TUKKATALO ei ole EKO Kampaamo

myrkkyhuijaus

Tukkatalo on aina perinteisesti käyttänyt ja myynyt kaikkein halvimpia ja kovimpia kemikaaleja sisältäviä tuotteita ja käyttää niitä edelleenkin, mutta markkinoi itseään eko-kampaamona. Tämä on kuluttajien harhaanjohtamista. Nettisivuilla niitä roskatuotteita ei vain tuoda julki, vaan siellä on esillä ainoastaan ekologisiin tuotteisiin viittaavia tuotteita, jotka eivät ole niitä edes kokonaan vaan murto-osaltaan. Missään ei myöskään mainita ekologisuuden luokitusta. Sillä ekolokisilla tuotteilla on sertifikaatit, missä ne ovat Tukkatalon nettisivuilta. Ekolokinen laatuvalvonta edellyttää sertifikaatteja. Johanna Ahlberg on vain muuttamassa liikkeensä julkikuvaa, myöhäisyntyisenä eko kampaamona

25

1966

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valheellista

      Tukkatalo käyttää Ammonjakkipitoista ID- Hiusväriä. Ammonijakki on tunnetusti myrkky, jota pitäisi käyttää ainoastaan hengityssuojaimien kanssa, se altistaa kampaajat, niinkin myös asiakkaat hengityselinärsykkeille jo pienissäkin määrissä ja sitä ei saisi käsitellä ilman hengityssuojaimia. Lisäksi Muut tilassa oleskelevat asiakkaat altistuvat. Toistuva olo tilassa saattaa laukaista pysyvän haitan, yliherkkyyden ja ärsytystilan Id- väriä käytettäessä ja on erittäin riskipitoinen. Eko kampaamoksi itseänsä valheellisesti mainostava kampaamo ei käytä ympäristömyrkkyjä sisältäviä aineita, eikä tunnetusti ärsyttäviä aineita, joista tukkatalo näyttää muutenkin lipsuvan.
      id värin todetut haitat:
      Liukoisuus: hieman liukoinen veteen liukeneva.
      Riski: ärsytys, ihon ärsytys, silmien.
      Ekologia: Voi olla vaarallista ympäristölle. Vesistö olisi kiinnitettävä erityistä huomiota.
      Ominaisuudet: erinomainen dispergoituvuus, emulgointi-, paksuuntuminen, vesi vaimentava, veden pidätyskyvyn, kalvon muodostava kykyjä.

      • ekokampaaja

        Niin käyttää tukkatalo kovimpia myrkkyjä mitä kampaamoissa löytyy ja näin on pohja pois ekokampaamotoiminnalta eikä ole ainoa, pahimmasta päästä on kuitenki.


    • huijaust

      Täähän vesittää koko ekokampaamo idean kun ne käyttää mitä vaan tavallisia kampaamomyrkkyjä ja ihan tavallisia aineita. Kyllä kuluttajia huijataan.

      • tuuhuijatuksi

        TUKKATALO kampaamo ainakin huijaa ja suuri osa noista ekokampaamoa leikkivistä kampaamoista. Tiskin alla on sitte piilossa voimakkaat tuotteet joita käytetään kaikkein tyhmimmille asiakkaille.


    • Tukkatalo

      Pahoittelut jos olemme viestineet virheellisesti ja antaneet käsityksen että olemme Ekokampaamo.

      Tukkatalo ei ole Ekokampaamo, mutta meillä työskentelee myös ekokampaajia :)
      Kun teemme värjäystä, niin kerromme asiakkaalle millä hänen väri tehdään.
      Myös meidän nettisivuilla lukee selvästi että käytämme myös hapeteväriä.

      On olemassa asiakkaita jotka haluavat edelleen, kaikesta tiedosta huolimatta värjätä hiuksensa Hapetevärillä ja näin voimme palvella myös heitä.
      Kaikkien valmistajien Hapetevärit ovat yhtä vaarallisia :( sekä asiakkaille että kampaajille. Siksi koitamme ohjata kulutusta niistä pois

      Koirtamme kokoajan löytää uusia tapoja ja vaihtoehtoja värjätä hiuksia ja siksi olemme siirtymässä uudenlaiseen SafeHairSalon -konseptiin ...

      P.s Valitettavasti vain missään ei ole määritelty mitä Ekokampaamo tarkoittaa.

      http://tukkatalo.fi/2015/01/turvallisempi-hiustenvarjays/

      JOhanna Ahlberg

      • selittelyä

        Mainoksenne, voiko tämän ymmärtää ja kuinka monella tavalla: Tukkatalo is a green hair salon in Helsinki that belongs to the Finnish Ekoyrittäjät Association, an association for small businesses that have committed to reducing their environmental impact. Tukkatalo uses safe and natural cosmetics and hair products, including plant-based dyes. Even the coffee and tea they serve is certified Fair Trade! Tukkatalo on vihreä kampaamo Helsingissä, joka kuuluu Suomen Ekoyrittäjät ry, yhdistyksen pienille yrityksille, jotka ovat sitoutuneet vähentämään ympäristövaikutuksia. Tukkatalo käyttää turvallisia ja luonnonkosmetiikkaa sekä hiustuotteita, kuten kasvipohjaisia väriaineita. Jopa kahvin ja teen ne palvelevat sertifioima reilun kaupan!.


      • HUHUUUU

        Tässä lisää mainostekstejänne, kuitenkin sanotte näin, mutta ette sitten olekaan ekokampaamo???! viittaus omaan tekstiinne " P.s Valitettavasti vain missään ei ole määritelty mitä Ekokampaamo tarkoittaa" Ilmoituksenne : EKOKAMPAAJA TUKKATALO: Tukkatalossa on jalat tukevasti ekologisella pohjalla ja pää pilvissä muodin huipulla.
        Ekologinen parturi- kampaamo huolehtii asiakkaistaan ja elinympäristöstään.
        Yleinen huoli luonnosta,ilmastonmuutoksesta ja ympäristömme tilasta vaikuttvalintoihimme.
        Haluamme tarjota sinulle luonnonmukaisin keinoin rentouttavan ja nautittavan hoitohetken, joka auttaa sinua hetkeksi unohtamaan arjen kiireet.


      • reiluako

        Tämäkin kertoo valheellisesta markkinoinnistanne: Lainaus, mainoksestanne: "Jopa kahvin ja teen ne palvelevat sertifioima reilun kaupan!."


      • riittäää

        Todella töykeä ja ylimielinen palvelu kun kyselin ajanvarausaikaa, ilmeisesti oli itse omistaja kun oli töykeä myös työntekijöilleen.


    • longren

      Johanna, alkuperäinen kirjoittaja ja vastauksien kirjoittaja ovat sama henkilö. Törmäämme välillä tällaiseen kiusantekoon. Pahoittelumme.

    • tietonen

      Tukkatalo on p:stä, käy testaamassa niin huomaat koko surkeuden ja omistaja Johanna Ahlberg täys m:lkku.

    • valheellista

      Moroccanoil® ei ole oko tuote.
      Tukkatalo markkinoi sitä antaen valheellisen kuvan siitä kuluttajille.
      Katso seuraavaa korulausetta Tukka talon sivulla, tukkatalo ei kerro että siinä on vain muutama tippa arganoljyä ja tuote on synteettinen suurelta osalta. Kerro Tukkalo myös se.
      `´alkuperäisellä `´sana sana ei tarkoita mitään. Moroccanoil® on ainoastaan tavaramerkki. Hupaisaa mainosleikkiä sanolla, kuluttajien tietämättömyyttä ekotuotteista hyväksikäyttäen ja vielä `´vallankumous ``päälle tuossa sanaleikissä.

      Näin alkaa Tukkatalon huuhaa teksti heidän sivuillaan:

      " Meidän intohimomme Moroccanoil® -yrityksessä on tehdä kauniita muutoksia. Aloitimme alkuperäisellä Moroccanoil Treatment -hiusöljyllä, joka aiheutti hiusalan vallankumouksen.

    • tuplahinta

      Kävin taannoin Tukkatalossa leikkauttamassa hiukseni ja törmäsin samoihin
      asioihin kun muut kirjoittajat.
      Kampaaja leikkasi hiukseni alle puolessa tunnissa ja
      kysyi sitten haluanko että hän föönää hiukset oli talvi ja hiukset ihan märät, niin
      tptta kai sanoin kyllä. Jos olisin tiennyt että se maksoi enemmän kuon leikkaus en
      todellakaan olisi suostunut! Ylipäätänsä palvelu oli sellaista että jäi todella paha
      maku suuhun, enkä mene sinne enää koskaan.

      • näinmullesanottiin

        Kuivatus ja föönäys on eri asioita, kun hiukset kuivataan niin ne vaan kuivataan föönillä, kun taas föönätään muotoon niin sillon se on föönkampaus.


    • huuhaaenergiaatukkaan

      EKOKAMPAAMO TAIKATEMPPUJA, NO EI OLE AINAKAAN KEMIKAALEJA - MITÄ TARKOITTAA ” TUULENKESTÄVÄ" JA "ENERGIALEIKKAUS" esim. KUINKA KAUAN SE ENERGIA TUKASSA KESTÄÄ KUN MAKSAA PALJON, HUOMAAKO KUN ENERGIA KATOAA KUINKA NOPEASTI JA MITÄ LUPAA "HIERONNALLA KIILTOA", NIIN MIKSI KÄYTTÄÄ EDES HOITOJA KUN PELKÄLLÄ HIERONNALLA SAA KIILTOA - KYSEESSÄ LUOTETTAVA KAUNEUS- EKOKAMPAAMO TUKKATALO, jota Tukkatalo Johanna Ahlberg tässä lupaa mainoksessaan, mutta miksi hän käyttää sitaatteja : " - Leikkaus on toimiva ja ”tuulenkestävä " Energialeikkauksessa ei ole kysymys taikatempuista eikä ”huuhaasta”, vaikka sana ”energia”, saattaakin antaa viitteitä siihen suuntaan.. Jos leikkaus on epätasapainoinen se ilmenee helposti hiusten elottomuutena ja kiillottomuutena ja kampausta saattaa olla vaikea hallita.. Hieronnalla, ennen varsinaista leikkausta, herätellään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa liikkeelle, ja aktivoidaan hiustupen ravinnonsaantia, joka vaikuttaa kiiltoa ja elävyyttä lisäävästi hiuksissa.. Teknisesti hiukset leikataan niin, että kaikki hiukset yhdistyvät toisiinsa harmonisesti.. Leikkaus on toimiva ja ”tuulenkestävä”, "

    • jeeeeee

      Tukkatalon ekokampaajan omistajan johanna ahlbergin mainoslööppi kertoo alhaisen tason, jossa kuluttajaa huijataan oikein kunnolla: """ Meidän intohimomme Moroccanoil® -yrityksessä on tehdä kauniita muutoksia. Aloitimme alkuperäisellä Moroccanoil Treatment -hiusöljyllä, joka aiheutti hiusalan vallankumouksen. """

      Minkälaisen vallankumouksen Moroccanoil , onko se jo loppu tai jatkuuko Tukkatalon mainoslööppi, jossa kuluttajaa huijataan oikein kunnolla: """ Meidän intohimomme Moroccanoil® -yrityksessä on tehdä kauniita muutoksia. Aloitimme alkuperäisellä Moroccanoil Treatment -hiusöljyllä, joka aiheutti hiusalan vallankumouksen. """

      Minkälaisen vallankumouksen Moroccanoil , onko se jo loppu tai jatkuuko Moroccanoil vallankumous vielä. Kampaaja, "Eko kampaaja"Johanna Alberg huutaa suulla suuremmalla mihin åly riittää tälläisistä mainoksista voi päätellä miten valheellinen mainonta on kyseessä: "Aloitimme alkuperäisellä" on täysi törkeä valhe. Alkuperäinen Moroccanoil on täysin toinen tuote jota kyllä myydään netin kautta, sillä ei ole mitään tekemistä teidän maronkonöljynne kanssa. Pilaatte hyvän tuotteen maineen. Alkuperäinen tuote on sitäpaitsi nimeltään arganöljyä, eikä marokon öljyä ole edes olemassa kuin Johanna alhlbergin mielikuvituksessa, joka kyllä on väljä uusille markkinoille.

    • joooo0

      "Tukkatalo on eko kampaamo Helsingissä" on valhe, iso valhe. Nyt ette kerro enää ammoniakki väristä jota käytätte.
      Voihan niitä yrttikuvia ripustaa nettisivun kanteen, kuten teillä on, mutta kertokaa, missä tuotteissanne niitä yrttejä on joiden kuvia käytätte.
      Montako yrttiä on Elumen värissänne tai ID-värissänne, JONKA NIMEÄ ETTE EDES PALJASTA NETTISIVULLANNE. Eipä montaa taida löytyä taida.
      Mikä on Maroccon öljynne oikea koostomus, kertokaa.
      Tukkatalo käyttää kovia hiusvärejä, jotka sisältää kaikki myrkyt, aivan kaikki, joista on varoitettu kuluttajia. Tälläinen salaaminen on koko kampaamoalalle vahingollista.
      Muutkaan eko-kampaajat eivät ilmoita tuotteiden nimiä mitä käyttävät tai kerro raaka-aineita. Mikseivät, siksi eivät , koska eivät ole eko kampaajia oikeasti, vaan mainostempuista on kyse ja kuluttajan harhaanjohtamisesta.
      Eko-kampaamo on ryhmä kampaajia, joka on keksinyt vain yhteisen markkinoitinimen, siinä kaikki.

    • Chmical

      Itse suosisin ekokampaamoja, joissa ei tehdä kuin kasviväreillä(sertifioiduilla jauhetuilla kasveilla ja vedellä, eli ei hapetteita ja kemikaaleja). Sen haistaakin jo paikasta ja näkee yleensä kampaajasta, onko aidosti eko. Pullasutimaiset ripsipidennykset, tekokynnet ja pellenaamarmaiset tatuoidut kulmat eivät kuulu habitukseen, eivätkä sateenkaari-unicorn mauttomat hiukset.
      Moni taviskampaaja tekee kasvisvärejä täysin ilman koulutusta. Pieleen menee. Vaatikaa koulutettu ekokampaaja! Kyllä niitä oikeasti ekoja on.
      Päänahka on samaa nahkaa kuin kasvoilla. Laittaisitko sen hapete-hiusvärin kasvonaamioksi 30min naamaasi? No ehkä, jos laitatat rautakaupan liimaa ripsiisikin silmän lähelle. Joskus ajattele, että kyllä ihminen on sitten viisas...hoh!

    • PIRUNSANASAATTAJALLE

      JOHANNA AHLBERGILLE KUULUU KAIKKI, SILLÄ ONHAN HÄN JUMALAN OIKEA KÄSI TAI PAREMMINKIN PIRUN SANANSAATTAJA, JOKA HALUAA MÄÄRÄTÄ. MUTTA ITSE VALEHTELEE AIVAN KAIKESTA, VAIKKA ON PALJASTUNUT. VALLANHALUINEN, SAIRAS NAINEN. TODELLA SAIRAS. VALEHTELEE KAIKISTA KILPAILIJOISTA, JOTKA OSAAVAT PAREMMIN KUIN HÄN JA SUURIN OSA KAMPAAMOISTA OSAA. AHLBERG ON ITSE PAHUUDEN ANATOMIAN RUUMMIILLISTUMA. MIKÄ HÄNESTÄ ON TEHNYT PIRUN MAANÄÄLLÄ. MITÄ TÄMÄKIN HÄNELLE KUULUU, HINNAT OVAT JOKAISEN OMA ASIA. MUTTA HÄN ON VAILLA MINKÄÄNLAISTA EMPATIAA, HALUAA HÄN TUHOTA KAIKKI MUUT VALEHTELULLA, JOLLA HÄN EI ASETA MITÄÄN RAJOJA. NÄIN TÄMÄ PAHUUDEN SANANSAATTAJA TOIMII, VAILLA OMAATUNTOA JA LEVITTÄÄ VALHEELLISIA ASIOITA KAIKISTA KOLLEKOISTAAN JOTKA OVAT OIKEALLA ASIALLA. New Hairstore -ketju ilmoitti tiistaina laskevansa hintoja.

      New Hairstore tarjoaa miesten hiustenleikkauksia hiljaiseen aamuaikaan jopa alle kymmenen euron, naisten kampaamopalvelu maksaa samaan aamuaikaan 19,90 euroa.

      Hairstoren alennetut hinnat ovat voimassa maanantaista torstaihin aamu kahdeksasta aina iltapäivään kello kolmeen asti.

      Muut parturi-kampaamoalan yrittäjät suhtautuvat huolestuneesti ison ketjun julistamaan hintakilpailuun.

      Helsinkiläisen Tukkatalon omistaja Johanna Ahlberg kuvaa yrittäjien tuntoja järkyttyneiksi ja hämmentyneiksi.

    • VALHEITA

      Tukkatalon omistaja Johanna Ahlberg. Joudut katumaan levittämiäsi valheita kilpailijoistasi jo tässä elämässä. Silmää räpäyttämättä levität valveita kilpailijoistasi.

    • hohohoikaa

      P.s Valitettavasti vain missään ei ole määritelty mitä Ekokampaamo tarkoittaa, sanoo eko-kampaajaksi itseänsä nimittävä JOHANNA AHLBERG TUKKATALOSTA ja jatkaa.... Olemme myös oikeita kampaajia. TAISIT TAAS VALEHDELLA. Kyllä eko-kampaaja on määrritelty, sinä vaan et ole sitä. Teet hallaa oikeille eko-kampaajille, jotka eivät varmasti sinua hyvällä katso. Missä ne kampaamosi eko-tuotteet mainitaan TUKKATALO sivuillasi.

    • huomaat

      Tukkatalon omistaja Johanna Ahlberg. Joudut katumaan levittämiäsi valheita kilpailijoistasi jo tässä elämässä, sillä saat syödä omia mrkkyjäsi. Ehkä muistuu mieleen omat tekosi.

    • vastaakiitos

      Uskoo ken haluaa. " HIERONNALLA KIILTOA" lupaa tukkatalo ! KYSEESSÄ LUOTETTAVA KAUNEUS- EKOKAMPAAMO TUKKATALO, jota Tukkatalo Johanna Ahlberg on luvannut mainoksessaan. Hän on ottanut sen sittemmin pois sivultaan. Miksi ???
      Vastaa tähän kiitos?

    • alkuperäiselle

      Tukkataloa kiinnostaa postin tarjoamat koiran ulkoiluttamiset ja Tukkatalo vahtii ja julkaisee niistäkin tietoa www.sivuillaan ns. luotettava kauneus johon on liittynyt yli 10-vuoden aikana 15 jäsentä, seuraavin sanoin on kopioitu tukkatalon tuoreesta julkaisusta näin.
      Luotettava Kauneus
      noin 2 vuotta sitten.
      Seuraavaksi Posti rupeaa tarjoamaan koiranulkoilutusta, jalkahoitoa ja parturointia.
      ”Teimme kuluttajatutkimuksen, jonka mukaan arkeen kaivataan erilaisia palveluja, kuten apua ulkoiluun ja pihatöihin. Posti voi jatkossa toimittaa kotiin niin hoitotarvikkeet, ruokakassit kuin hoivan. Meidän postinjakelun

    • Asiakas777

      Tämä koko kommenttisarja on täyttä trollaamista ja puppua. Hilpeää luettavaa ja tekaistua haukkumista. Ahlberg ei ole edes ollut omistaja vuosiin saati toiminut kampaajana. Moroccan oil ei kuulu kampaamon tuotteisiin ja ammattitaito on kovaa luokkaa. Osataan suoravärit, kasvivärit ja ne perinteiset. On eko ja ynpäristösertifioituja tuotesarjoja. Kotimaista allergisille sopivaa ja uusi viihtyisä miljöö. Taitaa olla näillä mökääjillä paha olla ja liikaa aikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe