Wolverines alku ja loppu

ertu

Onko Stokes lähtenyt Wolvoista. Kuka tuota porukkaa nyt valmentaa

35

259

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pole24

      Mitä tuo sai aikaan tuolla, joutui vaan pukemaan itsekkin lopuksi kamat päälle. Wolvot vois taas vaihteeksi palkata Leippiksen

    • Insider74

      Juttelin parin niiden junnujen kanssa ja Rojo oli pyörinyt niiden matseissa ?????? Olisko tolla jotain tekemistä ..... Mut niillähän on Lehtinen ??

    • Turkulain

      Rojohan on pitkällä sopimukselle Turussa???

    • Valtiontuki

      Pumppas 30 000 valtionrahaa seurasta ja kun se loppui niin nosti kytkintä. Rojo yrittää päästä sinne osingolle mutta eihän siellä enää ole mitään.

    • bleedblue

      Ric Hennessy kuulema olisi ehdolla päävalmentajaksi. Hyvä ja osaava mies jota pelaajat arvostavat. Hieman kallis mutta painonsa arvoinen kultaa.

      • ammattitaidotonpelle

        No tää oli ainakin provo jos mikä. Wolvojen kakkosdivarivalmentaja kaudelta 2014 jonka ansioluettelo on hyvä alku coach D:n CV:stä


      • Isto_55v

        Moi Nebu.


    • Wrqb

      Stadin jefu ui tällä hetkellä syvällä.

      • Qertum

        Kaikki pelimiehet on kuitenkin kipattu samaan laivaan, silti tarvittiin lähes 10 importtia.
        Yhdelle joukkueelle löytyy Suomalainen pääkoutsi.


    • 13plus8

      Mihin helvettiin se Stokes nyt muka on mennyt?? Wolvot 4eva.

      • yhteenlasku

      • baaaaaaaaaaaaaaaaad

        nyt taisi tulla huono valinta.


    • scoutman-again

      PK-seudulla on kaksi seuraa jotka uivat syvissä vesissä. Vantaan TAFT näyttää uppoavan kauden jälkeen. Edarin pelaajat ovat kaikki karanneet joukkueesta. Huippuvalmentaja Lilja lopetti lyhyeen kun näki ettei täällä ole elämää. Stokes taisi haukata hatullisen itseään kun erehtyi sinne menemään. Wolvoilla ois ollut kuitenkin enemmän tarjontaa näistä vähästä. Ei kait Stokesille ole valehdeltu että liigassa ollaan Suomen parhaimmalla rosterilla. Amerikan apuja on tulossa NFL:stä asti.

      Ens vuonna liigassa pärjää Roosters, 69ers, Porvoo, Turku, Seinäjoki. Näistä 69ers on kauden alussa vahvoilla kun on jenkit ympäri vuoden treeneissä. Roosterssilla on erinomainen alku kanssa tiedossa kun tutut jenkit myös pelissä. Turku on taas kyseenalainen kun RoJo ei siellä enää ole, vaan erehtyi Wolvoihin menemään. Seinäjoen soisi parantavan vielä lisää että mestaruus sinne joskus tulisi. Hyvää menoa kuitenkin. Nousijoiden kohtalo ei ole kovinkaan mairitteleva, mutta annetaan kuitenkin yrittää. TAFT ei varmasti kuulu tähän liigaan.

      PK-seudulla eniten toimintaansa tuntuu parantavan 69ers ja Wolvot malttaa tehdä duunia divareiden ja junnujen kautta. Roosters on myös valmis paketti, mutta etumatkaa ovat menettäneet muiden seurojen tasonnoston takia.

      Talven ranking: Roosters, 69ers,Seinäjoki, Porvoo, Turku, ?

      • OMAMIELIPIDE

        Hah, miten niin "erehtyi" menemään wolvoihin? Wolvot on yksi suomen suurimmista jefu seuroista ja varmasti Rojolla hyvät syyt siihe et meni koko jengiin. Nyt ainaki Wolverinesilla hyvät mahikset nousta Vaahteraliigaan divarista.


    • dergejjgn

      JOS HUHUT PITÄÄ PAKKANSA NIIN WOLOT ON KUSESSA JA LÄHTEE SELLAISELLE TIELLE MISTÄ EIOLE PALUUTA...VALO KUVAAJA LAITTOI KAMERAN NAULAAN KUEI PÄÄSSYT MATSEIHIN ENÄÄ KUVAAMAAN JA NYT ON OSANA VALMENNUS TIIMIÄ WOLVOISSA.... ONNEA VAAN KÄSI ON NYT PASKASSA JA SYVÄSLÄ !! IKUINEN PORTTI KIELTO KOKO LAJIIN OLISI PARASTA MITÄ VOISI TAPAHTUA...!!!

      • Norosen_Roope

        Moi Riki! Kyllä se sun oikeinkirjoitus kohta alkaa luonnistumaan.


      • antination

        Tää Riki on se valokuvaaja joka lopetti?


      • oldschool65

        Ei lopettanut vaan sai kenkää kaikista joukkueista missä oli ja lopuksi ei päästetty enää mihinkään peliinkään sisään. Nyt räpeltää jossain muissa lajeissa mukama toimittajana. Hyvä että jenkkifudiksessa päästiin eroon, luuseri !


      • koulukiusaaja69
        oldschool65 kirjoitti:

        Ei lopettanut vaan sai kenkää kaikista joukkueista missä oli ja lopuksi ei päästetty enää mihinkään peliinkään sisään. Nyt räpeltää jossain muissa lajeissa mukama toimittajana. Hyvä että jenkkifudiksessa päästiin eroon, luuseri !

        onko näissä hesalaisissa joukkueissa enää yhtää järjissää olevaa ?


      • greenpower

        ei ole koskaan ollut , green power !


      • Mutta_kuka
        oldschool65 kirjoitti:

        Ei lopettanut vaan sai kenkää kaikista joukkueista missä oli ja lopuksi ei päästetty enää mihinkään peliinkään sisään. Nyt räpeltää jossain muissa lajeissa mukama toimittajana. Hyvä että jenkkifudiksessa päästiin eroon, luuseri !

        Näitäkin kommentteja laittaa joku kehärääki Mika "GLORYDAYS ON PARAS" Varis. Miksi ECG on paska? Linjavalmennuksen syy. Olet jo vanha, etkö voisi vain alkoholisoitua niinkuin Alalampi?
        t. En oo Riku enkä Asseri


    • valo_n_kuvaaja
      • asdfqwerxcvbjukl

        Ompahan mielenkiintoisia nimiä rosterissa. Harmi vaan että ei kuulemma kaikilla ole todellakaan sopimusta vaikka nimi on listassa.


    • Sika111

      Eikö Lilja jatka enää TAFTissa? Onko tietoa mihin menossa vai onko lopettanut jefu hommat.

      • varmatieto

        Menossa kuulemma turkuun, siellä tarvitaan nyt raudanlujaa otetta sivurajalle. Vaimo lähtee kuulema mukaan joukkueen johtajaksi.


    • jzjdebdjdjdjdjd

      EI PELASTA VOLVOJA EDES YLI MIELINEN SAGNE KUN ON PSKA LINJA JA KOTIMANEN PELIN RAKENTAJA. JA VALO KUVAAJA VALMENTAMASSA. JOUKKOEESSA ON MUKAMAS PALJON PELAAJIA VAIKKA TREENEISSÄ SUURINOSA JUNNUJA TÄYTTEENÄ. HÄMÄYSTÄ JAKUSETUSTA..... HALUTAAN VAAN NÄYTTÄÄ ISLTA MUTTA SAMATN7MET ON MOSESSA ERI ROSTERISSA. KANNATTAISI MIETTIÄ PELI MIESTEN KANNATTAAKO DIVARISSA PELAT KUN ON VAAHTERA LIIGAJOUKKOEITA TARJOLLA!

      • Rikusfunclub

        Lopeta Riku jo.


    • 69rules

      sixtareissa käy treeneissä 4-7 pelaajaa ja niistäkin valtaosa U17 Junnuja. Siellä onkin hommat todella hyvin hanskassa

      • Ukko978

        Tolla voi olla jotain tekemistä Sagnen Wolvojen treeneissä käymisen kanssa :-)


      • Huhuuta

        Ai onko Sagne nyt palaamassa Wolvoihin. Aiemmat huhut ovat Saksa ja Taft. Mielenkiintoista, mutta Sixtarit on joka tapauksessa ulkona kuvioista kun laiva on uppoamassa aina vaan syvempään veteen ja rahat on loppu.


    • SixTarit

      Miksi tän keskustelun otsikko on Wolvojen alku ja loppu kun sisältö kertoo toisen ja ilmeisesti mädäntymistilaan ajautuvan helsinkiläisseuran rappion tilasta ja pelaajapaosta. Sixtareilla taitaa olla epävirallinen suomenennätys siinä, kuinka monta nimeä katoaa seuran rosterista syksyn julkaisun jälkeen. Eikä tässä vielä kaikki...

    • 16rt

      Sagne täys floppi sikstareissa viime vuonna, omista junnuista nousee tulevalla kaudella kolme uutta rissua jotka tuhoavat monen joukkueen takakentät

      • Joopsista

        Ai jos kolme niistä seitsemästä treeneissä kävijästä on junnurissuja niin vastustajien takakentät alkaa olla sillassa jo tammikuun toisella viikolla.


      • Terminattori

        Samaa mieltä Sagnesta. Oli vaahteraliigan kiinniottotilastossa vasta sijalla 8. ja edelle sujahti vain neljä jenkkiä kaks roosterisia ja Pinta. Täys floppi. Mutta hyvä että ne kolme junnua ovat maagisia koska joukkueen kolme tilastojen mukaan 2015 parasta rissua Long, Sagne ja Karjala päättivät etteivät mahdu enää teidän rosteriin.

        Nyt eiku odotetaan noita tuohoajia pelikentille jos joukkue sinne liigatasolla yltää. Nelosesta on toisaalta hyvä ponnistaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe