Ostin kolmannen kerran samasta kaupasta possun etukylkeä, tarkoituksena paistaa se ns. pulletpork lihaksi. Painoa oli hiukka yli kilon, luut mukana. Se on nyt ollut 7 tuntia uunissa 125 lämmössä. Edelleen kovaa ja sitkeää...luut sain repimällä irti.
Liekö miten vanhaa possua, ennen sain samoin tehtynä ihan pehmeää lihaa.
Maustoin vain suolalla ja grillimausteella tarkoituksena maustaa loppuvaiheessa enemmän. Liekkö tuo lämpö ollut sittenkin liian korkea?
Possunliha
etuselkää
1
147
Vastaukset
- revitty nytö possu
http://www.k-ruoka.fi/reseptit/pulled-pork-eli-revitty-possu/
Mausteitahan myriaadi, mutta kts asteet
Tai yönyli liha =hivutuskinkku
http://www.maku.fi/reseptit/nyhtopossu-pulled-pork
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 561268
Pitkäaikaistyöttömyys Suomessa harvinaisen paha
Karut työttömyysluvut, korkein luku yli neljännesvuosisataan.1561217Mitä vastaisit
Jos kysyisin, että lähdettäisiinkö lenkille yhdessä? Vain sinä ja minä, kaksin? Miehelle601115Tiedän ettet tehnyt tahallasi pahaa
Asiat tapahtuivat, ristiriidat ovat meitä vahvempia. Olemmeko me niin vahvoja, että selviämme tästäkin vielä? Aika paljo1031077Janni Tikkanen ohjattiin miesten pukuhuoneeseen
Vai olisko sittenkin Janne Tikkanen? Jos siellä jalkojen välissä on miesten killukkeet, mieshän tämä Janni on. Ja kuuluu511056Rakastan ja ikävöin sinua
Ei helpota tämä ikävä millään. Pelkäsin että tämä ajanjakso tulee olemaan juuri näin vaikea. Siksi halusin ennen tätä pä56863Nyt tiistain galluppi alkaa....
Kuka on sun elämän rakkaus? Ketä kaipaat edelleenkin? Nyt nimiä vaan rohkeesti tuohon alle.Tää on ikäväpalsta, eikä mikä56843Miten aiot saada kaivattusi?
1) loukuttamalla 2) kidnappaamalla 3) huijaamalla 4) jokin muu, mikä?54785- 32772
KIIKKUSTUOLI
Aloitetaan taas uudella alustalla, nuo pitkiksi venyneet ovat hankalia etsiä uusia viestejä, joskus vastauksia tulee sin74761