Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jutan GoFatGo

mimmuli5

Onko kellään kokemuksia kyseisestä dieetistä? Jos on niin millaisia? Haluisin kokoilla kysistä dieettiä, sen takia kyselen.

3

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Löytyy
    • rehellisyyttä rakast

      Fitness palstalla aika rankkaa kritiikkiä Fitfarmin toiminnasta.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11507678

      "Netistä noukittua:

      Täyttä asiaa koko teksti. Täältä menettivät myös toisen maksavan asiakkaan juurikin sen takia, että kritiikin vastaanotto oli jotain selittämätöntä… Heti uhkailtiin ja ns. haukuttiin kun vähänkin antoi palautetta. Harmi sinänsä.

      Oman kokemuksen perusteella (ja mulla oli vielä ns. yksilövalmennus josta maksoin itseni kipeäksi) kartan jatkossa ko. firmaa. Suoraan sanoen on sellainen rahat pois-firma ettei tosikaan. Hinta-laatu ei tosiaankaan kohtaa tässä puljussa. Ja jos kehtaat valittaa mistään…sulla ei ole vaan sitä mitä vaaditaan. Ja kivasti hinnat nousee aina uuden tv-esiintymisen myötä ;)

      Jep, tuon huomasin itsekin, että ne, jotka antoivat kritiikkiä leimattiin paskanjauhajiksi ja jopa typeriksi, joista ei vaan ollut tähän dieettiin plaaplaaplaa. Oon niin pettynyt, ettei veri kierrä :P Onneksi hokasin tämän jo nyt, enkä vasta sitten kun on PT-valmennus taskussa!

      Vähän samaa mieltä kuin S. Kirjoitinkin jo Annan blogiin omat kokemukset, Jäi 6 kk valmennuksesta sitten palautteen annon jälkeen sellainen olo, että riitti kun saivat rahat sitten ei enää tarvitsekaan vastata :( Fyssari totes samaa, jo ennen kuin kuuli Fitfarmin nimeä.

      Se jos valmentajalta kysyy vastauksen miksi mitäkin tehdään ja siihen saa vastaukseksi, että sä oot tyhmä, et sovellu dieettiin jne. Kertoo vain sen valmentajasta, että siellä einoikeesti tiedetä edes miksi asioita tehdään! Siitä tuo hyökkäys johtuu! Ei osata perustella asioita. Olen itse joskus esittänyt montakin kysymystä saamatta niihin mitään rehellistä vastausta. Äänestin siksi jaloillani pelkästään osaamattomuuden takia. Lisäksi tuolta puuttuu koulutusta leikkiä ihmisten terveydellä.

      Ruokaohjeita yms. Ei tietääkseni edes jaettu julkisesti missään, eli ne syytökset olivat täysin tuulesta temmattuja :) Fitfarmin henkilökunnalla oli vapaa pääsy kyseiseen fb-ryhmään, joka alusta asti toimi sillä tavalla, josta nousi haloo sen jälkeen, kun FFn toimintaa alettiin arvostella. Jokainen voi päätellä siitä, onko tässä asiakkaiden taholta sitten oikeasti tehty mitään laitonta vai halusiko FF vain sopivan syyn painaa arvostelijoitaan alas.

      Fitfarmista kuuluu paljon pahaa. Siellä otetaan vain rahat pois. Ohjelmat on kopioita. Ihmisille jaetaan kalliissa valmennuksessakin ohjelmia joissa on jopa unohtunut asiakkaan nimi vaihtaa. Muutaman asiakkaan terveys on mennyt pilalle vääristä ruokaohjelmasta johtuen jne. Lista on pitkä. Sellaista palvelua siellä sen lisäksi, että haukutaan ja syyllistetään asiakasta."


      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11950128

      "Otsikossa oleellisin kysymys.Hyvällä pt:llä tarkoitan ihmistä joka oikeasti ottaa huomioon asiakkaan elämäntilanteen ja senhetkiset resurssit.Itselläni oli karmaiseva kokemus fitfarmin valmennuksesta josta oli siis unohdettu sana personal täysin.Todella huvittavaa on lukea nyt uuden Jutta ja puolen vuoden superdieettiohjelmaan osallistuvan blogia.Hänellä on täysin sama ruokavalio ja treeniohjeet kuin mulla oli.Tämä naisihminen ei paina lähellekään niin paljon kuin minä, hän on sinkku eikä ole vuorotyössä.Itse olen kahden lapsen vuolrotyötä tekevä äiti jonka mies on yksityisyrittäjä.Ohjelmasta ei saanut poiketa millään tavalla aikataulullisesti tai muutenkaan.Eli asiakkaan toiveita tai yhtään mitään muutakaan henkilökohtaisia arvoja tai tarpeita tai jokapäiväiseen elämään vaikuttavia tekijöitä ei kuunneltu.Jollain tapaa ei siis millään sopinut mun ajatukseen personal trainingista.Niitä parempia kokemuksia siis tässä haen,koska ainakin luulen tai ainakin haluaisin uskoa,että sellaisia koknaisvaltaisesti asiakasta huomioivia ja tsemppaavia pt:takin on olemassa."

    • siinäpäpulma

      Moneycamp vai Shitfarm vai joku muu?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe