Keitä valmiiksi litra vettä johon kaksi lihaliemikuutiota.
Ota neljä reilunkokoista porsaankyljystä ja mausta :
Curryä, paprikaa, mustapippuria ja ripaus aromisuolaa.
Anna "oleutua" puolisentuntia.
Ota syvä paistovuoka, kaada siihen lihaliemi ja asettele
kyljykset vuokaan . Lientä pitää riittää kyljyksen yläpinnan tasolle.
Leikkaa sipulirenkaita kyljysten päälle ja viimeistele sipulit
juoksevalla hunajalla. Ripottele pitkää riisiä kyljysten väleihin lihaliemen sekaan.
Paista koko komeutta tunnin 200 sadassa asteessa ja nauti.
Helppo ja maukas ruoka - kyljykset ja riisi ovat kypsyneet, liemi
imeytynyt ja haihtunut lopuksi. Teen usein tätä ja hyvää on !
Helppo porsaankyljysresepti
8
337
Vastaukset
- PossuPaula
Ken keitetyn paistaa -hän makean maistaa.
Tosin suolaa tulee mielestäni liikaa /lihaliemikuutio aromisuola .
Salviaa vaan rutkasti kehiin ! - Makumuuttuu
Mikä takia tarvitaan niitä lihaliemi kuutioita ja aromisuolaa. Samat yrtit, mutta tuoreena ja suolan. Ne saa ilman lisäaineita ja extrahintaa, jos haluat. Mutta mainosmiesten luoma usko parempaan makuun vie laiskan kokkaajan mennessään ja käytät yrttisuolojas
- Eemelix
Joo totta tuo liika suola ja voi jättää aromisuolan kokonaan pois.
Lihaliemi on hyvä siksikin että se imeytyy myös riisiin ja tekee siitä maukkaamman.- keittelyyn
Peruna imee liikasuolan ja vain yrteillä maustaisin. Nyt lipstikkaa tunkee joka puutarha. Se on vanhanajana maggi-mauste.
- Ihme_suolaa
keittelyyn kirjoitti:
Peruna imee liikasuolan ja vain yrteillä maustaisin. Nyt lipstikkaa tunkee joka puutarha. Se on vanhanajana maggi-mauste.
Peruna ei ihme yhtään mitään suoloja...Lipstikka kuuluu lihakeittoon
- outo.ohje
Kuinka ne riisit saadaan sinne kyljysten väleihin kun sipulirenkaat ovat päällä kera hunajan.
- pork_pork_
Jos mulla oisi samat ainekset tekisin näin
Kuullota sipulisilppu ja curry voissa.
Leikkaa kyljysten rasvareunaan lovet, nuiji kevyesti ja ruskista pannulla
Ripottele pinnalle aromisuola, pippuri ja paprika, sipuli, hunaja ja laita uunivuokaan
jonka pohjalla on pari desiä lihalientä, folio päälle ja uuniin mureutumaan.
Keitä riisit lihaliemessä (1 riittää) kunnes eivät ime enää nestettä ja tarjoa kyljysten lisäkkenä.
Voihan ne kaikki lätkäistä samaan vuokaankin, mutta jos et ole ruskistanut kyljyksiä, niistä tulee keitetyn näköisiä joita ne periaatteessa tässä sinun reseptissä on.
Ja muutenkin- haluan selkeyttä esillepanoon- ei kaikki sekaisin- mössöläjää.
Tuohon lisäisin vielä keitettyjä pitkiä papuja ja maustevoinapin niiden päälle, taikka salaattia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1792996
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.642576- 2032220
- 731849
- 1021783
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k91651- 1041479
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes2171161- 811120
- 951079