Oikea muutos 2011-14

lieventynyt asenne

katselin eilen niitä Linnan juhlia, monien muiden tapaan. Kättelyä katsellessa tuli mieleeni seuraava asia. Kun PerSut pääsi viime vaaleissa joukolla eduskuntaan, oli monilla heillä äkkivääriä asenteita, niitä heidän äänestäjät komppasi, ja kehui "suoraselkäiseksi".
Jäi mieleeni kuinka tuo edustaja Teuvo Hakkarainen kieltäytyi menemästä Linnan juhliin, ja taisi siinä muitakin perSuja olla samoilla linjoilla.
Nyt näkyivät jonottelevan kättelyvuoroaan frakkiin pukeutuneena, siinä missä muutkin. Onhan tuo toki todettu, valta muuttaa ihmistä, Hakkarainen oppii myös, sanoi viimevuonna olleensa juhlien jatkoilla niin kännissä, että ei mitään muista, nyt oli Linnassa juonut vain 2 lasia boolia ja jatkoilla kehui yrittävänsä pysyä melko selvänä.
Varmaan ne on muut mielipiteetkin lieventyneet matkan mukana, homoja nyt tuntuu senaattori vielä pelkäävän, mutta alun negeripuheet on jo jääneet ja varmasti kannattaa jo myös työperäistä maahanmuuttoa.
Soinihan on hillinnyt omia ja puoluetovereidensa puheita, koska valta kiinnostaa, ei viimevaalien asenteilla pääsisi samaan pöytään muiden kanssa, joten ovat siistineet käytöstään jo edustus kuntoon, jotta heidät hyväksyttäisiin hallituskumppaneiksi.
Voi olla kova paikka heidän äkkiväärälle äänestäjäkunnalle, kun asiatkin on muuttuneet ja änkyröinti jäänyt. Toki se kannatuskin on kääntynyt laskusuuntaan.

75

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muutos pulue

      Muutos 2011 puoluetta edustaa J. Hirvisaari

      • muutoslainen

        Muutos pulue'tta voi edustaa, mutta Muutos2011:ssa kaikki ovat erilaisia ihmisiä. Ei ole yhteistä aatetta, jokainen saa esittää omat mielipiteensä aivan vapaasti, eikä niistä rangaista, eikä ole puoluekuria. James Hirvisaari on sanonut olevansa Perussuomalainen, ja sitä kai hän onkin.

        Muutos2011 haluaa päätöksenteon etenevän kansanäänestyksien suuntaan yhä enenevässä määrin, ja missä tahansa asiassa. (mm. avioliittolaki, ydinvoima ja tämän kaltaiset isot asia ainakin) Ed. demokratia on riittämätön tapa päättää kaikkia koskevista asioista, ja se on hyivn epädemokraattinen menetelmä.


    • hyvä mainos se !

      Niin että natsi-James päästelee heil-tervehdyksiä muutoksen harvoissa riveissä, kun Soini viskasi ulos Persuista. Ei sitä varmaan kukaan muu olisikaan riveihinsä ottanut.
      Viimeistään sen takia on tuota ryhmittymää vältettävä.

      • se siitä hypystä

        On Jamesta on Tepaa Mäntylää jne...Montakohan k-edustajaa Persuilla on ensi kevään vaalien jälkeen ? Kannatus on rajussa pudotuksessa. Se oli kyllä tiedossakin et tähenlentoja koko sakki Soinia lukuunottamatta. Terve menoa vaan !


      • valitse O. H.

        Kemijärvellä tuemme O. Harjulaa, Muutos 2011 puolue. Tsemppiä vaaleihin! Valitse sinäki oma kemijärveläinen ehdokas, ei junan tuomia!


    • jalat maahan siitä

      O.Harjulaa tukee jokunen kannattaja, ei nouse luvut vaikka tämmösellä höpö-sivustolla kuinka kehuisi.

      • ed.dem.huitsiin

        Jaa, sua on alkanut pelottaa Muutoksen huima nousu, joka edelleen kohoaa vaan. Mutta se on ymmärrettävää, se pelko, otan osaa.


    • on nää hauskoja

      aniin että pelottaa jos kannatus olisi noussu kuudesta kahdeksaan ääneen, niinkö ?

      • ed.dem.huitsiin

        no mutta kun täällä höpö-sivustolla viihdyt, niin kai siinä jotakin on..?


      • Harjulan puolesta

        Tiedoksi vaan, että O. Harjulan kannatus on ollut nousujohteista, vaikka ei olekaan vielä mikään "ääniharava". Nimittäin Liberaalien ehdokkaana sai v. 2004 ääniä 25 kappaletta. Nyt sitten viimeksi Muutos puolueen ehdokkaana v. 2011 hän sai 56 ääntä, huomattava nousu! Aikaisemmin toiminut myös Vihreissä.

        http://www2.hs.fi/extrat/vaalit2003/tulos/vaalipiiri.jsp?VaalipiiriID=15&kaikki=1

        http://www.muutos2011.fi/wiki/index.php?title=Oili_Harjula

        Euroopan parlamentin vaalissa hän on saanut v. 2004 Liberaaleilla ääniä 169 ja nyt v. 2014 ääniä 176, eli nousua siinäkin.

        https://www.vaalikone.fi/tulos/ehdokas/0/5

        Myös K. Nurmikumpu (KTP - rauhan ja sosialismin puolesta) on saanut kunnallisvaaleissa jopa 50 ääntä!

        Ei niillä mennä läpi, mutta ei pidä vähätellä, että "sai vaan oman äänensä."

        O. Harjulan idea Suomun Keskuksen toimintasuunnitelmaksi on oikein hyvä ja sitä pitäisi yhdessä viedä eteenpäin, Kemijärven Yrittäjien ja poliitikkojen ja muiden kanssa.


      • ketkä-ehdolle-19

        Ketkä lähtee ehdokkaaksi vuonna 2019 vaaleihin? Jos Harjula muuttaa ulkomaille ja Nurmikumpu lopettaa eduskunta vaalit, kuten ovat täällä kertoilleet asian, niin ketkä Kemijärveltä seuraavaksi asetellaan ehdolle? Lähteekö Kokoomuksen Arto Ojala vielä kisaan, entä miten Kristillisten lintumies Aalto, molemmilta olisi kolmas yritys? Entä voisiko SDP Haarahiltunen palata Lappiin ehdokkaaksi? Persujen naisehdokas ei saanut kovin paljon ääniä, miten saisi Esa Kangas, jos vielä on Persu vai vaihtaako puoluetta taas? Miten SDP Jussila, lähteekö toisen työv. yhdistyksen ehdokkaana, jos puolue hajoaa? Entä Pikkarainen, onko ehdokkaana? Kysyn tässä jo vuodesta 2019.


    • 3 tyhjänpäiväistä

      Onks nää 24 -sivut varattu pelkästään Muutos 2011 PerSujen tai KTP:n asioden jankuttamiseen ? Kaikki ed. mainitut ryhmittymät ovat olemattomia ja mitättömiä Suomen kannalta. Niillä ei ole mitään vaikutusvaltaa maan asioiden hoidossa. Siirtyisivät teatterialalle ,sillä sitä tetraalista menoahan se on.

      • K.N.

        KTP ei ole edes pyrkimässä oikeistolaiseen vallankäyttöön niin kuin ovat SDP ja oli VL: o,, -joka vaalitaktisesti vetäytyi oikeistohallituksesta, -kohottamaan muutamalla kymmenyksellä kannatustaan, -ja ei kuin taas ei keskustavetoisen - oikeistolaiseen hallituksessa pissattamaan EU - liekaan sidottua Suomen työväestä, ja tavallista kansan enemistöä.

        -KTP käy aktiivista, -ulkoparlamentti luokkataistelua työnpuolesta, - suurpääoma porvari - kapitalisteja vastaan.
        -Vähitellen alkaa kannatus kohoamaan aatteellisen, -ideologisen - poliittisen- ja järjestöllisen politiikan ansiosta.

        -Suhteellisen lyhyen historiallisen luokkataisteluvaiheisen jälkeen, -useat tusina-, turinapuolueet loppuvat puolueina, -puoluekartalta,,. -sillä voimien uudelleen koostuminen alkaa suhteellisen pian...

        Kaarlo N.... Kemijärvi


    • totuus voittaa

      aaaleissa tule sitä punajyykyä


















      HUI Sinua, -kun halveerasit kolmesta kahta, nimitäin Muutos 2011 ja PS: a, -
      mutta KTP: a ovat tietoisia, ettei se -punajytky vielä ensieduskuntavaaleissa koita.

      Kuitenkin se aika sitä mukaan lähestyy ja voimistuu, kun kaikki ns. turinapuolueet siirtyvät historiaan, ja se aika on edessä kuin kevät ja kesä...

      • Oilin ja Kaarlon asi

        Haluan vain kunnioittavasti huomauttaa ja asiasta tiedoksi saattaa, että on väärä väite, että KTP ja MUUTOS 2011 puolue olisivat merkityksettömiä puolueita ja ettei niitä kukaan kannata.

        Ko. puolueilla on paljon kannattajia, mutta toki niiden järjestäytymisen aste on heikko, mikä näkyy mm. siinä, että vaalityö on alkeellisempaa kuin isoilla puolueilla. Innokkaita ihmisiä on, mutta ei ole vaalikampanjan rakentamiseen riittävästi osaamista eikä ole suuria rahoja heillä. Olisi hyvä, jos he saisivat organisaatiota enemmän kehitettyä.

        KTP puolueella on kuitenkin paljon ns. vanhoja kommunisteja, SKDL:n päiviltä vielä mukana ja kokemusta. MUUTOS 2011 on sitten uudempi puolue, liittyen vuoden 2011 tapahtumiin.

        Kemijärven palstalla näistä puhutaan tietysti, koska kummankin puolueen pitkäaikaisia toimijoita asuu Kemijärvellä, vaikuttaen kansalaisyhteisömme toimintaa arjessa. He ovat KTP:n osalta puistotyöntekijä, muurari Kaarlo Nurmikumpu ja MUUTOS 2011:n osalta yrittäjä Oili Harjula, joka tunnetaan myös ns. Suomun Keskuksen äitinä.

        Molemmat ovat aktiivisia ja ystävällisiä ihmisiä, joten toivon heille vaalimenestystä! Kemijärvellä jos keskitettäisiin äänet syntyperäisille ehdokkaille, niin olisi arvokas juttu. Nurmikumpu on tosin sallalainen tietääkseni, mutta syntynyt kuitenkin Kemijärvellä, jopa eräässä koulurakennuksessa.

        En tiedä, miksi nyt joku äänestäisi muita Kemijärvellä, kun Nurmikummun ja Harjulan äänestäminen on sentään protesti nykyistä menoa kohtaan ja vastaan. He ovat ns. vaihtoehtoväkeä, vaihtoehto kaikelle riistopolitiikalle. Vaihtoehto myös toisilleen: jos et kannata Kaarloa, äänestä Oilia ja päin vastoin.


    • matikkata

      Keväällä: Muutos 2011 =0 % KTP = 0,1 % ja PerSut n. 11 %. Siis valtakunnassa. Repikää siitä .

      • vaalitilasto

      • Anonyymi

        Onkohan se Muutospuolue vielä toiminnassa


    • ääni hukkaan noin

      Lapin vaalipiirissä vaaditaan jotain 14% ääniä läpimenoon, joten ääni noille on käytännössä sama kuin piirtelisi vaalilappuun keskarin kuvia.

    • tosi kysymyksessä

      Joo ensi keväänä ei kannata antaa yhtään ääntä näille sirpalepuolueille. Ne mennöö kankkulan kaivoon ne äänet. Ei liion PerSuja kannata äänestää. Ei niillä oo mitään vastuuta asioden hoidossa. Ne vaan mekastaa ja arvostelee.Kyvytkään ei riitä .

      • K.N.

        Mitä hyötyä työn kannalta on ollut äänestää SDP: a ja VL: o puolueita?
        Ne äänet on menneet oikeiston laariin.

        -Keskitetään äänet ensi eduskuntavaalissa 2015, -KTP: vaaliliitossa oleville työn puolustajille, -suurpääoma kapitalisti porvareita ja opportunisteja vastaan. -Ne
        äänet eivät mene porvaristolle, -eikä opportunisteille.

        Kaarlo N... Ktp -Kemijärvi


      • K.N.

        SDP: e ja vasemistoliitolle, -(VL: o) annetut äänet ovat menneet ja menevät oikeistoa tukevien opportunistien laariin.

        -Ensihuhtikuun eduskuntavaalissa KTP: n vaaliliitolle annetut äänet menevät työn puolesta, -suurpääomavoimia vastaan, -joten keskitetään äänet KTP: e, eivät mene työnkannalta katsoen hukkaan.

        Kaarlo Nurmikumpu - KTP -Kemijärvi


      • sini+keltanen
        K.N. kirjoitti:

        Mitä hyötyä työn kannalta on ollut äänestää SDP: a ja VL: o puolueita?
        Ne äänet on menneet oikeiston laariin.

        -Keskitetään äänet ensi eduskuntavaalissa 2015, -KTP: vaaliliitossa oleville työn puolustajille, -suurpääoma kapitalisti porvareita ja opportunisteja vastaan. -Ne
        äänet eivät mene porvaristolle, -eikä opportunisteille.

        Kaarlo N... Ktp -Kemijärvi

        Sinulla pysyy aate siitä hatun nosto!


    • Pikkarainen eläköön

      Etkö Kaarlo aio äänestää Juha Pikkaraista? Hän on tunnettu älykkö ja vasemmistolainen, oikea tosi toveri. Ei enää mitään muita, vaan asiallinen, ystävällinen (ei ylimielinen eikä itseään täynnä) toveri. Hän on Heikki Nivalan kanssa taistellut Massaliikkeen johdossa sellutehtaan pakkolunastuksen puolesta. Liity Kaarlo sinäkin Vasemmistoliiton oikeiden tovereiden joukkoon.

      Pikkarainen - parasta mitä Kemijärvellä on tarjota! Eduskunta häämöttää!

      • sinivalkoista

        Ei Pikkaraista. Sellu saastuttaa veden, maan, ja mielen. Punaliput kieltoon, niin kuin hakaristikin. Veristen puhdistusten symboleja molemmat!!

        Ei siis punikkeja eduskuntaan.


      • unohtakaa jo....

        Mitäs se massaliikkeen taistelu tuotti tulosta ? Ei vanhaa tehasta ei uutta tehasta ...Paljon huutoa ja näkysilläoloa ja oman nokan nostamista vai ???


      • PunaPena
        unohtakaa jo.... kirjoitti:

        Mitäs se massaliikkeen taistelu tuotti tulosta ? Ei vanhaa tehasta ei uutta tehasta ...Paljon huutoa ja näkysilläoloa ja oman nokan nostamista vai ???

        Oikeassa olet. Onhan se ollut mainio ponnahduslauta (Sellun tuho) ; Nivalalle, Pikkaraiselle ja eräälle PunaTulkulle, joka havittelee nyt johtohommia Kemijärveltä.

        Eivät ole saaneet Massaliikkeen virallisia tavoitteita, eikä muutakaan hyvää aikaan.

        Ovat olleet esillä aina vain oman edun tavoitteiden vuoksi. Niin läpinäkyvää, mutta tollot (populismin äänenkalastus kohderyhmä) äänestää innolla näitä.


      • K.N.

        Pikkaraista ei ole mitään vastaan henkilökohtaisesti, -mutta en kannata kirveslinjan hajotuksen rauniolle synnytettyä pikkuporvariston VL: o, -ideologisesta syystä.

        -En edes "unissani" harkitse ko VL: n liittymistä, -että se siitä neuvosta. -VL:n liittymiseen, -VL: n vastaisena vastineena. Henkilökohtaisesti olen valmis tervehtimään nähdessämme Pikkaraista, -tuttuna, -mutta se on jo eri asia.

        Eduskuntavaalissa 2015 olen todellinen vastaehdokas kaikille porvari- ja opportunistien ehdokkaille, -olen tinkimättömästi aina työn puolella.

        -Jos äänestäjät valitsevat Pikkaraisen, on -ja se vain on äänestäjien asia, -ei minun.
        -Minun ääntä ei saa VL: o puolue. -annan ääneni työväenluokan m - l: e KTP - puolueelle ehdokasnumerolla(ni), -kuten jo useasti ennekin.

        Laatu sanat: paras, parempi, parhain: -on allekirjoittanut KTP: n ehdokas työn ja tavallisen kansan kannalta... eli-:

        Kaarlo Nurmikumpu Ktp -Kemijärvi


      • vääränl. oletus sin
        sinivalkoista kirjoitti:

        Ei Pikkaraista. Sellu saastuttaa veden, maan, ja mielen. Punaliput kieltoon, niin kuin hakaristikin. Veristen puhdistusten symboleja molemmat!!

        Ei siis punikkeja eduskuntaan.

        EI PIKKARAINEN OLE PUNIKKI, EI ainakaan kommunisti! Ilmeisesti ei ole myöskään sinivalkoinen äärioikeistolainen... jos oikeistolaisen demaripuolueen vasen siipi...


      • pankissa u. tehdas?
        unohtakaa jo.... kirjoitti:

        Mitäs se massaliikkeen taistelu tuotti tulosta ? Ei vanhaa tehasta ei uutta tehasta ...Paljon huutoa ja näkysilläoloa ja oman nokan nostamista vai ???

        Jos ne uuden tehtaan osakemyyntitulot ovat jollekin poikimassa korkeakorkoista pankkikoroa?


      • harmajapää
        K.N. kirjoitti:

        Pikkaraista ei ole mitään vastaan henkilökohtaisesti, -mutta en kannata kirveslinjan hajotuksen rauniolle synnytettyä pikkuporvariston VL: o, -ideologisesta syystä.

        -En edes "unissani" harkitse ko VL: n liittymistä, -että se siitä neuvosta. -VL:n liittymiseen, -VL: n vastaisena vastineena. Henkilökohtaisesti olen valmis tervehtimään nähdessämme Pikkaraista, -tuttuna, -mutta se on jo eri asia.

        Eduskuntavaalissa 2015 olen todellinen vastaehdokas kaikille porvari- ja opportunistien ehdokkaille, -olen tinkimättömästi aina työn puolella.

        -Jos äänestäjät valitsevat Pikkaraisen, on -ja se vain on äänestäjien asia, -ei minun.
        -Minun ääntä ei saa VL: o puolue. -annan ääneni työväenluokan m - l: e KTP - puolueelle ehdokasnumerolla(ni), -kuten jo useasti ennekin.

        Laatu sanat: paras, parempi, parhain: -on allekirjoittanut KTP: n ehdokas työn ja tavallisen kansan kannalta... eli-:

        Kaarlo Nurmikumpu Ktp -Kemijärvi

        juu.., -ja tuo julistus antoi oman äänen lisäksi 20 ääntä toisilta lappilaisilta äänestäjiltä, -kiitos teille kaikille yhteisesti, -ja jokaiselle erikseen, -ex KTP: n Lapin piirin 107 - ehdokas - Kemijärveltä.

        -Vaalissa tuli ventti! -(21), -ja se käytännössä jää viimeiseksi eduskuntavaalin äänitulokseksi, -ventti, -mikä ventti!...

        Kaarlo N... Kemijärvi


    • Higgsin

      On meillä hyvä Presidentti sitä ei ole Kekkosen jälkeen ollutkaan! Jopa kommunistit kehuvat!

    • näin oletan

      Ei taida ainakaan työväenluokan m - l: t -kommunistit kehua? Jos SDP ja VL: o, mutta ne puolueet ovat enempi kokoomuslaisia, -kuin kokoomus itse...

      • Veijo Vene

        Äänestämmekö ketä Kemijärvellä?


    • sitä se äänestys on

      jokainen oman mielensä mukaan.

    • uhrvivn

      MUUTOS 2011 POISTETTU PUOLUEREKISTERISTÄ MITÄ NY OI OI OILI HÄHÄHÄ......

      • nimimerkillä

        No sitä että onneksi tulee tuo porvarihallitus ja Kemijärvi katoaa lopullisesti. Kuka h..ti täällä asusikaan...


      • vaalit-15

        että ei tule kuin omat äänet, no ei paljon tullut, mutta tuli silti ääniä myös pienille, kuten:

        MUUTOS 2011 PUOLUE
        7442 ääntä, 0,25 % äänistä

        KOMMUNISTINEN TYÖVÄENPUOLUE - RAUHAN JA SOSIALISMIN PUOLESTA
        1100 ääntä, 0,04 % äänistä


      • harmajapääkaarlo

        Vain Lapissa KTP: a aikaisemmin äänestäneet vaihtoivat taas takkiaan, -joko he menivät ps.; n, -tai jotkut SKP: n / STP: n? -Tai jättivät tyystiin äänestämättä?

        -Vain tällä kertaa (2015) - 39 ääntä Lapista KTP: n laariin, Joista ääniosuus oli hk: i - 21 ääntä, -vain niistä Kemijärvellä kahdeksan (8) ääntä???
        -KTP Lapissa menetti satoja ääniä aiemmin tuloksista parhaimpiin verrattuna.

        -Uusia jäseniä KTP: n tuli, käydyn vaalin myönteisenä kehityksenä, mutta:
        -Lapin KTP rypee piirijärjestönä nyt, -jossain, -ns. "suossa"?


      • arvio.KTPsta

        Omituinen asia oli, että Kemi-Tornio alue ei ollenkaan asettanut ehdokkaita, vaikka Kemi on perinteellisesti vahva kommunistien alue.

        Pitäisikö KTP:ssä teidän organisoitua uudestaan ja hankkia uudet toimijat johtamaan KTP:n piiriä? Kemijärven osastokin voisi lähettää sinne edustuksen.


      • harmajapääkaarlo
        arvio.KTPsta kirjoitti:

        Omituinen asia oli, että Kemi-Tornio alue ei ollenkaan asettanut ehdokkaita, vaikka Kemi on perinteellisesti vahva kommunistien alue.

        Pitäisikö KTP:ssä teidän organisoitua uudestaan ja hankkia uudet toimijat johtamaan KTP:n piiriä? Kemijärven osastokin voisi lähettää sinne edustuksen.

        KTP: a ei nyt ole Kemijärvellä toimivaa osastoa, -sillä tällä hetkellä-, -aikanaan perustetussa osastossa on jäljellä yksi jäsen, allekirjoittanut.
        -Eikä yksi jäsen muodosta osastoa, -pitää vähintään sääntöjen mukaan olla kolme jäsentä.

        Allekirjoittanutta KTP: n perustajajäsentä myös oudostuttaa se, -ettei Kemi - Tornion seudusta asettunut yksikään ehdokkaaksi, -niin kuin aikaisemmin oli ehdokkaana useampi...

        Tuli sieltä tosin KTP: e joitakin ääniä...

        HK: i en voi piirijärjestötoimintaan osallistua tässä vaikeassa omaishoitaja asemassa, -ja en kykene matkustelemaan Kemi - Tornio akselilla pidettäviin KTP: n Lapin piirin kokouksiinkaan... -talouskysymys jo sekin.

        KTP: n Lapin piirijärjestössä on kahden linjan välinen juupaseipäs ote...
        -Ollaanko joko KTP: a, -tai jos ollaan SKP: a?

        -Minulla henkilökohtaisesti ei ole hinkua siirtyä yksittäisinä jäsenenä SKP: n. -Olen ollut perustamassa KTP: a toukokuussa 1988, -siinä tahdossa, -että vain työväenluokan puolueena on oltava m-l: n kommunistipuolue, -ja se on KTP.

        SKP ei ole hyväksynyt tähänasti KTP: n ja SKP: n välille ns. toiminaisuudenyhtenäisyyttä, vaan vaatii, että luovutaan KTP: a ja siirrytään ns. yksityisinä ihmisinä SKP: n. Minulta se siirtyminen ei ideologian syystä käy, -sillä minua ohjaa toiminnassa m - l: n ideologia, ja m - l- n teoriaoppi on toiminnanohje.

        -En anna ns. yhtenäisyyshuudon hämätä itseäni, -sillä ei se yhtenäistyminen luo puoluetta vahvaksi, -vakka jokainen KTP: n jäsen menisi yksittäisesti SKP: n. -sillä SKP ei ole työväenluokan m - l: n puolue, -vaan pyrkii riisumaan työväenluokan omasta luokkapuolueesta pois.

        Yhtenäistymien nykytilanteessa olisi vain ristiriitojen lakaisemista madonalle, -ja ei se tee puolueesta ehyttä ja yhtenäistä, -vaan jatkuu riitely ns. keinotekoisesti yhtenäiseksi kyhätyssä puolueessa... -(esim. SKP: a)...

        -Ensin on voitettava kommunistien kesken aatteellinen erimielisyys.
        -Ryhdyttävä nyt ensin on päättäväisesti toiminnanyhtenäisyyden politiikkaa ajamaan työn ja tavallisen kansan hyväksi, -unohtamatta työväenluokan maailmankatsomuksen marxilais - leniniläisiä tavoitteita.

        Toiminnanyhtenäisyys ei tarvitse ideologista yhtenäisyyttä.
        Kuitenkin yhtenäistä tahtoa käydä luokkataistelua työn ja kansan puolesta, -siis ns. työn puolesta suurpääomaa ja kapitalismia ja sen tukivoimaa, opportunistisia mielialoja vastaan. -Joita ilmeisesti ilmeen tällä haavaa myös ns. KTP: n Lapin piirissä?

        Toivon KTP: n Lapin piirijärjestön virkistyvän puolustamaan lappialaista työväestöä, -ja ns. tavallisia lappilaisia.
        Siihen toiminnanyhtenäisyys on ainoa ja paras tämän hetken yhtenäisyysmuoto, -jossa silti KTP säilyttää oman itsenäisyyden puolueena.

        Kuka, ketkä ja miksi vastustavat toiminnanyhtenäisyyttä?
        -Ei sitä ainakaan vastusta KTP.

        En kuitenkaan nyt ole hyväksyvä KTP: n sulattamista uuteen SKP: n, edes piirijärjestö asteella Lapissa. Tässä valossa tajuan että piirijärjestössä on SKP: a imettyä vaikutteita yhtyä ilman ideologista yhtenäisyyttä...
        -Jo esim. EU: n on tämän hetken poliittinen ja ideologinen luokkataistelukysymys, -jossa ei tule KTP: n alistua ja sortua sovittelemaan työn ja pääoman välistä eturistiriitaa..

        -KTP: n vaatimus: -Irti EU: a, eurosta ja Natosta, -on ajankohtainen vaatimus.
        ...- tässä edellä kysymyssarjassa ei tehdä KTP: a ideologista kompromissia muiden puolueiden kanssa.

        Kaarlo Nurmikumpu, -KTP: n perustajajäsen, -Kemijärvi


      • kommunistiarvio

        Siis osa KTP:n toimijoista haluaisi mennä SKP:n toimintaan? Ettekö voisi tehdä yhteistä puoluetta, jossa on sekä SKP että KTP osastojäseninä?

        Muutos puolue ei varmaan tulisi mukaan, kun O. Harjula on niin selkeästi sanonut, ettei tee vaaliliittoyhteistyötä kommunistien kanssa, no yrittäjät ovat usein porvarihenkisiä. Toisten kommunistien kanssa sentään pitäisi voida tehdä yhteistyötä. Erikoinen luokkaliitto ei synny kuitenkaan MUUTOS 2011 puolueen kera!

        Kommunistit ovat kommunisteja ja porvarioikeistolaiset porvareita!


      • harmajapääkaarlo
        kommunistiarvio kirjoitti:

        Siis osa KTP:n toimijoista haluaisi mennä SKP:n toimintaan? Ettekö voisi tehdä yhteistä puoluetta, jossa on sekä SKP että KTP osastojäseninä?

        Muutos puolue ei varmaan tulisi mukaan, kun O. Harjula on niin selkeästi sanonut, ettei tee vaaliliittoyhteistyötä kommunistien kanssa, no yrittäjät ovat usein porvarihenkisiä. Toisten kommunistien kanssa sentään pitäisi voida tehdä yhteistyötä. Erikoinen luokkaliitto ei synny kuitenkaan MUUTOS 2011 puolueen kera!

        Kommunistit ovat kommunisteja ja porvarioikeistolaiset porvareita!

        -Kysyjälle h k: a mielipiteenä sanon, -ette se yhdistyminen nyt oloissa ole järkevä, -koska on ns. ideologinen ero m - l: ä KTP: a ja SKP: a.

        KTP on kutsunut SKP: a ja STP: a rakentamaan yhteistä oikeistolaispolitiikan vastaista kommunistirintamaa, -eli ts. toiminnanyhtenäisyyden rintamaan...
        Asiasta on olut neuvottelut, aj syksy antaa vastauksen, päästäänkö ko. puolueina toiminnanyhtenäisyyden rintamaan, -oikeistolaispolitiikkaa ja kapitalismia vastaan. -Samainen rintama mielestäni tulee käydä myös luokkataistelua opportunistisia mielialoja vastaan... Toiminnanyhtenäisyydessä on oltava tavoite murskata oikeistoporvariston ylivalta, -ja pitää yhdessä toimia niin sanotusti EU: a, eurosta ja Natosta irrottautumisen puolesta.
        -Ilman tätä toiminnan luokkataistelupolitiikkaa ei voi ko. puolueet ryhtyä lähentyvään toiminnanyhtenäisyyteen, -sillä KTP: a ei tehdä ns. ideologista kompromissia edes mainitsemiesi kahden ns. "kommunistipuolueen kanssa".

        Yhtenäiseksi, -yhdeksi puolueeksi ei vielä voida liittyä, -on ensin voitettava ideologiset erot, ja sitten on helpompaa rakentaa yksi, -aatteellisesti, poliittisesti ja järjestöllisesti ehyt ja yhtenäinen työväenluokan m - l: n puolue.
        (Siis: -työväenluokan marxilais - leniniläinen, -vallankumouksellinen puolue,
        - k. n.)...

        Ennen yhtenäistymisen voittoa on mahdollisuus silti harjoittaa tässä ja nyt toiminnanyhtenäisyyttä, -ja ko. luokkataistelu ei ole ideologian vastainen, -kun toimii ensinäkin Suomen irrottamiseksi EU: a, eurosta ja Natosta, -sekä käydään
        oikeudenmukaisen - demokraattisen maailmanrauhan puolesta - -imperialistisia sotia, -ja niillä uhkaamista vastaan.

        Kaikissa oloissa on luokkataistelussa taisteltava työn ja tavallisen kansan jokapäiväisistä elinehdoista, -suurpääomaa- ja opportunistisia mielialoja vastaan, työn ja kansan hyväksi, -ja siinä on sarkaa, -mitä voidaan yhdessä muokata aina paremmaksi, tavalliselle kansalle... -ja siihen yhtenäisyyden politiikkaan on mielestäni enemmän kuin jo päiväpolttava tarve, -mukaan tulla myös pienet ja keskisuuret - yrittäjät, eri ammatin haaroissa, -maatalous mukaan luettuna...

        Nuo yhtenäisyyshuudot tänä aikaan ovat tuhoisat, -kun ko. puolueiden välillä kuitenkin on objektiivisesti, -tajunnasta riippumatta ideologisia ristiriitoja -ja eroja, -siksi juuri vielä nyt on mielestäni väärää yhtenäisyyshuutoa, -sillä ristiriidat jäisi voittamatta, -ja pian olisi siinä puolueessa taas eri laisia riidan aiheita, -ja ilmiriitaa...
        -Vältetään sitä, ja toimitaan vain toiminnan yhtenäisyyden politiikan puitteissa, -kunnes on aika muokkaava myös yhtenäisen - m -l: n ideologiaan, ja palaamaan yhtenäiseen marxilais - leniniläiseen oppiin, -luokkataistelun toiminnanohjeeseen.

        KTP ei vastusta toiminnanyhtenäisyyttä, -ja on siihen valmis, -ja siitä on syksyn tulleen puolueilla jo kesällä aloitettu neuvottelu tulostettavana, -kun vain muistetaan, -että jokainen puolue liitossa on silti vielä itsenäinen, ja tasa-arvoinen toimimaan.
        -Kunnes ne kaikki tavoitteet ovat punoutuneet yhteneviksi, -työväenluokan maailmanakatsomuksen hengessä... sosialismin hyväksi, jne, -asteittain luokattoman yhteiskunnan, KOMMUNISMIN hyväksi.
        -Siinä on KTP: n luokkataistelun m - l: n linja..

        -Luokkataistelua käydään siis työväenluokan johdolla, -ja hyväksi, ja on mielestäni aikaan saatava erikoinen luokkaliitto työväenluokan ja talonpoikaiston välille, - sosialismin rakentamiseksi, -jne... -Kuten sen teoriassa ja parhaimmillaan käytännössä opetti, yhdessä Stalinin kanssa, -jotka tukeutuivat Marxin ja Engelsin tieteelliseen, -kommunismin oppiin---...

        Tällaista toiminnanyhtenäisyyden rintamaa ole mukana, -voimieni ja mahdollisuuksien mukaan rakentamassa, -tässä ja nyt liitoksi työn ja tavallisen kansan elämäntarpeiden tyydyttämisen hyväksi, -ja niiden heikentämistä hyväksi toimivaa porvaristo-, -ja opportunistien oikeistopolitiikkaa vastaan.

        Kaarlo Nurmikumpu - KTP - Kemijärvi


      • harmajapääkaarlo

        Huomautus: valitettavasti on tärkeä persoona Lenin pudonnut pois tekstistä?

        Toiseksi viimeisessä kappaleessa kuulu teksti:.. -"Kuten sen teoriassa ja parhaimmillaan käytännössä opetti Lenin, yhdessä Stalinin kanssa, jotka tukeutuivat Marx... -k. n."---...
        -Noin se piti olla, -ainakin oli ajatuksessa hahmottunut noin...

        Kaarlo N... Kemijärvi


    • Muutos-2011-15-19

      Tämä puolue Muutos 2011 on edelleen toimiva ja se kerää kannattajakortteja. Lähteekö Muutos 2011 puolueen ehdokkaaksi ensi vaaleissa kuinka moni, aika näyttää? Täällä siitä on paljon puhuttu. Ääniä tämä puolue sai Kemijärvellä kolme kappaletta eduskuntavaaleissa. Ensi kerralla voi tulla enemmän tai vähemmän. Demokratia on sitä, että äänestää saa, jos haluaa.

      • pellejävain

        Eli on täysin turha puolueena.


      • mikä-on-muutos

        muutos on sellainen uusi erikois puolue, se poikkeaa muista puolueista täydellisesti kun sen toiminnassa olet itse puolue, ei ole hallitsijoita, jokainen yksilö on puolue ja suora demokratia, kansa saa äänestää

        ei ole kommunistinen puolue eikä ole marxilainen, trotskilainen eikä porvarillinen oikeisto puoluekaan, vaan ihmisen puolue ! Muutoksen kautta tulee Muutos

        tässä lyhyesti mitä on Muutos 2011 puolue


      • tyhjänsaamuutenki
        mikä-on-muutos kirjoitti:

        muutos on sellainen uusi erikois puolue, se poikkeaa muista puolueista täydellisesti kun sen toiminnassa olet itse puolue, ei ole hallitsijoita, jokainen yksilö on puolue ja suora demokratia, kansa saa äänestää

        ei ole kommunistinen puolue eikä ole marxilainen, trotskilainen eikä porvarillinen oikeisto puoluekaan, vaan ihmisen puolue ! Muutoksen kautta tulee Muutos

        tässä lyhyesti mitä on Muutos 2011 puolue

        Siis niin kuin jo todettu, täysin höpöpuolue.


      • en-ole-punikki

        Parempiko on siis marksilaisuus ja Pohjois-Korea?


      • tyhjäpäät
        en-ole-punikki kirjoitti:

        Parempiko on siis marksilaisuus ja Pohjois-Korea?

        Vähän tuntuu sulla olee vaihtoehtoja, ei kupolissa tuiki mitään vai ?


      • kumpijakampi

        Valitaan kommunistinen puolue vai Muutos puolue?


      • eikumpaakaan
        kumpijakampi kirjoitti:

        Valitaan kommunistinen puolue vai Muutos puolue?

        Täytyy olla aika erikoinen, noin kauniisti sanottuna, mikäli noista kahdesta valitsee kumpaakaan.


      • Muutospuolue
        eikumpaakaan kirjoitti:

        Täytyy olla aika erikoinen, noin kauniisti sanottuna, mikäli noista kahdesta valitsee kumpaakaan.

        Tuo yks se jaksaa Muutosta morkata, pelkää piru vie niin paljon että pitää katjuja vahtia päivätöikseen

        Muutos tulee varmasti taas, ja Kemijärvelle se on se ainoa oikea; näettehän, ei puolueet tänne panosta. Itse pitää toimia.


      • muutos-tuleeko

        Eikö Muutos 2011 puolueen kannattaisi asettaa enemmän ehdokkaita vaaleihin, niin tulisi enemmän ääniäkin? Tämä puolue on erikoinen puolue, sen toiminta on erilaista kuin muiden. Onko asia kokonaisuutena tärkeä vai ei? Jos Muutos tulee ja nousee 2011, mitä se merkitsee?


      • Anonyymi
        Muutospuolue kirjoitti:

        Tuo yks se jaksaa Muutosta morkata, pelkää piru vie niin paljon että pitää katjuja vahtia päivätöikseen

        Muutos tulee varmasti taas, ja Kemijärvelle se on se ainoa oikea; näettehän, ei puolueet tänne panosta. Itse pitää toimia.

        Muutos 2011 puolueen toiminta on ilmeisesti lopetettu? Se ei ole enää puoluerekisterissä. Menevätkö Muutos 2011 puolueen ihmiset muihin puolueisiin, esim. Liberaalipuolueeseen?

        Miten Kemijärvellä nyt ensi vaaleissa on pienpuolueiden asia, kun ei ole entisiä pienpuolueiden ehdokkaita??

        Kaarlo Nurmikumpu Kommunistinen Työväenpuolue on kuollut marraskuussa 2016.
        Oili Harjula (yrittäjä/ Suomu-aloite) Muutos 2011 on muuttanut pois Kemijärveltä.

        Tuleeko uusia PIENTEN ehdokkaita?
        Pienet ensin!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutos 2011 puolueen toiminta on ilmeisesti lopetettu? Se ei ole enää puoluerekisterissä. Menevätkö Muutos 2011 puolueen ihmiset muihin puolueisiin, esim. Liberaalipuolueeseen?

        Miten Kemijärvellä nyt ensi vaaleissa on pienpuolueiden asia, kun ei ole entisiä pienpuolueiden ehdokkaita??

        Kaarlo Nurmikumpu Kommunistinen Työväenpuolue on kuollut marraskuussa 2016.
        Oili Harjula (yrittäjä/ Suomu-aloite) Muutos 2011 on muuttanut pois Kemijärveltä.

        Tuleeko uusia PIENTEN ehdokkaita?
        Pienet ensin!?

        Miksi kukaan ei vastaa tähän pienten puolueiden kyselyyn????

        Uusia hyviä ehdokkaita tarvitaan, uusia ajatuksia ja tietenkin MUUTOSENERGIAAAAA!!!!!


      • Anonyymi
        muutos-tuleeko kirjoitti:

        Eikö Muutos 2011 puolueen kannattaisi asettaa enemmän ehdokkaita vaaleihin, niin tulisi enemmän ääniäkin? Tämä puolue on erikoinen puolue, sen toiminta on erilaista kuin muiden. Onko asia kokonaisuutena tärkeä vai ei? Jos Muutos tulee ja nousee 2011, mitä se merkitsee?

        Onko Muutospuolue vielä toiminnassa ja laittaako se ehdokkaita?

        Mitä tekee Muutospuolueen puoluesihteerinä toiminut Oili Harjula? Menevätkö muutoslaiset nyt Liberaalien puolueen toimintaan vai minne?

        Kemijärvellä oli myös ennen Luonnonlain Puolueen ehdokas, muistatteko ja nämä vaihtoehdot on meille hyviä, elämän vaihtoehtoja vaaleissa.

        Tulkaa jo uutta vaihtoehtoenergiaa tekemään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi kukaan ei vastaa tähän pienten puolueiden kyselyyn????

        Uusia hyviä ehdokkaita tarvitaan, uusia ajatuksia ja tietenkin MUUTOSENERGIAAAAA!!!!!

        uusia puolueita on joitakin rekisterissä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Muutospuolue vielä toiminnassa ja laittaako se ehdokkaita?

        Mitä tekee Muutospuolueen puoluesihteerinä toiminut Oili Harjula? Menevätkö muutoslaiset nyt Liberaalien puolueen toimintaan vai minne?

        Kemijärvellä oli myös ennen Luonnonlain Puolueen ehdokas, muistatteko ja nämä vaihtoehdot on meille hyviä, elämän vaihtoehtoja vaaleissa.

        Tulkaa jo uutta vaihtoehtoenergiaa tekemään!

        Onko Muutos 2011 puolueen toimijat menneet johonkin toiseen puolueeseen?

        Miten Muutoksen kannattajat toimivat nyt Kemijärvellä? Kun Oili Harjula (Suomu) on muuttanut pois, niin ketä äänestetään vaihtoehtoehdokkaana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        uusia puolueita on joitakin rekisterissä

        Se puolue voittaa joka saa massat taakse


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se puolue voittaa joka saa massat taakse

        Muutos puolue ei näytä pääsevän puoluerekidteriin


    • velho3

      Mikään puolue maailmassa ei voi olla kommunistinen, sillä vain yksilö voi olla kommunisti, eikä silloin puoluetta tarvita.
      Tarvitaan vain tietoisten kommunistien perustamia järjestöjä, jotka antavat perustietoa luokkataistelusta, ja on sitten oma asaia ovaltaa kommunistinen todellisuus.
      Kommunisti ei tarvitse puoluetta sillä hän voi toimia ja johtaa luokkataistelua, ilman politiikkaakin, ja voi toimia missä järjestössä tahansa, jotka ajavat luokkataisteluasiaa.

      20-30 luvulla kommunistit toimivat maan alla ja vaikuttivat sieltä käsin järjestöihin ja luokkataisteluun, ja sen seurausta oli skdl n voimakas kasvu sodan jälkeen.

      69-80 LUVULLA toimi ay-liikkeen sisällä kommunisteja, jotka pyrkivät, irroittaamaan liitot sdp ja skdl n holhouksesta johon ne olivat liitot alistaneet ja tehneet niistä vain vaalijärjestöjä.

      Tuloksiakin tuosta toiminnasta on nähtävissä, niin, että ratkaisut eivät mene enään niin helposti liitoissa läpi, ja joudutaan liittokohtasesti sopimaan

      • en.ole.kommari

        Nurmikummun mukaan pitää olla luokka taistelun johtajana puolue, marx-Lenin. puolue, joka kokoaa joukot. Vasta kommunisti yhteiskunnassa puolueet poistuu, mutta sitä yhteiskuntaa ei tule, koska kommunismi on vastoin ihmisluontoa.


      • ihmisluontomuuttuu

        Kyllä luokkataistelussa työn puolesta on johtavana voimana työväenluokka, -ei puolue... Lukisitte oikein ko. komm. Nurmikummun sanomiset.
        Komm. puolue on työväenluokan joukko-osasto, mikä järjestää, ohjaa ja kasvattaa
        joukkoja työväenluokan luokkataistelussa työn puolesta - riistäjiä ja sortajia vastaan.

        Kommunismi on vain vastoin porvaristoa ja sen apulaisopportunistien luontoa.
        Nurmikumpu sanoi, että kommunismissa ei ole edes työväenluokkaa, ja ei myöskään ko. luokan joukko-osastoa - komm. puoluetta.

        Hän usein on korostanut, .että kommunismin alempi vaihe on sosialismi!
        Ja usein maininnut, ettei kommunismia ole edes missään vielä olut, vain sosialismin vaihe...


      • työväenluokanpuolu

        Kapitalismin oloissa ja sosialismin aikana on puolue, joka on kommunistipuolue, eli aktiivisimmat sosialismin ja kommunismin puolesta, luokkataistelijat, ja he ovat työväenluokka luokkatietoisimmat, jotka ovat järjestäytyneet kommunistiseksi puolueeksi. Puolueen jäsenistössä on myös talonpoikia, sivistyneistöä, pienyrittäjiä.
        Kommunistipuolue on työväenluokan johtama, tietoisin joukko-osasto.

        Puolueeseen ei silti kuulu esim. jokainen työväenluokankaan yksilö, mutta työväenluokan enemistö ja muut ei työväenluokkaan kuuluvat työläiset antavat kannatuksen puolueelle, kun sen kannatuksen ensin voittaa työläisiltä kommunistipuolue.

        Työväenluokka voittaa, kun puolue kasvattaa joukot, ja joukot antaa kannatuksen puolueelle.

        Työväenluokka tarvitsee oman luokkapuolueensa, ilmentämään työväenluokan tavoitteita. Nimimerkki Velho3 ei ole riittävästi tiedostanut ko. asiaa ja välttämättömyyttä.


      • Kaarlon-jutuista
        ihmisluontomuuttuu kirjoitti:

        Kyllä luokkataistelussa työn puolesta on johtavana voimana työväenluokka, -ei puolue... Lukisitte oikein ko. komm. Nurmikummun sanomiset.
        Komm. puolue on työväenluokan joukko-osasto, mikä järjestää, ohjaa ja kasvattaa
        joukkoja työväenluokan luokkataistelussa työn puolesta - riistäjiä ja sortajia vastaan.

        Kommunismi on vain vastoin porvaristoa ja sen apulaisopportunistien luontoa.
        Nurmikumpu sanoi, että kommunismissa ei ole edes työväenluokkaa, ja ei myöskään ko. luokan joukko-osastoa - komm. puoluetta.

        Hän usein on korostanut, .että kommunismin alempi vaihe on sosialismi!
        Ja usein maininnut, ettei kommunismia ole edes missään vielä olut, vain sosialismin vaihe...

        No kyllä Nurmikumpu on korostanut kommunistipuolueen tärkeyttä luokkataistelussa, ja väittää vielä, että hänen KTP on oikea kommunistipuolue, SKP ja STP eivät muka ole. Nurmikumpu on koko ajan toimittanut, että miten tärkeä on se kommunistinen marksilais-leniniläinen luokkapuolue, siis ei kannata vähätellä, että Nurmikumpu puhuisi vain ihmisistä ja luokasta. Puolue on se Nurmikummun taisteluväline, hän on tänne kirjoitellut vaikka kuinka paljon tätä kommunistiasiaansa.


      • lue-sinäki

        nostan tämän ketjun täältä nyt ihmisten luettavaksi, on ajankohtainen!


      • itseharmajapääkaarlo
        ihmisluontomuuttuu kirjoitti:

        Kyllä luokkataistelussa työn puolesta on johtavana voimana työväenluokka, -ei puolue... Lukisitte oikein ko. komm. Nurmikummun sanomiset.
        Komm. puolue on työväenluokan joukko-osasto, mikä järjestää, ohjaa ja kasvattaa
        joukkoja työväenluokan luokkataistelussa työn puolesta - riistäjiä ja sortajia vastaan.

        Kommunismi on vain vastoin porvaristoa ja sen apulaisopportunistien luontoa.
        Nurmikumpu sanoi, että kommunismissa ei ole edes työväenluokkaa, ja ei myöskään ko. luokan joukko-osastoa - komm. puoluetta.

        Hän usein on korostanut, .että kommunismin alempi vaihe on sosialismi!
        Ja usein maininnut, ettei kommunismia ole edes missään vielä olut, vain sosialismin vaihe...

        Troleille huomautan, -en ole tätäkään keskustelun lisäavausta nostanut, -mutta todennäköisesti asia-aiheesta haluaa joku keskustelua jatkettavan?

        -Toivottavasti keskustelu asia-aiheessa jatkuu, -ja myös olen valmis ottamaan asioihin kantaa.

        -Työväenluokka on johtava luokkavoima, -mutta työväenluokan joukko-osasto, -puolue on järjestävä, ohjaava ja kasvattava osa. ko. yhteiskuntaluokan, työväenluokan asiain parhain ilmentäjä... Ilman työväenluokan puoluetta, ei ko. luokka ole yhtään mitään.

        -Tosin toistaiseksi työväenluokka on hajotettu useisiin eri sosiaalikerrosksiin aivopesulla, -ja siksi ko. yhteiskuntaluokalla, -suurilukuisimmalla noin 90 prosenttia koko kansasta, - on erilasia puolueita, -jotka tukevat tavalla tai toisella pääomaluokkaa, -ja käyvät vain luokkataistelua työväenluokan-, tällä haavaa pientä puolueetta, -KTP: a vastaan.

        -Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • hei-Kaarlo

        KTP on kuitenkin sirpalepuolue verrattuna SKP puolueeseen, joten KTP:n pitäisi liittyä SKP:n toimintaan. Porvarit nauravat, kun kommunistit riitelevät keskenään. Leninkin kehotti toiminnan yhtenäisyyteen. Myös STP ja KTP:stä erotettu Kommunistien Liitto pitää huomata. Ei KTP ole ainoa kommuinisti puolue.


      • itseharmajapääkaarlo
        hei-Kaarlo kirjoitti:

        KTP on kuitenkin sirpalepuolue verrattuna SKP puolueeseen, joten KTP:n pitäisi liittyä SKP:n toimintaan. Porvarit nauravat, kun kommunistit riitelevät keskenään. Leninkin kehotti toiminnan yhtenäisyyteen. Myös STP ja KTP:stä erotettu Kommunistien Liitto pitää huomata. Ei KTP ole ainoa kommuinisti puolue.

        -Aina ovat porvarit sitten nauraneet, -kun saavat työväenluokan hajotettua, -ja kaikki työtä tekevät eri seuraisiksi... -Rajun hajotuksen koki toisen maailmansodan jälkeen perustettu kansandemokraattien yhteistyöjärjestö: -SKDL mm. 1958: n menestyksellisen eduskuntavaalivoiton jälkeen. -Heinäkuussa 1958 eduskuntavaaleissa sai SKDL 50 kansanedustajaa. -Se voitto oli atomipommia vastaava syy nostaa pelontunnetta porvaristolle, -ja opportunisteilla eri puolueissa, -jopa yhteistyöjärjestö SKDL: a... -niitä oli.

        SKDL: n perustivat yhteistyöjärjestöksi, -ei puolueeksi sodan jälkeen, -silloinen, julkisuuden päässyt SKP, -vasemistososialistit, -sosiaalidemokraateista erotettu NL: n sodan vastainen rauhan oppositio, -n. s. kuutoset, -ja puhtaasti vain kansandemokraatit... Se oli toiminnan yhtenäisyyttä, -jonka työn ja kansan puolesta politiikan harjoittamiselle,
        -äänestävä kansa antoi rajun kannatuksen 1958 ko. -eduskuntavaalissa, -ne 50 paikkaa.

        -Tuossa vaiheessa alkoivat imperialistiset, -monopolikapitalisti - porvarit lähettämään ko. liittoon revisionisteja, -niin "oikealle" kuin "vasemmalle".., -jotka ostivat rivistöstä horjuvia opportunistisen mielialan lietsomiseen p.o. liitossa, -ja olevat pikkuporvarit ryhtyivät sitä voimaa ruokkiaan, -kuten ruokkivat edelleen...

        Hajoitus oli rajua -ja yhteistoiminnan liikkeen hajottivat, -ja lopuksi lopettivat vanhan SKP: n...
        -Joukko meitä luokkakantaisia työväenluokan- ja kanssamme ei SKP: n kuuluvia liittolaisia, -vanhan SKP: n marxilais - leniniläisiä kommunisteja kokoonnuimme toukokuussa 1988 perustamaan maahamme uudelleen lopetetun SKP:n luokkataistelun kunniakasta perinnettä jatkamaan - marxilais - leniniläisen kommunistipuolueen- työväenluokan joukko-osastoksi. -Sellaisia puoluetta ei ole tosia suomessa, -kuin vain KTP.
        KTP = -Kommunistinen Työväenpuolue - Rauhan ja sosialismin asialla r. p. -(Virallinen lyhenne on KTP).
        KTP on työväenluokan puolue, - siis joukko-osasto, -tosin vielä pieni osasto, -eli puolue. johon on syy ja monia aiheita... -Seurausta hajotuksesta, mitä edelleen nämä KTP: n jälkeenkin perustetut, ns. -"kommunistipuolueet" alvariinsa harjoittavat...

        -Eikä vain ko. puolueet, -vaan valtamedia vaikenee kuoliaaksi kaiken aika KTP: n ohjelmien esittämisessä... -Saammeko me vähäistäkään myönteistä julkisuutta mediassa?

        -Julkisuutta, -jota jo vähän heruu uudelle SKP: e, -minkä perustivat puolueemme perustamisen jälkeen, -ja saivat naftaliinissa olleen vanhan SKP: n nimen käyttöön, -muuta kommunistisuutta k.o. uudessa SKP: a e ole vielä ainakaan näkynyt, -käytännössä... -Toimivat EU parlamenttivaalissa, työväenluokkaa, -ja kansan oikeuksia ja etuja vastaan... osallistumalla ko. puljun, -imperialistisen kolossin - vaaleihin.

        -Toiminnan yhtenäisyyttä ei me KTP: a vastusteta, ko. mainittujen puolueiden kanssa, -vaan jopa sitä pyritään ajamaan ja rakentamaan... -Se toiminnanyhtenäisyys ei edellytä ideologian yhtenäisyyttä, -vaan yhtenäistä, -lujaa tahtoa käydä luokkataistelua tässä ja nyt työläisille, ja kansalle parempia oloaja, -sekä ehdottomasti: -irti EU: a, eurosta ja Natosta.
        -Koska ko. SKP ja STP on tähän valmiit? -Entä onko muissa puolueissa siihen halukkuutta?

        KTP: a ja minäkin tunnemme Leninin asiasta opetukset, -ja sen vielä kerran korostan Leninin opetuksena, -että tulee rakentaa työväenluokan ja talonpoikaistonluokan välille erikoinen luokkaliitto, sosialismia varten... -Tätäkään ei vielä ole aikaan saatu, -ynnä monta muuta asia-aiheeseen liittyvää opetusta, -koska on noita opportunistisen vaikutuksen levityspuolueita syntynyt jälkemme, -- KTP: n, toukokuussa 1988 perustamisen.
        -Olin yhtenä...

        -VANHAA SKP. N NIMEÄ EI SAATU KÄYTTÖÖN, -MUTTA SEN POISTIVAT NAFTALIINISTA, KUN KTP: n JÄLKEEN PERUSTIVAT SILLÄ NIMELLÄ, -UUDEN SKP: n. OUTOA, -VAI MILTÄ TUNTUU SINUSTA? -

        -PÄÄOMA RENKEJÄ YHÄ TARVITSEE, -JOTEN SE SELITTÄÄ KAIKEN - AINAKIN MINULLE.
        -TUOSTA JÄREJSTELMÄN PELAILUSTA JOHTUU VIELÄKIN, -ETTÄ KTP ON SIRPALEPUOLUEISTA VIELÄ PIENEMPI PUOLUE, -KUIN JÄLKEEN PERUSTETTU UUSI SKP...


        -Toukokuussa 1988 / KTP: N PERUSTAJAJÄSEN - 2.7.2016 - Kemijärvellä:
        -Kaarlo Nurmikumpu


      • Anonyymi
        työväenluokanpuolu kirjoitti:

        Kapitalismin oloissa ja sosialismin aikana on puolue, joka on kommunistipuolue, eli aktiivisimmat sosialismin ja kommunismin puolesta, luokkataistelijat, ja he ovat työväenluokka luokkatietoisimmat, jotka ovat järjestäytyneet kommunistiseksi puolueeksi. Puolueen jäsenistössä on myös talonpoikia, sivistyneistöä, pienyrittäjiä.
        Kommunistipuolue on työväenluokan johtama, tietoisin joukko-osasto.

        Puolueeseen ei silti kuulu esim. jokainen työväenluokankaan yksilö, mutta työväenluokan enemistö ja muut ei työväenluokkaan kuuluvat työläiset antavat kannatuksen puolueelle, kun sen kannatuksen ensin voittaa työläisiltä kommunistipuolue.

        Työväenluokka voittaa, kun puolue kasvattaa joukot, ja joukot antaa kannatuksen puolueelle.

        Työväenluokka tarvitsee oman luokkapuolueensa, ilmentämään työväenluokan tavoitteita. Nimimerkki Velho3 ei ole riittävästi tiedostanut ko. asiaa ja välttämättömyyttä.

        Onko Velho3 vielä linjoill


    • Anonyymi

      Mikä puolue tuo muutoksen?

      • Anonyymi

        En tiedä, mikä puolue


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä, mikä puolue

        Oili Harjula (Suomun äitinä tunnettu) oli aikanaan Muutos2011 puolueen puoluesihteeri.


    • Anonyymi

      Oliko kenelläkään juhlakalu esille ja huokailivatko naiset?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe