jos kosta exälleni tuleeko sakkoa vai linnaa?

pattynyt

Jos tapan sen kissan vaikka pesismailalla niin minkähänlaiset seuraukset?

21

84

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynt

      Vituttaa niin saatanasti nyt kaverin FB kautta sain tietää et se jakaa uuden seurustelukumppaninkuvii niistä, siltä ajalta ku me viel seurusteltiin eli se on pettänyt mua vaik oltii kimpas. Ehkä tää on vaan tunnekuohua pettymyksestä mut kiinostais tietää mitä siit seuraa jos tapan sen kissan kostoks sen silmien edessä

      • Vihannut

        Kissa taitaa olla vähiten syyllinen!

        Tunnekuohuapa tietenkin. Ei kukaan epäile oikeutusta tunnekuohuusi.

        Mutta vitutusta ei ole pakko purkaa muiden läsnäollessa, ei edes sen vihan kohteen läsnäollessa. Ja jos järki pysyy yhtään hallussa, niin ei pitemmällä tähtäimella kannatakaan. Eikä koskaan väkivallalla.

        Jos kerran neuvoa kyselet, niin tässä, omasta kokemuksestani:

        Ensiksikin viha ei katoa koskaan nopeasti. Sen huuhtominen ottaa AIKAA ja VAIVAA!

        Siis LATAA itsesi sillä VIHALLA!

        Piirrä pahvilaatikkoon exän kuvia, ja potki sitä pitkin lattioita pari päivää, kunnes lopulta heität jämät roskiin!

        Hommaa nyrkkeilysäkki, johon laitat hänen kuviaan, kirjoitat herjauksia hänestä. Kohtelet säkkiä kuin häntä kohtelisit nyt.

        Ota SITTEN exän kuvia paljon ja laita lattialle tms. Tuhri niitä urakalla, millä tahansa. Revi niitä, ruttaa niitä, leikkele niitä. Piirrä niille mulkku otsaan ja jotain vielä pahempaa, kun kuitenkin pian keksit.
        Kirjoita niihin halveksivia vihakirjoituksia.

        Kirjoita hänelle vihaviestejä sisältäen kaiken paskan, mitä mieleesi tulee hänen osalleen suoda. Siinä ei kannata yhtään ujostella, sääliä tai miettiä sanojen seurauksia. Huomaat voivasi keksiä loputtomasti toinen toistaan vittumaisempia kostamiskeinoja!!!

        Mutta ÄLÄ KOSKAAN LÄHETÄ TAI JULKAISE niitä viestejä!!! ÄLÄ KOSKAAN TOTEUTA!

        Kun olet muutaman päivän ja yöt NAUTTINUT tällaisista vihanpurkusessioista, niin saatat keksiä vielä lisääkin!

        Mutta ÄLÄ KOSKAAN LÄHETÄ niitä viestejä, jätä niitä kuvia muiden näkyville. Tuhoa ne! Itsesi vuoksi.

        Kun olet tällä tavoin vähän aikaa puuhannut, niin kohta alkaa väsyttää.
        Kun tarpeeksi väsyttää, niin ei enää jaksa vihatakaan.
        Ja sitten lopulta ei enää vihaakaan.
        Vähitellen tuo vihan kohde on muuttunut MERKITYKSETTÖMÄKSI.

        Jos joskus kohtaatte, niin hän huomaa merkityksettömyytensä. Itseasiassa kaikki asiasta tietävät huomaavat.


      • Ootpas harvinaisen outo otus.Pitäs hetki miettiä ennen kun kirjottaa tollasia.Jos ehdeit miettimään,hakeudu hoitoon!


    • järkikäteen

      Ymmärrän että vituttaa mutta älä viatonta kissaa tapa, se ole sulle tehnyt mitään

    • miesvm_1967x

      En tajua mitä kissa teki sulle mutta linnaa tulee..

      14a § Törkeä eläinsuojelurikos Jos eläinsuojelurikoksessa
      1) rikos tehdään erityisen raa’alla tai julmalla tavalla,
      2) rikoksen kohteena on huomattavan suuri määrä eläimiä tai
      3) tavoitellaan huomattavaa taloudellista hyötyä
      ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä eläinsuojelurikoksesta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

      • pettynytttt

        Jos vahingossa tallaan sen päälle ja se kuolee(niin ei ole törkeä) Koska hän on mulle aiheuttanut tuskaa niin hänen on kärsittävä myös


      • katseuuteen

        Sun kannattaa siirtyä elämässä eteenpäin ja jättää exä ja sen tekemiset taaksesi. Kissa ei ole vastuussa aikuisen ihmisen tekemisistä kuten olet itse jos menet viatonta elämää tappamaan.
        Unohda eksä ja hanki uusi.


      • oikeus_

        Oikeenko tosissaan meinaat, että suomessa tuosta saa linnaa?
        Hyvä että edes ihmisen taposta joutuu.


      • Asss

        Sakoilla selviät. Ei ole julmaa,kun kumauttaa hengiltä kerralla.


    • järkihoi

      X nauttii että on kaksi riesaa vähemmän,eikä tarvitse enää huolehtia mistään !!!!!!

    • kissasyytönon

      Älä ihmeessä kissaa murjo! Sehän on syytön luontokappale.

    • Kostoeikannata

      Tuskin se kissa on sulle mitään tehnyt,joten anna sen viattoman eläimen olla. Pettymys kuuluu elämään,kukaan ei selviä kolhuitta.Paras kosto on jatkaa omaa elämää kun toista ei olis ollutkaan.Rauhoitu hyvä ihminen.

    • Äläoleidiootti

      Sillä ei ole väliä, minkä rangaistuksen lailta saat.
      Sillä sen sijaan on väliä, mikä olet.
      Jos rääkkäät eläimiä, olet ihmisistä alhaisinta kastia heti pedofiilien ja kiduttajien jälkeen. Et siis kukaan. Jos tapat sen kissan pesäpallomailalla tuomitset itsesi ihmisenä sille tasolle, missä ei ole mitään, missä et ole kukaan ja mistä on hyvin vaikea tulla enää pois. Luulet ettei sen väliä, mutta sen on väliä. Ihmiset kohtelevat usein eläimiä esineinä, kunnes tajuavat liian myöhään, että kaikki mikä tapahtuu eläimille, tapahtuu myös ihmisille. Kaiken mitä teet toisille, teet itsellesi: teet itsestäsi tekijän, todistajan ja väkivallan uhrin.

      Sillä ei ole väliä saatko sakkoa eikä sillä saatko linnaa. Kun edes ajattelet tuommoista, tiedät että olet sairas ja olet sairastuttanut mielesi. Olet mielesi ja itsesi vanki kuolemaasi saakka: olet siis toisinsanoen istumassa elinkautista. Ja se ihminen kuka olet, on se ihminen kenen kanssa elät. En tiedä ymmärrätkö, riittääkö siihen älysi, järkesi tai mielesi enää, mutta toivottavasti. Koska se menee näin esimerkiksi: Jos sairastutat mielesi väkivallalla, elät itsesi kanssa 24h/vrk väkivaltaisen mielisairaan kanssa. Jos olet alkoholisti tai narkkari, saat elää joka päivä aamusta iltaan alkoholistin ja narkkarin kanssa. Jos teet itsestäsi väkivaltaisen eläinrääkkääjän, saatkin elää väkivaltaisen sekopään kanssa ihan elämäsi loppuun saakka.
      Sillä miten laki sinut tuomitsee, on paljon vähemmän merkitystä, kun sillä, mihin elämä sinut tuomitsee eli sinä itse. Kuka haluat olla ja kenen kanssa viettää iäsiyytesi? Nimittäin itseäsi et pääse karkuun. Exään sinulla on voinut olla suhde, sen ei ole väliä, se oli ja se meni. Mutta sinä olet itsellesi jäljellä. Voit miettiä kuka on mitä, tekee miten ja on millainen, ja valita sitten kaiken muun seurasi - ja valinta se myös on - mutta itsesi kanssa saat, joudut ja olet pakotettu elämään aina.

      Mieti siis vähän. Niin, mieti just mitä mietitkin, sillä ne on sinun ajatuksesi jotka saastuttaa sinun pään. Ja jos et kestä tunteitasi, siis pettymyksiä, suuttumusta tai vihaisuutta, muuten kuin kohdistamalla sen ulkopuolellesi, tiedät että olet jo sairastumassa. Nytkin puhut vihastasi kohdistettuna toiseen: et osaa siis itse käsitellä omaa kärsimystäsi, joten heijastat sen toiseen. Haluat siirtää sen vaikka kissaan, kunhan sinun ei tarvitse kestää sitä. Olet heikko. Haluat kostaa koska petyit ja pettymys sattuu. Siksi haluat satuttaa. Haluaisit että kun exäsi menettää rakkaan kissansa, kissaan sattuu ja exään sattuu, ja sitten sinuun ei sattuisi enää. Mutta sinuun tulee sattumaan vielä enemmän, koska sen lisäksi ettei kukaan voi ottaa tunteitasi pois, teet itsestäsi hirviön. Eli et voi satuttaa mitään toista elämää satuttamatta itseäsi. Lisäksi teollasi todistaisit miksi tyttöystäväsi oli oikeassa jättäessään sinut ja valitessaan toisen: olisit väkivaltainen hirviö, jonka kanssa kenenkään selväjärkisen ei pitäisikään haluta olla. Haluatko todella olla semmoinen? Haluatko todella oikein todistaa miten oikeassa hän olikaan halutessaan jonkun toisen?

      Se mitä voit kivullesi tehdä, on myöntää että se on olemassa. Usein jo itkeminen auttaa. Niin, se on nyssyjen touhua, mutta itkeminen ja suru on ihmisen reaktio pettymykseen. Suhteen päättyminen ja petetyksi tuleminen on surullista ja se suuttuttaa, mutta jos tunteet alkaa viedä tuohon suuntaan, voisit myös hakeutua lääkäriin/psykologille ja kertoa että tarvitset apua, koska tunteet ottavat sinusta vallan etkä osaa enää ajatella kovin järkeviä. Kriisikeskuksiin pääsee nopeasti, siellä voit puhua vapaasti. Heikkouksiaan ei voi käsitellä, jos niitä ei myönnä. Niitä ei suinkaan saa siis pois kiistämällä ne, vaan käsittelemällä ne.
      Jos olet sitä mieltä että olit sen suhteen arvoinen ja tyttöystäväsi oli väärässä kun suhteenne loppui, todista se hyvällä käytöksellä, sillä että olet suhteen ja rakkauden arvoinen. Rakkauden arvoisia on ne ketkä on hyviä ihmisiä ja rakastaa.

      Onnelliseksi ei tulla koston kautta. On vain kaksi asiaa mitkä meidät tekee onnelliseksi: rakkaus ja ilo. Et tule paranemaan kärsimyksestä koston kautta. On vain kaksi asiaa millä paranet ja saat iloa: rakkaus ja anteeksi anto.
      Se vain on niin. Eikä siinä ole mitään liikaa tai liian vähän. Ole tyhmä tai ole viisas, mutta näin on. Valitse siis miten haluat elää elämäsi. Ja lakkaa heijastamasta tunteitasi muihin, kissalla ei ole mitään tekemistä kanssasi eikä se ole exäsikään jatke. Jos haluat että exäsi kärsii, tule onnelliseksi, elä vapaana, rakasta kaikkia, ja ole niin hieno ihminen, onnellinen ja kaikkea mitä voit olla, että hänkin tajuaa mikä aarre olitkaan. Sen lisäksi että se on viisasta ja sinä menestyt, tulet onnelliseksi etkä lopulta enää välitä mitä exäsi tuntee tai ajattelee, saat kostosi vahingoittamatta itseäsi. Ole siis älykäs, jos vähääkään olet.

      • Uskomatonta

        Ensin kirjoittaa, että kostamatta paras, ja sitten seuraavaksi kehottaa kostamaan:"saat kostosi...". Hakeudu hoitoon? Suomessa ei tarvitse olla tekemisissä ihmisen kanssa, joka on vahingoittanut henkistä tai fyysistä terveyttä. Minäkään en ole sellaisten kanssa tekemisissä enkä sellaisia tunne koska en halua tuntea. Toiselle ihmiselle ei tehdä vahingoittavia tekoja eikä eläimelle koskaan, missään tilanteessa. Jos joku tekee tai sanoo jotain väärin minulle, en häntä enää tunne, oli sitten kaveri, äiti, isä, muu sukulainen, opettaja, poliisi, ystävä, rasisti, hevari, hippi, perussuomalainen, musta, valkoinen, keltainen, punainen, sininen tai ihan mikä tahansa muu ihminen. Ihmiset ei tee toisiaan kohtaan väärin ilman seurauksia minun maailmassani ja se pätee kaikkialla. Enkä koskaan anna anteeksi kenellekään. Eikä minulle tarvitse antaa anteeksi koskaan, jos katsoo minun tehneen väärin tai olleen huonokäytöksinen. Minä en ansaitse sitä ja kukaan muu ei ansaitse minun anteeksiantoani. Niin se maailma pyörii ja kummasti huono käytös vähenee, kun noudättaa tätä ohjetta elämässä. Suosittelen anteeksiantamattomuuden maailmaa ihan oikeasti, jottan oma elämäsi paranee ja tiedät itsekin käyttäytyä hyvin, jotta tilanteita ei tule. Silloin on jäljellä vain hyvyys ja rakkaus, ei viha. Vihata voit väärintekijöitä, vihaavathan hekin sinua tekemällä väärin ja käyttäytymällä sinua kohtaan huonosti. Oma elämäni on parantunut kun hylkäsin kaikki väärin tehneet elämästäni kertaheitolla oivallettuani anteeksiantamattomuuden idean. En ole uskovainen, joten minulle on turha alkaa kertomaan jumalien rankaisusta. Uskon vain hyvään ja itseeni. Siinä en jumaliakaan tarvitse, saati epäystävällisiä ihmisiä.


    • TriTam-pax

      Olet sairas. Hakeudu mielenterveyden sairauspiirin asiakkaaksi. Saat pysyvän kanta-asiakkuuden ja plussa kortin jota voit vilautella esimerkiksi mielisairaalan lukulaitteessa. MTY Plussakortilla saat pöljyyspisteitä nollasta sataan. Kun sinulla on tuhat pistettä, pääset vesiterapiaan kylpyammeeseen. Jos haluat pakkopaidan, sen saa jo sadalla pisteellä.
      Vihan hallinta on ihmisen heikoin lenkki.

    • fkpwpwp

      Mitä pahaa se kissa on sinulle tehnyt????? Toivottavasti saat ison tuomion....

    • 102915812813

      Jos exäni tappaisi kissani niin ensiksi tekisin välittömästi rikosilmoituksen. Lisäksi hakisin lähestymiskieltoa, koska minulla olisi todiste väkivaltaisuudesta. Kolmanneksi kertoisin aivan kaikille viattoman luontokappaleen tappamisesta. Ihmisethän yleisesti pitävät eläinrääkkäjiiä kusipäisinä idiootteina. Sitten se tyhmä mies saisi itse todeta miten rikosrekisterin ja maineen meneminen tuttavapiirissä tekee hänenstä hyljeksityn välkivaltarikollisen, jota kukaan fiksu nainen ei enään päin katso. Oman elämänsä pilaisi, tunnevammainen idiootti.

      Tosin vaikea kuvitella että exäni noin teksi. Kyllä täytyy olla tosi joku miemlenterveysongelma ihmisellä jos tuollaist edes suunnittelee. Suosittelen ammattiapua erokriisiin.

    • Teijaaa

      Mikset lyö sitä exää vaan kissaa?

    • Kevätpettymys

      On tässä pettymyksiä suhteissa tullut muillekkin. Jotenkin tuo psyykkeesi huolettaa jos kohdistat vihan elävään olentoon. Kissa on syytön ja viaton. Elävä ja kärsivä niin kuin sinäkin.
      Tuosta on lyhyt tie tehdä väkivaltaa muutenkin....Pahoja ajatuksia voi mielessä pyöriä, mutta järkevää jättää ne toteuttamatta. Mene kriisikeskukseen puhumaan. Siinä ei ole mitään hävettävää.

    • mietippäsitä

      Kissan väkivaltaisesta tappamisesta saattaa seurata vaikka mitä ihmeellistä. Esimerkiksi se, että sinulle ei tulevaisuudessa ehkä sallita lastesi huoltoa, kun sinut pystytään todistamaan väkivaltaiseksi ihmiseksi pientä viatonta luontokappaletta kohtaan.

    • Sairasbitch

      Just tuon kaltaiset idiootit ovat niitä jotka tarvittaessa kostavat mielestään exälleen jotain lasten kautta. Ja lapset kärsii..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      281
      19199
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3612
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1308
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1069
    Aihe