Huskies - Wol 15.8 Kauriala

JVM_

Onneksi olkoon finaaliin pääsystä!
.
Kaksijakoisen tunteet näin nopeasti pelin jälkeen. Iloinen voitosta, mutta surullinen pelin toisen puoliajan "perseilystä".
.
Ensimmäisellä jaksolla Huskies oli aivan ylivoimainen ja Jones täysin pitelemätön. Ahmat pelasi kuten viime viikolla ja jätti kaikki avaimet Huskyjen murjoa rumat numerot taululle. Taktisesti ja mentaalisesti kotijoukkue oli valovuoden edellä.Tuntuiko kaikista, että game over?
.
Toisella puoliajalla kotijoukkueen ilmat oli päästetty pihalle ja, kun vielä lähdettiin pelleilemään ensimmäisillä downeilla niin vieraat pääsivät mukaan ja saivat hengen päälle. Taktisesti Lehtinen piti enemmän palloa omilla juoksuilla ja heittäen rolleilla sai Huskies puolustuksen täysin sekaisin. Aika tappoi suurimman osan peitoista ja nyt upposivat pelit stokesille ja gilbertille.
.
Puolustuksessa ahmat laittoi äijää ovista ja ikkunoista sisään, mutta kotijoukkue ei tehnyt mitään, ei yhtään mitään, paitsi otti rumia säkkejä ja vilkuili kelloa. Siellä olisi ollut linjan takana suuria aukkoja lyhyille nopeille heittopeleille, mutta samalla kirjalla yritettiin loppuun asti. Pelikello ja Isokääntä lopun intterillä pelasti voiton kotijoukkueelle.
.
Surkean lopun johdosta nostan kelpo suorituksena esiin ainoastaan Sami Haantauksen otteet.
.
Tästä tuli varmaan monelle oppia monestakin asiasta, mutta paljon on vielä työtä jäljellä, jos haluaa spagettia maljasta viikon kuluttua.
Tsemiä koko jengille ja kovaa duunia loppuun asti!
.
Go Huskies Go

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • upeetahml

      Nostaisi myös esille wolverinesin pelaajien asenteen. Vaikka kotijoukkue meni upeasti kunnolla johtoon ensimmäisellä puoliajalla niin ei ne wolvot luovuttaneetkaan vaan pistivät kovasti hanttiin. Repsit siitä. Niiden puolustus ja hyökkäys peli oli aika sekaisin ensimmäisen puoliajan. Kotijoukkue oli paljon valmiimpi paketti. Go Huskies

      • JVM_

        Näin on, ahmat pelasi sydämellä loppuun asti. Miten hiljaiseksi meni yli 600 päineen katsomokin, kun ahmat vyörytti hengellä jaardeja tilastoihin ja takaa-ajo pisteitä taululle ( siinä oli ns. todellista veren makua tekemisessä). Tässä sen näkee, että puolustuskin joutuu aina hirveään tilanteeseen, jos hyökkäys ei etene ja kirjaa kolme ja ulos yrityksiä liukuhihnalta kuten molemmille joukkueille nyt kävi eri puoliaikaan.
        Minulle oli kyllä ihmetyksen aihe wolvojen pelitapa ensimmäiseen puoliaikaan, varsinkin kun jäivät täysin junan alle alusta lähtien.
        .
        Monipuolisuus on kyllä mestarin merkki ja kyky muuntautua vastustajan metkuihin taktisella puolella. Näytti myös vähän siltä, että ahmoilla kesti kuntopuoli paremmin loppuun asti.
        .
        Tuomarit oli sanalla sanottuna huonoja, välieriä pelataan ja täällä tasolla mennään. Ainakin PÄÄTUOMARIN olisi tiedettävä säännöt ja sekään ei auta, jos puolet tekemisistä kentällä jää näkemättä. Todella surullista lajille ja sen orastavalle nousulle divaritasolla.
        .
        Menneet on menneitä ja uutta matoa koukkuun. Onnittelut myös saintsille finaaliin pääsystä, kovempi pommi se oli noin etukäteen ajatellen. Royals on kuitenkin ollut sen verran kova hallitsija viime vuosina, että hattua pitää nostaa eilisen johdosta.
        .
        Täältä tähän, Go Huskies Go.


    • Waaaaanha

      Olin itsekin katsomossa ja iso käsi wolvoille että tekivät siitä pelin ja painoivat loppuun asti!!

      Olen seurannut lajia yli 20 vuotta ja katsonut samalla kentällä jo AFT Tigerssin pelejä. Haluaisin nyt kysyä tuolta edelliseltä kirjoittajalta mikä tuomaritoiminnassa oli vikana? Miten tuomarit eivät tienneet sääntöjä, jotka sinä ilmeisesti tiedät? Yleensä kommentit ovat juuri tuota tasoa, tuomarit oli huonoja, ei osaa sääntöjä, yms.

      Itse kunnioitan niitä jotka ovat vuodesta toiseen raitapaita päällä kentällä, kuuntelevat sitä valitusta, pyrkivät tuomitsemaan pelit mahdollisimman hyvin vaikka mitään kiitosta ei juuri koskaan tule. Monesti olen huomannut että juuri ne jotka kritisoivat täällä tai kentällä ovat niitä jotka eivät osaa sääntöjä! Mielestäni tuomarit hoitivat homman hyvin!

      • JVM_

        Tämän lajin ongelma on juuri se, että tyydytään siihen mitä tarjotaan tai saadaan raavittua kasaan ja sanotaan, että tee itse paremmin, jos ei riitä tai kelpaa.Nyt ei vaan ollut sillä tasolla mitä peli kentällä edellyttää.
        .
        Jos seuroilta, pelaajilta ja fasiliteeteiltä odotetaan kriteerejä, minun mielestäni tuomarit eivät ole poikkeus sääntöön.


    • Waaaaanha

      Edelleen ei yhtään konkreettista asiaa mikä meni pieleen, nuo kommentit eivät kerro mitään... Osaatko nyt siis kertoa jotain oikeita asioita, vai valitatko vain?

      • JVM_

        Ei se 20 vuotta lajin parissa tarkoita myöskään, että siitä välttämättä mitään ymmärtää.
        .
        Pallon spottauksia, syötön vastaanoton häirintöjä, sivurajan selkeän ylittämisen jälkeen taklauksia jne.


      • 1st_down

        Jos pelin jälkeen tulee rangaistus, ei keppejä siirretä vaan pelkkää boksia. Nyt tuli kaksi peräkkäistä epäurheilijamaista käytöstä eli oikea tuomio olisi ollut 1. ja 30, mutta päätuomari siirsi ketjun mukana ja tuli 1. ja 10. Riittääkö nyt aluksi?


      • Waaaaanha

        Kyseisessä tilanteessa oli ensin puolustuksen paitsio, joka toi hyökkäävälle ensimmäiset yritykset. Tämän jälkeen tuli henkilökohtainen virhe 15 yrd. Ja ennen kuin kepit olivat paikallaan ja pallo vihelletty valmiiksi tuli vielä epäurheilijamainen käytös. Eli tuo 1. Ja 10 oli aivan oikein. Ensimmäinen puolustuksen rangaistus mitataan ensin ja siitä tuli uudet yritykset. Eli ei kyllä riitä edes aluksi.


      • sudenpentujenkäsikirja
        Waaaaanha kirjoitti:

        Kyseisessä tilanteessa oli ensin puolustuksen paitsio, joka toi hyökkäävälle ensimmäiset yritykset. Tämän jälkeen tuli henkilökohtainen virhe 15 yrd. Ja ennen kuin kepit olivat paikallaan ja pallo vihelletty valmiiksi tuli vielä epäurheilijamainen käytös. Eli tuo 1. Ja 10 oli aivan oikein. Ensimmäinen puolustuksen rangaistus mitataan ensin ja siitä tuli uudet yritykset. Eli ei kyllä riitä edes aluksi.

        mistähän sudenpentujenkäsikirjasta sinä noi ohjeet kaivoit ?


      • Waaaaanha

        Kyllä ne on ihan jefun sääntökirjassa. Rangaistukset mitataan järjestyksessä. Ensin pelin aikana tuli paitsio joka aiheutti 1. yrityksen. Pelin jälkeen tuli 15 yrd rangaistus joka liikutti boxia ja Keppejä taakse. Ja ennen kuin ne olivat uudestaan paikallaan ja pallo valmiina, niin tuli vielä pelin jälkeen epäurheilijamainen käytös. Eli yksi pelin aikana, mitataan ensin, tuli uudet. Sitten pelin jälkeen kaksi 15 jaardista... 1. Ja 10 noin 25 jaardia edellistä aloituspitettä kauempaa.


      • Waaaaanha

        Toisin kuin ilmeisesti te, minä haluan tuntea seuraamani lajin säännöt. Silloin ei ainakaan tarvitse tulla väärin perustein huutelemaan tänne tuomaritoiminnasta, yms.


      • toooosiwanhaaadumari
        Waaaaanha kirjoitti:

        Toisin kuin ilmeisesti te, minä haluan tuntea seuraamani lajin säännöt. Silloin ei ainakaan tarvitse tulla väärin perustein huutelemaan tänne tuomaritoiminnasta, yms.

        Ok, eli kun peli on päättynyt ja tulee ensimmäiset, ja molemmat joukkueet ovat omissa huddleissaan niin toisen joukkueen pelaaja saa väläyksen että käy lyömässä vastustajan pellimannea niiden huddlessa niin silloin liikkuu kepit ja boksi, nerokasta?


      • Waaaaanha

        Kyllä, niin se menee jos on tullut uudet ja rangaistus tulee pelin jälkeen. Mutta jos pallo on jo pistetty pelivalmiiksi ja kepit paikoilleen niin sitten kepit eivät liiku. Tässä tapauksessa tilanne meni näin ja aivan sääntöjen mukaan, jos sääntö on mielestänne huono niin se ei ole tuomarin vika.


    • Waaaaanha

      Eli et vieläkään pysty kertomaan mitään... Pallon spottauksia? Eikö tuomareiden kuulukin spotata pallo? Eli näit katsomosta kaikkia näitä mokia, mutta et pysty sanomaan yhtään konkreettista tilannetta? Kenen vastaanottoa häirittiin? Kuka iski sivurajan ylittämisen jälkeen? Montako tällaista tilannetta oli jossa virhe jätettiin liputtamatta? Sanot vain ympäripyöreitä valituksia...

      • Waaaaanha

        Tai mistä minä tiedän näitkö katsomosta... Voithan olla myös pelaaja, huoltaja, yms. Eli kerro nyt missä tilanteessa tuomarit ei tienneet sääntöjä ja mistä itse seurasit peliä? Minä olin katsomon puolella...


    • Waaaaanha

      Kerro nyt edes missä tilanteessa päätuomari ei tiennyt sääntöjä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe