Katalogiystävä

sacro.sanct

Haluan uutta elämääni. Kun joka tapauksessa kellun vastavirtaan sen suhteen, mitä ihmiseltä odotetaan, on aivan sama ottaa joku seuraksi.

Jätän siis perinteinen kirjeenvaihtoilmoituksen; tahdon uusia ystäviä, niin miehistä kuin naisista. Kirjoitellaan, pohditaan elämää ja annetaan ystävyyden vahvistua taikka haipua itsestään -miten nyt luonnollisinta on. Ilman velvollisuutta mutta mitä suurimmalla rehellisyydellä.

On kuitenkin yksi toivomus; ole samankaltainen niin kemiamme klikkaavat parhaiten. Minussa on suuri vika, olen levoton ja menetän mielenkiintoni nopeasti jos mielikuvitukselleni ei ole purtavaa. Haluan uusilta ystäviltäni energisyyttä, luovuutta sekä avaraa mieltä. Haluan ympärilleni ihmisiä jotka jaksavat, jotka innostuvat sekä pitävät uusista haasteista, haluavat kokeilla jotakin uutta. Jotka eivät koskaan sano; ei mua huvita; ei jaksa; emmä viitti kun en osaa. Viimeisiä minulla on jo tarpeeksi ympärilläni.

Olen 25 vuotias utelias ja rohkea, periaatteellinen nainen. Olen tempperamenttinen, virkeä, boheemi, taiteellinen, rento ja huumorintajuinen. Yleensä tulen paremmin toimeen miesten kuin naisten kanssa, sillä en jaksa jutella loputtomasti vaatteista, meikeistä tai jo tämän ikäisen naisen pahimmista vitsauksista: lapsista. Mielummin puhun ihmissuhteista, pohdin pysyisikö tapetti spermalla seinässä ja millaista olisi ollut elää keskiajalla. Rakastan tieteitä, mytologiaa sekä kunnon kauhua.

Harrastuksia on kahdenlaisia; luovia ja urheilullisia. Kirjoitan, maalaan, käyn punttiksella tai kamppailulajini treeneissä. Sukellusvarusteenikin roikkuvat hyödyttömänä kaapissa sillä kukaan ystävistäni ei jaa harrastustani. Monia harrastuksia olisi vielä kokematta ja ilolla niitä kokeilisin jos joku opastaisi vieressä. Mm: maastopyöräily ja kalliokiipeily kiinnostaisi. Mikä ettei laskuvarjohyppykin.

Musamakuni on hyvin rock henkinen, muttei sentään mennä metalli tai hevi puolelle. Esimerkkeinä 3 doord down, Linkin park, Lifehouse, Creed ynnä muut lukuisat melodiset kokoonpanot.

Etsin ystäviä ikähaitarissa 23-32v tosin asiassa on joustoa :D

Sitten toinen juttu. Etsin nimenomaan ystäviä joten romantiikan nälkäiset miehet ja naiset, älkää vaivautuko. Olen ollut 10 vuotta onnellisessa parisuhteessa, joten vain ystävät puuttuvat. Siksi että muutto vei minut tänne etelään Helsingin laitamille ja useammat ystävistäni lähtivät toiseen suuntaan.

Joten jos joku tahtoo älykkään, mukavan ja vauhdikkaan naisen ystäväksi niin meilaa osoitteeseen [email protected]

2

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ppöööö

      JA TÄMÄ ON FAKTA. J

    • kaverisi_

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe