3-kymppinen ulkomaille, mistä lähteä liikkeelle?

skropu

Kyselisin täältä fiksuja (ja asiallisia) neuvoja siihen, kuinka n.30 - vuotiaan, merkonomiksi opiskelleen kannattaisi lähteä etsimään itselleen töitä ulkomailta?
Tarkoitus olisi petrata omaa englantiani (ja miksei vaikka oppia jonkin uuden kielen alkeetkin) ja jos vain mahdollista, tehdä työtä joka on mielekästä. Ja aluksi ainakin haluaisin kokeilla vain kuukauden tahi pari, miltä ulkomailla olo tuntuu.

Vuosien saatossa olen tehnyt niin lapsenlikka hommia, siivousta kuin rakennusalan töitäkin, mutta oma (mielekäs) ala on numeroiden pyörittelyssä. Eli kirjanpito/ reskontran hoitamista tai vastaavaa ja sitä olen tehnytkin viimeiset 5-6 vuotta.

Tiedän että voisin lähteä Nanny/ Mother's help -töihin. Mutta onko mitään muita vaihtoehtoja?
Olisiko vaikka olemassa vaihtoehtoa että tekisi vain puolet päivästä lapsenvahtityötä ja puolet ns. oikeita töitä (reskontran hoitamista, mapitusta, skannausta, kopiontia jnejne.) loppu päivä..?

5

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Irishh

      Suhkot helposti löytyy UK:sta duunia kirjanpitohommat osaavalle,jatkuvasti haetaan suomenkielisiä kirjanpitäjiä

    • menolippumaailmalle.com

      Hei, ylläpidän www.menolippumaailmalle.com -sivustolla listaa suomenkielisille tarkoitetuista ulkomaan työpaikoista. Pääsääntöisesti listalla on ns. call center –töitä (asiakaspalvelu, help desk, osto-/myyntireskontra ja HR). Hakijoiden on puhuttava suomea ja englantia.

    • SjWin
    • Ratiralla

      Entäs tallaiset linkit periaatteella asu ilmaiseksi (usein myös saa ruokaa) ja tee töitä: Workaway.info ja Helpx.net. Vaikka palkkaa ei saakaan niin saa työkokemusta ja luultavasti työtodistuksen. Esim. Kroatiassa ja Ranskassa hostellit hakee enkun taitoisia työntekijöitä.

    • Tietojenkalastelua

      Ensinnäkin lapsien hoitaminen on oikeata työtä ja siitä voi myös tienata rahaa. Sen sijaan tulostaminen, mappien pyörittely ja paperin siirtäminen paikasta A paikkaan B ja sitten muka tärkeänä pönöttäminen ei ole oikeaa työtä.

      Lisäksi taloushallinnon työt ovat uuvuttavan tylsiä, epäergonomisia ja päivät pitkät istuminen samassa asennossaa saa aineenvaihdunnan hidastumaan ja sinut lihomaan.

      Taloushallinnon työ on pätkätyötä, joten tulevaisuutta et voi kovin pitkälle suunnitella etkä voi edetä työssäsi vaan ainoa punainen kanka elämässäsi on näyttää tyhmältä blondi/brunettesihteeriltä, jolla ei ole aivoja ja jonka päässiallinen tehtävä on olla silmänilona sovinisteille. Lisäksi et saa olla liian fiksu etkä saa jättää muita ihmisiä itsesi varjoon osaamisellasi. Taloushallinnon töitä on vähän ja jos et suostu miellyttämään jonkun silmää eikä intohimonasi ole numeroiden pyörittely ja tyhmän esittäminen, vaihda alaa!

      Lapsien parista löytyy niin lastenhoitajan työtä kuin opettajan työtä! Opettajan työ on turvattua ja lähes varmaa työtä ja kotimaassa opettajat ovat opettajat suht arvostettuja! Meillä on vahva ammattiliitto ja paljon töitä! Sen sijaan talaushallinnon töissä olet jatkuvasti joko kiusattu kateellisissa korruptoituneissa klustereissa tai hyvä veli-kerholainen! Jokainen päivä on erilainen ja mikään päivä ei ole tappavan tylsä lasten parissa ja ilmapiirikin on yleensä erittäin hyvä! Toki nämä kateelliset klusterit yrittävät savustaa ulos sinut näistä paremmista töistä ja palkkaisivat sinut mahdollisimman halvalla marionetiksi heille! Korkeakoulutus kannattaa, ei kannata jämähtää keskiasteelle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      6314
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      69
      4422
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      2772
    4. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      54
      1500
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1203
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1144
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      13
      1008
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      863
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      841
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      823
    Aihe