http://www.aamulehti.fi/Ruoka/1194930840364/artikkeli/ravintoloitsija alahti facebookissa typerilla kommenteilla ei ruokakulttuuria paranneta.html
En tiedä, päätelkää itse.
Arto ei omista ravintoloistaan hyväksy minkäännäköistä negatiivista kommenttia. Oli se mihin sävyyn tahansa kirjoitettu, aina on se herne poikittain nenässä.
Onko jopa itse loskamies Björk saanut vertaisensa ?
Arto Rastas onko ylimielinen ?
23
6250
Vastaukset
- rastastie
Kuinkahan moni tykkää itse siitä, että joka tekeminen arvostellaan julkisesti? Pyydäpä kokeeksi asiakkaitasi laittamaan palautteet nimettöminä mutta sinut nimeltä mainiten vaikka alaasi liittyvälle Suomi24-foorumille. Silloin pääsee aika lähelle tunnelmia.
Uskon, että tuota Rastaankin toimintaa voi arvioida samoilla perusteilla.- herääpahvi
ei se ole mahdollista kritisoida rastasta. rastas ei hyväksy mitään kritiikkiä ja poistattaa kaiken. rastas myös itse nimettömänä haukkuu blogistit jotka kehtaavat hänen ravintoloitansa kritisoida. jos itse syyllistyy alapäätason kommentointiin blogeissa pitäisi katsoa peiliin ja miettiä että onko kaikki inkkarit kanootissa.
ravintoloista annetaan nimetöntä palautetta netissä ja hyvin harvoin törmää asiattomaan palautteeseen edes niissä nimettömissä. kyllä se vika 99% tapauksista on siellä ravintolan päässä ja niistä pitäisi ottaa opiksi !
- fuudiontärkee
Itseasiassa nämä tseffit kuvittelevat olevansa "jumalasta seuraavia" eivätkä politiikoiden tavoin ymmärrä olevansa vain maksavan yleisön palvelijoita.
Jos tekeminen on julkista kuten ravintolatoiminta on, niin kritiikinkin tulisi olla julkista ja mahdollisimman monen luettavissa - toki hyvän käytöksen rajat huomioiden.
Jos tseffi itsessään hyppää seinille julkisesti arvosteluista, niin hän on avannut oven oman toimintansa arvostelemiselle eikä siitä enää pitäisi ottaa pussia herneitä nenään.
Tosiasiassa moni rafla voisi ottaa arvostelusta opikseen ja parantaa toimintaansa - ihan ns. huippurafloja myöten. - Punamulkkuko
Minulla olisi monia hyviä juttuja kerrottavana siitä, kuinka tämä sankari valmistaa herkkujansa. Tuskimpa kovin moni pitäisi hänen safkojaan enää laadukkaina. Olen meinaan tehnyt hänen kanssaan hommia sitten. Ylimielinen ja inhottava tyyppi.
- raakkuvatrastaat
Ei se ainakaan kauheen turhantarkka ole. Ihmettelin kerran LePotin lounaalla kun pari mukulaa juoksee, mekastaa, taistelee tuoleilla jne.. ympäri ravintolaa, melkein juosten meikäläistä päin niin että lautaset meinas lentää. Meinasin jo mennä huomauttaa vanhemmille että voisko noi mukulat ottaa vähän rauhallisemmin ennenkuin huomasin että Rastaan mukulathan ne... kaipa ne omistajan mukulat sit saa omassa ravintolassaan häiritä asiakkaita miten haluaa. Ja minähän nyt en ole turhantarkka lapsista noin yleensä, kun omankin ylivilkkaan poitsun kanssa tullut käytyä ja saanut keksiä jos jonkunnäköisiä virikkeitä että ovat viihtyneet häiritsemättä turhanpaljon muita ruokailijoita.
- Anonyymi
" Kansan Kesken"-ohjelmassa oli kysyinen ravintoloitsija.
- Anonyymi
Katsoin ja kummastelin hänen itsevarmuutta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Katsoin ja kummastelin hänen itsevarmuutta.
Tunnen kolme julkkiskokkia eli huippukokkia.
Alen
Rastas
Syrjänen
Kaikki vaatimattomia miehiä, mutta ammattitaitoa enemmän kuin yhdelläkään muulla. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tunnen kolme julkkiskokkia eli huippukokkia.
Alen
Rastas
Syrjänen
Kaikki vaatimattomia miehiä, mutta ammattitaitoa enemmän kuin yhdelläkään muulla.Kukaan näistä ei ole ns. huippukokkia vaan tavallisia käntynkääntäjiä , varsinkin Syrjänen.
Kaikista "tseffeistä" saa irti raskaampaa huumoria niin taitavia ne ovat eli Välipala (herra autenttinen maku, Lidlin huora) kliinisen foccaccion tekemisessä (hyvä kun kundi uskalsi koskea taikinaan ), Puikula jatkuvan käsien pyyhkimisen kanssa housuihin valmistaessaan tuoresalaattia raa'an kanan käsittelyn jälkeen samoilla välineillä, Loska-Björkki taas sylki vieraiden ruokaan ja käytti käsimerkkejä väärin kuin vittuillakseen katsojille, Terävä terävänä heti aamusta tökkien lihaa 5 minuutin ajan vaikka sanojensa mukaan niin ei saisi tehdä ja heitti timjamin oksan pannulle muka maustamaan kun ei muutakaan tekemistä ollut, Garam raa'an sian käsittelyn jälkeen teki samoilla välineillä tuoresalaatin vaikka ohjeisti sen olevan ehdoton nounou, Herlevi sentin punasipuliviipaleiden käyttö hamppareissa (siinähän jäystät), Aihisen "munakkaat" ja "maailman paras pannukakku"(jota ei sitten ohjelmassa maisteltu), Wahlmanin "maustamiset ja ruskistamiset", Syrjänen nyt on ollut koko ajan vähän "syrjässä"Kortonkin porkkanoita kuorien (kehtasi mainita tämän sivuillaan) jne...
Ulkomaan pelleistä ensimmäisenä tulee mieleen näppien tunkeminen kaikkiin säilykkeisiin (hyvin säilyvät) ja liian runsas öljyn käyttö (ravintoasiantuntija yritti toppuutella - se on rasvaa), Kortonkin intialainen luetellen kaikki mausteet ja garam masalan (joka on mausteseos sisältäen kaikki luetellut mausteet), Stein hörppimässä autenttisia makuja huonosti istuvilla tekohampaillaan kinkkien katukeittiöissä (rottaa taisi syödä) jne...
Yksi asia vaivaa todella paljon eli chilien käyttö - jokainen samankin pensaan marja on voimakkuudeltaan erilainen ja yksikään tseffeistä ei koskaan maista chiliä vaan lisää sen ruokaan mainiten "yksi punainen chili" ja siis mitä. Svedujen Tina Nordström on ainoa kokki, jonka olen nähnyt maistavan chilin voimakkuutta ennen ruokaan laittamista, mutta Tinan tunnuslausehan onkin smaka, smaka, alltid smaka.
Australian MasterChef-skapasta muistuu aina mieleen miten osallistujat eivät osanneet edes keittää kananmunaa saati kuoria sitä kuin myös hiivan käyttö liian kuumassa nesteessä ja sitten ihmeteltiin miksei taikina kohoa eli perusasiat kateissa ja silti näistäkin tuli "MasterTseffejä". Australian-Ykä ei muka tiennyt miksi kananmunan keitinveteen lisätään suolaa ja kehtasi tuomaroida skapaa ripustaen jogurtin valumaan tsatsikia varten Sifonet-liinaan - toki jääkaappiin toisin kuin Sikke, joka ripusti maitotuotteen valumaan huoneenlämpöön tiskialtaan ylle hanasta roikkumaan yön yli ja hyvä ruokamyrkytys tuli.
Että silleen ja tämä kaikki televisioonissa kaiken kansan ihmeteltävänä - miten sitten poissa kameroilta. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kukaan näistä ei ole ns. huippukokkia vaan tavallisia käntynkääntäjiä , varsinkin Syrjänen.
Kaikista "tseffeistä" saa irti raskaampaa huumoria niin taitavia ne ovat eli Välipala (herra autenttinen maku, Lidlin huora) kliinisen foccaccion tekemisessä (hyvä kun kundi uskalsi koskea taikinaan ), Puikula jatkuvan käsien pyyhkimisen kanssa housuihin valmistaessaan tuoresalaattia raa'an kanan käsittelyn jälkeen samoilla välineillä, Loska-Björkki taas sylki vieraiden ruokaan ja käytti käsimerkkejä väärin kuin vittuillakseen katsojille, Terävä terävänä heti aamusta tökkien lihaa 5 minuutin ajan vaikka sanojensa mukaan niin ei saisi tehdä ja heitti timjamin oksan pannulle muka maustamaan kun ei muutakaan tekemistä ollut, Garam raa'an sian käsittelyn jälkeen teki samoilla välineillä tuoresalaatin vaikka ohjeisti sen olevan ehdoton nounou, Herlevi sentin punasipuliviipaleiden käyttö hamppareissa (siinähän jäystät), Aihisen "munakkaat" ja "maailman paras pannukakku"(jota ei sitten ohjelmassa maisteltu), Wahlmanin "maustamiset ja ruskistamiset", Syrjänen nyt on ollut koko ajan vähän "syrjässä"Kortonkin porkkanoita kuorien (kehtasi mainita tämän sivuillaan) jne...
Ulkomaan pelleistä ensimmäisenä tulee mieleen näppien tunkeminen kaikkiin säilykkeisiin (hyvin säilyvät) ja liian runsas öljyn käyttö (ravintoasiantuntija yritti toppuutella - se on rasvaa), Kortonkin intialainen luetellen kaikki mausteet ja garam masalan (joka on mausteseos sisältäen kaikki luetellut mausteet), Stein hörppimässä autenttisia makuja huonosti istuvilla tekohampaillaan kinkkien katukeittiöissä (rottaa taisi syödä) jne...
Yksi asia vaivaa todella paljon eli chilien käyttö - jokainen samankin pensaan marja on voimakkuudeltaan erilainen ja yksikään tseffeistä ei koskaan maista chiliä vaan lisää sen ruokaan mainiten "yksi punainen chili" ja siis mitä. Svedujen Tina Nordström on ainoa kokki, jonka olen nähnyt maistavan chilin voimakkuutta ennen ruokaan laittamista, mutta Tinan tunnuslausehan onkin smaka, smaka, alltid smaka.
Australian MasterChef-skapasta muistuu aina mieleen miten osallistujat eivät osanneet edes keittää kananmunaa saati kuoria sitä kuin myös hiivan käyttö liian kuumassa nesteessä ja sitten ihmeteltiin miksei taikina kohoa eli perusasiat kateissa ja silti näistäkin tuli "MasterTseffejä". Australian-Ykä ei muka tiennyt miksi kananmunan keitinveteen lisätään suolaa ja kehtasi tuomaroida skapaa ripustaen jogurtin valumaan tsatsikia varten Sifonet-liinaan - toki jääkaappiin toisin kuin Sikke, joka ripusti maitotuotteen valumaan huoneenlämpöön tiskialtaan ylle hanasta roikkumaan yön yli ja hyvä ruokamyrkytys tuli.
Että silleen ja tämä kaikki televisioonissa kaiken kansan ihmeteltävänä - miten sitten poissa kameroilta.Noo elossa vielä mitä nyt ripuloinnilta kykenee.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kukaan näistä ei ole ns. huippukokkia vaan tavallisia käntynkääntäjiä , varsinkin Syrjänen.
Kaikista "tseffeistä" saa irti raskaampaa huumoria niin taitavia ne ovat eli Välipala (herra autenttinen maku, Lidlin huora) kliinisen foccaccion tekemisessä (hyvä kun kundi uskalsi koskea taikinaan ), Puikula jatkuvan käsien pyyhkimisen kanssa housuihin valmistaessaan tuoresalaattia raa'an kanan käsittelyn jälkeen samoilla välineillä, Loska-Björkki taas sylki vieraiden ruokaan ja käytti käsimerkkejä väärin kuin vittuillakseen katsojille, Terävä terävänä heti aamusta tökkien lihaa 5 minuutin ajan vaikka sanojensa mukaan niin ei saisi tehdä ja heitti timjamin oksan pannulle muka maustamaan kun ei muutakaan tekemistä ollut, Garam raa'an sian käsittelyn jälkeen teki samoilla välineillä tuoresalaatin vaikka ohjeisti sen olevan ehdoton nounou, Herlevi sentin punasipuliviipaleiden käyttö hamppareissa (siinähän jäystät), Aihisen "munakkaat" ja "maailman paras pannukakku"(jota ei sitten ohjelmassa maisteltu), Wahlmanin "maustamiset ja ruskistamiset", Syrjänen nyt on ollut koko ajan vähän "syrjässä"Kortonkin porkkanoita kuorien (kehtasi mainita tämän sivuillaan) jne...
Ulkomaan pelleistä ensimmäisenä tulee mieleen näppien tunkeminen kaikkiin säilykkeisiin (hyvin säilyvät) ja liian runsas öljyn käyttö (ravintoasiantuntija yritti toppuutella - se on rasvaa), Kortonkin intialainen luetellen kaikki mausteet ja garam masalan (joka on mausteseos sisältäen kaikki luetellut mausteet), Stein hörppimässä autenttisia makuja huonosti istuvilla tekohampaillaan kinkkien katukeittiöissä (rottaa taisi syödä) jne...
Yksi asia vaivaa todella paljon eli chilien käyttö - jokainen samankin pensaan marja on voimakkuudeltaan erilainen ja yksikään tseffeistä ei koskaan maista chiliä vaan lisää sen ruokaan mainiten "yksi punainen chili" ja siis mitä. Svedujen Tina Nordström on ainoa kokki, jonka olen nähnyt maistavan chilin voimakkuutta ennen ruokaan laittamista, mutta Tinan tunnuslausehan onkin smaka, smaka, alltid smaka.
Australian MasterChef-skapasta muistuu aina mieleen miten osallistujat eivät osanneet edes keittää kananmunaa saati kuoria sitä kuin myös hiivan käyttö liian kuumassa nesteessä ja sitten ihmeteltiin miksei taikina kohoa eli perusasiat kateissa ja silti näistäkin tuli "MasterTseffejä". Australian-Ykä ei muka tiennyt miksi kananmunan keitinveteen lisätään suolaa ja kehtasi tuomaroida skapaa ripustaen jogurtin valumaan tsatsikia varten Sifonet-liinaan - toki jääkaappiin toisin kuin Sikke, joka ripusti maitotuotteen valumaan huoneenlämpöön tiskialtaan ylle hanasta roikkumaan yön yli ja hyvä ruokamyrkytys tuli.
Että silleen ja tämä kaikki televisioonissa kaiken kansan ihmeteltävänä - miten sitten poissa kameroilta.Siis näppien tunkeminen säikykkeisiin on Tseimin bravuuri.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tunnen kolme julkkiskokkia eli huippukokkia.
Alen
Rastas
Syrjänen
Kaikki vaatimattomia miehiä, mutta ammattitaitoa enemmän kuin yhdelläkään muulla.Lista
1. Rastas
2 Tuominen
3 Sukula - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lista
1. Rastas
2 Tuominen
3 SukulaLaittasin Sukulan ensimmäiseksi.
- Anonyymi
Vaatimaton keittäjä. Harvoin televisiossa, nämä toiset jatkuvasti.
- Anonyymi
Kyllä on - entinen tv-kokki kakkoselta ja nykyisin Välipalan huonompi osapuoli, jos nyt huonompaa löytyy - kondiittoreita kaikki tyyni ja huonoja sellaisia.
- Anonyymi
Työntekijät tykkäävät hänen luonteestaan.
- Anonyymi
Vaatimaton huippukokki, ei valita vaan tekee huippuannoksia Suomalaisille.
Jotain samaa vaatimattomuutta Syrjäsen kanssa. - Anonyymi
Tiedän erään ravintolan omistavan keittiömestarin joka tietää lihan ja vihannesten laadun koska metsästää metsissään ja kerää marjoja sekä sieniä metsistään sekä viljelee myös puhtaita luomuvihanneksia maatilallaan ravintolansa raaka-aineiksi. Hän ei ole mikään julkkiskokki joka näyttelee naamaansa televisiossa vähän väliä vaan pitkänlinjan kokki joka on käynyt monasti ulkomaita myöten valmistamassa ruokaa miljonääreille. Hän tuntee näitä suomalsia julkkiskokkeja ja on jokusiin välillä yhteydessäkin. En ole saanut missään koskaan niin hyvää peuranlihaa ja sienirisottoa kuin hänen ravintolassaan.
- Anonyymi
Suomalaiset tv-kokit käristävät välillä valkosipulia paistinpannulla ja keittävät parsaa, temppuja jota eivät oikeat huippukokit tee. Esimerkiksi Sikke Sumari on säälittävä auto-grillin "ammattikokki".
- Anonyymi
Arto on esimiehenä paras mahdollinen, tykkään myös Harrista.
- Anonyymi
Paistoin pannulla punasipulia, Herlevin ohjeen mukaisesti.
Voita reilusti, sokeria reilusti, paras ohje ikinä.
Herveli ei käytä suojakäsineitä, se ei minua haittaa .
Rastaalla on ravintola Tampereella, kesällä menemme katsomaan tuota entistä tv-kokkia. - Anonyymi
Arähtää jääkaapin lämpötilasta iltapäivälehdessä. Huippukokki, niin varmasti.
- Anonyymi
Minusta ravintolan ei kannata olla ollenkaan somessa. Ei Facebookissa, ei Twitterissä, ei Instassa, ei missään. Jos ruoka on huonoa niin sanokoon sen heti paikan päällä päin naamaa. Muut arvostelut ovat arvotonta paskaa.
Paras on, että ravintola tekee vain ruokaa eikä yhtään mitään muuta. Some on vain idioottien rääkymistä eikä siitä tarvitse piitata.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik124740MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar1022471Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5761861- 91723
Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin1131577Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja671207Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s331138Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt2191000Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3998Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o64987