Kanamestarin insinöörit ovat pitkän kehitystyön tuloksena päättäneet uusia kanankoipipakettiensa etiketit, nyt etiketissä lukee "Valmistus uunissa 60min" mutta koska lämpötilalla ei insinöörien mielestä ole mitään merkitystä, olettanen että sen voi valita vapaasti väliltä 100 - 300 celsiusta.
PS. Edellisessä pakkauksessa oli maininta uunilämpötilasta.
"Valmistus uunissa 60min"
6
4130
Vastaukset
- kelpasikoohjeeksi
60 minuutissa tsikkeni kypsäksi niin se tarkoittaa noin 180 astetta.
Toki tarkkaile tilannetta eli jos ottaa liikaa väriä pintaan niin pudota lämpöä ja peitä esim. foliolla.
Heston taas valmistaa kokonaisen tsikkenin 90-100 asteessa koivet levällään antaen muhia noin 3-4 tuntia kanan koosta riippuen ja ruskistaa sen loppuvaiheessa 200 asteessa 10-15 minuuttia.
Mutta Hestonhan tekee kaiken vähän toisin kuin perinteisesti. Lihan sisälämpötila on tärkeintä eli tökkää paistilämpömittari paksuimpaa kohtaan ja kun lämpö on Hestonin mukaan 65 astetta niin tsikkeni on kypsä - tosin jos haluaa olla varma salmonellan tuhoutumisesta niin lämmön tulisi olla 74 astetta.
Koipipalojen ollessa kyseessä niin 60 minuuttia 180 asteessa riittää varmaan niiden kypsentämiseen tautivapaasti. Tsekkaa toki niiden väriä aina välillä etteivät pala ja kauniin ruskean pinnan saa myös loppuvaiheessa laittaen uunin grillivastukset päälle noin 10 minuutiksi. - sgrehg
Kanamestari on näköjään vaihtanut toimittajaa, nyt kana on samaa lpaskaa mitä Atrian lootissa (VIHAAN sitä tympeän mautonta hapanta kusista makua!). No, onneksi parempaa (entistä kanamestaria) kanaa löytyy mm. Pirkka-tuotemerkin alta.
- koipifani
Tässä siis kuva Kanamestarista vielä silloin, kun kana (ja marinadi) oli hyvää:
http://eurofood24.ru/image/cache/data/li00488-500x500.jpg
Tässä paras vaihtoehto:
http://www.k-ruoka.fi/ProductImages/2386495800003.jpg
Toinen hyvä vaihtoehto:
http://www.kauppahalli24.fi/media/catalog/product/cache/1/image/400x/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/p/r/preview_1.jpg
Täyttä paskaa:
http://www.atria.fi/_layouts/Endero.Atria.Web/Images/Tuote/662x331/1323.jpg
http://www.eekoo.fi/sites/default/files/koipireisi.jpg- mikävittuon
Atrian BROILERIN PAISTIPIHVIKIN, joka ennen oli hyvän maukasta ja mureaa, on näköjään muuttunut samaksi kusenmakuiseksi paskaksi kun tänään erehdyin jälleen ostamaan! Eikö tälle kanaruokien raiskaamiselle loppua näy???
- puolikupsä_kana
Meet vaan tällä J Tukiaisen ohjeella...
"
Johannan herkku grilliateria tänään! Nams!
From Johanna Tukiainen
05.08.2013 22:45
Pihvit pitää olla mediana eli poulikypsää, k
Kana ja voivat olla puolikupsiä, kiiitos Kangasala joka autoit mua nukkumaan ja rauhoittumaan!
" - uuniKANA
https://tajutonkeittokirja.wordpress.com/2012/09/22/ranskalainen-luomukana-saa-pataa-2/
http://nana-superfitme.fitfashion.fi/jamie-oliverin-uunikanaa/
http://blogit.kansanuutiset.fi/lahioruokaa/klassikko-kokonaisena-paistettu-kananpoika-westermanin-tapaan/
kuitenkin boileriohje:
http://helpporuoka.blogspot.fi/2014/11/ranskalaista-kanaa.html
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2654650Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1333019Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit442847Miksei Björn Wahlroos jaa rahaa köyhille?
Esimerkiksi Nordean tiloissa? Vai tuovatko ne köyhät hiekkaa marmorilattioille ja siksi ei pysty mursunviiksi pystyyn k232230Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?761781Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1061644Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn281511- 591400
- 951272
- 471159