En tiedä missä on ongelma, kun kakkupohja on aina hiukan keskeltä lässähtänyt. Otan munat lämpimään veteen noin puoli tuntia ennen leipomista. Teen kunnon vaahdon ja lisään jauhot. Kaikki näyttää tässä vaiheessa hyvältä. Laitan kakun uuniin alatasolle. Se nousee normaalisti. Aukaisen uunin ekan kerran noin 5 minsaa ennen paistoajan loppumista. Jos kakku on kypsä, otan pois.
Lopputulos on siis aina se, että kakkupohja on vähän keskeltä lässähtänyt. Se on kyllä kypsä. Mistä tämä ilmiö johtuu? Miten tehdä täydellinen kakku?
Kuinka teet täydellisen kakkupohjan??
NeuvonTarpeessa
1
71
Vastaukset
- kylläseonnnistuu
Sulla on ohjeessa jotain vikaa, laitatko tarpeeksi leivinjauhetta suhteessa muihin aineisiin. Tai sitten liian iso vuoka.
Perussääntö kakkupojhaan se että vaikka 6 munan pohja, riko munat lasiin , saman verran sokeria toiseen ja vehnäjauhoja kolmanteen, 2 tl leivaria.
Jos teet jokun maito-rasva-suklaa sisälteisen pohjan googlaa ohje.
Leivonta on kemiaa, siinä ei voi oikaista . Irtopohjavuoka on hyvä ja tsekkaa uuni että on varmasti oikeat lämmöt.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)14310396- 552973
- 2062809
- 252107
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais171868- 171689
- 141606
Kyllä poisto toimii
Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa181577"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..
"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla181533- 821368