suomalaiset usassa

2+5

miten suomalaisilla kavereilla menee usan yliopistoissa? pelasiko siellä enää niitä unlv kavereita tai lehtinen/kulmaviita tai muita

14

533

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+19

      Kertoo jotain palstasta että tähän ei oo tullu yhtään vastausta/kommentia. Mutta toissapäivänä postitettuun täysin irrelevanttiin topiciin "Seksi ällöttää, hävettää ja nolottaa" on tullut jo kymmenkunta vastausta

    • 20+2

      Jussila pelaa, taitaa olla RB depth chartissa aika syvällä. Spessujahan tuo on juossut. UNLV I div.

    • 11+3

      lopettiko jo se Ehlret pelaamisen? kävikö millään NFL leireillä

      • pallero69

        Ehlert ei käynyt nfl leireillä, on kuulemma kasinoportsarina töissä ja suorittaa vielä muutamia kursseja unlv:ssä. Simosta ei taida kukaan tietää mitä mies meinaa nykyään, mutta kuuleman mukaan unlv antaa full ride stipendin kunhan saa eligibilityn pelata ncaa:ssa. Ncaa kusi Backlundia silmään, koska pari vaahterassa pelattua kautta rinnastettiin yliopistossa pelaamiseen (millä järjellä!!) ja täten eligibility meni. Lehtisen yliopistoura on näköjään paketissa. Sandhu ja Nikku ovat jo varmaan heittäneet D1 unelmansa roskikseen, kun ei näy minkään joukkueen rosterissa nimiä. Kyei lähti maitojunalla takasin Suomeen Chabotista, mutta Chabossa löytyy vielä Vanhoja ja Mulumba (kertokaa ihmeessä jos joku tietää onko tullu menestystä).

        Ja sitten vielä heitän kehään kysymyksen, että mitä tapahtui Tuomas Nurmelle? Oli alottava safety freshman kaudellaan, mutta on näköjään lopettanu pelaamisen. Miksi?!


    • 10+1

      "Ncaa **** Backlundia silmään, koska pari vaahterassa pelattua kautta rinnastettiin yliopistossa pelaamiseen (millä järjellä!!) ja täten eligibility meni"

      Vai tulkitsisiko ncaa vaahteraliigan ammattilaissarjaksi, siinähän osalle maksetaan ja osa joukkueista ainakin jossain vaiheessa kehuivat facebookissa olevansa professional football team, nyttemmin näyttää määrittelyt tarkentuneen.
      Ja nuo muut olivat vielä junnuikäisiä, joten eihän niille kukaan voi maksaa ja siksi saavat pelata. Tai sitten Backlund on vaan mokannut asiansa ihan itse, ei olis eka kerta suomalaisten osalta siellä.

      • 9+16

        Ja sittenhän on se grace period -sääntö eli eligibility on joka tapauksessa vain x vuotta high schoolin jälkeen (tai Suomen tapauksessa oletettavasti ylioppilaskirjoitusten jälkeen). En tiedä koskeeko Backlundia, mutta kuitenkin. Yhden vuoden saa olla vapaaherrana, mutta sen jälkeen jokainen yliopiston ulkopuolella pelattu vuosi leikkaa NCAA:n eligibilityä yhdellä vuodella loppupäästä.


    • 14+3

      eihän ncaa:n ja vaahteraliigan rinnastaminen ole välttämättä niin kaukaa haettu kun täällä ihmetellään. joskus vaahteraliigaan on tullut jenkeistä NCAA pelaajia ja osa niistä ollut todella surkeita. samoin miesten maajoukkueessa on monta pelaaja ketkä pärjäisivät ncaa:ssa, esimerkiksi linebacker osastolla. on ihan eri mennä NCAA liigaan pelattuaan monta vuotta kovaa aikuisten miesten vaahteraliigaa kuin hypätä sinne 18 vuotiaiden high school poikien seasta

      • heihei21

        Saanen muistuttaa vuonna 2013 pelatusta Illinois Wesleyan vs miesten maajoukkue ottelusta. Vastassahan hieman keskitasoa parempi D3 joukkue ja kuinka siinä kävikään? Suomipoika vikisi ja vastustaja pelasi aivan miten halusi,joten kertoo mielestäni aika paljon ncaa ja vaahteran tasoerosta. Tämä siis D3, joten ei kannata puhuakaan korkeammista sarjoista.


      • kmklfdlkn
        heihei21 kirjoitti:

        Saanen muistuttaa vuonna 2013 pelatusta Illinois Wesleyan vs miesten maajoukkue ottelusta. Vastassahan hieman keskitasoa parempi D3 joukkue ja kuinka siinä kävikään? Suomipoika vikisi ja vastustaja pelasi aivan miten halusi,joten kertoo mielestäni aika paljon ncaa ja vaahteran tasoerosta. Tämä siis D3, joten ei kannata puhuakaan korkeammista sarjoista.

        Tietenkin tasoero sarjojen ja joukkueiden välillä on valtava ja muuta väittävät viestit ovat trolleja. Kuitenkin nimim. 14 3 lienee tarkoitti yksilönäkökulmaa. Ihan joka vuosi Vaahteraliigassa pelaa monta pelaajaa, jotka voisivat pelata NCAA:ssa ja joka vuosi NCAA-rostereissa on monta pelaajaa, jotka eivät olisi joukkueensa parhaita Suomessa. Esim. nyt juuri joku vasta High Schoolista noussut red shirt freshman lineback ei välttämättä olisi paras lb Suomen kamaralla, vaikka tulisi parhaasta yliopistosta. Sen sijaan sen parhaan yliopiston aloittava seniori todennäköisesti olisi, mutta siitähän ei ollut kyse.


    • 12+12

      Collegeen menevät ensi syksynä 1996 syntyneet ja sieltä valmistuvat ovat ikäluokkaa 1992-93
      Miksi ne ottaisivat vanhempia pelaajia sinne, jotka eivät pysty pelamaan koko 4 vuotta?
      .

    • 15+19

      HAH HAH. ai ncaa ja vaahteraliiga on saman tasoisia ?? hah hah

    • 16+20
    • 3+2

      ei suomalaisia varmaan kiinnosta enää yliopiston jälkeen tulla pelaamaan vaahteraliigaan. täällä on niin paljon ankeampaa kuin amerikassa asuminen. olen käymässä kotikaupungissani Turussa ja voi helkkari näitä "kylmiä" vakavia ihmisiä, ei naureta, bussissa ei puhuta ja sitten näitä loputtomia sääntöjä kaikkialla. Juoppoja makailee Aurajoen penkeillä lumisateessa, pummeja ja ravintoloissa nuoret miehet syövät lakit ja hatut päässä. Minne on hyvät tavat kadonneet,kävellään nenän edestä busseihin ihan noin vaan, tönitään.

      • ässäpelaaja

        Moi jenkeissä vaihtooppilaana ollut. Oliko kiva asua jenkiperheessä. Milloin kirjoutkset on edeasä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe