Kiinnostuksen kipinä

Perhonen22

Tiedättekö sen tunteen, kun toisesta kiinnostuu heti ensisilmäyksellä? Vatsassa tuntuu hassu muljahdus ja päässä humahtaa. Minä tiedän.

Yksi asia on aina yhdistänyt näitä miehiä, joista kiinnostun tavallista enemmän. Kiinnostus ei ole molemminpuolista, ei samalla tavalla. Joidenkin kanssa olen harrastanut seksiä, joidenkin kanssa ollut suhteessa. Suhteet kuitenkin loppuvat nopeasti, koska jotain puuttuu alusta asti. Huomaan olevani suhteessa vain, koska toinen ei jaksanut enää etsiä baarista seuraa, ja satuin olemaan sopivasti tarjolla. Mielenkiinto ei kuitenkaan riitä huomioimaan tai olemaan läsnä, vaan tarkoitus on vain pitää sopiva pano käsillä mahdollisimman pienellä vaivalla. Aikansa sitä jaksaa, ja toivoo, että toinen sittenkin rakastuisi. Eihän se vain koskaan mene niin, joten sydän säröillä on aika luovuttaa ja nuolla tovi haavojaan yksin.

Sitten nämä, joiden kanssa asiat eivät ikinä etene parista (hyvästä) seksikerrasta eteenpäin. Nämä ovat niitä, joista tietää, ettei seuraa mitään hyvää. Niitä, joita silti ei kykene vastustamaan niin täysin, ettei tapaisi ollenkaan, koska vatsassa on sata perhosta ja kädet tärisevät kun toinen on kohta ovella.

Näitä tapaa, kunnes tietää itse täysin varmasti, että pelkkä seksi ei riitä, mutta toinen ei tule ikinä haluamaan muuta. Niitä, jotka eivät edes yritä teeskennellä, että voitaisiin käydä vaikka ulkona. Elokuvissa. Kävelyllä. Rannalla. Ihan mitä tahansa muuta kuin seksiä. Joskus se varmuus tulee suoraan kysymällä, joskus ihan vain omiin vaistoihin luottaen. Vaistoni ovat yleensä oikeassa, ja vaikka toinen ehkä joskus saattaisikin kiinnostua, se ei riitä, sillä hellyys ja välittäminen loistavat poissaolollaan myöhemminkin.

Näille on pakko sanoa, että kiitos, riittää. Tarvitsen enemmän. Toki arvostan hyvää seksiä siinä missä muutkin, mutta silloin, kun on valmis laittamaan peliin muutakin kuin ruumiinsa ja aidosti tahtoo tutustua toiseen, rikkoo itsensä tyytymällä vähempään. Olen vielä nuori, mutta tunnen itseni liian vanhaksi peleihin. Haluan kelvata tällaisena, itsenäni. En jaksa leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa ja piilottaa tunteitani siksi, että tiedän toisen niistä kuullessaan karkaavan. Haluan ihastua ja kokea olevani kiinnostava. Tai sitten ihan vaan harrastaa seksiä sellaisen kanssa, joka ei herätä muuta kuin hetkellisesti himoja, niin että kumpikaan ei halua sen enempää.

Huomenna minua ottaa huolella päähän, koska voisin viettää illan sängyssä miehen kanssa, joka sai perhosia vatsaani. Järki kuitenkin sanoi ajoissa, että ei. Kaksi seinähullua seksikertaa riitti, kolmannen jälkeen odottaisin muutakin kuin seksiä.

Takaisin siis kipinää valla olevan elämän pariin, mutta hei, onhan noita miehiä! (Onhan...?)

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m-i-e-s

      Onhan noita miehiä, mutta ilmeisesti ne miehet jotka haluavat tehdä samoja asioita kanssasi ei laita toisia aivojasi sekaisin. Eli nämä miehet eivät millään osin säväytä sinua tai herätä aivojasi mahassa ja päässäsi. Nämä miehet eivät lähetä sinulle signaaleja ja silmäsi eivät rekisteröi näitä miehiä olevankaan. Olet sellaisten miestenkanssa saman napainen, eli magneettikenttäsi työntää heitä pois, kun taas se houkuttelee juuri niitä samankaltaisia miehiä joita kuvailit kirjoituksissasi. Todennäköisesti et tule ikinä virittäytymään viulullasi muuhun vaan automaattisesti kaikuluotaat samaan.

      • jklösjklösjklösj

        Hanki lääkitys, ilkeilijä.


    • Kunnon_mies_85

      Eli paskat saa sulta pillua kunnon miehet ei

      • mikäkunnonmieshäh

        Olipa yllättävä kommentti. Tosin aloittaja oikein pyysi sitä.


    • 13O5

      On niitä miehiä, kunnollisiakin.

      Niitä jotka mielellään kanssasi halailevat ja haluavat osoittaa sinulle hellyyttä. Niitä joiden kanssa ei tarvitse olla varovainen ja pidättäytynyt vaan joille voit näyttää oman sisimpäsi. Heitä, jotka tiedät etteivät koskaan sinua satuta.

      On olemassa miehitä jotka illan tullen hierovat sinua pikku hiljaa kunnes saavat sinut täysin rentoutumaan. Ja jotka arvostavat kynttilän valoa siinä missä sinäkin. Ja jotka mielellään hitaasti etenevät kohti seksualisuutta, opiskellen matkalla sinusta kaiken.

      Kylvyt, kosteusvoiteet, kynttilät, ruusut ja kuvakukat... romantiikkaa parhaimillaan...

      Mutta sinulle voin sanoa, että se ihastuminen ensisilmäyksellä, se on varmasti molemminpuolista.

      • LU-sydänifraktilaitos

        Ehkä hiukan liian väriliidulla lällytetty.

        "On olemassa miehitä jotka illan tullen hierovat sinua pikku hiljaa kunnes saavat sinut täysin rentoutumaan."

        Kyllä, kaulavaltimoista niin syke laskee ja rentoutuu sydänlihaskin pysähtyen ihan kokonaan.


      • kkjghfvt

        Mutta ne miehet ei kinnosta aloittajaa. Niin pitkään kun tasokkaammat jaksaa kiinnostua panemisesta, ei aloittaja tule sisäistämään että hänellä on kaksi markkina-arvoa. Toinen seksiin, ja toinen, matalampi, parisuhteeseen. Molemmat ovat huipussaan nyt 22 vuotiaana, ja väistämätön lasku edessä.

        Hän tulee hyödyntämään ja mitoittamaan itsensä pelkästään ensimmäisellä, kunnes seinä tulee vastaan joskus kolmenkympin jälkeen, joillekkin aiemmin.


      • Faktatesiin

        Haha...kyllä tollasia miehiä kn mutta kenen pillu kostuu niin herttasista koska ne tuppaa olemaan "herrasmiehiä" heti alkuunsa, eli eivät välttämättä anna kiihkea seksiä heti jne

        Ja pitää olla melkonen hchchchcätmi jos voi uskoa ettei mies ikinä satuta.


    • hypergamiaa

      Aika perustapaus siis, innostut vain itseäsi korkeampitasoisista jotka käyttävät sinua seksiin.
      paljon olisi miehiä jotka haluavat kunnon suhteen mutta niitä et kelpuuta.

      • rgyyyryr

        Missään ei puhuttu tasoista mitään


      • älä.yritä.kieltää
        rgyyyryr kirjoitti:

        Missään ei puhuttu tasoista mitään

        Onhan se nyt selvä että tasoista tässä on kyse, miksi muuten sama asia toistuisi miesten kanssa..


    • scrg

      "Takaisin siis kipinää valla olevan elämän pariin, mutta hei, onhan noita miehiä! (Onhan...?) "

      On, on. Joskus sitten tulee se tilanne että molemmilla muljahtaa ja humahtaa ja kihahtaa samaan aikaan. Sitten tanssitte ruusuilla hetken ja elätte elämänne onnellisena loppuun saakka.

      Älä murehdi vaan nauti elämästä!

    • 1212

      Ikää 22 eli kyllähän niitä miehiä tulee ovista ja ikkunoista. Vielä muutaman vuoden.

      Kannattaisi varmaan miettiä noita mieltymyksiä, koska ellet ymmärrä miksi vain parisuhdekelvottomat sytyttävät, sama kaava toistuu kunnes alat lähentelemään kolmea kymppiä ja silloin miehiä ei enää olekaan joka sormelle.

      Aika kuluu nopeammin kuin luulet ;)

      • Vinkiksi aloittajalle: älä ota liian vakavasti noita uhkauksia. Itselläni kävi 30 vuotiaana parempi flaksi kuin parikymppisenä. Olin itsevarmempi, tyylikkäämpi, verkostot paljon laajemmat jne.


      • Ex----PUA
        helka kirjoitti:

        Vinkiksi aloittajalle: älä ota liian vakavasti noita uhkauksia. Itselläni kävi 30 vuotiaana parempi flaksi kuin parikymppisenä. Olin itsevarmempi, tyylikkäämpi, verkostot paljon laajemmat jne.

        Feministi yrittää taas matkia miehiä, koska "tasa-arvo".

        Naisen taso ei nouse iän myötä, miehen nousee.


      • Nykyinen----PUA
        Ex----PUA kirjoitti:

        Feministi yrittää taas matkia miehiä, koska "tasa-arvo".

        Naisen taso ei nouse iän myötä, miehen nousee.

        Päteekö 100% kaikkiin ihmisiin vai onko mahdollista että on yksittäistapauksia joilla ei mene noin?


      • Täälläsama
        helka kirjoitti:

        Vinkiksi aloittajalle: älä ota liian vakavasti noita uhkauksia. Itselläni kävi 30 vuotiaana parempi flaksi kuin parikymppisenä. Olin itsevarmempi, tyylikkäämpi, verkostot paljon laajemmat jne.

        Samoin mulla, monen mielestä naisesta tulee nainen vasta noin 32v. Sanoisin et se on täydellisin ikä naiseudelle.


    • ATMaisteri

      "Takaisin siis kipinää valla olevan elämän pariin, mutta hei, onhan noita miehiä! (Onhan...?)"

      Eli sinulla on ollut kahdenlaisia miehiä:
      - sellaisia jotka tyytyvät sinuun koska eivät jaksa etsiä parempaa, ts. sinua tasokkaampia (koska eivät rakastu sinuun)
      - sellaisia jotka eivät halua seurustella ainakaan sinun kanssasi, ts. sinua tasokkaampia (koska eivät halua edes yrittää kanssasi)

      Yhdistävä tekijä on tasoero. Haluat miehiä joita muutkin naiset haluavat, etkä pärjää kilpailussa. Mutta kun olet kerran päässyt maistamaan alfaa, et halua enää betaa. Ja ikää on 22v, tarkoittaen että olet jo suosiosi huipulla.

      En osaa neuvoa, haluat sellaista mitä voit saada seksiin mutta et suhteeseen.

      • Nuo alfat ovat stereotypisesti lähinnä jotain salihormoonipersurasisteja - ainakin omasta mielestäni.


      • Yuiuttf
        pepep kirjoitti:

        Nuo alfat ovat stereotypisesti lähinnä jotain salihormoonipersurasisteja - ainakin omasta mielestäni.

        Salihormoonipersurasisti ei ole mikään alfa


      • Yuiuttf kirjoitti:

        Salihormoonipersurasisti ei ole mikään alfa

        Muutenkin hieman natsistinen termi tuo alfa mielestäni.


    • Elämänkurppasi

      Olipa typeriä vastauksia, suurin osa. :D

      Täällä jo elämää ja parisuhteita nähnyt kurppa jälleen ja pakko todeta ettei aina vain tuuri käy noissa suhdeasioissa.

      Hyvään parisuhteeseen tarvitaan molemminpuolista ihastumista alussa tietysti ja nuorena sitä jossain vaiheessa mietinkin samoin kuten AP..
      Eli ihastuin ja petyin jokusen kerran, kun minuun tosiaankin oli "tyydytty". Vaan toisin kuin täällä väitetään niin eivät ne miesehdokkaani olleet mitään kummoisia.

      Esim.ensimmäinen suuri rakkauteni oli hiukan nörtti, hintelä ja ujonpuoleinen uskovainen pitkätukka. ;) Hänkin erotessamme totesi menneensä vääristä syistä kanssani suhteeseen (kesti sekin yli 6 vuotta). "kun joku oli kiinnostunut ja huoli, se tuntui hyvältä aikansa kun ei paremmasta tiennyt" . Hän kohtasi sitten suuria tunteita työkaverinsa kanssa..
      Se ihastuminen oli toki alussa molemminpuolista. Valitettavasti toinen osapuoli ihastui eniten siihen haluttuna olemiseen ja lopulta se ei riitä rakastamiseen.. Näin käy usein olipa sitten mies tai nainen. Toinen lähtee parisuhteeseen kun joku on todella hänestä kiinnostunut eikä halua olla yksin. Nämä tapaukset yleensä päätyy eroon kun löytääkin jotain muualta se vähemmän rakastava osapuoli.

      Se ei ole helppoa löytää juuri itselleen sopivaa kumppania, joka tuntee samoin ja fyysisestikin ollaan yhteensopivia.

      Koen ettei nuorena se "rima" ollut tarpeeksi korkealla ja täten sitä halusi kuvitella monta kertaa olevansa toiselle tärkeämpi mitä olikaan lopulta.
      Ajan kuluessa sitä oppii tunnistamaan onko toinenkin myös ns.täysillä mukana. Joillakin toki käy tuuri ja kohtaavat sopivan jo nuorina. Osa joutuu kokemaan pettymyksiä kunnes ehkä osuu kohdille. :)

      Enää en jatka edes tapailua mikäli huomaan olevani vain "ajanvietettä" eikä vastapuoli aidosti ole kiinnostunut juuri minusta ja ajatuksistani, elämästäni.
      Moni mies kyllä "huolisi" edelleen.. vain siksi koska ovat yksinäisiä.
      Jos sellaisen kanssa ryhtyisin parisuhteeseen oman ihastumiseni perusteella, päätyisin jälleen jätetyksi kun toinen kohtaisikin vahvempia tunteita jotain toista naista kohtaan lopulta.
      Tietenkään ei pitäisi kyynistyä mutta väkisin sitä alkaa hiukan.. Avioliittokin sujui kunnes mies tajusi ettei ollutkaan koskaan ollut rakastunut AIDOSTI vaan siihen tunteeseen kanssani. ;)
      Ilman riskejä ei toki mitään saakaan mutta niitä voi hiukan vähentää olemalla enemmän jatkossa "nirso".. Rima kun ei ole ollut itselläkään vielä näemmä tarpeeksi korkealla, heh.

      Toivoisin todellakin ettei ihmiset niin herkästi pariutuisi niistä vääristä syistä. :) Yksinkin on parempi olla kuin satuttaa ketään.

      • niinkinkäy

        Joskus voi olla myös kivempaa olla seurassa kuin yksin. Olla toisen kassa koska parisuhteessa on hauskempaa ilman sen suurempaa rakastumista. :)


      • enolekiinnostava

        Täällä toinen aikuinen nainen komppaa.. Minullakin ollut aina paska tuuri miesten suhteen, nuoresta asti. Eikä todellakaan ole rima ollut korkealla, välillä päinvastoin. Ei niin mtn ulkonäkökriteereitäkään ole miehelle ollut. Minuun vaan ei rakastuta, olen sellainen ihminen. Muuta selitystä en löydä. Eikä löydä lukuisat ystäväni, eikä löytänyt edes terapeuttini jolla kävin vuosien ajan purkamassa pahaa oloani.

        En vaan ole kiinnostava. piste.


      • nnimetön
        enolekiinnostava kirjoitti:

        Täällä toinen aikuinen nainen komppaa.. Minullakin ollut aina paska tuuri miesten suhteen, nuoresta asti. Eikä todellakaan ole rima ollut korkealla, välillä päinvastoin. Ei niin mtn ulkonäkökriteereitäkään ole miehelle ollut. Minuun vaan ei rakastuta, olen sellainen ihminen. Muuta selitystä en löydä. Eikä löydä lukuisat ystäväni, eikä löytänyt edes terapeuttini jolla kävin vuosien ajan purkamassa pahaa oloani.

        En vaan ole kiinnostava. piste.

        Hehe. Sittenkin Liian Kova vaatimustaso? Pessimismi, joka näkyy päällepäin tai ainakin kuuluu? Halu olla ja elää omassa rauhassa? Viihdyt itsekseen paremmin? Tuuriasioista tuskin on kyse.


      • enolekiinnost

        Olen kyllä seurassa sosiaalinen ja positiivinen. Tänne palstalle nyt vaan purin tuota kokemustani. En halua olla yksin koko ajan, todellakaan. Olisi paljon annettavaa miehelle.


      • nnimetön
        enolekiinnost kirjoitti:

        Olen kyllä seurassa sosiaalinen ja positiivinen. Tänne palstalle nyt vaan purin tuota kokemustani. En halua olla yksin koko ajan, todellakaan. Olisi paljon annettavaa miehelle.

        Niin ymmärsin, että valittaminen asiasta tuntui sinusta hyvälle. Annahan olla, kyllä se mies löytyy.


      • niinkinkäy kirjoitti:

        Joskus voi olla myös kivempaa olla seurassa kuin yksin. Olla toisen kassa koska parisuhteessa on hauskempaa ilman sen suurempaa rakastumista. :)

        Tämä vaikuttaisi ihan hyvältä idealta. Kuitenkin nimimerkki Elämänkurppasi on juuri päinvastaista mieltä. Miksiköhän? Jotkut ovat sanoneet, että parhaat parisuhteet kehittyvät kaveruudesta. Mene ja tiedä.

        Muutaman kerran olen itse ollut miehenä eron jälkeisenä korvikkeena, eikä sitä jaksa. Ja joskus sitä näkee jo ennalta, että tuo tulee alkoholisoitumaan, eikä sitten lopulta haluakkaan panna, vaikka miehen pitäisi stereotypisesti himoita kaikkea liikkuvaa. Ehkä tuo terapia sopisi itsellenikin.


      • Rakkaustärkein
        niinkinkäy kirjoitti:

        Joskus voi olla myös kivempaa olla seurassa kuin yksin. Olla toisen kassa koska parisuhteessa on hauskempaa ilman sen suurempaa rakastumista. :)

        Aivan sairasta olla toisen kanssa jota ei rakasta


    • "Näitä tapaa, kunnes tietää itse täysin varmasti, että pelkkä seksi ei riitä, mutta toinen ei tule ikinä haluamaan muuta. Niitä, jotka eivät edes yritä teeskennellä, että voitaisiin käydä vaikka ulkona. Elokuvissa. Kävelyllä. Rannalla. Ihan mitä tahansa muuta kuin seksiä."

      Jos se kiimap***u ei veisi, niin voisit ensiksi muutaman viikon tehdä tuota ihan muuta, ennen kuin rupeat jakamaan. Suorastaan välttelisit kahdenkeskiseen intiimiin tilanteeseen joutumista. Silloin ainakin kärsimättömimmät vonkaajat katoaisivat.

    • nnimetön

      Niinhän sitä sanotaan, ettei vakavia aikovan kannata hullaantumisen tunteen perässä kauan pyörähdellä. Tiedä sitten, mikä tai kuka on osunut oikeampaan. Luottaisin siihen, miltä tuntuu, kenen kanssa, mitä tehden.

    • Ex----PUA

      Kerran. Yhden kaunottaren kohdalla.

      Outoa, mutta sitä tosiaan voi tapahtua, mutta niin harvoin että nämä naisten kertomukset eivät ole mitenkään uskottavia


      Jos tuollaisen fiiliksen kokee, ja omaa seksuaalisen vallan, vieläpä niin usein kuin naiset (kerran viikossa tai päivässä) niin miksi on niin monta sinkkua?

      Ai niin, koska hypergamia ja se miten nämä naiset kiinnostuvat vain 1-10% miehistä.

      • kiikkutuolissastana

        Et todellakaan tiedä mtn naisista. olen 47v ja kokenut 2 kertaa elämäni aikana sellaisen yhteyden mieheen että jalat todellakin meinasi lähteä alta. Toinen oli ihan nuorena, enkä saanut sitä miestä. Oli varattu. Toinen kokemus aivan vastikään, enkä saanut sitäkään miestä, vaikka mies omien sanojensa mukaan ei juuri saanut naisia, koska oli niin ruma. Se siitä sitten. Seuraavaa kipinää odottelenkin sitten vanhainkodissa stana.


    • Palstatotuuksia

      "Huomaan olevani suhteessa vain, koska toinen ei jaksanut enää etsiä baarista seuraa, ja satuin olemaan sopivasti tarjolla"

      Olet joutunut naisena kärsimään muiden naisten hypergamiasta ja nirsoudesta. TOTTA KAI mies suostuu suhteeseen heti kun vähänkin sinnepäin sopiva sattuu kohdalle ja mies huomaa mahdollisuutensa. Kyseisellä miehellä voi olla takana montakin vuotta sinkkuna ja puutteessa...

      • Voihan sitä aina vaihtaa vasempaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1250
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      37
      1085
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      60
      970
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      175
      944
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      42
      800
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      122
      745
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      718
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      693
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      661
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      647
    Aihe