Hakkarainen ostaa itsensä eduskuntaan

Tämä_Arpa_Ei_Voita

23

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LiikaHakkaraista

      Saahan sitä rahaa poltella, mutta ihmetyttää jos joku haluaa Hakkaraisen edelleen eduskuntaan.

      • Tässäkö

      • uusi_johtaja

        Hakkarainen valitaan kesällä perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi kun Soinista on saatu tarpeeksi.


      • Mopedimies

      • kansan_sankari

        Persujen puheenjohtajuuden lisäksi syrjäyttää Räikkösen Ferrarin tallista ja alkaa ajaa formuloilla.


    • timollekaljaa

      Isä Timon vaalimanonnasta huolehtii edelleen roskamedia, kuten tähänkin asti. Isä Timolle jää enemmän rahaa kopsuihin ja kaljaan.

    • penkinkuluttaja

      Jos persut äänestävät Hakkaraisen toiseen kertaan eduskuntaan, niin on selvää, että persujengi on tosiaan täysin ding-dong-väkeä.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Sahuri Hakkarainen on kova nimi omalla alueellaan Keski-Suomessa

      KESKI-SUOMESSA KOKOOMUS MENETTÄÄ PAIKAN PERUSSUOMALAISILLE, jotka saavat kolme, kokosin ehdokkaita tähän

      Sirpa Rintala, Keski-Suomen vaalipiiri, numero 70, lääkäri, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/sirpa-rintala https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/keski-suomi https://perusnainen.wordpress.com/ https://vaalit.perussuomalaiset.fi/
      \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/keski-suomi/ehdokkaat/4882 Työssäni en aja omaa etua enkä hae äänestäjien suosiota päätöksiä tehdessäni rakeentaakseni sillä poliittista uraa. Edellytän päättettävien asioiden kunnollista valmistelua ja mahdollisimman tarkkaa selvitystä siitä mihin kaikkeen tehtävä päätös vaikuttaa. Olen koko kansan edustaja; kaikilla suomalaisilla pitää olla oikeus ja mahdollisuus riittävään toimeentuloon ja arvokkaaseen elämään.

      Teuvo Hakkarainen, Keski-Suomen vaalipiiri, numero 61, sahuri, kansanedustaja, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/teuvo-hakkarainen https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/keski-suomi http://www.teuvohakkarainen.fi/ https://www.facebook.com/teuvohakkarainen https://vaalit.perussuomalaiset.fi/
      \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/keski-suomi/ehdokkaat/5301 Pakkoruotsi vapaaehtoiseksi. Turvapaikkaturismista on tehtävä loppu. Suomalaisen työn ja yrittämisen puolesta.

      Toimi Kankaanniemi, Keski-Suomen vaalipiiri, numero 65, ex-kansanedustaja, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/toimi-kankaanniemi https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/keski-suomi http://toimi-kankaanniemi.blogspot.fi/ https://vaalit.perussuomalaiset.fi/
      \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/keski-suomi/ehdokkaat/4859 Panostan koulutukseen, osaamiseen, yrittäjyyteen sekä verotuksen ja yritystukien ohjaamiseen viennin kasvuun ja velkaantumisen katkaisuun. Ajan säästöjä EU-jäsenmaksusta (yli mrd/v). Maahanmuutto ja kehitysapu kuriin. Oman maan asiat ensin kuntoon. Eläkekatto, indeksikorotukset etuuksiin, omaishoito kuntoon ja verotus maksukyvyn mukaan. Keski-Suomi nousuun, tierahoitus, palvelut, ym.

      Toimi Kankaanniemi, Keski-Suomen vaalipiiri, numero 65, aavistaa oikein jo 2010, miten EU:ssa käy https://www.youtube.com/watch?v=Jhw1BbqTfdE http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/ http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/189898-onko-puolueen-vaihtaminen-rikos-ei-toki Nyt olen kansanedustajaehdokkaana Perussuomalaisten jäsenenä ja listalla Keski-Suomessa, kun pyydettiin. Minun ei ole tarvinnut muuttaa mielipiteitäni lainkaan, vaikka puolue on vaihtunut. Muutamilta osin olen saattanut omasta aloitteestani tarkistaa aiempia, joiltakin osin ehkä jyrkkiä kantojani hieman lievemmiksi. EU- ja europolitiikassa olen entisellä linjalla

      • EiMitäänSaumaa

        Mikä Rintala? No...sopivalla paljastuksella voisi päästä julkisuuteen.
        Hakkarainen. On jo paljastuksensa tehnyt. En mitään nähtävää.
        Kankaanniemi. Vääräuskoinen loikkari. Valmistelee kolmatta loikkaansa.

        Kovin on köykänen ketju.


    • Kerjäläinen

      Duunarin asialla: Kroisos-Hakkarainen, Kroisos-Soini, Kroisos-Niinistö, Kroisos-Terho ja Kroisos Halla-Aho. Ja joku immettelee miksi persujen kannatus sulaa kuin lumi kevätauringossa.

      • oikea_ratkaisu

        Ei köyhään ole luottamista, valitse siksi perussuomalaiset.


      • Hämmästynyt

        Jotenkin kyllä loistaa hiukan sun kommentistasi katkeruus ja kateus, sulle taitaa kaikki muut olla "Kroisoksia".


      • Halla-ahon_äänestäjä

        minulle oli yllätys - hra häirikkö - että ole keskustalainen
        luulin että olet kommunsti vasliitosta Kremlinpunainen mutta
        siis kom-maalaisliittoa yhdistää YYA-aika ja patriootti Kekkonen
        eri
        asia on että kähmijät Matti Vanhanen ja Juha Sipilä eivät ole patriootteja eikä patriarkkoja
        vaan Oli Garkkeja

        SUURTULOISILLE PERHEYRITYKSILLE VEROVÄLTTELYÄ KONSULTOIVA MATTI VANHANEN KERTOI PÄÄMINISTERINÄ ETTÄ VAALITULOS EI VAIKUTA MAMUTUKSEEN
        JA SAMALLA ALKOI SALAA MAKSATTAA SUOMALAISTEN LAPSILISIÄ ULKOMAILLE SELLAISILLE ULKOMAALAISILLE PERHEILLE JOTKA KOSKAAN EIVÄT OLLEET ASUNEET SUOMESSA

        TÄLLÄ HETKELLÄ SUOMESSA ON PAKKO ANTAA VEROTUKSEN KOTITALOUSVÄHENNYS EU-MAIHIN (korjaa asuntosi Virossa) JA MAKSAA ULKOMAILLE LAPSILISIÄ (perhe asuu Portugalissa), mistä voi vain sanoa että törkeää salassa tehtyä puuhastelua Vanhasen hallituksen ajoilta

        Tohtori Jussi Halla-aho kertoo
        suomesta-on-kaytannossa-tullut-tallinnan-sosiaalitoimisto
        http://uutiset.perussuomalaiset.fi/halla-ahon-vappupuheessaan-suomesta-on-kaytannossa-tullut-tallinnan-sosiaalitoimisto/

        Juristi Piritta Poikonen kertoo
        lapsilisia-on-maksettu-jo-vuosikausia-ulkomaille
        http://uutiset.perussuomalaiset.fi/eurovaaliehdokas-piritta-poikonen-lapsilisia-on-maksettu-jo-vuosikausia-ulkomaille/

        http://www.lansivayla.fi/blogit/matti-putkonen/293298-tuulimyllyt-silpoivat-lapsilisat
        Yhdistelmälupadirektiivi edellyttää, että lapsilisät ja koko suomalainen sosiaaliturva on ulotettava koskemaan maassamme työskentelevien EU-maiden keikkatyöntekijöiden ulkomailla asuvia perheitä, joiden lapset eivät ole koskaan asuneetkaan Suomessa. Suomen kokoisella pienellä maalla ei ole varaa maksaa lapsilisiä ja sosiaaliturvaa muiden EU-maiden kansalaisille. Lapsilisät ja muu sosiaaliturva on ansaittava, ja vähintään kolmen vuoden kokoaikaisen työskentelyn pitäisi mahdollistaa näiden etuuksien maksaminen. Muutoin suomalaisten lapsilisät ja sosiaaliturva joudutaan leikkaamaan kymmenesosaan nykytasosta ja lyömään se lopullinen naula hyvinvointivaltion arkkuun.


      • Saha_Palaa

        Eipä Viitasaaren pojatkaan erehdy äänestämään orjapiiskuria, joka haluaa nuoret miehet palkattomaan pakkotyöhön "työharjotteluun" Hakkaraisen sahalle. Paikkakunnan naisethan ovat Hakkaraisen jo aikaa sitten todenneet tuhka*unaksi.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      KESKI-SUOMESSA KOKOOMUS MENETTÄÄ PAIKAN PERUSSUOMALAISILLE, jotka saavat kolme
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/keski-suomi
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      HAKKARAINEN ON VETONAULA

      Teuvo Hakkarainen, Keski-Suomen vaalipiiri, numero 61, sahuri, kansanedustaja, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/teuvo-hakkarainen http://www.teuvohakkarainen.fi/ https://www.facebook.com/teuvohakkarainen \\\VAALIVIDEO\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/keski-suomi/ehdokkaat/5301 Pakkoruotsi vapaaehtoiseksi. Turvapaikkaturismista on tehtävä loppu. Suomalaisen työn ja yrittämisen puolesta.

      http://teuvohakkarainen.fi/Teuvon%20saastolista.pdf Mistä voimme säästää? Viime aikoina on puhuttu siitä, mistä tulevan hallituksen pitäisi säästää. Tässä minun listani. Viherhumppa maksaa miljardeja: ilmastosopimukset, rikkidirektiivi ja monet muut meitä kurjistavat pykälät. Suomen päästöt ovat 0,1% maailman päästöistä. Meidän pitää sanoutua yksipuolisesti ilmastosopimuksista irti. Yritysten toimintaedellytyksiä ja kansalaisten elinmahdollisuuksia ei saa hankaloittaa.
      Ruotsinkielinen illuusio maksanee toista miljardia euroa vuodessa. Ruotsin pakollinen opiskelu alkaa pian jo kuudennelta luokalta. Suunnan pitäisi olla päinvastainen, eroon pakkoruotsista. Sen ajan voisi käyttää esim. venäjän, saksan, kiinan tai espanjan opiskeluun.
      Nettojäsenmaksumme Euroopan unionille nousi viime vuonna noin 1 150 miljoonaan euroon. Suomi ei ole edes hakenut alennusta jäsenmaksuun. Viime vuonna Suomi maksoi esim. Iso-Britannian jäsenmaksuhelpotuksia 136 miljoonaa euroa.
      Kehitysapuun uppoaa myös yli miljardi vuodessa. Kannatan kehitysapumallia, joka perustuu kansalaisten ja yritysten vapaaehtoisuuteen varsinkin, koska kehitysavusta haihtuu suuria summia savuna ilmaan, mm. hallintoon Suomessa ja kohdemaissa, korruptioon kohdemaissa ja niin edespäin.
      Maahanmuuton kokonaiskustannukset muodostavat miljardiluokan vuosittaisen lisälaskun. Kotouttaminen on epäonnistunut ja sen tuloksista saamme lukea lööpeistä surullisen usein. Maassa maan tavalla tai maasta pois!
      Etelä-Euroopan luikurimaiden tukemisen on loputtava. Kreikkaan on syydetty käsittämättömiä summia, ja mitä on tapahtunut? Maa on jatkuvalla kurjistumisen tiellä. Sen sijaan Saksan ja Ranskan pankkiirit voivat myhäillä tyytyväisinä, sillä heidän rahansa ovat turvassa. Ja me maksamme. Sinä ja minä.
      Meillä ei kerta kaikkiaan ole enää varaa hassata rahaa mihinkään tuottamattomaan toimintaan. Näistä kun säästetään, se hyödyttää suoranaisesti myös julkista sektoria. Suomalaisten oman vyön kiristäminen saa riittää. Jos emme leikkaa näistä, leikkaukset kohdistuvat kantasuomalaisiin.

      Perussuomalainen Keski-Suomen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen sai vihdoin eduskuntavaalien alla hallituksen taipumaan monilla tekemillään lakialoitevaatimuksilla eduskunnassa antamaan rahaa pohjoisen Keski-Suomen tieväylien kunnostukseen viime hetkellä, sillä ne olivat jo erittäin vaarallisessa kunnossa liikenteelle. Näin Teuvo Hakkaraisen sinnikäs aktiivisuus palkittiin tässäkin asiassa. Vielä kun hallitus kumoaisi Teuvo Hakkaraisen aktiivisesti monilla lakialoitteella vaatiman järjettömän paskalain unholaan, niin Teuvo Hakkarainen on tehnyt työnsä kansanedustajana kympin arvoisesti eduskunnassa tällä kaudella.

      TEUVO HAKKARAINEN EI OLE VELLIHOUSU https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-ja-hakkarainen-tyrmistyivat-pelko-on-hiipinyt-housuihin/ Heinäluoma kiellon takana Raatikaisen mukaan kieltopäätöksen takana on puhemies Eero Heinäluoma (sd.), vaikka Tiitinen on ottanut kieltopäätöksen kontolleen. – Mielestäni on todennäköistä, että tämä on puhdasta vaalipolitiikkaa puhemies Heinäluomalta. Se on kovin valitettavaa ottaen huomioon hänen asemansa ja sen vaatimukset. Hänen pitäisi nousta puoluesuhmuroiden yläpuolelle, Halla-aho huomauttaa. Vellihousuja Arkadianmäellä

      • RuskeanRaidanRitari

        Onhan Teukka vellihousu. Miks se muuten pitäis ruskeita kalsareita työsalkussaan ja vielä kehuskelis niillä. Eikä poika saa seuraa edes rahalla vongattua, vaikka monta kertaa on yrittänytkin.


    • AntipersunTsemppiä

      aika koominen ketju, klme kirjoittajaa ja pelkkää paskaa. Kuvaa hyvin antipersun tasoa palstalla - tämä lienee sitä korkeinta tasoa asiakirjoituksia joihin hän itsensä kanssa kykenee :)

    • Sadan_tonnin_auto

      Niin se vaan paljastui lopulta, että Hakkarainen tosiaankin osti itsensä eduskuntaan. Ja se hölmökin paljastui, kuka laittoi rahat tähän älyvapaaseen hankkeeseen.

      Hakkarainen otti lainaa 50000 euroa (vertailun vuoksi: Soini otti puolueen rahoja 10000 euroa)!

      Kyllä rahalla saa... ja uudella Jaguaarilla pääsee. Sillä tulee matkat Viitsaarelta Helsinkiin paljon halvemmiksi kuin aiemmalla Lexuksella. Hakkaraisen laskuopin mukaan.

      http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/teuvo-hakkarainen-vaihtoi-lexuksen-jaguariin-vanha-vei-liikaa-bensaa/2072212

      • pepep

        Aika jännä, että Soini voi mainostaa puolueen rahoilla.


      • SiisAikaHurjaaEikö
        pepep kirjoitti:

        Aika jännä, että Soini voi mainostaa puolueen rahoilla.

        Aika hurjaa todellakin! Eikö totta vaan?


      • SiisAikaHurjaaEikö kirjoitti:

        Aika hurjaa todellakin! Eikö totta vaan?

        Ei sitä heti uskoisi. Luulisi, että soinisäätiö kustantaisi.


      • Terkkuja_velikullille
        pepep kirjoitti:

        Ei sitä heti uskoisi. Luulisi, että soinisäätiö kustantaisi.

        Ei kai Soini muiden kustannuksella henkilökohtaista kampanjaa vetäisi?

        Tepille respektii. All-in... ja potti kotiin. Nyt kelpaa ryypätä Meukowia vaikka suoraan pullon suusta. Kankaanniemi toimii kuskina ja Tepi vonkaa naisia.
        Aika velikultia. Ja kansa maksaa.


    • Soinin mahan hytkettä katsoo persu - ja tuntee iloa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      73
      1786
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1176
    3. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1064
    4. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      14
      950
    5. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      33
      876
    6. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      261
      822
    7. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      789
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      61
      758
    9. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      210
      739
    10. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      66
      736
    Aihe