Saako hernekeittoja enää muunlaisissa pakkauksissa, kuin säilyketölkeissä? Nykyiset säilyketölkit ovat sellaisia, että niistä tullut haavoja/raapaisuja sormiin, kun avannut kantta. Joitakin vuosia sitten oli paremman oloisia purkkeja.
Olisko sellaisia pehmytpaketteja viileäaltaissa ollain valmistajalla?
Hernekeitot
17
666
Vastaukset
- nbxbxnbdbjdjfkfffk
Siwassa oli ainakin sellaisia pienen kermapurkin näköisiä pahvisia pakkauksia.
En nyt kyllä ymmärrä, miten hernekeittopurkilla voi itseään vahingoittaa..- hernarihaava
Helposti - kannen terävä reuna viiltää helposti haavan, jos on varomaton.
Toki myös veitsi tai saksetkin voivat aiheuttaa vammoja varomattomalle pehmeämpiä hernaripaketteja aukaistessa.
- soveltaen
http://www.hookoo.fi/tuotteet/tuote/hk-hernekeitto-450-g/
Tuo on hyvä, ruispalan päälle voita, kinkkusiivu ja sitten sentin viipale tuota. Kaiken päälle aitoa Auran sinappia. Namnam.
Neljä tommosta ja taas vähän aikaa pärjäilee. - jlfjlsdfj
Onhan kylmäaltaissa myös niitä muovikuoressa olevia valmishernekeittoja, muistaakseni joskus nähnyt. Saman tyyppisiä kuin joulun alla olevat porkkanasoseet jne.
- dlklsdkjfls
Ja kyllä löytyy muovikuoreen pakattujen kylmäallashernesosekeittojen lisäksi myös pussi- ja tetrapakattuja hernerokkia. Yksi harmillinen seikka on vaan se, että hinta tuppaa kalliimman pakkausmateriaali/-tekniikan vuoksi hilautumaan ylöspäin...
http://www.jalostaja.fi/tuotteet/hernekeitot/
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/700430/Pahvipakattu hernerokka tuleekin Italiasta
Valmistajia paljon enempikin kuin tuo yllä mainittu, tulivat vain pikagooglehaussa ensimmäisinä vastaan. - djlajflds
No nyt se löytyi mitä muistelinkin - eli hernerokka muovikuoressa :). Olisi muuten jäänyt vaivaamaan...
http://www.hookoo.fi/tuotteet/tuote/hk-hernekeitto-450-g/ - sksdlsdj
djlajflds kirjoitti:
No nyt se löytyi mitä muistelinkin - eli hernerokka muovikuoressa :). Olisi muuten jäänyt vaivaamaan...
http://www.hookoo.fi/tuotteet/tuote/hk-hernekeitto-450-g/Noniin, ja nyt sitten luin nuo edeltävät spostit ja eikös tuolla joku jo tuon HK:n rokan ollutkin kaivanut esiin :P. No sainpahan hyviä rokantuunausohjeita hakuni kylkiäisenä edes.
- inssikokki
Mä olen ostanu keittoni erilliskomponentteina. Kuivattuja herneitä saa näppärässä muovipakkauksessa, sipuleita saa jopa irtotavarana ja potka tulee lihatiskiltä vahapaperiin kääräistynä. Näistä saa veden, suolan, pippurin, sinapin ja meiramin avulla väsättyä omaan makuun räätälöidyn kokonaisuuden. Aikaanhan se vie, mutta varsinainen työmäärä on aivan olematon.
- tuuvinkina
HK pötkylä käy ja mukaan vaan grillikylkeä
http://harmaasusi.vuodatus.net/lue/2007/11/hernetuuvinki - Tiskin_tällä_puolen
Täysin samaa mieltä, työtä se vaatii korkeintaan puoli tuntia, muu aika on liotusta ja keittämistä. Maku on paljon parempi ja hinta olematon verrattuna eineskeittoon. Uusavuttomat eivät vain osaa itse tehdä.
- Heke_keke
Tiskin_tällä_puolen kirjoitti:
Täysin samaa mieltä, työtä se vaatii korkeintaan puoli tuntia, muu aika on liotusta ja keittämistä. Maku on paljon parempi ja hinta olematon verrattuna eineskeittoon. Uusavuttomat eivät vain osaa itse tehdä.
Juuri sen takia ei ole mitään järkeä ähistä itsetekemän hernekeiton kanssa kun kaupasta voi käydä todella halvalla ostamassa purkin hekekekeä joka on muuten hyvää kun tajuaa laittaa vähän vettä jolloin keitto on paksumpaa.
- egotyttö
Heke_keke kirjoitti:
Juuri sen takia ei ole mitään järkeä ähistä itsetekemän hernekeiton kanssa kun kaupasta voi käydä todella halvalla ostamassa purkin hekekekeä joka on muuten hyvää kun tajuaa laittaa vähän vettä jolloin keitto on paksumpaa.
Hernesoppaa ei missään nimessä saa tehdä itse, koska kasvihuoneilmiö voimistuu aivan turhaan. Miettikää nyt vähän hei. Keittelette pari-kolme litraa soppaa ja kulutatte muutaman kilowattitunnin energiaa? Ihan oikeesti hei vähän jotain rajaa. Teollisesti voidaan valmistaa tuhat litraa kerrallaan samalla vaivalla. Energiaa säästyy ja maailma on lapsillemme parempi paikka. Mutta oikeesti hei jotain rajaa näille teeseitse-säästövinkeille. Ei ketään voi olla noin dorka.
- Purkkiauki
Kyllä meilläkin lioteltiin herneitä 60-luvulla, ei sen jälkeen. Purkkitavara paljon paremman makuista.
- karkkikello
Olen muutaman kerran tehnyt itse erillisistä aineksista hernarin, mutta maku jäänyt kyllä aina kauaksi valmiskeittojen maukkaudesta. Ei siinä auta meiramit eikä sinapit. Ja keiton tuntemus suussa on muutenkin liian erilainen. Toki nälkä silläkin lähtee.
- yritänjäljitelläsopan
Hernekeitto parasta,kun keittelee hitaasti ja varovaisesti pitkän aikaa ihan aidoista,oikeista herneistä,Sekaan silavaa ja nam.Myös sinappia,sitä tarvitaan.
- Anonyymi
Onko nämä pötkyläkeitot nykyään historiaa? Ei löytynyt kaupasta, edes korvaavaa tuotetta.
- Anonyymi
Suomesta ne on hävinneet viime aikoina. Ruotsista vielä saa.
https://www.coop.se/handla/varor/fardigmat-mellanmal/fardigmat/soppor/artsoppa-flask-7310090752691
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mihin sinussa haluan koskea
Tilanne, että pääsisin tutustumaan eri kohtiin sinussa, mitä haluaisin kokeilla. Käsiin haluaisin tutustua, hieroa niitä422256Sairaammaksi menee: Musk alkaa sensuroida Zelenskyin viestintää X:ssä
IL: Musk puuttuu Zelenskyin viestintään – X:ään tulossa muutoksia "Elon Musk sanoo korjaavansa X:n, jotta käyttäjät voi2282014- 1111548
Toisen ihmisen sydämellä
leikkiminen on äärettömän moraalitonta. Antaa turhiaa toiveita ja sitten olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kuinka vo1441281- 1151207
PAM:in mainos, älä mene tänään ruokakauppaan
kannatan kovasti kaupan työntekijöille lisää liksa. MUTTA lakossa on huonoa, nyt kauppiaat näkevät kuinka vähällä henki1381114Oho! Toivo Sukari paljastaa erikoisista iltatoimista Nadja-vaimon kanssa: "Hän aina putsaa mun..."
Oho! Onpa iltatoimet tällä pariskunnalla. Toivo Sukari ja Nadja Sukari menivät naimisiin v. 2019. Lue lisää: https://261099- 741009
- 65963
- 70950