Tavallisen suomalaisen toiveet

maritta55

Mitä mahtavat olla ensimmäiset parannukset joita saamme, kun PS on nyt vallassa? Ruuan alvin alentumista olen odottanut ja ukko odottaa, että saisi ensimmäistä kertaa eläessään uuden auton edullisesti, kun on koko ikänsä köyhänä joutunut vanhoilla ritsoilla ajamaan.

Naapurikaupungissa asuva tytär perheineen on odottavalla kannalla, että mitä tehdään heidän talossaan asuville ulkomaalaisille. Jatkuvasti siellä ramppaa sukulaisia ties mistä ambomaasta ja valvovat pitkään ja pitävät outoa naurunremakkaa yömyöhään. Sitä koko perhe odottaa, että hullu homolaki kaadetaan. Ei tämä maa kestä enää yhtäkään homoliittoa, niitä on ihan liikaa jo nyt ja julkinen kädestäpitely homojen kesken pannaan, on ällöttävää normaalin ihmisen semmoista katsella.

Toivomuslistaa on vaikka kuinka, mutta tässä nämä tärkeimmät ihan näin PS hallitustaipaleen alkuun. Ai niin, unohtui sanoa, että RAHAN LAPIOIMINEN KREIKKAAN LOPETETTAVA HETI. KUINKA MONTA AUTOKUORMALLISTA SINNE ON JO RAHAA SUOMESTA VIETY?????????????????

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tästälähteeoikeus

      Paskalaki perutaan, Sipilä häväistään julkisesti, ja mummoille palautetaan
      korvaukset Sipilän bisnekseen valuneista rahoista

    • JUOPPOKEPULAINEN

      Kysyjän aloitus. Tämän palstan härikkö on kepulainen kysyjä
      joka kirjoittelee järjettömiä saadakseen kiksejä

    • JUOPPOKEPULAINEN

      Kopioin tähän Sipilän antamat hallitustunnustelukysymykset toisaalta

      Oletteko lukeneet ne? Onko kommentteja

      Sipilä kysyi esimerkiksi:

      kun googlaan taamir fareed tulee Mauri Pekkarisen kuva ja tuulimyllyhuijauskuva, miksi

      http://www.bing.com/images/search?q=taamir fareed&qpvt=taamir fareed&qpvt=taamir fareed&FORM=IGRE

      hakukonevaihto ei auta aina tulee Pekkarista taamir fareed -haulla

      https://www.google.com/search?q=fareed&biw=970&bih=495&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uxQ-VdKQOMWfsAHTr4CABA&ved=0CAcQ_AUoAg#tbm=isch&q=taamir fareed&spell=1

      Sitten on toinen kysymys, kun haen feisbookissa

      tuulimari fareed tuleekin tuulimari pekkarinen

      https://www.facebook.com/tuulimari.pekkarinen

      onko mun koneessa virus tai bakteeri???

      ja sit vielä yks juttu, jos mä googlaan

      jättikauppa täysi susi

      niin taas alkaa sama alusta, tulee Pekkarinen

      jatkuvasti teki mitä tahansa???

      onks tää enää mitään laitaa ja auttaisko jos laittais

      paskalakia tai talvivaaraa tai fennovoimaa

      hakukoneeseen vai meniskö kone noista tukkoon???

    • kyllästynyt5555

      Eihän tänne mitään viitsi kirjoitella, kun heti joku palstapersu "tietää", että kyseessä on se ja se, joka tänne koko ajan kirjoittaa. Onko tämä joku persujen yritys vesittää koko kirjoittaminen tälle palstalle? No, jos näin on, niin pitäkää koko pas*kapalstanne ja kehukaa itseänne täällä niin paljon kuin jaksatte. Tulevassa hallituksessa nähdään mitä persut oikeasti on. Ja hyvä niin.

      • Se on helppo tapa ignorata koko kirjoitus ja elää denialismissa, kun kirjoittaja leimataan alunalkaen pahaksi/ilkeäksi/tyhmäksi siksi ja siksi.


      • pepepkinoppii

        Ei niin viitsis tälle palstalle kirjoitella kun aloittajakin on ihan pihalla. Vai väitätkö että Sipilä on jo julistanut hallituksen ja ministeripaikat? Odotellaan nyt se hallituspohja ja ministerinimitykset. Mutta se on varma että päätöksentekoon tulee ripaus perussuomalaisuutta jos hallitukseen mennään.

        pepepkin on siis huomannut että kysyjä on paha/ilkeä/tyhmä. Koska tuollahan leimataan aloittaja kysyjäksi ja sinä itse sanoit nuo hyvin kuvailevat sanat paha, ilkeä ja tyhmä!


      • pepepkinoppii kirjoitti:

        Ei niin viitsis tälle palstalle kirjoitella kun aloittajakin on ihan pihalla. Vai väitätkö että Sipilä on jo julistanut hallituksen ja ministeripaikat? Odotellaan nyt se hallituspohja ja ministerinimitykset. Mutta se on varma että päätöksentekoon tulee ripaus perussuomalaisuutta jos hallitukseen mennään.

        pepepkin on siis huomannut että kysyjä on paha/ilkeä/tyhmä. Koska tuollahan leimataan aloittaja kysyjäksi ja sinä itse sanoit nuo hyvin kuvailevat sanat paha, ilkeä ja tyhmä!

        Persu näsäviisastelee ja ymmärtää tahalteen väärin.


    • viestimies

      Aloittajalle viesti: Haista vattu!

    • tärkeysjärjestys
    • Juopottelevaps

      Viinavero pois

    • 1919

      Perussuomalaiset ei ole nyt vallassa. Haloo! Seuraa uutisia niin tiedät!

    • 12500

      Peruskouluun mars takaisin jos ei tiedä, että perussuomalaiset eivät ole vallassa.

    • hyviäaikojatulossa

      Aloittajalle tiedoksi, että oottele vaan ihan rauhassa. Ruuan hinta tulee laskemaan tosi reilusti ja autojen hinnat putoavat niin, että köyhäkin saa uuden auton. Ulkomaalaiset karkotetaan tai ainakin pakkosiirretään jonnekin Kainuun korpeen. Ja Kreikka alkaa lapioimaan rahaa Suomeen. Ihanat ajat tulossa, usko pois.

    • JUOPPOKEPULAINEN

      Sipilältä viedään viina pois ja hän alkaa panemaan ainakin kiljua yhdessä kysyjän
      kanssa yhdessä paskaa käyttämällä hiivalla

      Sitten paska katoaa Sipilän ja kysyjän mahaan ja ei tarvita enää paskalakia eikä paskalakibisnes rikastuta Sipilän lähipiirikavereita

      Lähipiiripaskalakioligarkit suuttuvat Sipilälle ja hänen kannatuksensa romahtaa silmissä ja paskalakipiireissä aivan pahnanpohjille. Sipilä ei välitä pahnoista koska hän on heinähattu

    • Kwittg

      Ei persut ainakaan viellä missään "vallassa" ole. Läpäisivät hallutksenmuodostajan ensimmäisen vaiheen, eli kelpuutettiin hallitusneuvotteluihin - siinä se "valta" tällä hetkellä onkin ;)
      Mahdollisesti persuista hallituspuolue tulee, mutta tuskinpa on odotettavissa mitää maailmaa, Eurooppaa tai edes Suomea mullistavia muutoksia. Sipilä ajaa luultavasti alle kahden vuoden hallituksensa, olipa se millainen tahansa - kokemattomuuttaan kiville. Ensimmäinen varoitus asiasta tuli jo, tämä paljon "naurettu yhteiskuntasopimus" ajoi kiville - onneksi. Seuraava EK;n ja Häkämiehen syöttämä Kokoomuspommi on varmaan jo viritetty - ja Sipilä siihenkin tulee ajamaan 110 lasissa. Aivan liian kokematon ja naivi, ennen kaikkea Kepulainen, eli tuskin tulee pitkäaikaista pääministeriä.

    • TyydyttiköVastaus

      1. Ruoan ALV : ei varaa pudottaa. Valtio tarvitsee verovaroja. Kepu ajaa tuottajalle korkeampia tuottoja. Jos ruoan hintaa halutaan dumpata, se ei onnistu ainakaan Kepun hallituskaudella ja suomalaista ruokaa suosimalla. TAI: hallituksen pitää löytää jostain suuri runsaudensarvi, jolla rahoitetaan samanaikaisesti tuottajahintojen nosto että kuluttajahintojen roima alennus. Ei toteudu.

      2. Autot ilmaiseksi tai edullisesti. Joo, aina jaksetaan voivotella kuinka Suomessa muka on Euroopan vanhin autokanta - mihinköhän maahan verrattuna? Mahdollisesti Saksaan. Millä autoveroale kompensoitaisiin? Sitä paitsi koska Suomessa ei ole omaa autotuotantoa, ei autojen myynninedistäminen Suomen valtion tukiaisilla edistäisi kuin autoja valmistavia maita. Kiihtyvä rahavirta Suomesta ulos. Ei toteudu.

      3. Mamut ulos? Ei toteudu. Kansainväliset sopimukset varmistavat ihmisten asiallisen kohtelun. Persujen ihmisvihapuheet eivät muutu valtion politiikaksi.

      4. Homoliitot? Mitäne sinulle kuuluvat? Ei sinua kukaan pakota homoliittoon. Avioliitto on juridinen sopimus, siinäö sovitut kahden ihmisen asiat eivät ole sinulta pois. Ja kirkolla ei ole avioliiton sisällön määräävää monopolia.

      5. Rahaa Kreikkaan? Varmasti lähetetään, ei sitä Suomessa päätetä. Kreikka lopulta eroaa eurosta, mutta suuri vahinko on tapahtunut ennen sitä. PS ei saa siitä hyötyä itselleen, varsinkaan rahaa ei Suomeen päin Kreikasta tule.

    • inisennenenen

      On se kumma kun rikkaille ei kelpaa auton hinnan alennus, vai eikö soisi köyhemmälle samalla vuosikymmenellä valmistetua peniksenjatkoa?

    • winwin

      PERSUT OVAT OLLEET KOKOAJAN VALLASSA! Eikai tässä muuten kinattaisi häviäjien kanssa.

      • Eipä vaan ole homopatsas vielä pystyssä...


    • hallituskiima_yltyy

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      165
      2712
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1248
    3. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      916
    4. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      40
      889
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      88
      786
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      52
      773
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      67
      752
    8. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      710
    9. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      57
      707
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      73
      706
    Aihe