ajatustenluku ja kidutus

aleksisatu

Ajatustenluku ja kidutus tätä päivää!
Olen ollut uhri jo yli kolme vuotta. Alkoi sähkövirtauksena kehon läpi ja eritoten sydämeen niin että sydän meni flimmeriin joka yö. Puhetta aloin kuulla myöhemmin.
Tiedän tekijät, ovat entisiä naapureitani. Muutto ei ole auttanut eikä se että menen minne vain sillä voivat kiduttaa sateliitin kautta. Yhteiskunta ja viranomaiset eivät tunnusta tätä olemassa olevaa rikoksenalaa. Meitä uhreja on maailmanlaajuisesti todella paljon ja Suomessakin jo useita.

34

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokeiltu

      Foliosta teet näppärästi kypärän jota sitten pidät niin loppuu ajatustenluku ja äänet.

    • sadisminuhri

      -- poliisit ku pieksi minut 40 vuotta sitten, ovat lukeneet ajatuksiani siitä saakka, voittako kuvitella siellä poliisilaitoksella seuraavat hulluksipieksettyjä lopun ikää ja näkevät "tykkää" verbejä ja muuta humpuukia 40000 euron vuosi palkalla

    • lopenväsynyt

      Olen kuullut puhetta putkeen nyt yli kaksi vuotta. Mistään en saa apua vaan on leimattu skitsoksi. Miksei kukaan viranomainen tee tälle törkeimmälle rikokselle mitään??????? Yöllä ei anneta nukkua. Unettomuuteenkin voi kuolla. Mitään rikosta en ole eläissäni tehnyt. Ampukaa itsenne kiusaajat!

      • ammu_vainaa

        > Ampukaa itsenne kiusaajat!

        Pilkku tai sen puute on ratkaisevassa asemassa lauseen merkityksen kannalta.


    • alfa123om2222

      Minunkin sydäntäni on yritetty murskata henkisesti. Ja muutakin on tapahtunut. Penikseni esim. leikattiin henkisesti 2 cm lyhyemmäksi. Ilmestyskirja kertoo ihmeisiin kykenevästä kolmesta saastaisesta hengestä Ilm.16:13-16.

      Itse olen saanut apua ensin Hare Krishna mantran laulamisesta, sitten kaveri kehotti hakemaan lääkäriltä sydänlääkkeeksi beetasalpaajaa, joka on auttanut paljon. Jehova antoi avuksi rukoilla usein: Päästä meidät pahasta! Toistaa tuota yhtä lausetta.

      Lohduksi sain tiedon, että kyse on Jes. 53 vesana olemisesta. Jopa Jehova itse on mieltynyt murskaamaan juuri sydäntä.
      http://www.evl.fi/raamattu/1992/Jes.53.html

      Syynä sydämen murskaamiseen on kansan tekemä rikkomus. Toivotaan, että jotenkin selviät. Unettomuus lisää sydänongelmia dramaattisesti. Itse valvoin kuukauden putkeen Facebookissa kirjoitellen nörttinä. Sydän melkein pamahti senkin seurauksena. Unettomuuteen parhaiten auttava psyykelääke on Zyprexa. Sen sijaan Abilifyitä en kehota huolimaan. Sen sivuvaikutukset ovat kamala hampaiden reikiintyminen ja verenpainetauti.

      Tuo Jes. 53 on eri käännöksissä hieman erilainen. Ykköslääke on on beetasalpaaja. Itse käytän Propral nimistä tarvittaessa. Jos ei halua psyykelääkettä unettomuuteen niin on kai muitakin lääkkeitä. Itselläni auttoi kun luovuin mokkulasta ja nettiyhteydestä. En enää valvonut öitä nörttinä.

      Telepatia on Suomessa yksityisyyden häiritsemistä, koska suomalaiset ovat kateita yms. Muualla isossa maailmassa telepatiaan voidaan suhtautua positiivisemmin esim. Amerikassa on ilmeisesti tapana pitää huolta lähimmän kaverin hyvinvoinnista? Itse suhtaudun telepatiaan Suomessa negatiivisesti, mutta ymmärrän, että muualla voi olla hyödyllistäkin.

    • kohtuullinen.määrä

      Kuinka monta on useita? Entä sitten todella paljon?
      Selvitäpä nuo niin jatketaan sitten.

    • paljastus

      Tämä projekti liittyy läheisesti näihin uskonlahko yhteisöihin kuten kirjoitukset kertoo mistä nämä yhteyttä pitävät puhuvat ja esille tuovat,siis todiste heitä kohtaan ja hehän ovat tästä siruasiasta kovasti ääntä pitäneet ja näitä uskonlahkolaisia on monessa ammatissa ja siis katsotaan missä herne nenään asiasta vedetään ja näissä järjestöissä ei ihmisoikeuksia paljon kunnioiteta kuten julki on tullut.

    • Äänestäijä

      "Syynä sydämen murskaamiseen on kansan tekemä rikkomus. "

      Se rikkomus tapahtui viime vaaleissa. Yhä useampi alkaa oireilemaan sitä mukaa kun seuraukset paljastuvat.

    • Olloshuoleton

      Oleppa vaan onnellinen jos joku viitsii urkkia ajatuksiasi, me muut mölistään tuhansin viestein ja yritetään saada itsemme ymmärretyksi ja jos jotakuta sattuis kiinnostamaan. Tietty muitakin urkitaan, jotenkin joskus mut mitäs siitä, kellään mitään oikeuksia oo

    • ajatuksenteho

      Tänään julkistettiin miten ihminen Googlasi ajatuksen voimalla nettiä,siis tästä vastaavasta toiminnasta miten suomessakin testataan ihmisiä samoin systeemein,tästä eivät puhu tekijät,syy rikollinen toiminta !

    • moivittu2

      Mulle on tehty tota ajatustenlukua ja gang stalkingia jo kymmenen vuotta. Ja toi mikrosiru on totta pitäis saada ne samaan tilaan kaikki ja ampua! Mä oon joutunu parikyt kertaa lataamoo niittentakia ja oon nyt ollu vuoden niuvanniemessä. Äänet on sopivasti loppunu aina ku oon joutunu sairaalaan ja ne on mun entisii kavereita ja parii oon vetäny nyrkillä päähän mutniitäon niin monta et jään niille toiseks lopulta. Mut monella muulla ne äänet jatkuu tääl sairaalassa ja ehkä ne jättää mut rauhaan siks ku ne tosiaan oli ennen mun kavereita ja ku mul oli siviilissä aika raskas päihdeongelma: Opiaatit ja stimulantit ja psykedeelit. Ne kidutti mua esim rytmihäiriöillä ja veto oireilla ja silmien vedoilla ja ne tosiaan kiduttimua rankasti . En tiiä voiko kukaa uskoa mua ku oon just ex sekakäyttäjä. Näin se ajatustenluku menee : Ne puhuu sulle siks koska ne näkee suoraan mitä ajattelet niistä aiheista joistane puhuu

    • Älylaitehurmos

      Älylaitteiden sekä Älyvaatteiden voimakas kehitystoiminta saa rikollisin keinoin näitä saavutuksia tavoittelemaan eli ihmisillätestataan ilman heidäntahtoa ja näin myös
      Suomessa tapahtuu josta nämä monen ihmisen kokemukset kertoo mitä heidän kehontunnoille tehdään ja näinhän Suomessa aikoinaan esiin toivat tätä miten tietokone ihmisentuntoja aistii ja näinhän asia on saavutettu yliopistojen tekniikka aloilla ja näitä myös EU.on rahoittanut kehityksessä ja edelleen ja muut sponsorit ja tämä kehitys toiminta myös kansainvälinen jossa suomi mukana ja siksi useas maassa
      otettu ihmisiä salaa testiin koska viranomaiset ja yleinen ymmärrys tekniikasta ihmisillä uusista saavutuksista puuttelista.

    • hmhmhmhm

      Sinun kannattaa mennä lääkäriin tarkistuttamaan todellisuudentajuntasi.

      • Anonyymi

        Entä jos hänet onkin jokin kiusattu ja huumattu. Pitäisi selvittää, eikä uskoa lääkäreitä.
        Lääkäriusko on sekin jännä uskonto.


    • Espoonvainottu

      Vaivauduit kumminkin kommentoimaan ja osoittamaan sivistyneisyytesi.
      Viranomaisemme todellakin ymmärtää tästä tekniikasta ja myös heidän toimestaankin harrastajiakin jostain kumman syystä riittää tähän toimintaa.
      Ihmiset tekee todella kummallisia asioita anonyymina, voimiensa tunnoissaan.

    • BatmanForever

      Rikollisia saa kiduttaa minkä haluaa.

      • etkö.tunne.lakia

        Ehkä, mutta ei Suomessa.


      • stalkattu.nyt
        etkö.tunne.lakia kirjoitti:

        Ehkä, mutta ei Suomessa.

        Tuolle turhan itsevarmalle batbatbatmanille lisää palautetta: sitä vain vielä että mietihän toinenkin kerta että kuka tässä oikein on rikollinen! Ja yritä tehdä parannus ennen kuin on liian myöhäistä. Jos ne teidän pomot tai poliisit vaikka päättävätkin oikeasti että teitä saa kiduttaa kun olet itse todistetusti antanut siihen luvan.


      • rovioo
        etkö.tunne.lakia kirjoitti:

        Ehkä, mutta ei Suomessa.

        Ei saa kiduttaa..:)


    • pbpb

      Ne on vain tyhmiä.. Kukaan viisas ei raiskaa naisia/miehiä parin kilsan päästä..

      • niin.ovat

        eikä naapuristakaan...


    • Whereryou

      Olen yrittänyt miettiä mistä he stalkkaavat.. Kunhan löydän heidät käyn sammuttamassa heidän koneensa ja soitan polisille..:)

      • whereryou

        *poliisille


      • ilmoita.vain.poliisille

        Turha miettiä. Ei siihen syitä tarvita jos ihminen haluaa tehdä toiselle pahaa. No, ehkä joskus tekosyitä, muuten stalkkeri ei varmaankaan kestäisi omaa pahuuttaan vaan tekisi heti itsemurhan.


      • kehk

        Minua on pidetty hereillä ja kidutettu.. Esim. eilen illalla sain nukahdettua 4 aikaan heräsin seitsemältä otin 1g buranan ja nukahdin uudelleen ja nukuin yhteen.. Tätä on tehty kuukausia putkeen.. Kovan liikunnan jälkeen minun ei ole myöskään annettu nukkua..


      • terveellinen.vaihtoehto
        kehk kirjoitti:

        Minua on pidetty hereillä ja kidutettu.. Esim. eilen illalla sain nukahdettua 4 aikaan heräsin seitsemältä otin 1g buranan ja nukahdin uudelleen ja nukuin yhteen.. Tätä on tehty kuukausia putkeen.. Kovan liikunnan jälkeen minun ei ole myöskään annettu nukkua..

        Vähemmän haitallinen vaihtoehto aikaa myöten on pieni pala hyvää ruisleipää. Suosittelen sitä mieluummin unilääkkeeksi.


    • mmmnöh

      tä?

    • missäheovat

      Keitä nämä kiduttaja voivat olla?

      • Niitäriittää

        CIA, Stasi, EU, eduskuntapuolueet, psykiatrit (ei kaikki), hoitajat, naapurit, juopot, kulkukauppiaat, narkomaanit, mamut, entiset koulukaverit jne.


    • äänet.käskevät

      Moskovassa juuri oli yksi tälläinen tapaus, jossa tyyppi väitti joutuneenssa telepaattisen vainoamisen kohteeksi ja yritti sen jälkeen murhata televisiotoimittajan studiossa.

      https://yle.fi/uutiset/3-9897317

      Kysymysmerkkinä on tuon osalta lähinnä se, onko tyyppi näin toiminut päänsä sisällä kuuluvien sairauden aiheuttamien äänien vuoksi vai onko häntä ohjailtu toimintaan jonkun ulkopuolisen voimin.

    • nykyaikaan

      Uskonlahkoilla tunnetusti isotehoisia Äänilaitteistoja,ja tästä osaavilla henkilöillä mahdollisuus
      luoda ja käyttää Ääniaalto tekniikkaa ihmisille haitallisesti kuten tiedetään tietty taajuus taso jolla voidaan ihmismieleen vaikuttaa!

      • äbäläwäbäläblää

        Ahaa! Siis ne jumputtavat madalletut kärrynpyöräiset spoileriautot ja bassovolyymistä rämisevät mopoautot ovatkin siis uskonlahkojen kätyreiden mielenhallintalaitteistoja, ja vieläpä pirullisesti liikkuvia sellaisia!


    • Anonyymi

      On mahdollista ja nykypäiväö, mutta toimii lähinnä ihmisten omilla miekipiteillä. Ennakointi puheesta ja sanomista noin 5sekunnin ajan on mahdollista ja ruumiin toimintojen sääteleminen. Tehdään tällä hetkellä kylmäkosken vankilassa aloitetulla laitteella. Joko sisä tai ulkopuolella ja osallistunut useita vartijoita jotka peittelevät. Ihmettelen miksi laite on siellä vaikka sillä voi seurata kansalaisten liikkeitä ja tekemisiä koko valtion alueella. Käytetty myös Suomessa turvallisuus kokousten aikana. Sairasta miten kukaan ei puutu muutaman ns virkamiehen ihmisille aiheuttamaa tuskaan. Ääni kulkee äänettömästi ihmisten ja kokeen välillä. Tieto myös venäläisille vangeilta joita osavsrtijoista laittaa yhteyteen rajan taakse. Suosittelin kansalaisia puuttuuman tähän, pelkään suomen kansan js nuorison puolesta ja suosittelen tiedustelu ja tuevsllisuusviranomsisia tarkastamaan Onko heillä sama laite.vai onko muutakaan henkilökunnan jäsen hankkinut sen venäläisen vangin avulla. Toiminta loukkaa suomalaisten itsemäärälisoikeuksua ja eu asettamia lakeja. Miksi Supo ei puutu. 4.0 osastolla muutama vartija ja nuoria naisvartijoita. Saatte luultavasti ulkomaista tiedon. Väittävät laitteen olevan nsa vaikka on venäläinen. Supo ja krp sekä puolustusvoimat tutkimaan asiaa ennen kuin vartijat tekevät lisää kidutusta ja henkirikoksia. Ennen en uskonut että näin voi suomessa tapahtua. Voivat häiritä mobiili ja tietoliikennettä laitteella ja osaksi ihmisten "liikkeitä" sekä kehon toiminta. Terveisin yksi uhreista joka haluaa pysäyttää vakoilun ja kidutuksen henkilöiltä joille laite ei kuulu se kuuluisi valtiojohdon tietoon ja muutama vartija joutuu tuomiolle kun asia paljastuu. Osa raukoista joksikin heitä kutsutaan on muutama vanki vankilan sisällä joita vartija houkuttelee tekemää asioita joista pitäisi pysyä . Toivoisin valtio johdon puuttuvan. Olen ollut äänen kantamassa noin vuoden ja seurannut tapahtumia ja äänen avulla voi tehdä samaa niin että ihminen ei tiedossa asiaa mutta voi Havannoida ympäristöstä jos käytetään ns energiaa tai staattista sähköä jne mitä en vielä tiedä mutta minkä te selvitötte ja asiasta mennää yk kidutuksenvastaisen komitean kuultavaksi
      Koskee siis kyv vankilaa tällä hetkellä ja toiminta alue koko maa ja heidän valitsemat ksnsalsiset. Tietokone hankittu ja yhteyslaite salaa? Toivoisin että vangit tajusisivst myös asian että muutana henkilö ei voi vaikuttaa sieltä ihmisiin ja heidän läheisiin sekä muihin virkamiehiin. Toimikaa tai toiminta loppuu
      .

    • Anonyymi

      Sulla on skitsofrenia. Nykyään on hyviä lääkkeitä mutta ensin sun pitää mennä lääkäriin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe