Valio on tätä propakandaa suoltanut jo tietyn aikaa. Nyt rintamaan on yhtynyt Pohjolan juusto. Ostin lidlistä Hermanni-juustoa kilon klöntin. Ei mitään makua. Ei ollenkaan, ei edes mietoa makua. Selitys: Suomalaiseen makuun. Vaan asia ei todellakaan ole näin. Olen keittiöalan ammattilainen ja suhteelisen laaja verkosto ystäviä ja tuttavia. Kaikki haluavat, että juustossa on makua. Silti tätä Suomalaiseen makuun-huiputusta jatketaan. Kyseiset juustot ovat nopeasti kypstytettyjä ja siksi mauttomia. Huono puoli vaan on, että hinnoissa se ei näy vaikka pitäisi. Kansaa kusetetaan kokoajan ja kaikki otetaan vastaan.
Juustoja Suomalaiseen makuun.
25
3689
Vastaukset
- lkjdflödfl
Niinpä. Ostaisin aina tanskalaisia tai ranskalaisia juustoja, jos kilohinnat eivät olisi tähtitieteellisiä ja niitä löytyisi pienemmiltäkin paikkakunnilta. Löytyy makuja ja variaatiota. Lidlin satunnaist maavalikoimajuustot ovat ainoa tarjonta... Suomalaisten "makumaksimi" kun korkeintaan on joku musta emmental.... Ja todellakin, jos tehdään pelkkää mietoa maitojuustoa, niin hinta todellakaan ei saisi olla pitkään kypsytettyjen tasoa!!
- ostalaatua
Kyllä, itselläni on valio täysin boikotissa juustojen suhteen, ei ole maailmassa mitään muuta lafkaa joka tekee niin ala-arvoista juustoa.
On mielestäni aivan älytöntä ostaa noita edameita ja mauttomia kermajuustoja, mihinkä ne yleensä suomessa lättästään, no voileivän päälle. Miltä ne maistuvat voileivän päällä, no eivät yhtään miltään.
Jätän siis mieluummin juuston kokonaan ostamatta, syön leivän ilman juustoja, pistän ne rahat säästöön ja sitten kun säästöpossussa on tarpeeksi rahnaa ostan sitä kalliimpaa ranskalaista juustoa.
win win win, herkuttelen harvemmin, pysyn timmimmässä kunnossa kun en lapa turhaa juustomössöä kitusiin alvariinsa, enkä edes maksa herkuttelustani yhtään sen enempää. - tuhlaaja?
Googlasin juuri Hermanni-juuston ja löysin viestiketjun.
Ostin kilon Hermanni tunti sitten. Olen mietojen juustojen ystävä mutta nyt aion tehdä reklamaation. Vaikka ripottelin suolaa juustoleivälle, ei maistunut ei miltään! Tuntui että juusto vei levitteestäkin maun....nyt paloi käämi, köyhällä jos on varaa ostaa edes joku juusto niin tämä on kyllä jo silkkaa vittuilua! - höplästä
Ei vitsi, tää teksti on vedätys *lol*! Ei ole Valiolla tai Pohjolan juustolla mitään Hermanni-nimistä juustoa...
- höplästä
Tarkennus: Kuusamon Juusto Oy:llä on Hermanni-niminen juusto ;)
https://fi-fi.facebook.com/kuusamonjuusto - höpö lästä
höplästä kirjoitti:
Tarkennus: Kuusamon Juusto Oy:llä on Hermanni-niminen juusto ;)
https://fi-fi.facebook.com/kuusamonjuustoKyseisessä kuvassa aika isolla lukee "Pohjolan juustola" ja tekstissä "Pohjolan Juustola ja Hermanni ovat Lidlin tavaramerkkejä. Lidleistä löytyy tämä juusto."
- ruoka on halpaa
Vai ei näy hinnoissa? Mikä tarve sitten on ostaa sitä "kallista", mutta huonoa juustoa ja vieläpä laittaa leivälle. Kermajuustot ja edamit on lähinnä maidon varastointia, eikä niillä edes haeta tuotteelle lisäarvoa. Hinta 5-7e/kg, kun maitokin yli euron.(kiloon juustoa 20kg maitoa).
- makusuolaa
Hölmöä pilata makuaistinsa joillain voimakkaasti suolatuilla juustoilla. Valiolla on sentään nykyään tarjolla vähäsuolaisiakin vaihtoehtoja.
- maistelu
juustoa tarjolle
http://www.idealista.fi/paholaisen-kana/?_ga=1.103925063.696722211.1454874090
- Mikromini
Valio ei ole pariin vuosikymmeneen enää osannut tehdä oikeita juustoja, vain juustoa etäisesti muistuttavia muovinpalasia, jotka eivät maistu miltään. Hinta on siitä huolimatta samalla tasolla kuin oikeiden juustojen, jotka tietysti tulevat sellaisista maista, joissa juustoa osataan edelleenkin tehdä kuten Saksa, Ranska, Sveitsi jne.
- maitoauto
Tuontijuustot ovat aivan liian rasvaisia ollakseen hyvänmakuisia. Paras juusto on Valion Polar 15. Siinä on tarpeeksi makua ja vähärasvaisena se on myös terveellistä.
Parhaat juustot syntyvät suomalaisesta maidosta. Korkeintaan norjalaiset voivat kilpailla Suomen kanssa maidon puhtaudessa. - Bippo
maitoauto kirjoitti:
Tuontijuustot ovat aivan liian rasvaisia ollakseen hyvänmakuisia. Paras juusto on Valion Polar 15. Siinä on tarpeeksi makua ja vähärasvaisena se on myös terveellistä.
Parhaat juustot syntyvät suomalaisesta maidosta. Korkeintaan norjalaiset voivat kilpailla Suomen kanssa maidon puhtaudessa.Valion Polar 15 paras juusto? Taisi olla ihan huumorimielellä heitetty kommentti. Ei kukaan, joka juustoista edes vähänkin ymmärtää, voi sellaista kumia pitää syömäkelpoisena. Ei maistu miltään ja suutuntuma on kuin vaahtomuovipatjaa jäystäisi.
Kerropa muuten mikä on se testi tai tutkimus, jossa on todettu, että parhaat juustot tehdään Suomessa? Eiköhän ne maailman arvostetuimmat juustot tule kuitenkin ihan muista maailmankolkista. Juustoportti on tosin se poikkeus, joka vahvistaa säännön Suomessa. Heillä on joitakin maailmanluokan juustoja, joita maistelee ihan mielellään. - maku_asia
tähän luotan - ei kumijuustoja
https://www.riitanherkku.fi/priimaa-blogi/juustojen-luokittelu/
yleensä käyn juustolassa Vanha kauppahalli Paalasella ja saan just mitä pitää ! - asia_maku
opiskele makuaistein http://www.keittotaito.com/perustietoa_juustosta.html
vähän kuin viinitkin. - Anonyymi
Bippo kirjoitti:
Valion Polar 15 paras juusto? Taisi olla ihan huumorimielellä heitetty kommentti. Ei kukaan, joka juustoista edes vähänkin ymmärtää, voi sellaista kumia pitää syömäkelpoisena. Ei maistu miltään ja suutuntuma on kuin vaahtomuovipatjaa jäystäisi.
Kerropa muuten mikä on se testi tai tutkimus, jossa on todettu, että parhaat juustot tehdään Suomessa? Eiköhän ne maailman arvostetuimmat juustot tule kuitenkin ihan muista maailmankolkista. Juustoportti on tosin se poikkeus, joka vahvistaa säännön Suomessa. Heillä on joitakin maailmanluokan juustoja, joita maistelee ihan mielellään.Syökööt Lidlin juustoja he joiden elimistö niitä kestää.
”Lidl on poistanut myynnistä kaksi oman Milbona-tuotemerkkinsä juustoa terveydelle haitallisten bakteerien takia. Brie-juustosta on löytynyt kolibakteeria ja vuohenjuustosta listeriabakteeria.” Näitä tulee ilmi tasaisin väliajoin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Syökööt Lidlin juustoja he joiden elimistö niitä kestää.
”Lidl on poistanut myynnistä kaksi oman Milbona-tuotemerkkinsä juustoa terveydelle haitallisten bakteerien takia. Brie-juustosta on löytynyt kolibakteeria ja vuohenjuustosta listeriabakteeria.” Näitä tulee ilmi tasaisin väliajoin.Paljon enemmän poisvetoja S-ryhmässä. Etkä vähemmän yllättäen laittanut linkkiä.
- suolaaliikaa
Lidlin juustot ovat aivan kamalan suolaisia kuten kaikki muutkin lidlin jalosteet. Ei sieltä voi ostaa kuin pelkkiä maustamattomia raaka-aineita.
- juustoeiolekevyttä
...niin, muualla maailmassa monia juustoja syödään pieninä annoksina (kovia juustoja ihan ohuina lastuina) ja monet pitkään kypsytetyt juustot ovat todellakin suolaisia, toisaalta on useita maukkaita ja vähemmän suolaisia tuore- ja kermajuustoja. Suomessa mautonta juustoa höylätään tuuman kerros leivän päälle: maksimaalinen määrä kaloreita jopa niistä mauttomista "kevytjuustoista". Ylipäätään kevyt ja juusto ei sovi samaan lauseeseen.
Valio pilasi parhaat juustonsa kevythypetyksessä.
Loistavia juustoja (aika kevyitäkin) poistettiin tuotannosta (esim. Ilves) ja lopuista poistettiin tuotannosta täysrasvaiset alkuperäisversiot ja siirryttiin 15% jne. p.....hin - Kriegh
Kommenttisi liian suolaisista juustoista kertoo vain sen, että ilmeisestikään et juustoista kovinkaan paljon tiedä. Parhaita juustoja kypsytetään useita kuukausia tai jopa pari vuotta. Sinä aikana juustosta haihtuu vettä ja juuston suolapitoisuus kasvaa samalla vastaavasti. Kypsymisen aikana juustoon kehittyy sille ominainen maku.
Valion kevyt-tekeleisiin ei mitään makua ehdi koskaan edes kehittymään. Siltikin ne myydään laatuunsa - tai oikeammin laaduttomuuteensa - nähden uskomattoman kalliisiin hintoihin, kun ottaa huomioon niiden korkean vesipitoisuuden. Ei kukaan oikeaa juustoa maistanut tartu Valion ala-arvoisiin, kiireellä kyhättyihin juustonkorvikkeisiin oli niissä suolaa miten vähän tahansa. - suolaasuolaalisääsuolaa
Kriegh kirjoitti:
Kommenttisi liian suolaisista juustoista kertoo vain sen, että ilmeisestikään et juustoista kovinkaan paljon tiedä. Parhaita juustoja kypsytetään useita kuukausia tai jopa pari vuotta. Sinä aikana juustosta haihtuu vettä ja juuston suolapitoisuus kasvaa samalla vastaavasti. Kypsymisen aikana juustoon kehittyy sille ominainen maku.
Valion kevyt-tekeleisiin ei mitään makua ehdi koskaan edes kehittymään. Siltikin ne myydään laatuunsa - tai oikeammin laaduttomuuteensa - nähden uskomattoman kalliisiin hintoihin, kun ottaa huomioon niiden korkean vesipitoisuuden. Ei kukaan oikeaa juustoa maistanut tartu Valion ala-arvoisiin, kiireellä kyhättyihin juustonkorvikkeisiin oli niissä suolaa miten vähän tahansa.Juuston laadun peittäminen tönkkösuolauksella kertoo huonosta maitoraaka-aineesta. Suomalainen maito on maailman toiseksi parasta. Samasta syystä suomalaiset juustot ovat myös huippuluokkaa.
Keski- ja itäeurooppalaisista juustoista voi pahimmillaan saada hengenvaarallisen punataudin.
- ost_juusto
juu juu juustossa löytyy
http://www.juustokauppa.com/suomalaiset.htm
liiterin stilton -englantilainen, ei aha lain lounaspiparin päällä - Anonyymi
Hermanni kermajuustoa maistettuani en ole enää ostanut mitään muuta suomalaista - muunmaalaista juustoa. Viime viikolla tuli hätä käteen kun huomasin että Hermanni juusto oli lähi-Lidlistä loppu. neljä muutakin lähialueen Lidliä eikä juustoa löytynyt mistään. Jos Hermannin tuotanto loppuu loppuu ehkä juuston syöminenkin meidän perheessä.
- Anonyymi
Polar ja muutkin kyllä maistuisi, mutta 10€/kg on ehdoton raja, kun se ylittyy niin jää hyllyyn, ennemin ostan ulkomaista halpajuustoa.
- Anonyymi
Ainakin nykyään tuo Hermanni juusto on voittajien valinta. Kotimaista ja parempaa kuin tanskalaiset vastaavat.
Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit12651Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1481198Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on491105- 125979
Hyvää huomenta 18. luukku
Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️223964Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?205921Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk296833- 72825
Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä13825- 39812