Kerrassaan herkullista. Paljonkohan mahtaa maksaa Suomessa ja mitä hyviä valmistustapoja tiedätte? Pidän yksinkertaisesti laitetusta.
Ankka
16
317
Vastaukset
- a a ankka
Suurten markettien pakastealtaista vaan kalastamaan tai
Vanha Kauppahalli ; Legendaarinen Kirsti Markkanen on tehnyt paluun Vanhaan Kauppahalliin ja saapunut Annan Villilihaan !
http://www.hs.fi/ihmiset/a1405218244276
Ankka on rasvainen lintu ja onnistuu uunissa
http://ruoka.fi/reseptit/kokonaisena-paahdettu-ankka-ja-appelsiinikastike
Pekingin ankka jo ihan toinen juttu
http://www.etsiresepti.fi/click/index/2369862/?site=keittotaiteilua.blogspot.fi'- eri versioita ankall
ankkaa tilaten kirjoitti:
- kvaak kvaak
eri versioita ankall kirjoitti:
http://siipikarja.wikispaces.com/Ankka
http://www.riistalihaa.fi/tuotteet.html
http://www.wanhantuvanankkala.fi/
http://www.maatilan.pirkka.fi/mp5_01/otsikko08.htm
http://www.viisitahtea.fi/suomen-paras/73/998
Web of Trust
http://mitasointanaan.blogspot.com/2008/01/ankkaa-uunissa.html
Web of Trust
http://www.royalravintolat.com/kokka/kurssit.asp#63456
- sukelus altaaseen
- AnkkaD
ankan_kylmä kirjoitti:
http://www.viivoan.fi/tuote/boneless-roasted-duck-600-650g-dalee/8851873200507/
Meillä ainakin kaikki ruoka ketjut myyvät ankkaa. Tosin erilaisia osia, saa eri aikaan vuodesta. Löytyy kuitenkin kokonaisena, rintaa ja koipia.
- makiaa oli
Lidlistä ostin kerran pakastealtaasta ja paistoin uunissa. Ei maksanut paljoa.
- Lämpötiloista
Mikä tulisi olla ankan sisäslämpötila? 60-65 C kerrottiin jossain, että jäisi roseesksi, mutta ei kai lintua voi raa'aksi jättää. Kypsä olisi kuulema 73-75 C, mutta eikö tuo ole jo kuivaa?
Kovasti on eroja kerrottuissa pasitoajoissa. Yleensä 175 C uunissa 1-2 tuntia per kilo. Kyllä on melko metkaa, jos haitari on noin isoa ja silti onnistuu kypsennyksessä.- vihjeViivi
http://kotiliesi.fi/ruoka/ruokaideat/lihan-paistolampotilat
Kultainen keskitie - ankka sinällään rasvainen ,joten kuivumisesta ei pelkoa
http://arkikokkailut.blogspot.fi/2014/05/juhlavampaa-ruokaa-kokonainen-ankka.html - DonaldDu
Rintapalat kannattaa paistaa juuri roseeksi. Pannulla pinta kiinni ja mausteet pintaan. Itse laitan lämpöisessä paistoastiassa uuniin. Folio valmiiksi alle. Palan koosta riippuen 20-30 minuuttia. 150-175 astetta. Riippuen vähän mitä astiaa käytät jne. jne. Sen jälkeen folio kiinni ja voi nostaa pannun takaisin "lämpöiselle" levylle, lihat vetäytymään.
Kokonaisena en ankkaa paista, koska koiville ja esim. rintapaloille eri kypsyydet. Jos paistat koivet kypsiksi, niin rintapalasi ovat ylikypsiä näin.
- jouluankka
http://www.gloria.fi/artikkeli/ruoka/ankka_on_juhlapoydan_kruunu
tai tämän kylmän kesän juhlaruoka
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jos yhdistät nimikirjaimet
Jos yhdistät sinun ja kaivattusi ensimmäisten nimien alkukirjaimet mitkä nimikirjaimet tulee? Sinun ensin ja sitten häne1086917- 954431
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista483826Kyllä se taitaa olla nyt näin
Minusta tuntuu et joku lyö nyt kapuloita rattaisiin että meidän välit menisi lopullisesti. Sinä halusit että tämä menee483522- 513508
- 1883455
Odotan että sanot
Sitten siinä että haluaisit vielä jutella kahdestaan kanssani ja sitten kerrot hellästi että sinulla on ollut vaikea san242959- 672664
- 462501
- 131884