Hernekeitot

555333SSS

Saako hernekeittoja enää muunlaisissa pakkauksissa, kuin säilyketölkeissä? Nykyiset säilyketölkit ovat sellaisia, että niistä tullut haavoja/raapaisuja sormiin, kun avannut kantta. Joitakin vuosia sitten oli paremman oloisia purkkeja.

Olisko sellaisia pehmytpaketteja viileäaltaissa ollain valmistajalla?

17

534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nbxbxnbdbjdjfkfffk

      Siwassa oli ainakin sellaisia pienen kermapurkin näköisiä pahvisia pakkauksia.
      En nyt kyllä ymmärrä, miten hernekeittopurkilla voi itseään vahingoittaa..

      • hernarihaava

        Helposti - kannen terävä reuna viiltää helposti haavan, jos on varomaton.

        Toki myös veitsi tai saksetkin voivat aiheuttaa vammoja varomattomalle pehmeämpiä hernaripaketteja aukaistessa.


    • soveltaen
    • jlfjlsdfj

      Onhan kylmäaltaissa myös niitä muovikuoressa olevia valmishernekeittoja, muistaakseni joskus nähnyt. Saman tyyppisiä kuin joulun alla olevat porkkanasoseet jne.

      • dlklsdkjfls

      • djlajflds

        No nyt se löytyi mitä muistelinkin - eli hernerokka muovikuoressa :). Olisi muuten jäänyt vaivaamaan...

        http://www.hookoo.fi/tuotteet/tuote/hk-hernekeitto-450-g/


      • sksdlsdj
        djlajflds kirjoitti:

        No nyt se löytyi mitä muistelinkin - eli hernerokka muovikuoressa :). Olisi muuten jäänyt vaivaamaan...

        http://www.hookoo.fi/tuotteet/tuote/hk-hernekeitto-450-g/

        Noniin, ja nyt sitten luin nuo edeltävät spostit ja eikös tuolla joku jo tuon HK:n rokan ollutkin kaivanut esiin :P. No sainpahan hyviä rokantuunausohjeita hakuni kylkiäisenä edes.


    • inssikokki

      Mä olen ostanu keittoni erilliskomponentteina. Kuivattuja herneitä saa näppärässä muovipakkauksessa, sipuleita saa jopa irtotavarana ja potka tulee lihatiskiltä vahapaperiin kääräistynä. Näistä saa veden, suolan, pippurin, sinapin ja meiramin avulla väsättyä omaan makuun räätälöidyn kokonaisuuden. Aikaanhan se vie, mutta varsinainen työmäärä on aivan olematon.

      • tuuvinkina

      • Tiskin_tällä_puolen

        Täysin samaa mieltä, työtä se vaatii korkeintaan puoli tuntia, muu aika on liotusta ja keittämistä. Maku on paljon parempi ja hinta olematon verrattuna eineskeittoon. Uusavuttomat eivät vain osaa itse tehdä.


      • Heke_keke
        Tiskin_tällä_puolen kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä, työtä se vaatii korkeintaan puoli tuntia, muu aika on liotusta ja keittämistä. Maku on paljon parempi ja hinta olematon verrattuna eineskeittoon. Uusavuttomat eivät vain osaa itse tehdä.

        Juuri sen takia ei ole mitään järkeä ähistä itsetekemän hernekeiton kanssa kun kaupasta voi käydä todella halvalla ostamassa purkin hekekekeä joka on muuten hyvää kun tajuaa laittaa vähän vettä jolloin keitto on paksumpaa.


      • egotyttö
        Heke_keke kirjoitti:

        Juuri sen takia ei ole mitään järkeä ähistä itsetekemän hernekeiton kanssa kun kaupasta voi käydä todella halvalla ostamassa purkin hekekekeä joka on muuten hyvää kun tajuaa laittaa vähän vettä jolloin keitto on paksumpaa.

        Hernesoppaa ei missään nimessä saa tehdä itse, koska kasvihuoneilmiö voimistuu aivan turhaan. Miettikää nyt vähän hei. Keittelette pari-kolme litraa soppaa ja kulutatte muutaman kilowattitunnin energiaa? Ihan oikeesti hei vähän jotain rajaa. Teollisesti voidaan valmistaa tuhat litraa kerrallaan samalla vaivalla. Energiaa säästyy ja maailma on lapsillemme parempi paikka. Mutta oikeesti hei jotain rajaa näille teeseitse-säästövinkeille. Ei ketään voi olla noin dorka.


      • Purkkiauki

        Kyllä meilläkin lioteltiin herneitä 60-luvulla, ei sen jälkeen. Purkkitavara paljon paremman makuista.


      • karkkikello

        Olen muutaman kerran tehnyt itse erillisistä aineksista hernarin, mutta maku jäänyt kyllä aina kauaksi valmiskeittojen maukkaudesta. Ei siinä auta meiramit eikä sinapit. Ja keiton tuntemus suussa on muutenkin liian erilainen. Toki nälkä silläkin lähtee.


    • yritänjäljitelläsopan

      Hernekeitto parasta,kun keittelee hitaasti ja varovaisesti pitkän aikaa ihan aidoista,oikeista herneistä,Sekaan silavaa ja nam.Myös sinappia,sitä tarvitaan.

    • Anonyymi

      Onko nämä pötkyläkeitot nykyään historiaa? Ei löytynyt kaupasta, edes korvaavaa tuotetta.

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      86
      2331
    2. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      18
      2267
    3. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      19
      1788
    4. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      105
      1477
    5. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      91
      1440
    6. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      163
      1248
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      257
      1042
    8. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      63
      953
    9. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      78
      919
    10. Omalääkäri hallituksen utopia?

      Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha
      Maailman menoa
      174
      903
    Aihe