Teitä on kustu silmään norsun munalla

Eimeeainaoikein

Tästä syystä ette koskaan saa sitä timmiä ja lihaksikasta kroppaa, jota teille lehdissä esitellään ja jonka eteen se PT on tietävinään tosi hyvän liikecombon ja tosi hyviä tekniikoita liikkeeseen samalla ku kynii teiltä rahat

Totuus vain on se, että ilman kemiallista manipulaatiota tuollainen kroppa on mahdotonta tehdä. Keho vain väsyy fat-setpointin alle mennessä ja alkaa polttaa lihasta. Lopoutulos on roikkuvat ja tyhjät lihakset ja anorektikkomainen haamu, mikäli tarpeeksi pitkään jatketaan. Ai niin, tätä se PT ei kertonutkaan kun maksoit laskuasi.

Women’s physique -kilpailija Maria Vitikkalalle on tehty kilpailun ulkopuolinen dopingtesti 15.6.2015. Dopingtestinäytteen tulos on ollut positiivinen. Vitikkalan antama dopingtestinäyte on sisältänyt stanotsololin, metandienonin ja dehydrokloorimetyylitestosteronin aineenvaihduntatuotteita.

IFBB Finland ry. on asettanut 9.8. 2015 Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n valvontalautakunnan suosituksen mukaisesti Vitikkalan neljän vuoden urheilun toimintakieltoon ajalle 16.7.2015–15.7.2019. Urheilun toimintakiellossa on huomioitu väliaikainen urheilun toimintakielto.

Urheilun toimintakielto merkitsee, että urheilija ei saa kilpailla, toimia valmentajana-, huoltajana- tai toimitsijana missään urheilulajissa, joka on Maailman tai Suomen antidopingsäännöstön alainen.

http://www.bodylehti.fi/?p=9369

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Etsivälöytääkyllä

   Riippuu ihan kuka valmentaa. Tuossakin tapauksessa ei ole ollut tarpeeksi asiantuntemusta valmentajalla ja on jouduttu turvautumaan koviin aineisiin jotka vielä tuhoavat terveyden ennemmin tai myöhemmin. Vaikea on löytää asiantuntevaa valmentajaa joka pystyy viemään huipulle ilman kemiaa, mutta niitäkin vielä onneksi Suomesta löytyy.

   • tampereentumpulat

    Just noin. Treenataan ja syödään päin seiniä eikä ravinteista tiedetä tarpeeksi. Sitten onkin piikki ainoa konsti millä kehitystä tulee, kun ammattitaito puuttuu. Eikös tuonkin kärähtäneen naisen valmentaja ollut Tampereelta?


  • hauskaaa261

   On täysin selvää että, että rasva poltetaan dopingaineilla pois. Jos treenikaudella testattaisiin, kaikki kärähtäisivät. Fitness yritetään pitää trendilajina, mutta eihän se ole urheilua, kun kuka tahansa nousee muutamassa kuukaudessa lavalle ilman minkäänlaista urheilutaustaa ja vanhalla iällä. Ja monet uskovat ja bisnes pyörii. Treenit eivät ole kummoisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   200
   3660
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   264
   2521
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   125
   1777
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   384
   1711
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   50
   1384
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   126
   1304
  7. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   1019
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   75
   1017
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   46
   965
  Aihe