EM Tukholma

jkskn

31

179

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jkskn
    • asfd

      Miehissä mitalit taidetaan jakaa kolmikon Fernandes, Kovtun ja Voronov välillä. Enintään Brezina tai Amodio saattaisivat yltää karkeloihin mukaan.

      • Brezina

        Brezina on sijoittunut EM-kisoissa kolme kertaa ja MM-kisoissa kaksi kertaa neljänneksi. Tänä vuonna voi hyvinkin olla jälleen neljäs, joka olisi Brezinalle jo kuudes kerta EM- ja MM-kisoissa.


      • Brezina
        Brezina kirjoitti:

        Brezina on sijoittunut EM-kisoissa kolme kertaa ja MM-kisoissa kaksi kertaa neljänneksi. Tänä vuonna voi hyvinkin olla jälleen neljäs, joka olisi Brezinalle jo kuudes kerta EM- ja MM-kisoissa.

        Lähellä oli neljäs sija Brezinalle jälleen. Brezina oli nyt viides, mutta vain 0,11 pistettä neljännestä sijasta. Brezinalla olisi ollut hyvät mahdollisuudet aina hopeaan asti, mutta vapaaohjelma ei mennyt putkeen.


    • Stolbova/Klimov

      Pareissa taitaa kolmoisvoitto mennä Venäjälle. Stolbova/Klimov -pari lienee suosikki, mutta mestaruus voi mennä kyllä myös Kavaguti/Smirnov -parille tai Tarasova/Morozov -parille.

    • Cappellini/Lanotte

      Jäätanssissa Papadakis/Cizeron lienee suosikki. Ykköshaastajana Cappellini/Lanotte.

    • Veikkauksia

      Veikkauksia.

      Naiset
      1. Tuktamysheva
      2. Radionova
      3. Pogorilaya

      Parit
      1. Stolbova/Klimov
      2. Kavaguti/Smirnov
      3. Tarasova/Morozov

      Jäätanssi
      1. Papadakis/Cizeron
      2. Cappellini/Lanotte
      3. Ilinykh/Zhiganshin

      Miehet
      1. Fernandez
      2. Voronov
      3. Kovtun

      • hammaspeikk

        Kiira avaa torstaina lyhkärinsä kaatuneella kolmoisflipillä, jatkaa siitä kaksoisritillä ja -akselilla. LOpuksi itkunkohtaukset. ;)


      • Papadakis_Cizeron

        "Jäätanssi
        1. Papadakis/Cizeron"

        YLE:n lähetyksessä kerrottiin monta kertaa kuinka yllättävä pari on johdossa. Tämä on vähintäänkin erikoista, koska Papadakis/Cizeron on tällä kaudella ollut paras eurooppalainen pari, josta osoituksena voitot GP-kisoista ja pronssi GP-finaalista. Ainut toinen eurooppalainen pari GP finaalissa oli Ilinykh/Zhiganshin, joka oli kuudes. Täysin odotettu johtaja on kisassa tällä hetkellä. Koko kärki kolmikko on täysin odotettu. Katselevat studiossa aivan liikaa viime kauden sijoituksia.


      • Veikkauksista

        Vain yksi mitalikolmikko osui veikkauksista täysin oikein, mutta toisaalta vain yksi veikatuista, vapaaohjelman yhdessä nostossa pahasti epäonnistunut Ilinykh/Zhiganshin, jäivät ilman mitalia. Mestareista kolme oli oikein. Eli kokonaisuudessaan hyvin ennakoitu, tosin tokihan kisat olivat myös harvinaisen helpot ennakoida.


    • jhkmt

      Meneekö siellä Ylellä sekaisin suorat ilman kommentteja lähetykset, kun siihen häirintänä tulee jotain ihme selostuksia?

    • sekavaa

      Jäätanssin lyhytohjelma. Selostamaton kilpailusignaali pitäisi olla.
      Selostus toivottavasti vasta normaalilähetyksessä alkaen 22.00.

    • hjkiudvl

      Tunnelma kuin sm kisoissa, tyhjät katsomot ...

    • vaikeaako

      YLELLE:
      Voiskos sen taas saada sen suoran selostamattoman linkin päälle!

    • EM-mitalit
      • hellemmin

        Voi että kaipaisi Elenan kaveriksi Nikitaa vaan.


    • harjoitustietoja

      http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/art-1422594463017.html
      Kiira jättänyt väliin harjoitukset. Voi olla, että rasitus kunnolle hieman kova ja vaatii palautumista? Vapaa tulee olemaan vielä vaativampi fyysiselle kunnolle ja voi olla, että ruotsalaistytöt menevät edelle. Ei pidä ottaa paineita.

    • Tuktamysheva

      Tuktamysheva ja Radionova olivat molemmat mahtavan upeita, mutta Tuktamyshevalla oli hiukan parempi vapaaohjelma, joka toi ansaitun voiton. Radionova on ilmeisesti tottunut menemään palkintojenjaossa aina keskelle, jonka takia joutui tänään hetken miettimään palkintokorokkeen edessä, että kummalle puolelle Tuktamyshevaa hänen pitäisi mennä seisomaan.

      Mahtava kaksintaistelu mestaruudesta tänään, reilun kuukauden päästä on sitten seuraava taistelu MM-kisoissa.

    • Kuchvalska

      Erityismaininta tänään Latvian Angelina Kuchvalskalle, joka sijoittui muutama päivä sitten EYOF:n talvikisoissa heti Jenni Saarisen jälkeen viidenneksi. Tänään Angelina luisteli elämänsä vapaaohjelman, josta sai peräti viidenneksi parhaimmat pisteet, joka nosti Kuchvalskan hienosti kisan 7. Mahtava nousu tänään, koska lyhytohjelman jälkeen Angelina oli vasta 17.

      • huomattiin

        Tuon kyllä huomasi, sen verran hyvin tehty, se tietänee Latvialle 2 paikkaa ensi vuoden EM:iin.


    • Parit

      Ksenia ja Fedor ei mitalien jaon yhteydessä hymyilleet yhtään, sen verran koville Fedorin kaatumisen myötä menetetty mestaruus otti. Varsinkin Ksenialle tämä oli kova paikka. Kova paikkahan tuo tietysti on, varsinkin kun pari on ollut jo viisissä isoissa kisoissa peräkkäin aina toinen, mutta vähän tylyä on näyttää pettymystään noin selvästi. Toivottavasti asia ei niin koville ota, että ensi kaudella molemmilla olisi jo uusi pari.

      Yukon ja Alexanderin mestaruudelle iso peukku, varsinkin kun mestaruuden ottaminen oli selvästi yleensä viileän tyynelle Yokolle hyvin tunteellinen hetki. Olivat mielestäni paras pari jo lyhytohjelmassa.

      Tarasova ja Morozov kokosivat hyvin itsensä huonosti menneen lämmittelyn jälkeen. Lämmittelyssä Evgenia luisui välillä laitoihin asti kaatuneen alastulon jälkeen, mutta itse ohjelma meni erittäin puhtaasti, josta ansaittu pronssi.

      • Stolbova_Klimov

        "Ksenia ja Fedor ei mitalien jaon yhteydessä hymyilleet yhtään, sen verran koville Fedorin kaatumisen myötä menetetty mestaruus otti. Varsinkin Ksenialle tämä oli kova paikka. Toivottavasti asia ei niin koville ota, että ensi kaudella molemmilla olisi jo uusi pari."

        Pari on yllättäen ilmoittanut etteivät lähde MM-kisoihin. Virallisesti eivät puhu mitään parin hajoamisesta, vaan puhuvat raskaasta viime kaudesta, raskaasta kuluvasta kaudesta sekä ensi kauteen valmistautumisesta, mitkä ovat tietysti kaikki totta, mutta mutta.....


      • Spekulointia

        Mikäli tässä ei ole kyse siitä, että parin tiet olisivat erkanemassa, niin yksi vaihtoehto on, että tämä päätös on tullut liiton taholta. Näennäisestä menestyksestä huolimatta Ksenia ja Fedor ovat luistelleet aika huonosti tällä kaudella, koska parin vapaaohjelma oli erittäin rikkonainen EM-kisojen lisäksi myös Venäjän mestaruuskisoissa. Syy voi tietysti olla myös vaikka siinä, että Ksenia on saattanut äksyillä EM-kisojen pettymyksen jälkeen väärään suuntaan ja tällöin kyse saattaisi olla vaikka jonkinlaisesta kurinpalautuksesta. Tai ehkäpä kyse on vain siitä, että olympiahopean jälkeen paria kiinnostaa enää vain pelkät mestaruudet ja katsovat ettei heillä ole todellisia mahdollisuuksia mestaruuteen tällä hetkellä. Tällöin MM-kisojen jättäminen väliin ilman näkyvää syytä voisi olla ymmärrettävä.


    • Yhteenveto

      Mitäs palstan lukijoille jäi EM-kisoista mieleen MM-kisoja ajatellen? Tässä vähän omia ajatuksia.

      Jäätanssi
      - Papadakis/Cizeron nousivat uudelle tasolle ja ovat nyky kunnossa ehdottomia mestarikanditaatteja MM-kisoissa yhdessä kanadalaisen Weaver/Poje -parin kanssa.
      - Cappellini/Lanotte ovat vahvoja mitalikahditaatteja MM-kisoissa.
      - Venäläiset parit ovat potentiaalisia yllättäjiä, mutta kärki kolmikon takaa on vaikea nousta mitaleille. Kaksi Venäjän paria MM-kisoihin on selvät, mutta on mielenkiintoista nähdä nouseeko kahden vuoden takaiset EM-voittajat Bobrova/Soloviev MM-kisoihin ohi nyt epäonnistuneen Monko/Khaliavin -parin. Bobrova/Soloviev olivat alkukaudesta pitkään sivussa loukkaantumisen takia, mutta olivat jo varasijalla EM-kisoihin, joten lienevät ainakin jo kohtuullisessa iskukunnossa MM-kisoissa jos kutsu kisoihin käy.

      Naiset
      - MM-kisoissa on luvassa uusi hieno kaksintaistelu Tuktamyshevan ja Radionovan välillä. En näe, että heille löytyy todellista haastajaa mistään päin maailmaa. Paitsi ehkä siinä tapauksessa, että Sotnikova on toipunut nilkkavammastaan täyteen iskuun. Sotnikovan pääseminen kisoihin on toistaiseksi aika iso kysymysmerkki, koska Pogorilaya onnistui EM-kisoissa hyvin ja olisi myöskin erittäin vahva mitalisuosikki MM-kisoihin. En tosin millään usko, että pystyisi haastamaan Venäjän kärki kaksikkoa. Jos on Venäjällä jo nyt suuria valinta ongelmia, niin ensi kaudella ongelmat kaksinkertaistuvat, koska vähintäänkin kaksi ellei jopa neljä superlupausta tulevat siihen ikään, että ovat valintakelpoisia EM- ja MM-kisoihin. Evgenia Medvedevia pidän täysin Radionovan tasoisena superjuniorina ja myös Serafima Sakhanovich kuuluu ehdottomasti samaan sarjaan. Medvedeva sijoittui jo tällä kaudella Venäjän mestaruuskisoissa kolmanneksi eli Pogorilayan edelle, mutta Evgenia ei vielä tällä kaudella täyttänyt vähimmäisikävaatimusta. Lisäksi vielä kaksi muuta junioria ovat heidän tuntumassaan. Venäjän naisluistelijat ovat voittaneet junioreiden MM-kultaa neljissä viimeissä MM-kisoissa ja kaksissa viimeisissä MM-kisoissa ovat ottaneet kolmoisvoitot. Kolmoisvoitto on täysin mahdollinen myös tämän vuoden MM-kisoissa.

      Parit
      - Sekä Kavaguti/Smirnov että Stolbova/Klimov ovat ilman muuta mitalisuosikkeja MM-kisoissa, mutta kyllä Kanadan Duhamel/Radford lähtee kisoihin ykkössuosikkina. Venäjällä on aikamoinen valinta ongelma edessä, koska loukkaantumisen takia alkukauden sivussa olleet olympiavoittajat Volosozhar/Trankov saattavat tervehtyä MM-kisoihin, koska olivat varasijalla jo EM-kisoihinkin. Tällöin EM-kisoissa hienosti luistelleet Tarasova/Morozov olisi pudotettava MM-joukkueesta.
      - Italian Marchei/Hotarek voisi olla potentiaalinen yllättä MM-kisoissa

      Miehet
      - Fernandez oli hyvä ja kuuluu ehdottomasti mitalisuosikkeihin, mutta eiköhän mestaruus Japaniin mene.
      - Kovtun ja Voronov voisivat olla potentiaalisia yllättäjiä.

      • MM-arviot

        Omia MM-arvioita
        Miehet
        Fernandez vastaan japanilaiset. Kovtunin ja Voronovin taso vaihtelee aika paljon, kun he saivat Venäjän mestaruuskisoissa yli 270 pistettä. Muilla eurooppalaisilla ei taida olla mahdollisuuksia mitaleille.
        Naiset
        Tuktamisheva lienee mestarisuosikki. Radionova on vielä kokematon, mikä näkyy luistelutyylissä (esimerkiksi huitoo käsillään liikaa). Hän tuskin pystyy haastamaan Tuktamishevaa. Jos kaikki mahdolliset mitalistit haluttaisiin MM-jäille, tarvitsisi Venäjä jotain 5-6 paikkaa kisoihin.
        Parit
        Kavaguti/Smirnov ja Stolbova/Klimov ovat ilman muuta mitalisuosikkeja. Nähtäväksi jää, paljonko kiinalaisparit saavat hyötyä kotikisoista. Marchein/Hotarekin mitaliin en usko ensimmäisissä MM-kisoissa yhdessä.
        Jäätanssi
        Pohjoisamerikkalaiset parit saattavat putsata koko mitalipöydän. Capellinilla/Lanottella on mitalisauma, mutta ranskalaiset ovat liian kokemattomia MM-kisojen pyörityksessä. Venäjän mitalimahdollisuudet saattoivat mennä kesällä Ilinykh/Katsalapov parin hajotessa.


      • Parit

        "Nähtäväksi jää, paljonko kiinalaisparit saavat hyötyä kotikisoista."

        Joo, Kiinalla on asettaa MM-kisaan kolme erittäin kovaa paria, jotka kaikki ovat ilman kotikisojen mahdollista hyötyäkin potentiaalisia mitalisteja. Yksi ensi viikon neljän mantereen kisojen mielenkiintoisista suorituksista on nähdä, miten Kiinan erittäin kokenut pari Pang Qing / Tong Jian luistelee. Pari on ollut alkukauden sivussa, mutta tekee paluun ensi viikon kisassa. Mikäli luistelevat hyvin niin saattavat hyvinkin pudottaa GP-finaalin yltäneistä kolmesta kiinalaisparista heikoimmaksi jääneen parin pois MM-kisoista. MM-kisojen ennakointeja ajatellen ensi viikon kisa on mielenkiintoinen myös jäätanssin osalta, jossa luvassa on erittäin mielenkiintoinen ja kovatasoinen kisa, koska mukana on kaikki parhaat rapakon takaiset jäätanssiparit.


      • Volosozhar_Trankov

        "Venäjällä on aikamoinen valinta ongelma edessä, koska loukkaantumisen takia alkukauden sivussa olleet olympiavoittajat Volosozhar/Trankov saattavat tervehtyä MM-kisoihin, koska olivat varasijalla jo EM-kisoihinkin. Tällöin EM-kisoissa hienosti luistelleet Tarasova/Morozov olisi pudotettava MM-joukkueesta."

        Vuoden vaihteessa kihloihin menneet Volosozhar ja Trankov ovat kertoneet, että osallistuminen MM-kisoihin on hyvin epätodennäköistä, koska Trankovin kuntoutuminen olkapäävammasta ei sujunut toivotussa aikataulussa. Ovat myös kertoneet, että tavoitteet on asetettu Koreaan 2018, eli ura jatkuu näillä näkymin sinne asti.


      • Bobrova_Soloviev

        "Bobrova/Soloviev olivat alkukaudesta pitkään sivussa loukkaantumisen takia, mutta olivat jo varasijalla EM-kisoihin, joten lienevät ainakin jo kohtuullisessa iskukunnossa MM-kisoissa jos kutsu kisoihin käy."

        Bobrova ja Soloviev ilmoittivat äskettäin, että eivät osallistu MM-kisoihin. Solovievin polvivamma oli sen verran paha, että ei ehtinyt kuntoutua tarpeeksi MM-kisoja varten. Ilmoittivat myös, että eivät osallistu myöskään joukkuemestaruuskilpailuun.


      • Adelina_Sotnikova

        "Paitsi ehkä siinä tapauksessa, että Sotnikova on toipunut nilkkavammastaan täyteen iskuun. Sotnikovan pääseminen kisoihin on toistaiseksi aika iso kysymysmerkki, koska Pogorilaya onnistui EM-kisoissa hyvin ja olisi myöskin erittäin vahva mitalisuosikki MM-kisoihin."

        Sotnikovan valmentaja on ilmoittanut, ettei Adelina tavoittele paikkaa MM-kisoihin.
        Linkissä Adelinan tanssimista Venäjän Dancing With the Stars -ohjelmassa, joka on parhaillaan käynnissä.

        https://www.youtube.com/watch?v=G0ItWuceQfA


    • Kolmoisaxel

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      188
      1532
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1277
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      317
      1170
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1104
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      977
    6. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      105
      970
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      958
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      942
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      61
      930
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      895
    Aihe