Suomi ei koskaan liity Natoon

Factaa

Suomessa on pieni, mutta äänekäs Nato jäsenyyden kannattaja joukko.

Tämä porukka haluaa kansanäänestystä asiasta ja Nato jäsenyyttä, nyt heti tai muuten heidän luulon mukaan käy huonosti. Heillä on luulo että Nato jäsenyys on auvoiseksi tekevä asia, koska nato maahan kukaan ei ole koskaan hyökännyt.

Tällä joukolla joka Natoa kannattaa jäsenyys hakemuksen vaiheet ovat epäselvät ja muutenkin koko asiaan on tunneperäinen suhtautuminen ilman järjen häivää.

Totuus: Että Suomi voisi jättää Natoon jäsenhakemuksen, olisi järjestettävä eduskunnassa äänestys että haetaanko jäsenyyttä. Jos jäsenyyttä haetaan, niin eduskunnassa jäsenyys hakemusta olisi vähintään 2/3 osan edustajista kannatettava, muuten hakemusta ei voi jättää.
Totuus: Koskaan ei eduskunnassa tule olemaan sellaista kokoonpanoa jossa 2/3 osa edustajista puoltaisi jäsenhakemuksen jättämistä.

50

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfhjkljhc

      Ei liity, EI!

      • Anonyymi

        Jussi Halla-Aho muuten kannattaa Natoon liittymistä.


    • RauhaEinatolleVas

      Bilderberg-Yle on täynnä natottajia, kok-Kivisen natokiima on mennyt jo niin pitkälle, että Vasemmistolaisia veropakolaiseliitin sotilasliiton vastustajia, sensuroidaan ja estetään pääsemästä lähetysikkunaan kommentoimaan, "epäasiallisuuden" perusteella. Aikamoista fasismia jo meneillään.

      http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/lukijoilta/3355680/onko-isanmaa-todellisessa-vaarassa

      Natsi-Angelan seuraajat, SipiläSoiniStubbHaglundNiinistöt hokevat "isänmaata", leipäjonojako täällä pitäisi puolustaa ? Ei kiitos. Järkeä päähän ja äkkiä äänestämään Vasemmistoa jokainen. Rauha on arvokas asia, muu on fasistien äärioikeistolaista veroparatiisisontaa.

      • Thatsit

        Trump on väläytellyt Natosta eroamista. Jurttamulatit nuolevat mitä rahansa mafiaa, että välttyisivät jurttaesi-isiensä Venäjänpuoleisten jälkeläisten teurastukselta. Mutta ei auta Usa ei Nato ei kukaan. Sillä se lähtee millä on tullutkin. Ja Suomi huutaa sitten hurraata kuonasta, matuista, musuista, jurttamulateista ja somaleista puhdistetussa suomalaisessa maassa.


    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Tässä esimerkki siitä, kuinka Veroparatiisinato, hyökkää aggressiivisilla vihapuheilla, Kainuun ja Karjalan KORKEAKULTTUUREJA vastaan, veroparatiisisaamelaisten kanssa. Raha liikkuu pohjoisessa ja sen huomaa. Jotkut ovat myyneet kulttuurinsa vieraille valloille, eli Jenkkien veroparatiisi-hyökkäysliitolle. Me emme myy kulttuuriamme, emmekä itsenäisyyttämme. Suomi EI liity koskaan natoon.


      https://www.youtube.com/watch?v=0F_gIWF0Oic

      Veroparatiisiyle/natosaamelaiset, yhdessä Viron natofasistien kanssa, pilkkaavat ja häpäisevät, Sotaveteraanien ja Lottien muistoa ja kunniaan.

      Yle:ltä pitäisi ottaa, kaikki rahoitus heti pois. On pelkkä natokanava nykyisin, täysin maan- ja kansanpetoksellista toimintaa. Vihapuheet Kainuulaisia ja Karjalaisia kohtaan, saavat nyt luvan loppua.

      • Mongolandianmenoa

        Ovatko N1c- jurttamulatit vihapuhuneet Kainuun arjalaisten muinaista kuningaskuntaa vastaan?


    • PEACENONATO

      Suomen työväestö, tavalliset pieni- ja keskituloiset ihmiset, verojenmaksajat, on pakotettu kustantamaan, Floridan talousrikollisten sotabisnekset ja Niinistön julkisuutripit medioissa.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3925993-li-andersson-tuomitsee-asekaupat-israelin-kanssa-vastenmielista-ja-moraalitonta

      Ihmiset kysykää, kuinka paljon rahaa, verojenmaksajien / Suomen valtion rahaa, joka on tarkoitettu, jokaisen ihmisen, Suomen kansalaisen aitoon perusturvaan, aitoihin työpaikkoihin, kunnolliseen toimeentuloon ja vahvoihin julkisiin terveydenhoidonpalveluihin, tärvätään nyt suurvaltojen sotabisneksiin ja isojen talousrikollisten sotabisnes-show näytöksiin ns. "huipputapaamisessa" Helsingissä ?

    • FLORIDANTALOUSRIKOLLISET
    • Rehellisiä natottajia löytyy vain satukirjoista.

    • Yhdyssana

      Onko aloittaja kenties venäläinen? Kymmeniä kirjoitusvirheitä tuossa lyhyessä aivopierussa.

      Faktaa(huom.K:lla) Suomi liittyy Natoon heti, kun suuret ikäluokat poistuvat muonavahvuudesta ja uudet sukupolvet saavat päättää; tämä on siis vain ajan kysymys.

      • Mongolandianmenoa

        Jos Natossa on silloin edes Usa mukana. Ja Natokin on Atlannin-Euroopan puolustusliitto, ei siperialaisten N1c- jurttamulattien kiima-ajan turva Suomessa.


    • Mylvivää-Naurua-

      Mutta yhtyykö Putini Tiltuun?

    • FuckTheNato

      Samat hyypät ihanii natoo ja setaa.

      • higffjjjk

        Natovinkuja on myös suvakki.


    • PEACENONATO

      Syy miksi Thaimaan, rikkaiden lasten, amerikkalaisen jalkapallojoukkueen, itseaiheutetusta luolaonnettomuudesta, Valemedioissa Suomessa, uutisoidaan massiivisesti ja turhaan, täysin suhteettomasti, verrattuna esim. köyhyyteen ja sotiin kuolevien lasten hätään verrattuna maailmassa.

      https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/thaimaalle-nato-liittolaisen-asema/2274592#gs.wMkDIVU

      Thaimaassa veroparatiisivaltaa- ja kuningasta, ei saa arvostella.

      Kohta varmaankin Suomessa, Veroparatiisirikolliset, estävät ja käytännössä ovat jo pitkälti estäneet, sanan- ja mielipiteidenvapaudet, sekä asiallisen, puoleettoman ja älykkään uutisoinnin, on sama.

    • NONATONO
    • ÄÄNESTÄNJOVASL

      ÄLKÄÄ TEHKÖ VELKAA LAPSILLENNE JA NUORISOLLE - he eivät niitä PetosjytkysinKokoomusKepujen sota-väkivalta-talous-ympäristö- ym rikosvelkoja, maanpetosnatotusvelkoja, pysty koskaan maksamaan.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/aktiivimalli-jaavuoren-huippu-pysayttava-kirje-asiantuntijalta-palkattoman-tyon-maara-rajahtanyt/

      Rasismikortilla PetosjytkysinKokoomusKeput, ovat MONINKERTAISTAMASSA ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella.

      Nöyristelemällä SoiniKataisen rasismikorttia - tilaatte itsellenne LEIKKURIN AKTIIVIMALLI NELOSEN MUODOSSA.

    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Tulevissa eduskuntavaaleissa EI kumarrella, PetosPersuKokoomussinKeEK:n veroparatiisirikollisia, vaan äänestetään Suomeen oikeudenmukainen, viisas ja ihmisiä arvostava Vasemmistoliiton johtama hallitus.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005802956.html

      Kostetaan Teekutsuliikkeen Rukousaamiaishörhöjen pelleilyt. Emme tule enää maksamaan, teidän MAANPETOSHÄVITTÄJÄKAUPPOJANNE, joita Air Finlandin perustajat, ex-suomalaiset, nykyiset Usa:n kansalaiset, Suomen lasten ja nuorten terveyksien ja henkien kustannuksella tekevät.

      FloridaNiinistö esittelee kersojaan medioissa ja samaan aikaan LEIKKAA RAJUSTI KÖYHIEN PIENI- JA KESKITULOISTEN LAPSILTA LAITON HALLITUS.

    • VALTAKUNNANOIKEUS
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
      • axqadqwsd

        Aivan, kun vasemmisto saa ohjelmaansa vielä suorademokratian ja järkevämmän matupolitiikan, niin voisin harkita äänestämistä kerran elämässä eduskuntavaaleissa.


    • AsiaaNatosta-

      Jos joku yrittää postata asiallisen aloituksen tästä suomen suhteesta Natoon.
      Niin heti sinne hyökäävät nämä. Joilla ei ole mitään muuta mantraa kuin se miten Putin ( Panee sua Pe---seen) (Olet ryssä) ( ryssä hyökkää huomenna) Yms.

    • Shakin_pelaaja

      Natoon ei kannata liittyä se on turhan kallis puolustus, ennemmin Suomeen omat ydinaseet. Venäjää voi myöskin vauhdittaa karjalan ja muiden Suomesta varastamien alueiden palauttamisilla. Jos ei palauta niin ahvenanmaan voi vuokrata natolle tukikohdaksi, onhan Suomea vuokrattu venäläisillekkin.

    • HÄVITTÄJÄKAUPATPERUTTAVA
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4035504-hallituspuolueet-kaatamassa-aktiivimallin-kumoamista-koskevan-kansalaisaloitteen?ref=popular

      Älkää tehkö enempää velkaa lapsille ja nuorisolle - he eivät niitä velkoja halua, eivät tarvitse, eivätkä kykene koskaan maksamaan.

      Miljardien tärvääminen, täysin tarpeettomiin ja Suomelle vahingollisiin, veroparatiishävittäjiin, on järjettömintä, mitä voi olla. Rauhaa puolustetaan kieltäytymällä sotimisesta. Sitä varten on myös kansalaisaloite, käykää rauhanpuolustajien sivuilla, kun tänne ei saa linkkiä laittaa.

    • pienenpieni

      Se on sama joukkio, joka kannattaa myös EU:ta ja ns. monikulttuuria.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • Anonyymi

      Voisiko joku puolueeton taho, tehdä kansalaisaloitteen, maanpetoksellisen jenkkien hyökkäysliiton, häätämiseksi pois Suomesta ?

      Selkeä, suuri enemmistö, Suomen kansalaisista, vastustaa ehdottomasti natoa, syystäkin.

    • Anonyymi

      Vaadimme Yleisradion johdon erottamista.

      Jatkuvaa äärioikeiston ja norjalaisten natofasistien, mainostamista ja propagandaa, ei tarvitse sietää.

      https://blogit.iltalehti.fi/antero-eerola/2019/04/02/suomi-ei-tarvitse-nato-jasenyytta/

      Laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vaarallinen "isäntämaasopimus" on IRTISANOTTAVA.

      Äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, sotabisnekset , maanpetoksellisine hyökkäyshävittäjineen, on estettävä ja peruttava kokonaan.

      Syyria-show taitaa olla, pelkkä maanpetonatottajien näytelmä, "isis-naiset" ostettuja, näyttelemään roolejaan, että jenkkien hyökkäysliitto, saisi mainosta.

      Miksi supo ja poliisi, eivät tutki ISOJA SOTABISNES-VEROPARATIISI-TALOUSRIKOKSIA ? Valtakunnanoikeuteen tuo asia, että saadaan kansalaisille rehelliset päättäjät ja puolueetonta tiedonvälitystä, isoista sotabisnesrikoksista, joita korruptoituneet päättäjät, ministeriöt, armeija, ym tahot junailevat.

      https://blogit.iltalehti.fi/antero-eerola/2019/04/02/suomi-ei-tarvitse-nato-jasenyytta/

    • Anonyymi

      Sotia haluavat, voisi blokata, pois keskusteluista. Idiotismillekin on löydyttävä rajoja, keskustelupalstoilla.

      https://www.nbcnews.com/news/us-news/florida-woman-dies-flesh-eating-bacteria-family-says-n1025091

      Suomen irtisanottava, laiton ja Suomelle vaarallinen "isäntämaasopimus".

      Äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, laittomat hyökkäyshävittäjä-suunnitelmat, on estettävä ja peruttava.

      Miljardit hyötykäyttöön ihmisten perusturvan, eläkkeiden ja työttömyysturvan parantamiseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rasismikortilla PetosPersKokoomus on moninkertaistanut, ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin, ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteellaan.

      Samoin täysi järjettömiin paisutetut "maanpuolustus"bisnekset, joita äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, syvässä korruptiossa rypevän eduskunnan kanssa, kansalaisten kustannuksella ja rahoilla tekevät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15771581/quothelvetin-enkelit-ja-merirosvotquot--saduilla-peitellaan-isoja-talous--ja-sotabisnesrikoksia#comment-98342961

      Älkää alistuko siihen, että medioissa, teitä kohdellaan aivottomina lapsina, joille riittää, että kertoilee hassuja satuja, tarinoita ja jopa toimittajien keskinäisiä kömmähdyksiä, kun eivät osaa tehdä töitään.

    • Anonyymi

      Siinä paljon lisää syitä, miksi laittoman ex-äärioikeistohallituksen, PersutIslamKokoomuksen, laiton ja maanpetoksellinen "isäntämaasopimus" on IRTISANOTTAVA HETI.

      https://www.hrw.org/united-states

      Maanpetokselliset hyökkäyshävittäjä-suunnitelmat, joita veroparatiisirikolliset tekevät, on estettävä ja peruttava kokonaan ja heti. Vaatikaa uudelta hallitukselta, erilaista politiikkaa, kuin ex-äärioikeisto-veroparatiisihallituksella, tai emme äänestä enää koskaan.

    • Anonyymi

      Massiivisten isojen talousrikosten, jälkiä peitellään veroparatiisihotellien yrityskaupoilla, norjalaisille miljardööreille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15880129/kuluttajavirasto-on-syyllistymassa-massiivisiin-talousrikoksiin-kampin-veroparatiisibisneksissa#comment-98631733

      Tuliko veroparatiisirikollisille kiire, päästä eroon todistusaineistosta ?

      On vähintään ERIKOISTA, että samana päivän, kun Suomen valtion budjetti julkaistaan, tulee uutismainontaa veroparatiisikonsernin myynnistä - New Yorkissa rikostutkitaan IHMISKAUPPAA ja pedofiliaa, Epstein rikostapauksessa, johon liittyvien suomalaisten veroparatiisirikollisten, nimiä ei julkaista tiedotusvälineissä.

      Suomi on uutispimennon ykkösvaltio ja YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      http://www.maanystavat.fi/ymparistotuhon-estaminen

      Nouskaa Suomen kansalaiset, puolustamaan itseänne ja luontoa, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI muutettua eduskuntaa vastaan.

      Nostakaa syytteitä, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta vastaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se tieto, että selkeä, suuri enemmistö Suomen kansalaisista, vastustaa Veroparatiisi-äärioikeiston PetosKokPerssinliike-Eilisten, jenkkien hyökkäysliitto- ja sotabisneshankkeita, on suuri helpotus, jo kuntavaaleja ajatellen. Eipähän tarvitse kyseisiä pörssikeinottelijoiden porvaripuolueita, edes harkita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894821/jenkkien-hyokkaysliitto-haluaa-venajan-pois-ukrainasta-minne-se-ne-haluaa-

      Missä jenkit, siellä sota. Tämä sanonta pitää paikkansa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

      Suomi EI liity koskaan natoon. Tämän on Suomen kansan selkeä, suuri enemmistö päättänyt ja tämä päätös pitää. Olemme mieluummin äänestämättä, kuin veroparatiisi-äärioikeiston pörssikeinottelijoiden sotahankkeita hyväksyttämässä.

      Jos äänestät, äänestä vain nato-vastaisia ehdokkaita, suojelet omaa kansaamme, joutumasta veroparatiisi-äärioikeiston väkivallan ja rahastuksen kohteiksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

      EI voi viedä Venäjälle ja Kiinaan sellaista, mikä ei ensin kunnolla toteudu kotimaassa Suomessa, eli aitoa oikeusturvaa, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia Suomen kansalaisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

      Aktiivileikkurit pärähtävät soimaan välittömästi, jos joku vielä erehtyy nöyristelemään, Hilloahojen rasismikorttia, tai Kokkareiden Veroparatiisi-sotabisneshankkeita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aika moni oli esimerkiksi vuonna 1985, että Neuvostoliitto ei kaadu ikinä. Suomikin halusi uusia YYA-sopimuksen vain kuukausia ennen Neukkulan lopullista romahdusta.

    • Suomessa on suuri ja älykäs Nato jäsenyyden kannattajien joukko. Venäjän sodat Suomessa ei ole luulo vaan tosiasia.

      Natovastustajat valehtelivat vuosikymmeniä valheita valheiden perään.

      • Anonyymi

        Nato haukat asettavat koko kansan vaaraan eikö teitä edes hävetä sillä nato maana suomi joutuu ydinsodan partaalle?🤦🤦🤦


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nato haukat asettavat koko kansan vaaraan eikö teitä edes hävetä sillä nato maana suomi joutuu ydinsodan partaalle?🤦🤦🤦

        Koko maapallo on yhtälaisesti koko ajan luuloydinsodan partaalla. Ydinsodassa ei ole merkitystä sillä missä mikin maa sijaitsee. Suomen tulevalla Natojäsenyydellä ei ole asiaan mitään vaikutusta.


    • Anonyymi

      Taas väärää tietoa! Oikeasti Suomessa on pienenpieni, mutta erittäin äänekäs joukko "natotuksen" vastustajia, joiden mielestä koko nato-asiasta ei saisi edes keskustella, ettei sitä tulkittaisi nato-myönteiseksi. HE ovat mielestää ainoat joilla on OIKEAT mielipiteet tästäkin asiasta.

    • Anonyymi

      Saataisiinpa se NATO-hakenmus sisään jo huomenna . On oksettavalla puolella lukea Ville 5v-tasolla olevien Putinin trollien jatkuvaa vajakkimaista älämölöä.

    • Anonyymi

      𝙏𝙖̈𝙢𝙖̈ 𝙩𝙤𝙥𝙞𝙘𝙘𝙞 𝙤𝙣 𝙝𝙮𝙫𝙖̈ 𝙩𝙤𝙙𝙞𝙨𝙩𝙚 𝙨𝙞𝙡𝙡𝙚, 𝙚𝙩𝙩𝙚𝙞 𝙉𝘼𝙏𝙊-𝙟𝙖̈𝙨𝙚𝙣𝙮𝙮𝙩𝙩𝙖̈ 𝙠𝙖𝙣𝙣𝙖𝙩𝙖 𝙫𝙞𝙚𝙙𝙖̈ 𝙢𝙞𝙝𝙞𝙣𝙠𝙖̈𝙖̈𝙣 𝙠𝙖𝙣𝙨𝙖𝙣𝙖̈𝙖̈𝙣𝙚𝙨𝙩𝙮𝙠𝙨𝙞𝙞𝙣.

      -𝙏𝙤𝙞𝙨𝙖𝙖𝙡𝙩𝙖 𝙤𝙣 𝙟𝙤 𝙝𝙪𝙪𝙢𝙤𝙧𝙞𝙣 𝙥𝙪𝙤𝙡𝙚𝙡𝙡𝙖 𝙩𝙖̈𝙢𝙖̈ 𝙩𝙧𝙤𝙡𝙡𝙞𝙥𝙤𝙡𝙤𝙟𝙚𝙣 𝙚𝙥𝙖̈𝙩𝙤𝙞𝙫𝙤𝙞𝙣𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙡𝙝𝙚𝙩𝙮𝙠𝙞𝙩𝙮𝙨. 𝙊𝙣𝙠𝙤𝙨 𝙠𝙚𝙨𝙖̈𝙡𝙤𝙢𝙖𝙧𝙖𝙝𝙖𝙩 𝙩𝙖𝙞 𝙗𝙤𝙣𝙪𝙠𝙨𝙚𝙩 𝙠𝙞𝙞𝙣𝙣𝙞 𝙎𝙪𝙤𝙢𝙚𝙣 𝙉𝘼𝙏𝙊-𝙟𝙖̈𝙨𝙚𝙣𝙮𝙮𝙙𝙚𝙨𝙨𝙖̈??

    • Anonyymi

      Epäilyttävässä kommentissa voi esiintyä mm.:
      - Mahdollisesti valeuutisointia tai propagandaa sisältäviä linkkejä, jotka vaatisivat tarkastusta
      - Selkeää Venäjän sotavoimien ja Putinin toiminnan ylistämistä
      - Ukrainan halveksuntaa
      - Keskustelun ohjaamista esim. Putinin toimista Yhdysvaltain politiikkaan tai Natoon

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1158
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1097
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1084
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1083
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1075
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1066
    9. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    Aihe