Moi. Tarkoitus olisi kokeilla ensimmäistä kertaa puolukkamehua. Löysin ohjeen jossa puolukat murskataan vesi viinihappo (siis varmaan perusohje). 2-3 pv:n päästä siivilöidään ja lisätään sokeri. Nyt kysynkin että voinhan kiehauttaa tämän mehun ja laittaa lasipulloihin että saan vietyä kellariin koska pakastimeen ei mahdu. Ei kai se makua muuta vaikka keitän/kuumennan sen? Kiitän :)
Puolukkamehu
maa41tuska
2
161
Vastaukset
- Mark56ku
Voit kiehauttaa ja pullottaa sekä viedä kellariin :)
- votkoopuolukkamehua
Ei kannata kiehauttaa - vitamiineja katoaa. Pelkkä kuumennus riittää.
Vaimoni konsti: hyvin pestyt ja huuhdellut lasipullot steriloidaan kuumassa uunissa (älä polta näppejäsi!) ja sopivan kokoiset kumitulpat 100-asteisessa vedessä. Sitten käsitellään siististi, ettei tule pöpöjä pulloon. Säilyy hyvin jopa vuosikausia viileässä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1472455
- 1761694
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6875- 68851
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745