Miten saan pyyn lihasta muheaa ja maukasta, mieleuiten uunissa laittamalla?
Ja millaiset lisäkkeet sen kanssa sopii? Entä soosi?
Valmistusohje pyylle
2
3222
Vastaukset
- Erämies
Perusohje linturiistalle on seuraava:
Kyni suolistettu lintu ja polta höyhentupet sytkärillä tai muulla avotulella pois.
Mausta lintu suolalla ja pippurilla. Päällystä lintu amerikanpekonisiivuilla. Laita uuniin ensin 175 asteeseen n. 20 minuutiksi ja laske lämpö sen jälkeen 125 asteeseen. Lintu on kypsä kun tikulla pistettäessä täkkälihasta tulee kirkasta nestettä. Pyy kypsyy n. 40 (20 20)minuutissa.
Linnusta valuneesta nesteestä voi tehdä kermaa lisäämällä kastikkeen. Perunamuusi tai uuniperuna sopii riistalle hyvin. Mustaherukka hillo käy lisäkkeeksi, myös muut metsämarjat ja sienet sopivat riistalle.- tupukka
Tätä täytyy kokeilla - edellyttäen että ukko saa jotain saalista reissultaan...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta643315Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433127- 432508
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1132435- 311933
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271830- 481626
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851435- 391300
- 821169