepa tarjosi edullisen vaihtoehdon.

      Kyllä tuo Koffin tölkkiolut vaan on hyvää.

    • Juntsilako?

      Luotan että on megaprovo...

    • 6+14

      Sopivia välipaloja.

      Toki tosisuomalainen haukkuu moiset ja suosii vehnämössöleipää, johon laitetaan jotain 1% lihapitoisuudella olevaa leikkelettä ja kaupan halvinta edamia.

    • ällöjä

      Karseen makuisia tehdas eineksiä hyi että aitoja saa jo joka kadun kulmasta.

    • mikropitzassaonnion

      Mutta aidon hinnalla saat 1.5-2 kg edestä Saarioisen laadukasta pitzaa! Sillä määrällä lähtee nälkä jos isompikin!

      On nämä ns. roiskeläpiksi kutsutut lätyt herkkua. Namnam. Välillä Atriaa (meetwursti on mukavan kipakka, kinkku-ananas ihanan juustoinen) ja välillä Saarioista (kinkku on ensirakkauteni).

      Jotkut ihmettelevät, et miten tuollaista voi syödä. Ja valittavat kovaa hintaa. Nytkin Atrian pitzaa irtoaa Lidlistä hintaan 0.6-0.7 e per lätty. Tee siinä sitten niitä ainaisia jauhelihamakaronipatoja, jotka toisena päivänä jo ovat vastenmielisen tuntuisia, tönkköjä ja muutenkin makuaan menettäneitä. Laadukkaan einespitzan, kun mikrossa lämmittää, niin se on kuin tuore ruoka olisi mikrosta ulos putkahtanut. Ja kylmänä menee myös! Toisin kuin sen jähmeä makaronipata.

      Pari Atrian roiskaria sitäpaitti täyttää vattan paremmin kuin 400 gr tuota makaronimössöä. Ja on takuulla halvempaa.

      Sitä paitti, löytyy tarvittavat ravinteetkin: vihannesta (tomaatti, oregano jne), hiilihydraattia (pitzapohja), proteiinia (liha), kalsiumia (juusto) sekä rasvaa ja suolaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe