Aidoissa demokratioissa saa sanoa: maanpetosnatotus - Suomessa näköjään ei

Anonyymi

Varoitus Suomen kansalaisille, vieraitten valtojen, eli jenkkien masinoimaa kovaa veroparatiisinatotusta, meneillään eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän ym vallanpitäjien ja EK-medioitten toimesta Suomessa.

Käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite, jossa vaaditaan veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumista ja kansanäänestystä.

Sanan- ja mielipiteidenvapauksien estäminen Suomen kansalaisilta, on iso rikos Suomen perustuslakia ja kansalaisten oikeuksia vastaan.

Jenkkien hyökkäysliitosta ja maanpetosnatotuksesta varoittaminen, pitäisi olla jokaisen Suomen kansalaisen ihmis- ja kansalaisoikeus. Onhan kyse vieraan vallan masinoimasta hyökkäysestä, omaa valtiotamme ja sen kansalaisia, meitä suomalaisia vastaan.

29

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kylläpä Pietarin persua ahdistaa.

  • Anonyymi

   Erittäin provo korruptio-yksipuoluejärjestelmän heitto, tuo vastauksesi. Aloitus ei ole KokPersujen tekemä, vaan ihan Suomen kansalaisten Suomessa tekemä sanan- ja mielipiteenvapauden käyttö.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363501/packalen-trollaa-quottekoalyquot-veropakolaisfirmallaan-pelkaa-yritystukiensa-puolesta#comment-102113696

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107129055

   Täytyy olla täysin medialukutaidoton, jos ei näe kovaa hyökkäystä jenkeistä, mikä on meneillään EK-medioissa ja mikä on läpinäkyvästi korruptio-eduskunnan aloittamaa veroparatiisinatotusta.

  • Anonyymi

   Ota lääkkeesi.

   • Anonyymi

    Ota itse lääkkeesi PetosKokPersu Venäjän äärioikeistosta.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptio-eduskunta- ym äärioikeistoradikalisoituneet vallanpitäjät Suomessa, luottavat siihen, ettei tyhmä kansa tajua mitään, vaikka jenkkien hyökkäysliiton bensaletkuja tipahtelee ihmisten niskaan taivaalta.

   Menkää nyt osallistumaan, kun on kansalaisaloite, vieraitten valtojen veroparatiisi-hävittäjien perumisesta. Kyse on ihmisten terveyksistä ja hengistä, pieni- ja keskituloisilta ne rahat otetaan.

  • Anonyymi

   Suomessa on täydellinen sananvapaus. Voimme täysin vapaasti ja kenenkään estämättä toistaa natohyväksyttyjä iskulauseita.

  • Anonyymi

   Kyllä suomi tarvitsee kunnon hävittäjät muuten en noiden NATO hörhöjen höpinöistä välitä vai että huonon korona hoidon arvosteleminen on nykyään naisvihamielisyyttä naton mielestä voiko tyhmempää ulostuloa enää olla?😂👍🤣

   • Anonyymi

    Se pitää kyllä selvittää ettei hävittäjä kaupoissa ole mitään korruptiota vaan hommataan paras mahdollinen vaihtoehto hintalaatu suhteeltaan?


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se pitää kyllä selvittää ettei hävittäjä kaupoissa ole mitään korruptiota vaan hommataan paras mahdollinen vaihtoehto hintalaatu suhteeltaan?

    5,53 miljoonaa kertaa 1806 euroa = 10 miljardia euroa, joka on vasta tappajakoneiden hintalappuhinta!!
    Nuo muutama kymmenen tappajasuihkaria maksaa vain siis vaivaiset 1800 euroa jokaista maamme asukasta kohti - attendo- ja esperi-mummelit sekä imeväiset mukaan lukien.
    Ja mitä niillä olisi virkaa?? Ei yhtään mitään, kuten ei nykyisilläkään leikkikaluilla!
    https://yle.fi/uutiset/3-9751748


  • Anonyymi

   Aikamoista veroparatiisi-äärioikeistopropagandaa, on näköjään valmisteltu korruptio-eduskunnan toimesta, sen varalle, että Suomen kansalaiset, vastustavat vieraitten valtojen maahantunkeutumista ja vaativat laittoman "isäntämaasopimuksen" irtisanomista ja veroparatiisihävittäjä-hankkeen estämistä ja perumista.

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

   Suuruudenhullun, tarpeettoman ja Suomen kansalaisille / valtiolle vahingollisten, veroparatiisi-äärioikeiston hävittäjähankkeiden perumiselle, on enemmän kuin Suomen kansan enemmistön vaatimus.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   Vaadimme puolustusministeri Kaikkosen, välitöntä erottamista. Keskusta tekee Sipilä-Lintilän veroparatiisi-tulojensiirtoja, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinotteljoille, köyhyyteen pahoinpideltyjen 800€/kk orjuuseläkeläisten vaaliäänillä, vaikka eduskuntavaali-lupaukset köyhyyseläkeläisille olivat:

   "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

   Äänestämättä jättäminen, varsinkin Kepujen, on suorastaan kansalaisvelvollisuus, jo kuntavaaleissa.

  • Anonyymi

   Selvähän se on että koneet maksaa ja rutosti mutta mitä muuta hyvää niissä jenkeissä on kun se häiveominaisuus mitäs sitten kun tekniikka kehittyy eivätkä pysy enää piilossa?

  • Anonyymi

   Kylmä sota on jälleen ajankohtainen. Suomen korruptiopäättäjät, vaarantavat Suomen kansalaisten ja valtion turvallisuuden, äärioikeistoradikalismissaan vehkeilemällä vieraitten valtojen, jenkkien hyökkäysliiton kanssa.

   https://www.aljazeera.com/news/2021/3/18/russia-recalls-us-ambassador-as-moscow-washington-tensions-soar

   Suomen ainut turva, ison Venäjän naapurissa, on pysyä täydellisen riippumattomana, puolueettomana, diplomatian ja rauhan valtiona. Laittoman ex-äärioikeistohallituksen, siis sen jota kukaan Suomen kansalainen, ei missään demokraattisissa vaaleissa, ollut koskaan äänestänyt, jenkkien hyökkäysliiton kanssa tekemä "isäntämaasopimus" on irtisanottava, veroparatiisi-hävittäjähankkeet on estettävä ja peruttava välittömästi.

   http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235806-suomen-ja-venajan-hyokkaamattomyyssopimus

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Taitaa olla niin että ainoastaan ydinaseet antavat luotettavan turvan Suomelle?

  • Anonyymi

   Venäjän äärioikeisto on tiiviissä yhteistyössä, PetosPersKokKepujen ja jo SdpVasVihreidenkin kanssa, joten kyllä ne suhteet sinne itään päin, hoituvat ihan ilman meitä köyhyyteen pakotettuja Suomen kansalaisiakin, kun korruptiopoliitikot yhdessä, vieraitten valtojen kanssa, myyvät kansaamme huutolaisiksi ja orjiksi, elämän kiertokulkuun.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16201375/yksityinen-veroparatiisi-armeija-on-suomessa-kaytannossa-jo-#comment-100500717

   Jenkkien hyökkäysliiton kanssa liehakoivat, auvoisesta Teekutsu-perhe-elämiensä käänteistä, yksityiskohtaisine tunteineen, EK-medioissa kertoilevat korruptioministerit, jättivät äänestäjänsä itkemään, vielä entistäkin kovempaan köyhyyteen. Marin naureskelee köyhyyteen piestyille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille päin naamaa, repivät tukasta pitkin lattiaa, että kristalliskruunut helisevät.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aloitus on poikkeus, olemme harjoittaneet paljon itsesensuuria, kun huomasimme, ettei tuota otsikossa olevaan ilmaisua, vieraitten valtojen hyökkäysliitosta, saanut joutumatta sensuurin eli sananvapauksien estämisen kohteeksi, täällä keskustelualustalla käyttää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16364293/anderssonin-sananvapauksien-estamisinto-olikin-packalenin-yritystukien-peesaamista

   On kunnia-asia kieltäytyä äänestämästä, jo kuntavaaleissa, kun haavoittuvimmille valehtelivat kovanaama-korruptioministerit, niin häikäilemättömästi: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan", tulikin käytännössä eläkeleikkaus.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

   Marin naureskellen pieksee köyhyyseläkeläisiä, yksinasuvia naisia, vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, niin että kristallikruunut vain helisevät, ja koko eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmä nauraa, kun köyhyysongelma paisuu ja eriarvoistaminen pahenee Suomessa, verokeitaisiin virtaa ennennäkemättömiä summia pörssikeinottelijoiden palatsien rakentelemiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

  • Anonyymi

   Turha odottaa äänestäjiä kuntavaaleihin, yksikään suoraselkäinen Suomen kansalainen, ei tuota eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiosakkia, enää äänestä. Paljon pitää tapahtua = 1 250e/kk minimieläkkeet, että edes enää harkitsisimme. Emmekä ole "kommunisteja", vaikka EK-mediat ja korruptioministerit niin väittäisivät. Vain perustuslaillista aitoa 2021-luvulle päivitettyä oikeusturvaa tarvitsemme.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

  • Anonyymi

   Kyllä on oksettavaa maanpetosnatottaminen, eduskunnan korruptiossa ja EK-medioissa - äänestämättä jättäminen on maanpuolustusta täst edes jatkossa.

   Uusi kansanliike ei-ääniä-maanpetosnatottajille.

  • Anonyymi

   Suomihan on luotonanto laitosten taskussa

   • Anonyymi

    Suomi hyppää heidän tahtiin tassua antaa


  • Anonyymi

   Remember ! Jenkit uhkasi Suomea sodalla jos katkottiin Muurmanninrata viime sodassa ! Että silleen ! Jos pihalle tulloo, nappi ohtaan !

   Sven-Dufva

   • Anonyymi

    Suomi ON MAAILMAN ONNELLISIN MAA muun muassa siksi, ettei maaperällämme ole vakituisesti vieraan vallan sotaväkeä ja ulkopolitiikkamme on hoidettu erittäin taitavasti ja puolustus ITSENÄISESTI jo 75 vuotta.
    https://yle.fi/uutiset/3-11843568


  • Anonyymi

   Jo kolme aloitusta, kirjoitusta siitä, kuin eläkerahastojen valtavia varallisuuksia, käytetään maanpetosnatotukseen ja kaikki eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän, poliittiset puolueet sen hyväksyvät, on poistettu, eli Suomen kansalaisten sanan- ja mielipiteidenvapauksia, estetään rajusti, sensuroimalla kaikki jotka ovat eri mieltä korruptio-vallanpitäjien kanssa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16882633/elakerahastoja-kaytetaan-maanpetosnatotukseen-korruptio-eduskunnan-hyvaksynnalla

  • Anonyymi

   On vähintäänkin erikoista, että Eläkerahastojen valtavien, biljoonarahastojen käyttämistä, jenkkien hyökkäysliiton maanpetosnatotukseen, jonka kaikki eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptoituneet, poliittiset puolueet hyväksyvät, ei saisi sanoa, eikä kirjoittaa, eli Suomen kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia, sanan- ja mielipiteidenvapauksia estetään rajusti, jos asiasta kirjoittaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16882707/elakerahastojen-jattivarallisuuksia-kaytetaan-maanpetosnatotukseen-sananvapaudet-estetty

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11642
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4522
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   263
   3907
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   55
   2449
  Aihe