Pelastuksemme Jeesuksessa on juutalaisuudesta!

JumalanValtakunta

Raamatussa tämä hyvä totuus Jeesuksesta ja juutalaisuudesta esitetään selvästi. Jumalan valtakunnan ihmisiä maan päällä ovat olleet Raamatussa esitetyt ja tietysti kaikkea ei ole esitetty Raamatussa lainkaan edes.

Abramin Jumalan kutsui Israelin Herraa Jeesusta seuraamaan ja rakastamaan ja Abram sai nimen Aabraham, ja tarkoittaa "kansojen isää" ja Jumala siunasi nöyrää ja rakastavaa palvelijaansa, kuten voimme Raamatusta lukea Israelin Herran ateriasta Aabrahamin luona, ja samoin Aabrahamin kestävyys koetuksessa, kun Jumalan kehotti häntä uhramaan rakkaan poikansa Israelin Jerusalemin Moorian vuorella, ja siellä Jeesus myös Uhrilampaana antoi verensä maahan vuodatettavaksi, kuten voimme lukea tästä Isän Jumalan Pojan uhraamisesta, ja verensä ja lihansa ovat toivomme pelastukseksi, ja tästä myös Mooseksen kautta Israelin kansa sai opetuksen esikuvallisesti kun Egyptistä lähtivät ja lampaan veri siveltiin ovipieliin ja lampaan liha syötiin perhekunnittain Jumalaa kiittäen ja näin siunaustaan vastaanottaen.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AinaVarmuudella

      Joka rakastaa Jeesusta, rakastaa myös Raamattua ja juutalaisuutta, joka on Jumalan tahdon mukaista ja samoin Jeesuksessa saamme rakastaa kaikkia ihmisiä ja myös niitä, jotka vastustaa Jumalan totuutta ja juutalaisuutta ja Jeesusta.

      Tietysti maan päällä on suurin ongelma ihmisten keskuudessa pahuuden henkivallat, jotka vaikuttavat vihaa kaikkea Jumalan hyvää totuutta ja armoa ja siunausta ja rakkautta kohtaan ihmisissä, sillä näin eivät voi siunausta elämässään elää vaan kirouksen alla tahtovat pahuutta edistää täällä ihmisten keskuudessa.

      Jumalan hyvyys ja pitkämielisyys ja ihmisrakkaus pyrkii vaikuttamaan parannusta jokaisessa ihmisessä ja tämä on suurta Jumalan armoa ja siunausta Jeesuksessa kun tapahtuu Jumalassa ja totuudessa, kuten Raamatussa on tämä esitetty meille juutalaisuuden kautta ja annettuna evankeliumina.

      Rakastetaan Jeesusta ja Raamatun ilmoitusta totuudellisesti ja lähimmäisiä ja juutalaisuutta, sillä on Jumalasta varmuudella. Tietysti on hyvä ymmärtää ihmisenä mikä on totuutta Jumalassa ja mikä valhetta ihmisistä. Jumala tahtoo meitä siunata hyvässä juutalaisuudessa, joka on Raamatussa esitetty ja Jeesus on se ainoa totuus tässä varmuudella.

    • Todellakin_vain

      juutalaisuuden kautta voi ihminen päästä Jumalan valtakunnan lapseuteen Jeesuksessa. Jeesus on Juutalaisten Kuningas, ja Paavali opettaa että hyvän hedelmän kantaminen eli sydämen ympärileikkaus on juutalaisuutta parhaimillaan Jeesuksessa. Tämä voidaan löytää Raamatusta Roomalaiskirjeestä 2:28-29.

      Tietenkin myös uudestisyntyneellä Israelin valtiolla ja luvattuun maahansa palanneilla juutalaisilla on Jumalan suunnitelmissa tärkeä paikka ja armon ja rukouksen Henki päällensä vuodatetaan kun Jeesuksen tahtovat vastaanottaa Messiaanaan. Anotaan tätä hyvää vanhurskauden sadetta ja ilon päivää, vaikka toki ulkoinen tilanne tulevaisuudessa tämän tapahtuessa voikin olla todella ahdistava ja Jaakobin ahdistuksesta on Jumalan profetiassa Raamatussa.

    • eihyväei

      Mihin aloittaja unohdit Aabrahamin esikoispojan Ismaelin. Jumala siunasi hänet, esikoisen suureksi kansaksi. Ei saa olla puolueellinen.

      • Jeesus_on_Siemen

        kaikkien kansojen siunaukseksi ja juutalaisuudesta ja Aabrahamille kerrottuna ja Iisakista ja Jaakobista ja Juudasta on Jeesus Daavidin Juurivesana. Daavid valloitti Jerusalemin Israelille ja suuren kuninkaan kaupugista on Raamatussa kerrottu ja samoin Jumalan silmäterästä ja Moorian vuori tätä tarkoittaa ja Jeesus siellä ristiinnaulittiin ja ylös nousi haudasta ja myöhemmin taivaaseen Öljymäeltä.

        Olet kyllä oikeassa että Jumala on Ismaelia siunannut ja suuri kansa on jälkeläisistään tullut.


      • Tärkeää_Ismaelin

        jälkeläisille, että siunaavat Israelia Jeesuksen nimessä, sillä täten myös siunauksen perivät itselleen, ja jos kiroavat Israelia niin hukkuvat myös kaivamaansa kuoppaan.


      • KTSEiKirj

        Kattotaas taas toisinpäin. Israel, kiroamalla Jeesuksen, putoaa ja putosi kuoppaan.


      • Armon_ja_rukouksen

        Armon ja rukouksen Hengen vuodattaa Jeesuksen Isä ja Jumala Israelin ja juutalaisten ylle, kun sitä anovat lähitulevaisuudessa. Jeesus on hyvä ja uskollinen Israelin hyvä paimen.


    • Tämä_totuus_sytyttää

      sydämeni todella hyvää juutalaisuutta tavoittelemaan Jeesuksessa ja kiittää saamme Isää Jumalaa Totuuden Hengessä.

    • Raamatussa_kirjoitettu

      Jeesus Nasaretilainen on Juudan Leijona, ja Uhrilampaana Jesaja 53.luku voimme hänestä lukea. Mitä kaikkea sitten on kerrottu Leijonasta ja mitä tulee tekemään?

    • Syyttäkää sitten jeesusta, jos hän on vikauhri.

    • Jeesus_ristillä

      Jesaja 53:4-5
      ´Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.´

    • Kiitetään_Isää

      Kiitetään Isää Jumalaa Jeesuksen nimessä Pyhässä Hengessä ja tunnetaan Jumalan profetiat ja opetus Raamatussa ja siunataan Israelia ja kaikkia pyhiä Jeesuksessa, samoin rukoillaan esivallan ja kaikkien ihmisten puolesta, että voimme odottaa ja rakastaa Jeesusta Jumalan hyvän vanhurskaan tahdon mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      117
      2174
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1308
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      312
      1013
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      81
      936
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      83
      906
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      85
      886
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      680
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      248
      667
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      660
    10. 50
      654
    Aihe