Onko ihminen eläin?

Mikä on totuus?

Apinasta kehittynyt supereläin, maapalloa suvereenisti hallitseva laji mutta kuitenkin vain eläin? Mikä on tieteellinen totuus? Vai olemmeko jotain aivan ainutlaatuista, Jumalan kuvia?

39

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ajatteleva Apina. .

      Mitä jos JUMALA onkin evoluution tuote?

    • aaaaa b bs fsfs

      Sitten : kerro mitä Jumalalla tarkoitat täsmälleen?

      Eikö olekin hauskaa että mieleen tulee jotakin ihmismäistä?

      ^^

      Narsku tuijottaa peilikuvaansa

    • 90ug08yg

      Ihminen luokitellaan kuuluvaksi isoihin ihmisapinoihin yhdessä simpanssien, gorillan ja gibbonin kanssa. Se on tieteellinen totuus. Ainutlaatuisia olemme silti kongnitiivisten kykyjemme takia.

    • Karitsan veri

      Ihminen on Jumalan kuva. Ateistitiedemiehet esittävät ihmisen vain yhtenä lajina muiden joukossa. Monasti nämä perustelevat omaa irstasta käytöstään "luonnollisina vietteinä". Viimeisenä päivänä he tulevat näkemään totuuden mutta silloin on liian myöhäistä. Ikuisuus on pitkä aika viettää Helvetin tulessa...

      • öpihåiougigy

        Millä uskovat perustelevat pedofiliansa? Silläkö, että lapsi ei vastustanut tarpeeksi, tai että alle kymmenenvuotias keikisteli viettelevästi?
        Pahimmat irstailijat löytyvät lahkolaisista.


      • qytfdyfy
        öpihåiougigy kirjoitti:

        Millä uskovat perustelevat pedofiliansa? Silläkö, että lapsi ei vastustanut tarpeeksi, tai että alle kymmenenvuotias keikisteli viettelevästi?
        Pahimmat irstailijat löytyvät lahkolaisista.

        Pahimmat irstailijat kuten Jammu-setä löytyvät evoluutiolahkolaisista.


      • öljökllökjkljkl
        qytfdyfy kirjoitti:

        Pahimmat irstailijat kuten Jammu-setä löytyvät evoluutiolahkolaisista.

        Useimmat pedofiilit löytyvät kristillistä lahkoista. Ainakin, jos lasketaan pedofiliatapaukset per 1000 lahkolaista. Kaiken mädännäisyyden lisäksi nämä lahkot ovat vielä suojelleet pedofiilijäseniään.


      • DeniaI
        öljökllökjkljkl kirjoitti:

        Useimmat pedofiilit löytyvät kristillistä lahkoista. Ainakin, jos lasketaan pedofiliatapaukset per 1000 lahkolaista. Kaiken mädännäisyyden lisäksi nämä lahkot ovat vielä suojelleet pedofiilijäseniään.

        Kaikki pedofiliatapaukset ovat olleet ateistisia evoluutiolahkolaisia.

        Ateistit ovat aloittaneet kaikki sodat.


      • jouteisti
        DeniaI kirjoitti:

        Kaikki pedofiliatapaukset ovat olleet ateistisia evoluutiolahkolaisia.

        Ateistit ovat aloittaneet kaikki sodat.

        Miksi valehtelet Denial?


      • kahdella pytyllä?
        DeniaI kirjoitti:

        Kaikki pedofiliatapaukset ovat olleet ateistisia evoluutiolahkolaisia.

        Ateistit ovat aloittaneet kaikki sodat.

        Käytkö vähän vajaalla? Et kai kuvittele kenenkään uskovan väitteitäsi?


      • > Ateistitiedemiehet esittävät ihmisen vain yhtenä lajina muiden joukossa. Monasti nämä perustelevat omaa irstasta käytöstään "luonnollisina vietteinä". <

        Älä toki kätke todisteitasi ateistitiedemiesten irstaasta käytöksestä omaan arkistoosi vaan kerro ne koko maailmalle jotta kaikki saavat nähdä miten irstaasti ateistitiedemiehet käyttäytyvät.


    • ytfyqfdy

      Pitkän vankeustuomion saanutta Muuramen pedofiiliringin ateistista päätekijää epäillään jälleen törkeästä seksuaalirikoksesta.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082618602256_uu.shtml

      Suomen rikoshistorian iljettävimmäksi seksuaalirikokseksi kutsutun Muuramen pedofiiliringin päätekijää, 52-vuotiasta tamperelaismiestä, joka on ateisti, epäillään jälleen törkeästä lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta. Miehellä on tilillään jo kaksi aiempaa seksuaalirikostuomiota.

      • God did it

        Mistä päättelit, että kyseessä on ateisti? Vai valehtelitko, kuten uskovaisilla on tapana tehdä?


      • Råger Mer
        God did it kirjoitti:

        Mistä päättelit, että kyseessä on ateisti? Vai valehtelitko, kuten uskovaisilla on tapana tehdä?

        Ateistiset evoluutiouskovaiset valehtelevat aina.


      • iopoåhpkjghigh
        Råger Mer kirjoitti:

        Ateistiset evoluutiouskovaiset valehtelevat aina.

        Vai on atepalstan nikkivaras liemurrellut tänne. Tuliko banni edelliselle palstalle?
        Ryömi nyt vaan takaisin sinne kiven alle, josta olet lähtöisin. Ei sinulla ole tällekään palstalle mitään annettavaa, kuten ei mihinkään muuallekkaan. Koiranoksennus.


    • Jumalan kuva

      Minä en ainakaan ole mikään apina vaan Jumalan luoma ihminen jolla on sielu. Aivan järjetön ajatus että olisimme sukua jollekin karvaiselle ja tyhmälle apinalle.

    • vesi&kalat

      Apina on tyhmä. Se ei osaa juurikaan muuta kuin matkia. Koira ja hevonen ovat eläinkunnan älyköitä (myös delfiini). Eräs Vanhassa Lännessä vaikuttanut intiaani sanoi: "Valkoinen mies on hullu. Hän sanoo, ettei eläimellä ole sielua. Kuitenkin joka kerran, kun katson ponini silmiin, näen sen sielun."
      Ei valkoinen mies ollut tuolloin hullu eikä ole nytkään. Vajavainen hän kylläkin on, samoin kuin kaikki muunkin väriset ihmset. Se alkulankeemus.
      Monesti kuulee kysyttävän, mikä on se "oikea" uskonto, kun niitä on niin paljon.
      Kuvitellaanpa, että Absoluutti eli todellinen totuus, henkinen ja ikuinen, on vuori. Uskonnot ovat polkuja, jotka johtavat vuoren huipulle, mutta vuorelta avautuva näkäala on kaikille sama.
      Kristinusko ei ole niitä helpoimpia uskontoja. Se vaatii uskojaltaan paljon. Varmaan on helpompi lakaista muurahaisia pois polun päältä, ettei vahingossa astuisi niiden päälle, tai uhota parta vaahdossa kostoa "vääräuskoisille", kuin antaa anteeksi ja murtaa leipää porton ja murhamiehen kanssa.
      Vaikka olen krititty, ei minusta ole toisen posken kääntäjäksi.

      • ökölkölklök

        Ihmisapinoiden älykkyys on huomattavasti koiria ja hevosia korkeammalla. Joten alusta asti väärin.


    • Fiksu kreationisti

      Tieteellinen totuus on tietysti se, että ihminen on Jumalan kuva, aivan kuten Raamattukin sanoo.

      • åkjnjknjknn

        Raamatulla ei ole tieteen kanssa mitään tekemistä. Ihminen kuuluu isoihin ihmisapinoihin ja se on tieteen sana asiasta.


      • Köyhä miljonääri

        Raamatullinen on totuus on se, että Jumala on perseestä, aivan kuten pierutkin.


    • vesi@kalat

      Lajien välistä älykkyyttä on erittäin vaikea mitata. Ihmisellä on taipumus arvostaa ihmiselle ominaisia piirteitä arvioidessaan muiden lajien älykkyyttä (työkalujen käyttäminen, kieli, yms.). Näissä vertailuissa ihmisen jälkeen älykkäimmiksi listataan yleensä simpanssi, gorilla, oranki, paviaani, gibboni sekä muita apinalaleja, delfiini, pyöriäinen, miekkavalas, elefantti, sika, koira, ja jotkut linnut, kuten korppi ja papukaija.
      (internet, kysy fi, Helsingin kaupungin kirjasto.)

      Simpanssien on arvioitu olevan älyllisesti 3-vuotiaan ihmislapsen tasolla. Ne pystyvät ilmaisemaan itseään äänillä, eleillä ja ilmeillä, huijaamaan ja manipuloimaan hyötymistarkoituksessa sekä ymmärtämään lukuarvoja ja suuruusjäjestyksiä.
      (Internet, Tieteen kuvalehti.)

      Koirat osaavat laskea, voivat ymmärtää yli 150 sanaa ja pystyvät huijaamaan tarkoituksellisesti sekä ihmisiä että muita eläimiä, sanoo kanadalaispsykologi ja koirien tutkija Stanley Moren. Monien mittareiden perusteella koirien älylliset kyvyt ovat samaa luokkaa kuin parin vuoden ikäisen ihmislapsen, Brittiläisen Kolumbian ylipostossa työskentelevä More väittää.
      (Internet, Tiede 9.8.2009.)

      Niinpä niin. Eläinten älykkyyden arviointi/mittaaminen on aina tulkintaa. Eläin on kuitenkin eläin ja ihminen on ihminen.
      Ihminen mitään ole kehittynyt eri vaiheiden kautta apinaksi ja siitä ihmiseksi. Missä on se puuttuva rengas? Evoluutiouskovaisten mielikuvituksessa.

      • lkölköklkkö

        Puuttuva rengas on myytti. On lähes mahdotonta osoittaa tarkasti, mikä fossiili olisi esimerkiksi simpanssin ja ihmisen yhteinen kantamuoto saatikka, että se kyettäisiin löytämään. Se tiedetään, että seallinen on pakostakin ollut. Etelänapinoista ihmiseksi on jo melko vakuuttava fossiiliketju ja uusia löytyy jatkuvasti.


      • " Eläinten älykkyyden arviointi/mittaaminen on aina tulkintaa."

        Kaikkien tulosten tulkinta on tulkintaa, riippumatta alasta.

        " Eläin on kuitenkin eläin ja ihminen on ihminen."

        Niin niin ja ihminen kuuluu eläimiin. Eikä sillä ole mitään tekemistä, mitä sinä satut uskoman vaan ihmisen solut ovat rakenteeltaan samanlaisia kuin eläinten solut (vrt. kasvit, sienet, prokaryootit), joten ihminen on jo tuolla perusteella eläin.

        "Ihminen mitään ole kehittynyt eri vaiheiden kautta apinaksi ja siitä ihmiseksi. Missä on se puuttuva rengas? Evoluutiouskovaisten mielikuvituksessa. "

        Ihminen on apina (samaan tapaan kuin ihminen on aitotumainen, eläin, nisäkäs, kädellinen jne.), joten puuttuva rengas on ainoastaan mielikuvituksesi tuotetta ja muut eivät ole vastuussa mielikuvituksesi tuotoksista.


    • vesi@kalat

      "Puuttuva rengas on lähinnä kansanomaisessa puheessa ja mediassa esiintyvä käsite, jolla tarkoitetaan evoluutiossa avoinna olevaa tuntematonta kehitysvaihetta alkeellisemman ja kehittyneemmän muodon välillä."
      Wikipedia

      Niinpä. Evoluutioon kritiikittömästi uskovat muokkaavat termistöä ja käsitteitä aina sen mukaan miten evoluutiokaislikossa suhisee.
      Ja kyllähän siellä suhisee: Tutkija Richard Sternberg menetti virkansa Smitsoniassa salliessaan intelligent designia puoltavan tutkimuksen julkaisemisen. Astronomi Guillermo Gonzalezilta evättiin toimikausi Iowan yliopistossa hänen älylliseen suunnitteluun liittyvistä yhteyksistään ja Baylorin yliopisto sulki Ropert Marksin Evolutiivisen laboratorion ja Web-sivuston samasta syystä.

      Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan. Evoluutio on jo pitkään ollut ns. virallinen totuus. "Virallista totuutta" vastaan sotivia vastarannan kiiskejä on ollut aina ja on edelleen. Hyvä niin, muutenhan kehitys olisi pysähtynyt jo ajat sitten.
      Mihin tämä kehitys (tarkoitan nyt luonnontieteitä) sitten johtaa? Ken tietää. Ehkä johtaa siihen, että ateistiset ja puoliateistiset tieteentekijät nousevat vuorelle ja kohtaavat siellä hymyileviä teologeja, jotka sanovat hymy suussa:"Kylläpä teitä sai odottaa."

      • pighjohogvo

        Paleontologit ja evoluutioteoreetikot eivät ole vuosikymmeniin puhuneet puuttuvasta renkaasta muutoin kuin metaforana. Kun se nyt on todettu Wikissäkin, niin Wiki on tietenkin kritiikittömästi evoluutioon uskovien muokkaama.
        Tosiasia on, ettei evoluutioteorialle ole ainuttakaan kilpailijaa. ID ei ole teoria eikä kreationismi tiedettä.
        Uskonnoilla ei ole ollut tieteelle mitään annettavaa tähänkään asti. Miksi sitten olisi tulevaisuudessakaan.


      • totuuden vierestä

        Ei menettänyt. Miksi valehtelet?

        Wiki:
        "Sternberg on väittänyt että häntä on vainottu Smithsonian institutessa Meyerin tutkimuksen julkaisemisen vuoksi ; Sternbergiltä oli viety avaimet ja hänen toimistonsa paikkaa vaihdettiin.[6] Tosin avainten poisto koski suurta osaa muitakin ja koski instituutin turvallisuusjärjestelmän muutokseen, eikä häneltä ole koskaan evätty lupaa työskennellä rakennuksessa. s.12 Myös Sternbergin toimiston paikan vaihtaminen on totta, ja tällöin se liittyi museon remonttiin ja uudelleenjärjestelyyn, eikä Sternberg ollut ainoa, joka joutui muuttamaan. Lisäksi museo rakensi Sternbergiä varten uuden toimiston.[5]"

        Pseudotieteen tuominen yliopistoon on mielestäni aivan riittävä syy kenkimiseenkin.


      • "Evoluutioon kritiikittömästi uskovat muokkaavat termistöä ja käsitteitä aina sen mukaan miten evoluutiokaislikossa suhisee."

        Väärin. Ainoa, joka tässä määrittelyä yrittää muuttaa, on sinä. Johtunee siitä, että sinulla ei ole pienintäkään hajua aiheesta, jossa yrität päteä.

        "Ja kyllähän siellä suhisee"

        Ja kuten on todettu, on tuo marttyyrina esiintyminen perustunut pelkkiin kreationistien valheisiin.

        "Hyvä niin, muutenhan kehitys olisi pysähtynyt jo ajat sitten."

        Kehitys ei ole millään tavalla ole ollut riippuvainen kaltaistesi kreationistien hihhuloinnista. Se on totta, että kritiikki vie tiedettä eteenpäin, mutta älä yritä rinnastaa muiden tai sinun idioottimaista hörhöilyäsi siihen kritiikkiin.


    • vesi@kalat

      Edellisessä kommentissani ollut maininta Richard Sternbergin väitetystä vainosta ja potkuista perustuu "Evoluutio -uutisia 2008"-sivustoon, jonka otsikko kuuluu "Evoluutiokriittinen konferenssi Roomassa." Samaan nettikirjoitukseen perustuu myös mainintani: Astronomi Guillermo Gonzalezilta evättiin toimikausi Iowan yliopistossa hänen älylliseen suunnitteluun liittyvistä yhteyksistään ja Baylorin yliopisto sulki Ropert Marksin Evolutiivisen laboratorion ja Web-sivuston samasta syystä.


      Kyseinen sivusto löytyi netistä tänä aamuna, kun haeskelin kirjoituksia evoluutiosta puolesta ja vastaan. Eli sitä ennen minulla ei ollut kunniaa tuntea Richard Sternbergiä. Nyt on, ainakin enemmän kuin eilen.
      Toisen Richardin eli Dawkinsin taas tunnen paremmin. Varsin etevä kertoja, joka kertoo esimerkiksi silmän evoluutiosta kirjassaan "Miljardien vuosien takaa" mielenkiintoisella tavalla. Se tietokonesimulaatio, jota ei koskaan tehty.

      • uhgigguy0g0y

        Kreationistien sivustoja tuskin voi pitää luotettavina lähteinä.


      • "Edellisessä kommentissani ollut maininta Richard Sternbergin väitetystä vainosta ja potkuista perustuu"

        Kannattaa vaihtaa lähteitä, kun törmää selvään propagandaan. Vaikkaan, että todellisuudessa nuo tuollaiset lähteet ovat lähes ainoita, joita käytät.


    • fgns ns

      On.

      Siinä vastaus ilman turhaa höpötystä.

    • karvainen eläin

      Miten niin "vain" eläin?

    • vesi@kalat

      "Kannattaa vaihtaa lähdettä, kun törmää selvään propagandaan. Veikkaan, että todellisuudessa nuo tuollaiset lähteet ovat lähes ainoita, joita käytät."

      Veikkaat väärin. Minulle käy mikä lähde hyvänsä, jos lähde vaikuttaa asialliselta ja uskottavalta, eli kirjoittaja/puhuja on riittävästi perehtynyt aiheeseen ja ja pysyttelee totuudessa.
      No, tekevälle sattuu, ja mitä tulee tapaukseen Richard Sternberg, aiheesta on takavuosina kohistu aika lailla ja melko sekava näyttää olevan kyseinen tapaus. Tiedä vieläkään kyseisestä tapauksesta missä kulkee propagandan ja totuuden välinen viiva. Sen verran tunteita näyttää olevan ilmassa leirin molemmin puolin.

      • "Veikkaat väärin."

        Jaa, siltä se ainakin vaikutti kirjoituksistasi päätelleen.

        "Minulle käy mikä lähde hyvänsä, jos lähde vaikuttaa asialliselta ja uskottavalta, eli kirjoittaja/puhuja on riittävästi perehtynyt aiheeseen ja ja pysyttelee totuudessa. "

        Millä perusteella sinä sen arvioit, kun nytkin olet tuollaiseen kuoppaan langennut?

        "Tiedä vieläkään kyseisestä tapauksesta missä kulkee propagandan ja totuuden välinen viiva."

        Se on aika selkeää, missä se kulkee. Tuo kreationistien marttyyrina esiintyminen on kuulunut heidän agendaan jo pitkään.


    • vesi@kalat

      "Internet on avannut rajattomat mahdollisuudet pelotella, parjata ja uhkailla ihmisiä, joiden kanssa ollaan eri mieltä. Useimmiten tämä tapahtuu nimettömänä. Joskus uhkailu tapahtuu myös omalla nimellä. Tässä muutama esimerkki melko rajusta palautteista, jotka olen saanut, kun en ole suostunut julkaisemaan heikkolaatuisia artikkeleita Bio-Commpexity-lehdessä:
      "Toivon että tukehdut Jeesuksen vereen, jota juot ja palat helvetin tulessa, johon uskot. Toivon ettei minun tarvitse enää koskaan kuulla teistä hölmöistä."
      "Väitän, että Douglas Axe ja Matti leisola ovat huijareita, jotka teeskentelevät olevansa hyviä tutkijoita ja lehden toimittajia ja ovat häpeäksi Bio-Compexity-lehdelle."

      Joskus pelottelu voi johtaa traagisiin seurauksiin. Edessäni on USA:n edustajahuoneen teettämä virallinen tutkimus evoluutiobiologi Richard von Sterbergin saamasta kohtelusta, joka käytännössä pilasi hänen maineensa tutkijana ja uransa tiedemiehenä. Ensin faktat: Richard von Sternbergillä on kaksi tohtorin tukintoa, toinen evoluutiobiologiasta ja toinen teoreettisesta biologiasta. Hän työskenteli tutkijana kansallisen terveysjärjestön (NIH) biotekniikan informaatiota käsittelevässä keskuksessa sekä tutkijana kuuluisassa Smithsonian-instituutin luonnonhistoriallisessa museossa. Hän oli Proceedings of Biologicl Society of Washigton-lehden vastaava toimittaja. Hänen tehtävänsä oli ottaa vastaan käsikirjoituksia ja lähettää ne 2-3 asiantuntijan arvioitavaksi.
      Arviointi tapahtuu nimettömänä. Käsikirjoituksen kirjoittaja ei tiedä arvioitsijoiden henkilöllisyyttä. Heidän lausuntojensa perusteella vastaava toimittaja tekee päätöksen julkaisemisesta. Päätös voi olla hyväksyminen, pienten tai merkittävien korjausten edellyttäminen ennen hyväksymistä tai hylkääminen.
      Stephen Meyer lähetti lehteen käsikirjoituksen, The Origin of Biological Information and the Higher Taxonomic Categories, jossa pohdittiin älykästä suunnittelua eräänä selitysmahdollisuutena kabrikauden räjähdykseen, jossa suuri määrä eliökunnan perusrakenteita ilmestyi lähes samanaikaisesti. Sternberg valitsi kolme tunnettua asiantuntijaa, jotka arvioivat käsikirjoituksen ja suosittelivat yksimielisesti sen julkaisemista. Sternber hyväksyi käsikirjoituksen ja se julkaistiin. Sitten alkoi vaino:
      Asiasta nousi valtavat mittasuhteet saanut kohu; johtavat tiedelehdet paheksuivat Meyerin artikkelin julkaisemista. Tiedettä ja uskontoa oli sekoitettu, kuuluisan Smithsonian-instituutin maine oli pilalla. Smithsonian-instituutti laati yhdessä NCSE:n kanssa suunnitelman Sternbergin uran tuhoamisesta. Sternbergin ystäviä kuulusteltiin, huhuja levitettiin sekä isntituutin sisällä että ulkopuolelle.

      Huhut olivat niin hurjia, että eräs kollega lähetti Sternbergin ansioluettelon tiedoksi instituutin henkilökunnalle todisteeksi hänen tieteellisestä pätevyydestään Vaadittiin jopa vertaisarvioijien nimettömyyden suojan poistamista vedoten siihen, että heidän täytyi olla "kreationisteja". Sternbergin uskonnollisia motiiveja kaiveltiin ja oikeuksia kavennettiin. Avaimet otettiin pois. Toimisto siirrettiin muualle. Tutkittiin mitä aineistoja hän oli kirjastossa lukenut. Ilmapiiri Sternbergiä kohtaan muuttui niin vihamieliseksi, että hän lopulta päätyi lähtemään Smithsoniasta.
      Sternbergin tieteellinen ura oli käytännössä tuhottu. Kuka palkkaisi näin epäilyttävän henkilön tutkijaksi? Asiasta tehtiin kaksi virallista tutkimusta ja kaikki syytökset todettiin vääriksi ja huhut perättömiksi, mutta kukaan ei oikaissut huhuja tai pyytänyt anteeksi. Keskellä näitä tapahtumia Sternberg tuli Suomeen ja joutui lähes vastaavaan mylläkkään täällä. Yliopiston sähköpostilistalla käydyssä kirjoittelussa vedottiin myös Sternbergin ympäroillä velloviin tapahtumiin ja vaadittiin seminaarin peruuttamista.

      Sain soiton myöhemmin Sternbergin ystävältä, joka kysyi olisinko valmis tarjoamaan Sternbergille työpaikan tilanteen rauhoittumisen ajaksi. Lupasin ottaa hänet tutkimusryhmääni, mutta hän löysi uuden työpaikan. Sternberg kuvaa tapahtumien kehittymistä tarkemmin nettisivuillaan."

      Näin kirjoittaa Matti Leisola kirjassaan"Evoluution ihmemaassa" (julkaistu v. 2013) sivuilla 178-180.
      Miksi Leisola levittäisi perätöntä tietoa? Senkö vuoksi, että antaisi evoluutiouskovaisten käteen kirveen, jossa olisi Leisolan nimi, vai?

      • kressujen juttuja

        Kressu tekemässä toisesta kressusta marttyyriä. Siksi.

        Äsken taisit vielä kertoilla, että kyseinen tutkija erotettiin.


      • Menepäs vilkaisemaan kreationismipalstalta

        http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3509

        joku t-torpan aloitus. Kommenteista näkee, että Leisola puhuu vapaa-aikanaan kauniisti sanoen muunnettua totuutta, esimerkiksi antamalla biologian termeille omia määritelmiään. t-torppa siteeraa aistillisen himokkaasti ja täydellisen kritiikittömästi hänen kirjoituksiaan ja olisikin aivan hukassa ilman niitä.

        Täältäkin löytyy arviota Leisolan kirjasta (jonka nimen muistit väärin):

        http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2014/01/leisolan-ihmemaassa-osa-1.html

        http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2014/01/leisolan-ihmemaassa-osa-2.html

        http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2014/01/leisolan-ihmemaassa-osa-3.html

        http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2014/02/leisolan-ihmemaassa-osa-4.html

        Ja kai sekin on kaikille selvää, että leipätyössään tekniikan tohtori Leisola on ollut "evokki"? Kreationismia hän harrastaa vain vapaa-aikanaan - ehkä hänen palkkansa / eläkkeensä on niin pieni, että hengenpitimiksi pitää markkinoida kreationismia.


      • "Sternberg valitsi kolme tunnettua asiantuntijaa, jotka arvioivat käsikirjoituksen ja suosittelivat yksimielisesti sen julkaisemista."

        Vale.

        "Sitten alkoi vaino:
        Asiasta nousi valtavat mittasuhteet saanut kohu"

        Kyllä. Hän julkaisi artikkelin ja kiersi peer-review prosessin kokonaan. Tämä ei ole millään tavalla hyväksyttävää tieteellisessä julkaisussa.

        "Smithsonian-instituutti laati yhdessä NCSE:n kanssa suunnitelman Sternbergin uran tuhoamisesta."

        Vainoharhaista sontaa.

        "Avaimet otettiin pois. Toimisto siirrettiin muualle. "

        Kuten tehtiin monille muillekin. Kyse oli uudelleenjärjestelyistä, ei mistään salaliitosta.

        "Sternbergin tieteellinen ura oli käytännössä tuhottu."

        Täyttä valetta. Se, että hän itse lähtee kreatinistien kelkkaan (ID-porukkaan) on ihan hänen oma päätöksensä. Lisäksi hän on ansainnut moitteensa, koska hän toimi epärehellisesti ja nyt vielä jälkeen päin vetää marttyyrin viittaa niskaan.

        "Asiasta tehtiin kaksi virallista tutkimusta ja kaikki syytökset todettiin vääriksi ja huhut perättömiksi, mutta kukaan ei oikaissut huhuja tai pyytänyt anteeksi."

        Ei tietenkään, koska sellaisia syytöksiä ei kukaan edes tehnyt.

        "Miksi Leisola levittäisi perätöntä tietoa?"

        Sitä pitäisi kysyä Leisolalta, mutta uskonnolliset motiivit on aika selvä motiivi ainakin henkilön tuntien.

        "Senkö vuoksi, että antaisi evoluutiouskovaisten käteen kirveen, jossa olisi Leisolan nimi, vai? "

        Tuskin. Hänhän saarnaa kuorolle, joka ottaa hänen tekstinsä kritiikittä. Vaikka hän jääkin kiinni vääristelyistä ja valehtelusta, ei se vaikuta mitenkään hänen kuoroonsa ja se on ihan selvä ilmiö, joka on jatkuvasti havaittavissa tälläkin palstalla.

        Sinäkin lainaat vielä lähteitä, joissa esitetään valheita vaikka sinulle on noitakin asioita jo selvitetty ->
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12445144#comment-69546678-view

        Mikä on tekosyysi sille, että et tuota huomioinut vaan ennemmin pitäydyt lähteessä, jolla on selvä uskonnollinen motiivi ollut jo kauan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      5004
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      294
      3105
    3. 134
      1807
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      231
      1673
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1233
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1183
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1174
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe