Marabou suklaa ei kohota lainkaan niin paljoa verenpainettamme, kuin Fazzer.
NIIN eihän Fazzerin suklaassa olekaan paketissa suolapitoisuutta,
muuutenkin Fazzerin tuoteseloste on hyvin epäselvä
http://www.marabou.fi/
Ostakaa suklaata jossa selvä tuoteseloste
Fazerin Sininen suklaa, hurjan suolaista
10
1501
Vastaukset
- rjjuytj
marabou liian imeläää, musta paljon sokerisempaaa kuin fazerin maitosuklaa esim joka on paljon pehmeämpää, sameetisempaaa:P mutta esim. popcorn ja cashew fazer ovat todellakin suolaisen makuisia.
- suklista
Ihan sama onko suolaisempaa vaiko ei, fazerin sininen hakkaa maraboun maitosuklaan 100-0. Eikä sitä nyt kerralla levykaupalla syödä....
- u46u46u
Siniseen käytetään nykyään maitojauhetta, aiemmin maitoa , olisiko siinä yksi makueron syy... itse syön vain toisinaan fazerin salmiakkisuklaata.
- jiwaerjtgioreoåigj
Ai että käytetään nykyään maitojauhetta ? Ja kukas sellaista sinulle kertoi, joulupukkiko ?
- maximax
jiwaerjtgioreoåigj kirjoitti:
Ai että käytetään nykyään maitojauhetta ? Ja kukas sellaista sinulle kertoi, joulupukkiko ?
Lue tuoteseloste
- Suklaatonsusu
Ei kai kukaan suklaitaan suolaisuuden tai terveellisyyden vuoksi valitse. Oli suolaista tai ei, niin epäterveyspommihan suklaa aina on. Välillä saa syödä niitä epäterveellisiäkin, se on se elämän SUOLA. Itse pidän enemmin Maraboun suklaasta, Fazer on minulle liian väkevää. Enkä tarkoita nyt suolaista, vaan liian kaakaoista. Nämä ovat makuasioita, jokainen ostaa sitä suklata, mitä haluaa.
- lesitiini
Suklaa itsessään ei ole epäterveellistä vaan hyvinkin terveellistä sisältäen flavonoideja ja anti-oksidantteja. Pahinta ovat nämä muka "suklaat", jotka on pilattu maitojauheilla, kovetetuilla rasvoilla ynnä muilla lisäaineilla.
On myös suolaisia suklaita, joihin on lisätty vähän merisuolaa tarkoituksena voimistaa suklaan makua.
Paras suomalainen yleis-suklaa on Fazun talous-suklaa, joka käy niin naposteluun kuin ruoanlaittoon - varsinkin kypsän banaanin kanssa nautittuna se on herkkua.
Jos oikein haluaa hihistellä niin silloin valitsee jonkun "laatusuklaan", jonka suklaapitoisuus on jotain 70-80 prosenttia tai sitten käyttää raaka-suklaata, joka tietysti voi olla liian "kitkerää" yleiseen makuun.
Noin yleensä ei tarvitse mennä kuin lätäkön yli Ruotsiin niin yleinen maku on jo liian makeaa puhumattakaan keski-euroopan suklaa-makeisista. Suomessa on oikeastaan kansainvälisesti erinomaiset suklaapitoiset makeiset kuten wiener-nougat jouluaikaan ja mignon-munat pääsiäisen tienoilla ja näiden kaltaisia ei muualta löydy.
- saltedschimmeredshell
Mikä siis oli epäselvää - sisältää suolaa 0,3 grammaa per 100 grammaa suklaata eli 0,3 % suolaa ja tämä on muka "hurrrjan" suolaista.
Karl Fazer Maitosuklaa 200g
Ainesosat
Maito, sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine (lesitiini mm. Soija), suola, aromi. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, mantelia ja vehnää.
Ravintosisältö
per 100 g / 25,0 g tuotetta sisältää
Energia kcal 545 kcal 136 kcal 7,0 %
Rasva 33 g 8,3 g 12 %
josta tyydyttynyttä 21 g 5,3 g 12 %
Hiilihydraatit 49 g 12 g 12 %
josta sokereita 48 g 12 g 12 %
Proteiini 11 g 2,8 g 6,0 %
Suola 0,3 g
Esim. lähes kaikki makkarat sisältävät noin 2 % suolaa ja leivissäkin on reilut 1 % suolaa riippuen eineksen laadusta ja "maisterin" mausta massaa tehdessään. Olen tehnyt makkarakastikkeita lisäämättä mitään suolaa sekaan - vain ruskistamalla viipaleet ja antaen hautua kastikkeen seassa lopputulemana "tönkkösuolattu" kastike sisältäen vain makkaran suolan ilman liemikuutioita tai mausteseoksia.
Noin yleisesti ihmiset syövät liikaa suolaa, mutta fazun suklaista sitä saa vähän tai ei ollenkaan kuten talous-suklaasta, jonka ravintosisältö on per 100 g /25 g
Energia kcal 523 kcal 131 kcal 7,0 %
Rasva 30 g 7,5 g 11 %
josta tyydyttynyttä 18 g 4,5 g 11 %
Hiilihydraatit 59 g 15 g 15 %
josta sokereita 54 g 14 g 14 %
Proteiini 3,9 g 1,0 g 2,0 %
Suola 0,0 g
Marabou taas ei katso tarpeelliseksi ilmoittaa vastaavia tuotetietoja netissä - vain pakkauksissaan, joten en voi tällä hetkellä vahvista suolaisuutta suuntaan tai toiseen. - liian.kuivaa
Maraboun suklaat kutittaa jostain syystä kurkkua. Siksi olen vaihtanut kokonaan Fazerin tai muihin suklaisiin, ja onhan Fazer myös kotimainen merkki..
- Fazeria
Makuasioista ei sovi kiistellä, mutta ehkä juuri tuon suolapitoisuutensa vuoksi Fazerin suklaa onkin minusta paremman makuista. Marabou on nimittäin aivan ällömakeaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1032626Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302355Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen192188Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663991747- 1131580
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1631307Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2721119- 711014
- 79966
Omalääkäri hallituksen utopia?
Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha178920