Kotipizza rahastaa jo valkosipulistakin

Valkosipulia

Kotipizza rahastaa jo valkosipulistakin. Ohimennen kysäistään laitetaanko oreganoa ja valkosipulia. Eikä mainita, että valkosipuli maksaa 0,5€. Kohtuu hyvä hinta valkosipulin kynnestä.

19

1369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.pummi

      Köyhien pulmia. Tupla valkosipuli kiitos.

    • Ilmaiseksiko pitäisi antaa ? rahaa se maksaa pizzeriallekkin. Vai saatko sinä sen kaupasta ilmatteeksi.

      • Valkosipulia

        Ei tietenkään ilmaiseksi. Ennen se on sisältynyt hintaan. Pitäiskö ketsupistakin maksaa erikseen?


      • hyihelv.valkosip

        Onko pizzakuitissa eritelty pizzapohjan, palkkojen, sähkön yms. osuus? Rahaahan ne maksavat pitseeriallekin..


      • näin.on.näreet
        Valkosipulia kirjoitti:

        Ei tietenkään ilmaiseksi. Ennen se on sisältynyt hintaan. Pitäiskö ketsupistakin maksaa erikseen?

        Onko siellä valikoimassa valkosipuli pizza? Sitten pitäisi kuulua hintaan.


      • eläpävalehtele
        Valkosipulia kirjoitti:

        Ei tietenkään ilmaiseksi. Ennen se on sisältynyt hintaan. Pitäiskö ketsupistakin maksaa erikseen?

        Ei ole valkosipuli kuulunut hintaan ainakaan 90 luvun jälkeen kotipizzoissa.


    • raflanomistaja

      Soita kriisikeskukseen he varmasti kuuntelevat ISOA ONGELMAASI

      • 16420

        Mene sinä isäs nussija keräämään ne astiat pöydistä, kun sulla tuskin on vieläkään varaa palkata työntekijöitä sitä tekemään ja asiakkaallehan se ei kuulu!


    • eisiispikaruokaa

      Siis valkosipuli maksaa 50 senttiä - sillehän tulee kilohintaa huimasti eli kynsihän painaa maksimissaan jotain 5 grammaa ja räknäten tälle lisukkeelle tulee hintaa noin 500 ekeä per kilo - hiukka halpaa vai.

      Ja todennäköisesti nämä pellet heittävät sekaan vain valkosipulisuolaa eikä fressistä tavarasta ole tietoakaan eli huijaus vain paisuu.

    • huijarinuijat

      Tuokin muka/ehkä on ehkä ei raflanomistaja, eli velkavanki eikä mikään omistaja purkaa helvetillistä olotilaansa netissä?! Kertoo siitä, että tuollaisen k...pään pizzapaikkaan ei kannata mennä. Avuttomat pellet, ettekö osaa pizzaa tehdä itse, kun pohjiakin saa valmiina lähikaupasta.

      • raflanomistaja

        Selitäppä miten kotipizzan ongelmat liittyy muhun milläänlailla???


      • jamikäolikaanrafla
        raflanomistaja kirjoitti:

        Selitäppä miten kotipizzan ongelmat liittyy muhun milläänlailla???

        Ei kotipitsan vaan omat ongelmasi - mene siis isäsi nussija korjaamaan lautaset pöydistä ja samalla mätkäise minua vasten kasvoja saatanan runkkari -näinhän puhut netissä ja sehän kuullostaa hyvältä - raflanpitäjä.


      • raflanomistaja
        jamikäolikaanrafla kirjoitti:

        Ei kotipitsan vaan omat ongelmasi - mene siis isäsi nussija korjaamaan lautaset pöydistä ja samalla mätkäise minua vasten kasvoja saatanan runkkari -näinhän puhut netissä ja sehän kuullostaa hyvältä - raflanpitäjä.

        mikä on kuule netissä huutelija ongelmas??


      • etsilleenjatolleen

        Lähikaupan valmis eines-pohja pitsalle on kyllä viimeinen nounou.

        Toki jos pitsaa lähtee tekemään niin pohja on tehtävä itse kuten myös kastike ja täytteet.

        Eli 3 desii vettä, kuivahiivaa vajaa paketillinen, suolaa teelusikallinen, sokeria hieman, oliiviöljyä muutama ruokalusikallinen ja jauhoja tarpeen mukaan, kaikki sekaisin ja vaivaten noin 15 minuuttia kunnes taikina on kiinteä, kiiltävä ja joustava, kelmu päälle ja jääkaappiin 4-5 tunniksi hitaaseen kohoamiseen.

        Taikinan kohotessa voi tehdä kastikkeen eli sipulia, selleriä ja porkkanaa (italialainen kolmiyhteys) pienittynä pannulle freesautumaan, sekaan vähän valkosipulia, suolaa, peppaa, yrttejä kuten basilikaa, oreganoa (joko kuivina tai tuoreina), anna muhia pehmeiksi ja sekaan tomaatteja (tuoreina tai purkista), anna muhia edelleen ja kun pehmeää niin siloita sauvasekoittimella tasaiseksi ja anna jäähtyä ennen vehnälätyn päälle kauhomista.

        Kun taikina on kohonnut niin levitä se öljyisillä käsillä leivinpaperin päälle uunipellille haluamaasi muotoon, anna kohota peiteltynä lämpimässä paikassa noin puoli tuntia, lisää pinnalle valmistamasi kastike ja haluamasi täytteet (juuston sijainnin voit itse päättää eli joko alle tai päälle), lykkää 250 asteiseen uuniin (pitsakivi on vapaaehtoinen) ja paista 10-15 minuuttia kunnes pohja on rapsakka ja pinta on saanut kauniisti väriä, älä kuitenkaan polta pitsaa vaan tsekkaa sen tila ajoittain ja kun näyttää hyvältä ota ulos uunista, anna levätä muutama minuutti ja leikkaa sopiviksi annospaloiksi, tarjoile hyvän tuoresalaatin kera ja nauti.

        Ja takuulla on parempaa kuin Kotipitsan tekeleet.


    • maistuuvarmaansullekin

      Yllättäen tomaattipohjainen pitsa maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä kuuman maitokahvin kera - kokeilkaa toki ja yllätätte itsenne.

    • grwyjwry

      en juo kahvia ja minulla on laktoosi-intoleranssi.

      • fiskarsinhörhö

        No voi, voi ja että ihan framille piti tuokin tuoda - en juo kahvia enkä syö juustoa - hmhhh!

        Ja pitsahan on sitten mahdottomuus nilkille - liikkaa valkosipulii ja muutenkin mausteita liikkaa, ei vaan kelppaa!

        Mene Fiskarsiin ja siellä ei ainakaan mausteita turhaan jaella tai asiakkaiden kunnosta mitään välitetä kuten Kuparipajassa mennä kesänä - romahdin täysin fyysisesti helteen ja unettomuuden takia ja ravintelin henkilöstö päätti mobata minua tarjoamalla syömäkelvottomaa hampparia yleisön hurratessa vierellä ja siis käytännössä pahoinpidellessä minua - tämä siis oli ravintolan mukaan asiallista käytöstä.


    • Velattomanarahoissa

      Kotipizza myi kotipizzan........rakkaudesta rahaan , ei siis ruokaan, frankkarit saa laittaa turbo ja ilokaasut käyttöön tai lukea öisin lex suomi sääntökirjaa ja lukea sopimuksen kaikki irtosivut , pikkupräntit ja lausekokonaisuudet moneen kertaan ja vielä moneen kertaan , suomaan bisnekset on niin kieroon kasvaneita että mielummin lankulle velattomana ja sekös välikättä sapettaa, joutuis ite vatkaa taikinansa peukalo keskellä.....

    • Suosähköx

      Suomalaiset raaka aineet ( maataloustuki)...toimitilat ( rahasto uunojen lahjoitus) operointisähköt ( kiva hinta, yksityiskuluttajat maksaa siirtohinnoilla tämän) ja henkilökunta ( frankkarin 3e työtunti 24/7 ja veronmaksajan tukema apukäsi apuna )......ihan järkevää , mutta jos kaikki olisivat yhtä järkeviä , niin veromarkkoja olisi koossa 10e vuodessa , joten , veronmaksajan yritystuet jäis maksamatta , pitäs pärjätä omilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. IL - Kansanedustaja tehnyt ITSEMURHAN eduskuntatalossa!!

      "IL:n tiedot: Kansanedustaja tehnyt itsemurhan Eduskuntatalossa Iltalehden tietojen mukaan kansanedustaja on tehnyt its
      Maailman menoa
      401
      8682
    2. Eemeli Peltonen teki itsemurhan eduskuntatalossa

      Kevyet mullat sitten vaan. Ei mulla muuta.
      Maailman menoa
      168
      3041
    3. Kuka pistetty kylmäksi

      Ketähän joutunu puukkohipan uhriksi? Tietääkö kukkaan?
      Kajaani
      16
      1433
    4. Mietin että

      Onko tarinallamme vielä luvussa tilaa kohtaamiselle vai jääkö se tähän.
      Ikävä
      73
      1043
    5. Oletko samaa mieltä

      Että on parempi olla erillään?
      Ikävä
      76
      1038
    6. Postilaatikoista

      Tuntuu kaikki tietävän tekijän/tekijät, mutta miksi nimiä ei julkaista???
      Kihniö
      27
      985
    7. Sylikkäin.

      Sylikkäin, suudellen. Milloin haluaisit näin nainen tehdä ? Vain häntä ajatellen 😘. Tietenkin jos häntä asia kiinnosta
      Ikävä
      62
      940
    8. Nainen arvaa kuka

      En ikävä kyllä elä enää pitkään
      Ikävä
      55
      933
    9. Sano nyt kiertääkö

      Huhut meistä tai jostain muusta?
      Ikävä
      65
      880
    10. Eemeli Peltosen viimeinen postaus Facebookissa!

      "Olen ollut kevätistuntokauden viimeisillä viikoilla paljon poissa eduskuntatyöstä. Sain toukokuussa hyvää hoitoa HUSiss
      Maailman menoa
      73
      864
    Aihe