3-kymppinen ulkomaille, mistä lähteä liikkeelle?

skropu

Kyselisin täältä fiksuja (ja asiallisia) neuvoja siihen, kuinka n.30 - vuotiaan, merkonomiksi opiskelleen kannattaisi lähteä etsimään itselleen töitä ulkomailta?
Tarkoitus olisi petrata omaa englantiani (ja miksei vaikka oppia jonkin uuden kielen alkeetkin) ja jos vain mahdollista, tehdä työtä joka on mielekästä. Ja aluksi ainakin haluaisin kokeilla vain kuukauden tahi pari, miltä ulkomailla olo tuntuu.

Vuosien saatossa olen tehnyt niin lapsenlikka hommia, siivousta kuin rakennusalan töitäkin, mutta oma (mielekäs) ala on numeroiden pyörittelyssä. Eli kirjanpito/ reskontran hoitamista tai vastaavaa ja sitä olen tehnytkin viimeiset 5-6 vuotta.

Tiedän että voisin lähteä Nanny/ Mother's help -töihin. Mutta onko mitään muita vaihtoehtoja?
Olisiko vaikka olemassa vaihtoehtoa että tekisi vain puolet päivästä lapsenvahtityötä ja puolet ns. oikeita töitä (reskontran hoitamista, mapitusta, skannausta, kopiontia jnejne.) loppu päivä..?

5

238

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Irishh

   Suhkot helposti löytyy UK:sta duunia kirjanpitohommat osaavalle,jatkuvasti haetaan suomenkielisiä kirjanpitäjiä

  • menolippumaailmalle.com

   Hei, ylläpidän www.menolippumaailmalle.com -sivustolla listaa suomenkielisille tarkoitetuista ulkomaan työpaikoista. Pääsääntöisesti listalla on ns. call center –töitä (asiakaspalvelu, help desk, osto-/myyntireskontra ja HR). Hakijoiden on puhuttava suomea ja englantia.

  • SjWin
  • Ratiralla

   Entäs tallaiset linkit periaatteella asu ilmaiseksi (usein myös saa ruokaa) ja tee töitä: Workaway.info ja Helpx.net. Vaikka palkkaa ei saakaan niin saa työkokemusta ja luultavasti työtodistuksen. Esim. Kroatiassa ja Ranskassa hostellit hakee enkun taitoisia työntekijöitä.

  • Tietojenkalastelua

   Ensinnäkin lapsien hoitaminen on oikeata työtä ja siitä voi myös tienata rahaa. Sen sijaan tulostaminen, mappien pyörittely ja paperin siirtäminen paikasta A paikkaan B ja sitten muka tärkeänä pönöttäminen ei ole oikeaa työtä.

   Lisäksi taloushallinnon työt ovat uuvuttavan tylsiä, epäergonomisia ja päivät pitkät istuminen samassa asennossaa saa aineenvaihdunnan hidastumaan ja sinut lihomaan.

   Taloushallinnon työ on pätkätyötä, joten tulevaisuutta et voi kovin pitkälle suunnitella etkä voi edetä työssäsi vaan ainoa punainen kanka elämässäsi on näyttää tyhmältä blondi/brunettesihteeriltä, jolla ei ole aivoja ja jonka päässiallinen tehtävä on olla silmänilona sovinisteille. Lisäksi et saa olla liian fiksu etkä saa jättää muita ihmisiä itsesi varjoon osaamisellasi. Taloushallinnon töitä on vähän ja jos et suostu miellyttämään jonkun silmää eikä intohimonasi ole numeroiden pyörittely ja tyhmän esittäminen, vaihda alaa!

   Lapsien parista löytyy niin lastenhoitajan työtä kuin opettajan työtä! Opettajan työ on turvattua ja lähes varmaa työtä ja kotimaassa opettajat ovat opettajat suht arvostettuja! Meillä on vahva ammattiliitto ja paljon töitä! Sen sijaan talaushallinnon töissä olet jatkuvasti joko kiusattu kateellisissa korruptoituneissa klustereissa tai hyvä veli-kerholainen! Jokainen päivä on erilainen ja mikään päivä ei ole tappavan tylsä lasten parissa ja ilmapiirikin on yleensä erittäin hyvä! Toki nämä kateelliset klusterit yrittävät savustaa ulos sinut näistä paremmista töistä ja palkkaisivat sinut mahdollisimman halvalla marionetiksi heille! Korkeakoulutus kannattaa, ei kannata jämähtää keskiasteelle!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut Evita Enni Bettiina Kolmosen 3 vuoden ja 2 kuukauden mittaiseen

   23-vuotias Kolmonen suunnitteli aseellista iskua Isonkyrön yläkouluun. Hän muutti mielensä viime hetkellä. Koulusurmaa K
   Maailman menoa
   145
   2924
  2. Rasistinen ääripersu iski Oululssa taas

   Jo toinen veitsihyökkäys Oulun Valkeassa: viitteitä, että teko olisi kopio edellisestä viikosta, sanoo poliisi. Kauppak
   Maailman menoa
   475
   2070
  3. Suojatiellä ei tarvitse kiittää!!

   Suomen liikennesääntöihin kuuluu että jalankulkija suojatiellä on ykkönen ja auto ym.ajoneuvo kakkonen.Ärsyttävää kun ny
   Maailman menoa
   153
   2018
  4. Nainen, tilanne on sellainen

   kovin erikoinen, ja sellainen, etten sitä tänne voi kirjoittaa. Mutta voin sanoa olevani kiperässä tilanteessa, tilantee
   Ikävä
   120
   1919
  5. Paula Koivuniemi täyttää tänään 77 vuotta! Sydämelliset onnittelut!

   Paula Koivuniemi on yksi Suomen iskelmätaivaan legendaarisimmista tähdistä. Laulajatar on ollut suomalaisten kestosuosik
   Suomalaiset julkkikset
   21
   964
  6. En usko että nainen meidän suhteesta

   Olisi tullut mitään. Kumpikin olisi ollut koko ajan mustasukkainen, kateellinen ja katkera jostain. Volatile combination
   Ikävä
   56
   963
  7. Miten pitkään olet kirjoittanut

   omalle kaivatulle ?
   Ikävä
   78
   918
  8. Tollanen supernainen oot...

   Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
   Ikävä
   83
   883
  9. Vielä näistä Oulun puukotuksista.

   Nyt on kovasti julkisuudessa esillä nämä kaksi Oulussa tapahtunutta rasistisin motiivein tehtyä puukotusta, jotka minist
   Maailman menoa
   158
   825
  10. Kalateltta tänä vuonna

   Paikalliset yrittäjät pitää kalatelttaa tänä vuonna. Saa nähdä käykö silleen niinkuin muutama vuosi sitten että pelkkää
   Kuhmo
   21
   814
  Aihe