Raakaa lihaa.

apuaeläimille

Lihan syöminen on väärin, sen saaminen on täynnä eläinten kärsimystä ja kaikki vain että saamme ruokaa ja rahaa. Kaikkea sitä rahan eteen tehdään. Oikeuksia eläimille!

3

<50

Vastaukset

  • Aina on luomutuottee joten hiljaa. Kuka ilman lihaa eläisi? Eikä eläimet sitäpaitsi mitää tajua.


    • Härkäcarpaccio
      1/2 kg hyvää naudanlihaa
      teriyakikastiketta
      1 dl Wochestershire-kastiketta
      3 murskattua valkosipulinkynttä
      Neljälle hengelle riittää 1/2 kg hyvää naudanlihaa, paahtopaistista sisäfileeseen.
      Tällä kertaa liha poikkeuksellisesti marinoidaan. Marinadin päämauste
      on pullollinen teriyaki-kastiketta (mm. S-marketista saa parhaan teriyakin - Kikkomanin
      Garlic & Honey lasipullossa). Lisäksi 1 dl Worchestershire-kastiketta ja 3 murskattua
      valkosipulinkynttä. Sen lisäksi marinadiin voi laittaa kaikenlaisia omia suosikkimausteita
      (Provencen yrttimaustetta, jeeraa, sinappia jne.) Lihapala saa uida
      jääkaapissa marinadissa pari päivää. (Jos laitat lihat muovipussiin, niitä on helppo
      käännellä marinoinnin aikana) Sen jälkeen pala/palat pakastetaan pakastuspussissa.
      Marinadi otetaan talteen.
      Noin puoli tuntia ennen tarjoilua liha otetaan pakastimesta. Vielä täysin kohmeisena liha
      leikataan mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja sijoitetaan kauniisti lautasille, joihin
      jokaiselle on pirskoteltu ruokalusikallinen hyvää oliiviöljyä. (Öljyn voi halutessaan valuttaa myös lihan päälle) Lihan päälle tulee juustoraastimen suurimmalla terällä
      leikattua parmesaania, rucolaa tai muuta mausteista salaattia sekä mustapippuria myllystä
      tai huhmareesta.. Marinadi laitetaan erilliseen astiaan, josta jokainen voi itse annostella lautaselleen.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.