Kuinka lasken tarvittavan määrän, jos arvioin vieraita tulevan 50 ja tuleekin 60-70.
Tarjottavat 3 eri suolaista ja 3-4 makeaa leivonnaista.
Mikä olisi hyvä hätävaraksi kahvipöytään?
Vierasvaran arviointi kahvipöytään
1
114
Vastaukset
- uygtfdrfsfghjklö
Laske (jos mahdollista) vieraiden suurin määrä ja tee tarjottavia kappalemäärältään sopivasti enemmän ja muista huomioida erityisruokavaliot erikseen. Paljonko enemmän, riippuu siitä millaista juhlaväkeä on tulossa. Lapset usein ottavat monta kappaletta ja suuriruokaiset isoja paloja jne. Itse teen esim. 70 hengelle jokaista lajia noin reilun 100 kpl (aina vieraista osa jää pois eivätkä kaikki syö kaikkea). Tällä tavalla mitään hätävarakeksipaketteja ei ole tarvittu vaan tarjottavat ovat aina riittäneet niin että ainakin 10-20 kpl per laji on jäänyt yli. Mieluummin reilusti yli kuin liian vähän.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2554581Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1312993Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit412762Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?741740Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1061594Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn241485- 551334
- 931245
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2061103- 471099