paljonko exiä pitäisi mahtua parisuhteeseen

jyräydyn

Alan olla ihmeissäni. Olemme nelisen kuukautta seurustelleet ja ainakin sanoissa on ollut tätä suurta rakkautta. Mutta yhtä monta kuin kuukauttakin, on näitä exiä pyörinyt ihan kaveripohjalla kuvioissa mukana. Jos olis siitä aiemmasta vakavasta suhteesta niin jollain lailla tajuaisin. Mutta nämä ovat viime vuodelta.... eli eron jälkeen vuoden viiletyksessä kerääntynyttä porukkaa. Mua loukkaa, kun välillä nää menee edelle. Milloin milläkin jeesipyynnöillä. Luottamus on alkanut kärsiä jne. Onko toi ihan normaalia, että noita kevytpanoja täytyy vieläkin höösätä ja ylipäätään kehuskella saavutuksillaan jos samaan aikaan väittää olevansa kanssani tosissaan. Jotenkin vois ajatella että hrillä on tilaisuutensa jo kertaalleen ollut. Jos ei toiminut niin miksi nykystä suhdetta sitten sotkee vanhoilla jutuilla

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jyräydyn

      Aa jäi vielä mainitsematta ettei niitä tosiystäviä mulle kumminkaan esitellä. No ei tietenkään

      • täpö

        Tämä on mielestäni huolestuttavampaa kuin se, että auttelee kevytpanoja tms. kaverina.

        Minun mies oli vuosia sinkkuna, ja niitä kevytpanoja siunaantui niin paljon, etten taida viitsiä edes ajatelle.;) Mies on ystävällinen ja kiltti, ja jos joku sellainen pyytää vaikkapa auttamaan jossakin asiassa, kysyy jotain vinkkiä tai kuulumisia naamalan chatissä, niin mies vastaa ja auttaa. Siis ihan kaverihengessä. Mies vilpittömästi kun ei ymmärrä sitä, miksi ei kaikkien maailman ihmisten kanssa voisi olla kaveri, vaikka joku parisuhdehomma oliskin ollut toimimaton. Hän tulee mielellään toimeen niidenkin ihmisten kanssa, joista ei oikeastaan edes pidä.

        Hänellä oli omien sanojensa mukaan lyhyitä suhteita naisten kanssa ihan siksikin, että oli seuraa. Mutta jos nainen halusi jotain vakavampaa, tai seura alkoi käymään huonoksi, niin homma loppui siihen. Kukaan ei ollut sellainen, jonka kanssa mies olisi kokenut jotain johon haluaa sitoutua.

        Alussa minua ehkä vähän ihmetytti, ja mietin että mikä meidän suhteen tilanne oikein on, ja tässäkö on selitys, että mies on ollut ns. ikisinkku... Siis kaiken maailman naiset. Mutta kun lisää tutustuin, niin todellakin huomasin, ettei minulla ole mitään syytä huoleen. Mies on avoin ja rehellinen. Ja kyllä minut esiteltiin kohtuullisen pian ihan kenelle vain, vanhempia ja sisaruksia myöten. Ja etenkin miehen lapselle (ja mies minun lapsille.) Mies ei ole mikään kova lätisemään omista asioistaan, joten joissakin asioissa vetovastuu suhteen etenemisessä oli minulla, mutta mies on hymyssä suin ollut hommassa mukana.

        Yhteistä taivalta on takana jo vuosia. Onhan niitä kevytpanoja esimerkiksi jossain miehen naamalassa edelleen, ja tulee varmasti aina olemaan. En kuitenkaan sellaisten takia koe oloani uhatuksi. Tiedän että mies on 110% sitoutunut meidän perheeseen, ja oli sinkku vain siksi, koska on hemmetin nirso. Kukaan niistä hoidoista ei kelvannut mihinkään vakavampaan. Minä kelpasin, hyvinkin. Ja sillä tiellä ollaan yhä.:)

        Toki miehen arvojärjestys on kohdallaan. Ensisijaisesti huolehtii minusta ja koko perheestä. Koskaan ei ole satunnaiset tuttavat menneet meidän yli.


      • jyräydyn

        Noh tässä kävi niin, että ilmaisin turhautuneisuuden ja myönsinkin tunteeni olevan nollissa jatkuvan kehumisen ja tiedottamisen viimevuoden neitokaisten koosta jne. Johdosta. Sanoin kyllä etten enää jaksa ja aamulla oli jotain keskustelua. Mies ilmoitti, että ainut tapa on eksistä päästäeroon vain eroamalla. Nämä kaverit kun ovat olleet hänellä aina. Aina? Tän kertainen riidanaihe tuli elämäänsä kaksi kuukautta ennen kuin tapasimme. Yksi on jostain kesäkuulta ja kolmas on ollut vajaa kuukausi aiemmin kun tapasimme. Yks en tiedä kun ei ehtinyt kuin pituuden (?) kertoa kun huomautin, ettei tosiaan kuulu mulle.
        Pariviikkoa on ollut päällä odottelua muuttopuuhista jonne tarjouduin auttamaan, että voisin kans tutustua yhteen heistä. Mulle vaan ilmoitettiin, että menee sinne, olin mitä mieltä tahansa. En ollut kuitenkaan tervetullut mukaan vaikka en töitä pelkää ja uskoin kuuluvani ns. pakettiin. Odottelin tätä muuttopäivää ja se on hieman hiertänytkin. Nyt minulle ilmoitettiin, ettei mene muuttamaan kun ei ole kalareissun takia paikkakunnalla. Kysyin, että olisitko muuten mennyt. Kyllä. Tiesi tikkutarkkaan mitä mieltä olen ja taisi olla niin, että olisi loukannut jos vain olisi pystynyt. Kysyin kuitenkin, että milloin tarkalleen ottaen muuttopäivä olisi ollut niin vastaus oli, ettei tiedä (???)
        Noista pituuksista ja painoista jäi se, että viime kerrat sänkypuuhissa yksinkertaisesti ne mielikuvat heidän touhuistaan on rakentunut verkkokalvoille. Ja hieman on vienyt fiiliksiä. Näky ei välttämättä ole ollut mairitteleva ja toinen jopa fyysisesti mahdoton...no oli miten oli, mutta syynsä siinäkin on ettei tarvitsisi nyksän kaikkea tietää. Kylläne tarinat ennen pitkää alkaa vaikuttamaan.
        Yhden naisen olen jotenkin oppinut kaveriksi hyväksymään, mutta hän onkin ainoa joka näytti naamansa.
        Mutta on tossa muutakin omituista ollut joten ehkä tosiaan parempi antaa taputella ystäviensä bepoja kun siitä hommasta niin tykkää


      • jyräydyn

        Ja noista muista sen verran, että asiani on käyty parin ihmisen kanssa läpi moneen otteeseen. Itse en juurikaan tiennyt heistä muuta kuin, että yhteydenpitoa on joka päivälle. Kun asiasta oli riitaa, että vois jättää noita entisiä huomioimatta ja keskittyä muhun niin nämä riidatkin oli puitu moneen kertaan. Jollain lailla epäreilua.


    • Jaaa-a

      Kuulostaa pahalle. Ja ihan siinäkin tapauksessa, että kaverilla jostain syystä olisikin puhtaat jauhot pussissaan - kuulostaa jotenkin niin ajattelemattomalle, hölmölle käytökselle, että jaksatkohan sinä katsella?

    • Äläsuostumoiseen

      Älä pilaa elämääsi, vaan lähde suhteesta.
      Hän on riippuvainen existänsä.
      Olen nähnyt vastaavaa ja sinä jäät toiseksi, vaikka kuinka muka sinusta tykkää.

    • Stellaria

      Mies yrittää kehuskeluillaan ja epämääräisyydellään saada sinut epävarmaksi - ja onkin näemmä jossain määrin siinä onnistunut. Kyse ei ole siitä, mikä on normaalia ja mikä ei, vaan kyse on siitä, mitä sinä suostut sietämään. Näkyykö "suuri rakkaus" miehen teoissa? Kyllä, suuri itserakkaus. Mies ei yksin määrää suhteenne luonteesta vaan sinä voit tehdä omat johtopäätöksesi.

      • jyräydyn

        Kiitokset asiallisista kommenteista. Suhde päättyi. Ei voi olla tulevaisuutta semmoisessa missä toista pidetään pimennossa ja totuus muuttuu sitä mukaa kun parhaimmaksi katsoo. Nyt hetken kirvelee kun kiinnyin mutta parempi oman itsetunnon kannalta varmastikkin näin. Oikeastaan ehkä jopa helpottunutkin olo. Hyvää kesän odottelua.


      • Jaaa-a

        Hyvä juttu:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2494
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      293
      2190
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2082
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1781
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1691
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1659
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      114
      1300
    Aihe