Kanamestarin insinöörit ovat pitkän kehitystyön tuloksena päättäneet uusia kanankoipipakettiensa etiketit, nyt etiketissä lukee "Valmistus uunissa 60min" mutta koska lämpötilalla ei insinöörien mielestä ole mitään merkitystä, olettanen että sen voi valita vapaasti väliltä 100 - 300 celsiusta.
PS. Edellisessä pakkauksessa oli maininta uunilämpötilasta.
"Valmistus uunissa 60min"
6
3888
Vastaukset
- kelpasikoohjeeksi
60 minuutissa tsikkeni kypsäksi niin se tarkoittaa noin 180 astetta.
Toki tarkkaile tilannetta eli jos ottaa liikaa väriä pintaan niin pudota lämpöä ja peitä esim. foliolla.
Heston taas valmistaa kokonaisen tsikkenin 90-100 asteessa koivet levällään antaen muhia noin 3-4 tuntia kanan koosta riippuen ja ruskistaa sen loppuvaiheessa 200 asteessa 10-15 minuuttia.
Mutta Hestonhan tekee kaiken vähän toisin kuin perinteisesti. Lihan sisälämpötila on tärkeintä eli tökkää paistilämpömittari paksuimpaa kohtaan ja kun lämpö on Hestonin mukaan 65 astetta niin tsikkeni on kypsä - tosin jos haluaa olla varma salmonellan tuhoutumisesta niin lämmön tulisi olla 74 astetta.
Koipipalojen ollessa kyseessä niin 60 minuuttia 180 asteessa riittää varmaan niiden kypsentämiseen tautivapaasti. Tsekkaa toki niiden väriä aina välillä etteivät pala ja kauniin ruskean pinnan saa myös loppuvaiheessa laittaen uunin grillivastukset päälle noin 10 minuutiksi. - sgrehg
Kanamestari on näköjään vaihtanut toimittajaa, nyt kana on samaa lpaskaa mitä Atrian lootissa (VIHAAN sitä tympeän mautonta hapanta kusista makua!). No, onneksi parempaa (entistä kanamestaria) kanaa löytyy mm. Pirkka-tuotemerkin alta.
- koipifani
Tässä siis kuva Kanamestarista vielä silloin, kun kana (ja marinadi) oli hyvää:
http://eurofood24.ru/image/cache/data/li00488-500x500.jpg
Tässä paras vaihtoehto:
http://www.k-ruoka.fi/ProductImages/2386495800003.jpg
Toinen hyvä vaihtoehto:
http://www.kauppahalli24.fi/media/catalog/product/cache/1/image/400x/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/p/r/preview_1.jpg
Täyttä paskaa:
http://www.atria.fi/_layouts/Endero.Atria.Web/Images/Tuote/662x331/1323.jpg
http://www.eekoo.fi/sites/default/files/koipireisi.jpg- mikävittuon
Atrian BROILERIN PAISTIPIHVIKIN, joka ennen oli hyvän maukasta ja mureaa, on näköjään muuttunut samaksi kusenmakuiseksi paskaksi kun tänään erehdyin jälleen ostamaan! Eikö tälle kanaruokien raiskaamiselle loppua näy???
- puolikupsä_kana
Meet vaan tällä J Tukiaisen ohjeella...
"
Johannan herkku grilliateria tänään! Nams!
From Johanna Tukiainen
05.08.2013 22:45
Pihvit pitää olla mediana eli poulikypsää, k
Kana ja voivat olla puolikupsiä, kiiitos Kangasala joka autoit mua nukkumaan ja rauhoittumaan!
" - uuniKANA
https://tajutonkeittokirja.wordpress.com/2012/09/22/ranskalainen-luomukana-saa-pataa-2/
http://nana-superfitme.fitfashion.fi/jamie-oliverin-uunikanaa/
http://blogit.kansanuutiset.fi/lahioruokaa/klassikko-kokonaisena-paistettu-kananpoika-westermanin-tapaan/
kuitenkin boileriohje:
http://helpporuoka.blogspot.fi/2014/11/ranskalaista-kanaa.html
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614348KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1433087Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo472398Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?462323- 971961
- 241883
- 281596
- 221574
- 1491402
- 341233