Yliopiston apteekki

Esomepratsolia

Ruusuja ja ruusuja ja vielä kerran ruusuja Kemin Yliopiston apteekin tummatukkaiselle, silmälasipäiselle naiselle...hyvästä neuvosta..Aivan ihana ja rento asiakaspalvelija..Kiitos...

9

70

  Vastaukset

  • Olisiko mahdollista saada valokuva näkyviin? Kännykällä otettu kelpaa.

  • "Ruusuja ja ruusuja ja vielä kerran ruusuja Kemin Yliopiston apteekin tummatukkaiselle,"
   Käy ihmeessä viemässä ne ruusut sinne apteekkiin äläkä tänne selosta. Ei niitä kukaan muu sinne vie sinun sijastasi.

  • Apteekissa on kyllä muutama hyvännäköinen paisti .=) Olen saman huomannut.

   • Onko apteekeissa nykyään myytävänä jo paistejakin? Onko pakastearkut myös?


  • Olen silloin tällöin joutunut käymään Yliopiston Apteekissa. Siellä on farmaseutteja. Heillä on lääkealan koulutus ja heiltä voi yrittää kysellä lääkkeiden käytöstä, soveltuvuudesta ja haittavaikutuksista. Farmaseuttien käytöksessä on selvä iän mukanaan tuoma porras. Jotkut nuoret farmaseutit saattavat tulla jopa kysymään, voisivatko olla avuksi lääkkeiden valinnassa. Tätä tosin tapahtuu aika harvoin. Sitten keski-ikäiset ja vanhemmat farmaseutit selvästi yrittävät välttää keskustelua asiakkaiden kanssa. Pikemminkin luikkivat pakoon, kun heitä yrittää lähestyä. Sinne katoavat särmien taakse. Sitten kun asiakas pääsee kassajonoon, ilmestyvät taas näkyviin. Näin Yliopiston apteekissa.

   • Kannattaa käydä Ykkösapteekissa, siellä ei luikita pakoon ja apteekkari maksaa myös veronsa Kemiin eli kaksinkertainen etu!


  • Kummatkin apteekit tarpeellisia ja hyvä palvelu.
   Tyhjää valittamista.

   • "Kummatkin apteekit tarpeellisia ja hyvä palvelu."
    Kummastakin apteekista saa jotain lääkkeitä, kun käy nopeasti itse etsimässä hyllystä ja kiiruhtaa sen jälkeen nopeasti kassajonoon.


   • ArskaKullinen kirjoitti:

    "Kummatkin apteekit tarpeellisia ja hyvä palvelu."
    Kummastakin apteekista saa jotain lääkkeitä, kun käy nopeasti itse etsimässä hyllystä ja kiiruhtaa sen jälkeen nopeasti kassajonoon.

    Näin tehdään nykyaikana. Ennen oli tavaroitten ja asiakkaan välillä ylittämätön tiski, myyjä antoi tavaran mitä pyydettiin. Parempi on tämä nykyajan tapa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   1767