Ostin kolmannen kerran samasta kaupasta possun etukylkeä, tarkoituksena paistaa se ns. pulletpork lihaksi. Painoa oli hiukka yli kilon, luut mukana. Se on nyt ollut 7 tuntia uunissa 125 lämmössä. Edelleen kovaa ja sitkeää...luut sain repimällä irti.
Liekö miten vanhaa possua, ennen sain samoin tehtynä ihan pehmeää lihaa.
Maustoin vain suolalla ja grillimausteella tarkoituksena maustaa loppuvaiheessa enemmän. Liekkö tuo lämpö ollut sittenkin liian korkea?
Possunliha
etuselkää
1
135
Vastaukset
- revitty nytö possu
http://www.k-ruoka.fi/reseptit/pulled-pork-eli-revitty-possu/
Mausteitahan myriaadi, mutta kts asteet
Tai yönyli liha =hivutuskinkku
http://www.maku.fi/reseptit/nyhtopossu-pulled-pork
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1722940
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.642556- 2032210
- 731839
- 1021773
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k91641- 1021442
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes2171151- 811120
- 951069