Huskies - Wol 8.8 Kauriala

JVM_

Viihdyttävää divari fudista. Tasainen peli, jossa Huskies hivenen parempi numeroin 35-14 reilun 400 katsojan todistaessa tapahtumaa.Samat joukkueet kohtaavat välierissä viikon kuluttua eli sähköä oli jo hivenen ilmassa.
.
Kotijoukkueen hyökkäys lepää pääosin hyökkäyksen linjan, Nesin ja Jonesin juoksupelien varassa. Muutamaan otteeseen Sotaratsu Kähönen komppaa näyttävillä kopeilla. Enemmän voisivat heittää, sillä aika hyviä matchuppeja tarjoaa ahma takakenttä. Mutta ennenkaikkea Jones oli liian nopea ja valtavat rytminvaihdot ja hyvät blokkien luvut olivat voiton avain tänään.
.
Puolustuksen fontti oli myös Huskiesilla aavistuksen parempi ja aika hyvin pysyi Stokes ja Rafa aisoissa. Ahmojen suurin syömähammas oli akseli Lehtinen-Gilbert, mutta ei sekään voittoon asti riittänyt tänään. Gilbert on pituutensa ja koppaustaitonsa osalta kova pelimies divariin.
Erikoismaininta tänään Huskies takapuolustaja Isokäännälle, Intteri ja muutaman kerran piti goal linella Stokesin pois pistetaulusta nopeudella ja hienolla taklauksella.
.
Marginaalit on viikon päästä todella pienet, mutta jos Huskies pää ja peruspeli kestää, nähdään finaali Kauriassa.
.
Go Huskies Go

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 102015

      toivottavasti välierässä paremmat tuomarit. Virheitä sattuu kaikille muttei saisi sattua niin monia isoja virheitä

      • JVM_

        Tuomarit huonoja vai, hirvee yllätys ;)
        .
        Mielestäni, jos vertaa vaahteraan niin kyllä siellä tulee surkeampaakin tapausta vastaan. Tällä kertaa päätuomari oli hivenen hukassa sääntötietämyksen kanssa. Pääosin ahmat kyllä itse sahasi omaa oksaansa turhilla henkilökohtaisilla virheillä. Rafa olisi ansainnut jopa muutaman lisä lipun sikailuistaan.
        .
        Muutamaan otteeseen tuomarit sekosi pallon spottauksessa (mm sen epäonnistuneen potkumaalin jälkeen jne.). Muutama isompi virhe (joka oikeasti saattoi vaikutta) tapahtui, kun Lehtinen pelasi Stokesille swingin tai tossin (en muista tarkkaan, no sivurajan flatille kuitenkin lyhyen heiton) ja pallo tuli pompun kautta maasta. Peli vihellettiin epäonnistuneeksi heitoksi, mutta minulta jäi näkemättä menikö pallo eteenpäin vai taaksepäin kuten ahmat vahvasti protestoi? (Stokeshan vei pallon kuitenkin maaliin). Toinen oli se Lehtisen Fumbleksi tuomittu, jossa ahmaleiri väitti käden liikkeen olleen eteenpäin ja epäonnistunut heitto? Ja hetkeä myöhemmin vastaava tuomittiin Huskiesin puolella eteenpäin heitoksi eikä fumbleksi.Sikäli numerot eivät kyllä kerro koko totuutta ja marginaalit olivat todella pienet, mutta kyllä Huskies oli pikkasen parempi eilen.
        .
        Hyvin sai Huskies pidettyä ahmojen pallonkantajat poketissa, mikä on ehkä se ensimmäinen lähtökohta. Gilbert sai liikaa siimaa ja siihen olisi keksittävä paremmat lääkkeet. Taitavasti Gilbert hakee sinne flatille tai takakentän selustaan saumoihin, jonne Lehtinen pallon tarkasti pistää. Nyt olisi saatava kovempi paine Lehtisen silmille rikkomatta kuitenkaan conteinia. Saftyjen pitää pystyä antamaan parempaa apua Gilberttiä vastaan pelaavalle puolustajalle, ettei ne syvät saumat ainakaan aukea. Nyt on saatava terrieri Gilbertin iholle ja sitä kautta pään sisään turhauttamaan sitä kiinniotto staraa. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisee aina ja ahmoilla on monta syömähammasta eli ei voi keskittyä liikaa pelkästään yhteen pelaajaan tai muuten juna menee. Eilinen oli kuitenkin kohtuullisen hyvä kokonaisuus.
        .
        Koko vuoden on ollut vain yksi tähtäin ja nyt on sen aika. Jokaisen täytyy teroittaa kulmahampaansa ja kasvaa pleijareiden edellyttämälle tasolle, sillä vain voitoilla on merkitystä tästä etenpäin.
        .
        Go Huskies Go


    • Älömölö

      Viikko sitten oli katsomossa pliisua...

    • Johan_pomppas

      Taitaa H-linnan yleisökeskiarvossa olla laskettu mukaan pelaajat ja läheisen pururadan böönat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe