Työntekijää huijattu, palkat jäi maksamatta SLN

Savoolainen_

Haluan tuoda asian ilmi mahdollisimman monessa paikkaa, jotta muut osaavat olla varuillaan.
Asia koskee siis kesätyöpaikkaani SAVONLINNASSA, jossa työnantaja kusetti ja jätti palkan maksamatta. Yrityksen nimi on ITÄ-SUOMEN SIIVOUS JA KIINTEISTÖPALVELUT. Ensinnäkin minulla oli jo valmiiksi huonoja kokemuksia kyseisestä firmasta, mutta hakemusta kirjottaessani en ollut varma onko kyse samasta työnantajasta sekä rahatilanne oli niin tiukka ja siksi piti saada töitä mahdollisimman äkkiä.
Tämä tapahtui viime heinäkuussa 2015 SAVONLINNASSA. Tein kirjallisen työsopimuksen, jossa palkkapäiväksi oli kirjattu 8.päivä (jota myös ihmettelin mikä hitto se oikein on) Aloitin työt 6.7.2015 ja työt kesti 2.8.2015 asti. Palkka olisi siis pitänyt maksaa viikon päästä työni lopettamisesta. Rahoja ei kuitenkaan näkynyt. Vakuutteli, että olin jättänyt tuntilistat lähettämättä sähköpostitse, josta hän näikisi tuntimääräni miten olin ollut töissä. Tiesin jo siinä vaiheessa, että jep hänhän kusettaa, jottei tarvisi palkkaa maksaa. No, muutama päivä sen jälkeen otin puheeksi poliisit, niin heti oli laittanut palkan maksuun. Palkka näkyi kuitenkin vasta silti paripäivää sovitun päivän jälkeen eikä siinä ollut edes koko summaa. Sain puolet palkasta. Raivostuin aivan totaalisesti ja lähetin vihaista viestiä, että mitäs hittoa tämä on? Edelleen väkätti sitä, etten ollut lähettänyt tuntilistoja (huoh) ja lupasi maksaa loppu palkan 28.8.2015 ja kuinkas kävikään; palkkaa ei näy.

Kävin viikko sitten oikeusasiatoimistossa juttelemassa asianajajani kanssa asiasta ja hän oli sitä mieltä, ettei ehkä kannata nostaa sen suurempaa oikeusjuttua sillä oli kyse niin pienestä summasta (alle 500e) Minulle se ei kuitenkaan ollut mikään pikku summa, pitihän minun elättää sillä itseni, vaan en elättänyt. Rahaa ei tullut mistään. Sosiaalitoimistotkaan eivät auttaneet tilanteessani, jossa olen ollut ilman rahaa jo kohta neljä kuukautta (siinä toinen aihe, joka pistää hermosolut kiehumaan) Olin siis tilanteessa ja olen yhä, ettei kukaan osaa auttaa, että saisin työnantajani vastuuseen teoistaan. Hän huijasi viime vuonna, hän huijasi edellistä kesätyöntekijää ja hän huijasi minua. Tästä pitäis tulla loppu. Ensi kesänä on taas uudet kesätyöntekijät, jotka joutuvat saman kusetuksen alle eivätkä tiedä siitä mitään. Siksi olisi niin tärkeää "mainostaa" kyseistä firmaa, jotta kaikki tietäisivät totuuden tästä ITÄ-SUOMEN SIIVOUS JA KIINTEISTÖPALVELUT yrityksestä, joka on täyttä paskaa. Yritys toimii myös Lappeenrannassa (jossa työnantajani asuu) sekä Kotkassa. Kyse on siis siivoustyöstä, jossa myös kohdeltiin kuin rukkasta.

3

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 68415

      Voithan tuota tehdä rikosilmoituksen.

    • Nabal

      Ota huomioon, että jos aikasemminkin palkan saapumiseen meni pari päivää, saattaa hän käyttää eriä pankkia kuin sinä. Eli jos 28.8. ollut palkkapäivä niin ei pitäisi näkyä ennen kuin 31.8. tai 1.9. Eli odota pari päivää ja jos ei näy niin suoraan vaan poliisien paikkeille rikosilmoitusta tekemään.

      • Nimimerkki-varattu

        Jos palkkapäivä on jokin tietty ennalta määritelty päivä, on palkan oltava tilillä käytettävissä juuri sinä päivänä, riippumatta missä pankissa tilit ovat.

        On työnantajan murhe montako päivää menee rahojen siirrossa pankista toiseen. Ja toisekseen rahathan siirtyvät kyllä pankista toiseen tarvittaessa samanpäivän aikana, jos on valmis maksamaan siitä erillisen korvauksen pankilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe