SHOKKI pikkutyttöjen silpomista

YLEkertooTOTUUDEN

YLE esittää JÄRKYTTÄVÄN dokumentin!

Tossa näytetään ihan hirvee video missä vanhat läskit äijät silpoo pikkutytön ALAPÄÄN!

50-luvulla musliminaiset oli moderneja ne käytti minihameita eikä kellään ollu huiveja, saati sitten niqabeja (jotka peittää kaiken) kuten nykyään on!

Nykyään jopa noi naiset kannattaa sitä!? mikä noita vaivaa?!

http://areena.yle.fi/1-1947286

Tilanne vaan pahenee?!

Ei tarvi olla persu että tajuaa kuinka sairasta tollanen on ja ne jotka noita hyysää!

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PikkutyttöjenSilpomista

      YLE kertoo että, uskonnollisen ilmapiirin kiristyminen on vaikuttanut siihen, että naisten on yhä vaikeampi puolustaa oikeuksiaan.

      Arabimaiden kansannousu pyyhkäisi vanhat hallitsijat vallasta. Taistelun eturintamassa oli myös naisia, jotka halusivat ruokaa, vapautta ja oikeutta päättää omasta kehostaan.

      Uudet vallanpitäjät ovat ajaneet heidät takaisin kotiin, ja taistelussa raiskattujen naisten on turha pyytää oikeutta.

      Poliisit kääntävät katseensa

      Vaikka naisia raiskataan jopa julkisesti, poliisit ovat raiskaajien puolella eivätkä suostu ottamaan rikosilmoituksia vastaan.

      Dokumentti Arabikevään unohdetut naiset (Sexe, Salafistes et Printemps arabes) kuvaa, kuinka naisten on yhä vaikeampaa puolustaa oikeuksiaan.

      islamistipuolue kannattaa naisten sukuelinten leikkaamista.

      islamistit onnistuvat uudistamaan moraalisäännöt, naisten on pukeuduttava huntuun ja nuorten pitää odottaa entistä kauemmin harrastaakseen seksiä.

    • KOHTAPOISTUU

      Katsokaa kun vielä voitte, ennenkuin sen katsominen estetään: "Yle Areena on rajoittanut dokumentin nettikatseluaikaa ahdistavan sisällön vuoksi."

      "kiinnosti kovin tuo dokumentti arabikevään ymmärtämiseksi ja katseluaikaa piti olla runsaasti jäljellä."

      "Ei yhteiskunta tällaisella suojelumentaliteetilla voi toimia, tai voida rakentaa. Aivan kuin ajassa oltaisiin menty 40 vuotta taaksepäin. "

      "Te estätte aikuisia veroja maksavia ihmisiä sivistämästä itseään maailman hädänalaisten naisten ahdingosta. Kannattaisivatko nämä naiset sensurointipäätöstänne? Olisiko se heidän näkökulmastaan moraalinen teko? Hiljaisuus heidän hädästään? Ettei "ahdistuta"?"

      "Maksakaa kiltisti 500 miljoonaa euroa veroja. Me täällä sitten päätämme teidän puolestanne, mikä teille on sopivaa katsottavaa ja mikä ei.

      Alkuperäisen ranskalaisen dokumentin pituus on muuten 1h 8 min ja lähettämänne ulkolinjan 58 minuuttia.

      Miksi sensuroitte alkuperäisestä dokumentista 10 minuuttia materiaalia? Mitä se sisälsi ja miksi ette mainitse ohjelman kuvauksessanne katsojille mitään tästä sensuuristanne?"

      "Kysymyksessä on ajankohtaisdokumentti, joka sisältää vahvasti seksuaalista sisältöä ja väkivaltaa, rajanveto on vaikeaa, koska dokumentin kerronnan kannalta niiden näyttäminen on hyvinkin perusteltua.

      Tässä tapauksessa Areenan katselua rajoitettiin ainoastaan lapsiyleisöä ajatellen. Päätös tehtiin sisällön perusteella mahdollista lapsiyleisöä ajatellen. Väkivallan ja raiskausten näkeminen voi olla lapsille hyvinkin ahdistavaa. Ja lapsia tässä haluttiin nyt suojella, ei sensuroida."

      Reijo Perälä, Yle Areenan ohjelmapäällikkö

      "Jos päätös olisi tehty "lapsia ajatellen", niin silloin ei Areenassa olisi voinut olla montaa muutakaan dokumenttia tai ohjelmaa, joiden sisältö on ollut vähintään yhtä raju. Jos tämä olisi ollut YLEn linjaus, niin silloin ohjelma ei olisi myöskään Areenaan päätynyt alkuunkaan. Tämä olisi myös etukäteen ilmoitettu, jotta ne, ketkä ohjelman haluavat katsoa olisivat voineet sen katsoa suorana tai nauhoittaa.

      Nyt on siksi täysin selvästi kyseessä ulkoapäin tullut painostus, jonka johdosta on toimittu. Kuka/ketkä ovat YLEä painostaneet ohjelman poistamaan? Painostanut YLEä "unohtamaan arabikevään naiset"."

      "Kuulkaapa nyt - ei tuota aikuisten oikeasti kukaan lapsi edes viitsisi katsoa, ei tuolla ohjelmalla ole lapsiyleisöä. Lapset katsovat piirrettyjä, Ransu-koiraa ja sen sellaista, eivät politiikan ajankohtaisohjelmia. "What about the children" -selitys on aika väsynyttä."

      "Kouluampumiset, joukkomurhat, suuronnettomuudet, kolmen naisen kaappaus seksiorjiksi Yhdysvalloissa, Breivik, 8-vuotiaan tytön kidutusmurha Suomessa isän ja äitipuolen toimesta ja valtavasti muuta, joiden pitäisi samalla perusteella poistua Areenasta, koska lapset voivat niitä katsella ilman läsnä olevaa vanhempaa. Päinvastoin Yle Areena omassa twitter-feedissään suosittelee katsomaan dokumenttia Breivikistä.

      kyseessä oli painostus muslimien tai näiden puolesta loukkaantujien taholta. "Yksipuolinen kuva arabikeväästä ruokkii islamofobiaa" tms. itkuvirsi, johon YLE poistolla reagoi. "

      "Tässä tapauksessa Areenan katselua rajoitettiin ainoastaan lapsiyleisöä ajatellen. Kysymyksessä oli ns. luokittelematon ajankohtaisohjelma eli siinä ei ollut ikärajasuosituksia. Tv:ssä se voitiin näyttää, koska esitysaika oli myöhäinen.

      Areenan osalta päätös tehtiin sisällön perusteella ja nimenomaan mahdollista lapsiyleisöä ajatellen. Väkivallan ja raiskausten näkeminen voi olla lapsille hyvinkin ahdistavaa. Ja lapsia tässä haluttiin nyt suojella, ei sensuroida, kun ohjelmaa ei oltu ennakkoon luokiteltu.

      Nyt ohjelma luokitellaan ja katsotaan, voimmeko sen palauttaa Areenaan ikäraja- eli K-merkinnöin."

      Reijo Perälä, Yle Areenan ohjelmapäällikkö

    • ÄlkääPoistakoDokua

      Joku kertoi "Nyt kun olen nähnyt dokumentin, kiitos sen nettiin ladanneiden, ja netistä se ei tule enää ikinä poistumaan, niin voin todeta ylläolevat Yle Areenan ohjelmajohtajan väitteet puhtaiksi verukkeiksi, suomen kielellä valheiksi.
      Ohjelmassa on kolme edellä mainitusti "ahdistavaa" kohtaa. Ulkomaisen naistoimittajan riepottelu Tahririn aukiolla, egyptiläisen naisen riisuminen ja kiusaaminen egyptiläismiesten toimesta (naisen kasvot sumennettu), sekä selvästi järkyttävimpänä tuskaiset kuvat ympärileikattavien tyttöjen ilmeistä, sekä lyhyt videonpätkä. Näitä kuvia on kuitenkin näytetty yleisesti Egyptissä kampanjoinnissa ympärileikkausta vastaan. Ne eivät näytä itse toimenpidettä. Lyhyessä videopätkässä näkyy lapsen kiinni pitäminen ja kuuluvat tuskanhuudot.

      Nämä pätkät voivat järkyttää lasta siinä kuin ne monet uutisten kohdat, joita ennen varoitetaan herkkiä katsojia, että seuraava materiaali voi järkyttää heitä. Mitään poikkeuksellisen ahdistavaa ei dokumentissa ole verrattuna yleisiin vaikeita ja väkivaltaisia maailmantapahtumia käsitteleviin dokumentteihin. Esimerkiksi Syyrian sodasta on ollut järkyttävämpää materiaalia.

      Eli mitään erityistä muista asiadokumenteista poikkeavaa "ahdistus"perustetta sensuurille ei voi olla olemassa. Päinvastoin tämä sensuuri on suorassa ristiriidassa Yle Areenan yleisen toiminnan kanssa.

      Ellei sitten huomioida dokumentin islamisteille ja heidän puolustelijoilleen tuottamaa ahdistusta?

      On paljon kertovaa, että dokumentin loppupuolella nuori nainen varoittaa vähättelemästä uskovien muodostamaa uhkaa tai siitä vaikenemaan.

      Eikä kyse ole vain islamisteista, vaan dokumentti antaa selvän kuvan yleisestä miesten maailmankuvan ja asenteiden sairaalloisuudesta etenkin Egyptissä. Monikulttuurin fraaseille, ettei kyse olisi kulttuurien eroista, vaan että jokaisessa kulttuurissa on mätämunansa, on tällaisen todellisuuden näyttäminen toki tuhoisaa. Kulttuureissa on eroja, ja esimerkiksi Egyptin miesten kulttuuri on karmaisevasti väkivaltaisempi ja huonompi kuin länsimainen kulttuuri. Siitä tämä dokumentti ei jätä epäilyksen sijaa, ja siksi varmaankin montaa sellaista ahdistaa, joka on vuosien ajan yrittänyt muuta väittää "monikulttuurisuutta edistäessään".

      Kyseessä oli YLEltä poliittinen sensuuri. Tämä on nyt todistettu vailla epäilyksen sijaa. Pitäkää mielessä. Tämä ei unohdu. YLE sensuroi poliittisesti. YLE yritti vielä tehdä sen vaivihkaa, salassa ja vailla mitään mainintaa tai perustelua asiasta. Kaupan päälle verukkeet ja valheet.

      YLE paljasti tämän kasvonsa: Monikulttuuri > demokratia, ihmisoikeudet, sukupuolten tasa-arvo, vapaa tiedonvälitys"

      Toivotaan että nyt Yle EI poista dokua?

      Vaan se on kaikkien katsottavissa seuraavat 29 päivää?

    • 11110

      Ja syy miksi tämä on perussuomalaisten palstalla?

    • 66777

      Tälle palstalle sopii vallan mainiosti nämä kulttuurin rikastuttajien sairaat tavat on saatava julki tämä oli erinomainen juttu .

      • ghhj77

        Onko Suomalaiset tytöt vaarassa näiltä ihmishirviöiltä .


      • PenisPoikkiko
        ghhj77 kirjoitti:

        Onko Suomalaiset tytöt vaarassa näiltä ihmishirviöiltä .

        No siis kyllähän Suomessa asuvia ja syntyneita mamutyttöjä viedään milloin milläkin syyllä ulkomaille, jossa heille tehdään sairainta seksuaalista väkivaltaa mitä ikinä kukaan voi kuvitella.

        Tytöltä tai naiselta klitoriksen leikkaaminen vastaa miehelle koko terskanpään leikkaamista, ei vain jonkun nahanpalan leikkaamista siittimestä.

        Siksi on törkeää puhua tuosta naisten ympärileikkaamisena, koska kyseessä ei todellakaan ole sama asia!


    • huiii

      Lasinpalat ja partaterät pois kotoutettavilta!

    • Miksi aloittaja ei tee asialle jotain, vaan mölisee hyysäämisestä?

      • ttyy66

        Eiköhän saada uudet isännät tänään taloon loppuu mamujen hyysäminen .


    • EnMenetäPäiväUnia

      Kun yhteisö on idioottei täynnä, nii mikä tahansa vastaava heikkojen oikeuksia polkeva laki,uskomus,uskonto menee läpi.

      Eläköön omassa itsekeskeisessä allah helvetissä, mitä se mulle kuuluu?

      • uuyy7

        Onse hirveä paikka toi itäkeskus eihän sillä edes kehtaa kulkea normaali Suomalainen ,mutakuomojen paikka se on uusi Tukholman lähiö jossa ei kantasuomalainen vihdy .


      • mölly6655

        Hirveä alue kertakaikkiaan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      166
      2770
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1268
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      40
      929
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      926
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      89
      795
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      52
      793
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      67
      762
    8. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      720
    9. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      57
      717
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      73
      706
    Aihe